Cum să fii sănătos

Mulți oameni cred că este sănătoasă este o sarcină dificilă care implică o mulțime de dietare și timp la sala de gimnastică, dar asta nu este de fapt adevărat! Făcând niște schimbări simple la rutina și stabilirea unor goluri mici, puteți fi pe calea spre a trăi o viață mai sănătoasă și mai fericită. Începeți un obicei zilnic de a face alegeri mai sănătoase atunci când vine vorba de a mânca, relaxa, a fi activă și a dormi. În curând, veți începe să vă vedeți viața sănătoasă!

Pași

Partea 1 din 4:
Având o dietă sănătoasă
  1. Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 1
1
Bea mai multă apă. Adulții ar trebui să bea 2-3 litri (0.53-0.79 US Gal) (sau aproximativ 8 pahare de 8 oz) de apă pe zi, în timp ce copiii ar trebui să bea 1-2 litri (0.26-0.53 US GAL) (sau aproximativ cinci ochelari de 8 oz). Care este în plus față de alte băuturi cum ar fi ceaiul sau cafeaua. Apa ține corpurile la temperatura corectă și îndepărtează toxinele și menține homeostatis.
  • Apa vă curăță, de asemenea, pielea, vă ajută rinichii, vă ajută să vă controlați apetitul și vă păstrează energizat.
  • De asemenea, vă împiedică să beți băuturi nesănătoase, cum ar fi sifonul și sucul, care sunt bogate în calorii. Corpul abia înregistrează aportul acestor băuturi nesănătoase și totuși vă simțiți în continuare sute de calorii mai târziu.
  • Bea apă caldă (ceaiul AKA) poate ajuta la stimularea sistemului dvs. digestiv. Apa caldă vă ajută, de asemenea, că corpul vostru se detoxifică în mod natural. Asigurați-vă că apa este confortabil de cald și nu vă va arde.

Bacsis: Dacă nu vă place gustul apei, stropiți niște suc de lămâie, sau 100% în apă. De asemenea, puteți alege să înlocuiți apa cu apă spumantă amestecată cu suc pentru a vă înșela creierul în gândirea că este sifon.

  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 2
    2
    Mănâncă micul dejun. Un mic dejun sănătos și sănătos este suficient pentru a culege beneficiile de a mânca mai devreme. Dacă este compus din proteine ​​slabe și boabe întregi, atunci te va ține de la prânz la prânz. Cercetările arată că machorii-skippers mănâncă de fapt Mai mult! Deci, pentru a vă reduce apetitul, nu săriți prima masă a zilei.
  • În loc de două gogoși de ciocolată și o cafea mai multă cremă decât orice altceva, optați pentru ouă, fructe și pentru o băutură ca lapte degresat, suc de portocale proaspăt sau ceai. Cel mai sănătos și de umplere micul dejun este, cu atât mai energizată veți simți pe tot parcursul zilei.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 3
    3
    Mănâncă bine pe parcursul zilei. Dacă jumătate din placa dvs. este legume și fructe, sunteți pe drumul cel bun. Adăugați în proteine ​​slabe, lactate cu conținut scăzut de grăsimi și boabe întregi. Odată ce a fost stabilit un model de mâncare constantă, corpul tău se va simți mai confortabil. Este posibil să existe o perioadă de timp când corpul tău se întreabă unde au mers alimentele zaharoase, dar odată ce ai fost peste cocoș, te vei simți mai bine decât oricând.
  • Amintiți-vă că nu toate grăsimile sunt rele pentru dvs. Grăsimi bune pot fi găsite în pește cum ar fi somonul și tonul, avocados, nuci și ulei de măsline. Acestea sunt esențiale pentru o dietă bine echilibrată.
  • Faceți un efort de a mânca mese în mod regulat în timpul zilei. Cu toate acestea, evitați pășunatul toată ziua.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 4
    4. Mănâncă în momentele drepte. Un moment bun pentru o masă sănătoasă, ușor de digerat este între orele 17:00 și 20:00 (ora 17:00 și 8:00) - este mai bine să evitați gustările de noapte târzii, deoarece vă umple cu calorii inutile și poate întrerupe somnul. Dacă aveți nevoie de gustări de miezul nopții, lipiți de nuci, semințe, fructe și legume.
  • Încercați să nu mâncați 3 până la 4 ore înainte de a vă culca dacă găsiți că mâncarea noaptea vă provoacă probleme.
  • Snacking-ul nu este rău pentru tine dacă o faci corect. De fapt, mănâncă "în mod constant" vă poate împiedica să vă simțiți privați și să mergeți pentru a treia bucată de cheesecake atunci când coșul se rostogolește în jur. Asigurați-vă că totul este în mod moderat.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 5
    5
    Luați în considerare să mergeți fără carne cel puțin câteva zile pe săptămână. Fiind vegetarian este o modalitate bună de a vă reduce consumul de calorii și de a obține încărcături de vitamine și minerale. De asemenea, vă poate îmbunătăți sănătatea cardiovasculară. Dacă nu doriți să mergeți pe deplin vegetariană, vă puteți îmbunătăți sănătatea consumând mai puțină carne. Alegeți câteva zile pe săptămână pentru a merge vegetariană și pentru a schimba carnea roșie pentru pui, curcan și pește.
  • Când mâncați o dietă vegetariană, bazați mesele în jurul legumelor non-amidon, mai degrabă decât boabe precum pastele sau orezul. Când mâncați boabe, alegeți boabe întregi. Mănâncă proteine ​​la fiecare masă, cum ar fi ouăle, lactate cu conținut scăzut de grăsimi, fasole, leguminoase, nuci, semințe, tofu sau alte înlocuiri din carne.
  • De exemplu, ar putea să mâncați albușuri de ou amestecate cu roșii și spanac într-o tortilla de cereale integrale pentru micul dejun, supă de fasole neagră cu o salată laterală mică pentru prânz, iaurt grecesc pentru o gustare și lasagna de legume pentru cină.
  • O dietă cu fibră înaltă este cu ușurință fără carne. Fibrele s-au dovedit a fi scăzute de colesterolul, controlul nivelului de zahăr din sânge, pentru a vă îmbunătăți sănătatea intestinului și vă faceți mai puțin probabil să execut. Aportul recomandat de fibre este de 30g pe zi pentru bărbați și 21g pentru femei - după vârsta de 50 de ani, acest lucru sare până la 38g pentru bărbați și 25g pentru femei. Unele surse bune de fibre includ fructe și legume (cu pielea), boabe întregi și leguminoase.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 6
    6. Limitați zaharurile simple din dieta dvs. În timp ce carbohidrații sunt o parte importantă a dietei dvs., simplul zahăr poate fi dăunător pentru sănătatea dumneavoastră. Acesta oferă o creștere rapidă a energiei, care apoi de jos, făcându-vă să vă simțiți foame mai repede. Zaharuri simple, cu excepția fructelor, sunt, de asemenea, calorii ridicate și lipsite de substanțe nutritive. Cel mai bine este să evitați dulciuri și adăugați zahăr, dar le puteți include în mod moderat.
  • Fructele sunt zaharuri tehnice simple, dar pot fi în continuare o parte sănătoasă a dietei tale. Sunt pline de vitamine și nutrienți. Ori de câte ori este posibil, mâncați fructele cu pielea.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 7
    7. Citiți etichetele de alimente pentru a face cele mai sănătoase alegeri. Alimentele prelucrate primesc un rap rău și adesea pentru un motiv bun. Cu toate acestea, trebuie să vă alegeți bătăliile. Că sacul înghețat de broccoli nu este aproape la fel de rău ca acel Mac Box și Brânză. Pe scurt, evitați alimentele prelucrate când puteți - dar dacă nu puteți, citiți etichetele și urmăriți lucruri rele adăugate: sare, zahăr și grăsime.
  • Alimentele care rămân pe rafturi au adăugat adesea sodiu, cuvintele care se termină în cazul, și grăsimile trans și saturate în lista ingredientelor. Dacă le vedeți pe etichetă (mai ales dacă sunt în cantități mari), evitați-le. Puteți găsi o alternativă mai sănătoasă în altă parte. Nu merita.
  • Doar pentru că spune că nu are grăsime trans nu înseamnă că nu are grăsime trans. Cantitățile neglijabile pot fi ignorate legal - deci dacă vedeți ulei vegetal hidrogenat pe listă, ați găsit unul dintre vinovații mascați.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 8
    8. Discutați cu medicul dumneavoastră despre încorporarea suplimentelor în dieta dvs. Suplimentele pot fi asigurate că obțineți toate vitaminele și substanțele nutritive de care aveți nevoie. Luați suplimentele cu o masă pentru a le ajuta să absoarbă mai bine. S-ar putea să alegeți să luați o multivitamină în fiecare zi sau puteți completa anumite substanțe nutritive care pot fi scăzute pentru dvs., cum ar fi calciul, vitamina D sau vitamina B12.
  • Nu începeți să luați suplimente fără a vorbi mai întâi cu medicul dumneavoastră, mai ales dacă luați medicamente.
  • Rețineți că luarea suplimentelor nu este un înlocuitor pentru o dietă sănătoasă.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 9
    9. Utilizați postul intermitent pentru a controla caloriile și pentru a stimula rezistența. Postul intermitent înseamnă că mergeți fără hrană timp de 12-16 ore la un moment dat. Puteți face acest lucru în fiecare zi sau în anumite zile ale săptămânii. Acest lucru vă poate ajuta să vă ardeți grăsimea ca sursă de energie și să vă îmbunătățiți rezistența la energie. De asemenea, vă poate ajuta să vă gestionați aportul de calorii.
  • De exemplu, puteți mânca micul dejun la 6:00 a.M. și apoi să nu mâncați din nou până la ora 6:30 p.M.
  • Ca altă opțiune, s-ar putea să mâncați în mod normal duminică, marți, joi și sâmbătă, dar restricționați luni, miercuri și vineri.
  • Această dietă nu este corectă pentru toată lumea, în special pentru persoanele care au diabet zaharat sau hipoglicemie. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice planuri noi de dietă.
  • Partea 2 din 4:
    Având un plan de exerciții sănătoase
    1. Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 10
    1
    Intrați în formă. În plus față de a vă ajuta să pierdeți în greutate și să câștigați încredere, exercitarea are o serie de alte beneficii pentru corpul și mintea voastră. Având o bună stare de sănătate cardiovasculară a fost legată de un risc scăzut de Alzheimer, doar pentru a numi unul. Așa că a lovit bazin pentru o înot, trotuar pentru o plimbare sau un jogging sau parcul pentru o excursie ori de câte ori poți.
    • Exercitarea Îmbunătățește-vă și sistemul imunitar - chiar și o schimbare ca minoră ca mersul pe jos timp de 20-30 de minute pe zi, cinci zile pe săptămână vă pot îmbunătăți sistemul imunitar prin creșterea atât a anticorpului cât și a răspunsului celulelor T-Killer.
    • Exercitarea este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități absolute de a dormi mai bine la noapte - care vă poate ajuta să pierdeți în greutate prin păstrarea de a supraviețui. Citit Cum se potrivesc pentru mai multe detalii.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 11
    2. Menține o greutate sănătoasă. Cadrele noastre fizice variază în funcție de dimensiune și greutate. Un individ cu un cadru mare poate purta o greutate mai mică, în timp ce o persoană cu un cadru ușor va putea să transporte mai puțin.
  • Fiind subponderali nu este un lucru bun fie! Nu utilizați nicio formă de diete de crash. Nu există un glonț magic pentru pierderea în greutate - și chiar dacă au existat, înflorirea corpului dvs. de nutrienți vitali nu ar fi ea. O schimbare lentă a obiceiurilor alimentare este mult mai sigură și beneficiile pe termen lung pentru sănătatea dvs. fizică sunt mai mari.
  • Dacă nu doriți să mergeți la o dietă, citiți Cum să pierdeți în greutate doar prin exercitarea. Doar amintiți-vă că numai sportivii serioși sunt capabili să ardă suficiente calorii pentru a se putea bucura de indulgențe masive - și chiar așa, ei nu au tendința de a nu pentru că este greu pe corp. Chiar dacă consumați mai multe calorii decât sunt recomandate pentru dvs., asigurați-vă că acestea sunt nutritive - inima, creierul, mușchii, oasele, organele și sângele nu pot rula pentru totdeauna pe calorii goale.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 12
    3
    Trenul încrucișat. Doar pentru că puteți rula 5 mile (8.0 km) fără oprire nu înseamnă că sunteți sănătoși, același lucru este valabil și pentru ridicarea greutății dimensiunii unei mașini mici. Dacă faceți o singură activitate, utilizați doar un set de mușchi. Veți fi șocați când mergeți înot sau faceți antrenamente de bază pe care nu le puteți ține pasul!
  • Care este raspunsul? Transformare. Nu numai că face mai multe activități diferite de muncă pe toți mușchii (ceea ce poate ajuta la prevenirea rănirii), vă împiedică să vă plictisiți. Acesta este ultimul ucigaș de exerciții fizice! Deci, includeți antrenamentele de antrenament aerobic și de forță la rutina dvs. Mușchii tăi vor fi bucuroși că ai făcut-o.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 13
    4
    Exercițiu cu înțelepciune. Ar trebui să meargă fără să spună că există modalități rele de a lucra. De fiecare dată când vă deplasați, vă puneți la risc pentru rănire, deci asigurați-vă că o faceți bine!
  • Primele lucruri mai întâi, stați hidratat. Ar trebui să fiți întotdeauna să sorbiți apa în timpul antrenamentelor. Obținerea deshidratată poate duce la amețeli sau dureri de cap în timpul sesiunii dvs. de transpirație (sau lipsa acestuia).
  • Ia pauze! Nu este leneș, este sănătos. Nu poți merge-Du-te pentru totdeauna. După 30 de minute de exercițiu, luați-vă sticla de apă și ușurați-vă. Corpul tău are nevoie de o secundă pentru a prinde în sus. Veți putea merge mai departe pe termen lung.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 14
    5. Profitați de oportunitățile de a fi activi. Fiind activ din punct de vedere fizic nu este vorba de lovirea trotuarului sau să se alăture unei săli de sport - este un stil de viață care poate fi de 24/7.Dacă puteți adăuga în plus 10 pași în ziua dvs. aici și acolo, se adaugă.
  • Nu au idei? Parc un pic mai departe de la locul de muncă, intrarea în mall sau magazin alimentar. Ride o bicicletă la muncă sau școală. Ia scările. Mergeți pe câine în fiecare zi. Luați prânzul în parc. Bicicleta la locul de muncă sau la cafenelele locale. Puțini oportunități sunt peste tot.
  • Partea 3 din 4:
    Fiind sănătoasă emoțional
    1. Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 15
    1
    Gandeste pozitiv. Este uimitor cât de mult puterea noastră are mintea noastră peste tot în viața noastră. O simplă răsucire pozitivă pe o situație poate transforma un obstacol într-o oportunitate. Nu numai că veți avea mai mult GUSTO pentru viață, sistemul dvs. imunitar poate lupta mai bine la răceli și boli de inimă! Harvard nu ar fi mint.
    • Pentru a începe acest pas dificil, concentrați-vă pe recunoștință. Când începeți să vă gândiți la lucrul rău care se învârte în jurul vostru, opriți-vă. Termina. Gândiți-vă la două lucruri pe care sunteți recunoscători. În cele din urmă, mintea ta va observa modelul și va opri negativitatea înainte de a trebui să o faci conștient.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 16
    2. Fi satisfacut. Asta nu înseamnă "Fii conținut cu viața ta" (Ei bine, face, dar da-i o secundă) - un fel de mijloace "satisfaceți-vă". Dacă sunteți într-o dietă, permiteți-vă un pic (mic) puțin din ceea ce vă vedeți. Dacă vizionați fetele de aur timp de trei ore într-o noapte de vineri seamănă ca cerul, faceți-o. Indiferent de lucrurile mici care vă fac fericiți, faceți-le.
  • Fericirea ta este de neprețuit, dar așa este sănătatea ta. Dacă nu sunteți sănătoși, nu sunteți pe deplin fericiți. Atunci când ne avem mintea și corpul în formă de top încât putem ataca orice altceva. Dacă lucrează, familia, prietenii, o relație și banii vă vor purta în jos, făcând o mică alegere cum ar fi opțiunea pentru acea geantă de grâu întreg, în loc de un buzunar fierbinte, poate construi fundația pentru o diferență pe termen lung în sănătatea ta. Apoi, când mersul devine greu, veți fi gata să vă luați provocările cu un corp, o minte și o conștiință sănătoasă.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 17
    3. Gândiți-vă puțin. Când ne concentrăm pe obiective de neatins, suntem dași, frustrați și leneși. La urma urmei, de ce încercați să obțineți ceva care nu se va întâmpla niciodată? O mentalitate sănătoasă trebuie să fie în aici și acum. Ar trebui să aibă îngrijorare pentru viitor, sigur, dar nu ar trebui să fie preocupat de ceea ce nu sa întâmplat încă sau nu va.
  • Fiind sănătoasă din punct de vedere emoțional (și fericit) este mai ușor de atins atunci când vă concentrați pe pașii călătoriei dvs., spre deosebire de destinație. Dacă doriți să o faceți pe Broadway, concentrați-vă pe obținerea următoarei audiții. Apoi, concentrați-vă pe capitalul propriu, apoi concentrați-vă pe mișcare etc. Acum mereu Vino înainte de a-și concentra viitorul în ordine!
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 18
    4
    Gestionați stresul. Aceasta este imensă. Când stresul preia viața noastră, totul se destramă. Casele noastre se aglomerează, mintea noastră se agită, iar relațiile noastre sunt tensionate. Luați-vă la o parte timp de cinci minute și gândiți-vă la nivelurile de stres - cum îl gestionați? Ce ai putea face pentru a fi mai mult calm și relaxat?
  • Un mod foarte sănătos de gestionare a stresului este făcând yoga. Dacă asta nu sună atrăgătoare, ce zici meditatând? Nu? Apoi, pur și simplu asigurați-vă că ați luat zece minute din ziua dvs. pentru a porni doar. Stați cu tine și doar respirați. Faceți un punct pentru a vă centrați în fiecare zi.
  • Când vă simțiți stresați, Exercițiile de respirație sau respiră adânc să vă liniștească și să vă relaxați corpul.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 19
    5
    Alege-ți prietenii cu înțelepciune. Știm cu toții acei oameni care par să ne scurgă, dar totuși suntem prieteni cu ei, oricum, pentru că au un televizor frumos sau pentru că, bine, ne-am plictisit. Din păcate, pentru sănătatea noastră emoțională, trebuie să plece. Ei nu ne face nici un bun și o știm - îl ignorăm pentru a menține coerența și pentru a evita situații ciudate. Faceți-vă sănătatea mintală o favoare și rupeți acel ajutor de bandă. Pe termen lung, vei fi mai fericit.
  • Nu sunteți sigur cum să Recunoaște un prieten toxic? Cum să încheie o prietenie toxică? Te-am acoperit.
  • Petrecerea timpului cu prietenii dvs. vă poate îmbunătăți viața. Fii social cât de des posibil cu oamenii care îți îmbogățesc viața.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 20
    6
    Fi productiv. Una dintre cele mai bune sentimente de a veni cu ușurință este acel sentiment "Am făcut atât de mult astăzi!" Pentru acel moment, vă simțiți practic de neoprit. Mama ta a spus "Dacă vă puneți mintea, puteți face acest lucru" nu mai este o minciună! Acum imaginați-vă că călăriți în mod constant.
  • Începeți prin crearea unei liste de sarcini. Un calendar sau un planificator este o idee bună, de asemenea. Și amintiți-vă: gândiți-vă mic. Atacați câteva lucruri mici pentru a vă duce. Veți ajunge pe o rolă înainte de a vă realiza chiar.
  • Includeți învățarea în ziua dvs., astfel încât să învățați întotdeauna ceva nou. Acest lucru va ajuta la prevenirea declinului cognitiv.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 21
    7. Ia o pauză. Acest lucru este similar cu "Fi satisfacut" Pasul - trebuie să faceți ceea ce este potrivit pentru dvs., uneori, indiferent de ceea ce pare să fie solicitantă. Fără sentimentul vinovat, ia-o pe acel kit proverbial kat bar. Petreceți o noapte în. Luați o dimineață. Veți fi de două ori mai energizați când vă întoarceți la el.
  • Acest lucru este valabil și pentru exercițiu. Dacă faci același lucru peste și peste, mușchii tăi se obișnuiesc cu asta, te plictisești și te sfârșești pe platou. Deci, în loc să loviți pavajul miercuri, mergeți la piscină. Nu sunteți leneș - sunteți logic.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 22
    8. Găsiți echilibrul emoțional. Chiar dacă stăpânești orice alt aspect al sănătății, nu se va simți complet dacă suferiți de turbulențele interioare. Toată lumea are nevoie de o pick-me-up uneori și există multe lucruri mici pe care le puteți face se simt mai bine despre tine. Dacă problema se extinde mai adânc, este posibil să trebuiască să învățați face față durerii emoționale sau chiar depresie.
  • Odată ce ați lucrat asupra dvs., trebuie să lucrați la abordarea relațiilor interpersonale. Aflați cum să faceți Recunoașteți o relație manipulativă sau de control și, dacă este necesar, tratați abuzul emoțional, astfel încât să puteți au o relație sănătoasă.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 23
    9. Includeți artele din viața dvs., cum ar fi muzica, teatrul și artele vizuale. Arta vă poate îmbunătăți plăcerea de viață și de sănătatea dumneavoastră. Ascultarea sau redarea muzicii, dansului, participarea la teatru și făcând propria dvs. artă poate îmbunătăți atât sănătatea fizică, cât și cea mintală. Exprimați-vă creativ și bucurați-vă de expresiile creative ale altora.
  • Începeți un hobby creativ sau luați o clasă.
  • Bucurați-vă de arte cu prietenii.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 24
    10. Călătoriți cât de mult puteți. Călătoria vă poate îmbunătăți sănătatea fizică și psihică, de asemenea. Vă permite să creșteți creativ, să vă relaxați și să experimentați lucruri noi. Călătoria vă menține activă și vă reduce riscul de depresie.
  • Călătoria este adesea dificilă dacă trăiți la un buget. Dacă acesta este cazul pentru dvs., încercați să mergeți într-o călătorie de o zi sau o călătorie scurtă.
  • Partea 4 din 4:
    Având o rutină sănătoasă
    1. Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 25
    1. Creați o rutină zilnică. O rutină vă poate ajuta să vă lipsiți de obiectivele dvs. de alimentație, exercitare și reducere a stresului. De asemenea, vă asigură că aveți timp să faceți lucrurile pe care doriți să le faceți, cum ar fi agățarea cu prietenii sau angajarea într-un hobby. Creați o rutină care funcționează pentru dvs!
    • Este bine să ai o altă rutină în anumite zile dacă asta trebuie să faci pentru viața ta.
    • Încercați diferite rutine până când găsiți unul care funcționează pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 26
    2. Opriți angajarea în comportamentul riscant. Luarea riscurilor inutile este greu pe corp și minte. De asemenea, poate avea consecințe pe termen lung devastatoare. Modelele grave sau stabilite de riscuri de risc pot fi, de asemenea, indicative de probleme psihologice mai profunde, caz în care ar trebui să discutați cu un profesionist de asistență medicală care este specializat într-un domeniu relevant. Începeți prin stabilirea obiectivelor turistice pe una sau mai multe dintre următoarele realizări:
  • Au sex mai sigur
  • Opriți bingea de băut
  • Renunțați la băut fără alcoolici anonimi
  • Renunță la fumat
  • Beat dependența de droguri
  • Lucruri cum ar fi purtarea unei căști atunci când călătoresc o bicicletă și purtând centura de siguranță când vă în mașină.
  • Aceste lucruri sunt ușor de făcut. În timp ce sunt cu siguranță descurajatoare, sunt capabili. Adesea, dacă una dintre acestea se realizează, alte lucruri par mult mai ușor și vor cădea în loc.
  • Dacă nu vă angajați deja în comportamente riscante, felicitări!
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 27
    3. Exercițiu de mai multe ori pe săptămână. Am subliniat "se potrivesc" o parte deja, dar acum vrem să o facem puțin mai puțin ignorabilă. Rutina zilnică / săptămânală trebuie să includă exercițiul. Acesta va crește rata metabolică, va controla greutatea dvs. și veți simți proaspătă toată săptămâna. Victorie triplă!
  • Iată ceva concret pentru dvs .: Scopul timp de 150 de minute de activitate aerobică în fiecare săptămână (sau 75 de minute de activitate viguroasă) și Forța de antrenament de două ori pe săptămână. Chiar și cosit gazonul!
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 28
    4
    Obțineți o odihnă bună. Când dormi, corpul tău produce celule care luptă împotriva infecției, inflamația și stresul - ceea ce înseamnă că obținerea prea puțin de somn sau somn de calitate slabă nu numai că vă face mai predispuși să vă îmbolnăviți, dar, de asemenea, crește timpul necesar pentru a vă recupera din boală. Când dormi bine, poți trezește-te gata să plece și să fie mai activă toată ziua. A dormi în mod corespunzător este foarte important pentru sănătatea ta!
  • În plus, un studiu realizat de Jurnalul American de Nutriție Clinică a demonstrat că bărbații care au dormit timp de 4 ore au consumat încă 500 de calorii decât după ce au dormit timp de 8 ore. Dacă căutați o dietă ușoară, aici este!
  • Citit Cum să dorm mai bine pentru sfaturi.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 29
    5. Aflați cum să faceți bucătar. Gătirea meselor proprii este o experiență minunată, deoarece puteți încerca diferite rețete, economisind în același timp bani în același timp. Mai mult, vei controla orice lucru mic care intră în corpul tău. Aceasta este chiar singura modalitate de a vă transforma dieta în jur!
  • Când gătiți, evitați să utilizați uleiuri grase și suplimente suplimentare. Lipiți pe ulei de măsline în loc de ulei vegetal, unt sau margarină și păstrați sarea și brânza suplimentară la un nivel minim. Dacă nu are gust bun fără ea, încercați să o gătiți diferit!
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 30
    6
    Mențineți igiena dvs. personală. Spălați-vă adesea mâinile, mai ales după vizitarea băii acasă sau folosind toaletele într-un loc public. Germenii se pot răspândi ca focul sălbatic și ne pot aduce în clipi de ochi. Și ca și cum nu a fost deja clar, luarea unui duș este o idee bună și.
  • Când vine vorba de gura, atașați și periați dinții și limba după masă, particulele alimentare sunt adesea cauza unei respiratie proastă și a bolii gingiilor. Vizitați medicul dentist în mod regulat pentru curățare și pentru a prinde orice probleme înainte de a deveni grave.
  • Imaginea intitulată Be sănătoasă Pasul 31
    7. Încurajați-vă sistemul imunitar. Menținerea obiceiurilor sănătoase și un nivel ridicat de energie este dificil pentru oricine se blochează în mod constant oboseală, răceli, infecții sau orice alte efecte ale unui sistem imunitar slăbit. Citit Cum de a dezvolta un sistem imunitar puternic pentru mai multe informatii.
  • Dacă o puteți ajuta, încercați să obțineți toate vitaminele și mineralele necesare din dieta dvs. Dacă nu puteți fi în mod natural, suplimentele trebuie utilizate numai ca măsură secundară. Și, bineînțeles, discutați cu medicul înainte de a vă supune unor schimbări semnificative.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Creșterea aportului de antioxidanți pentru a lupta împotriva radicalilor liberi care au fost legați de cancer, boli de inimă, ateroscleroză, printre alte boli.
  • Educă-te. În fiecare zi este o oportunitate de a câștiga puțin mai multe cunoștințe.
  • Învățați să vă mențineți dieta și planurile de exerciții.
  • Nu fiți stresați.
  • Încercați să gustați pe țelină, arde mai multe calorii decât câștigă.
  • Avertizări

    Încorpora o nouă rutină încet. Nu doriți să trimiteți un șoc în sistem. Dacă sunteți supus unui nou exercițiu și regim alimentar, consultați-vă medicul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar