Cum să devii frumos frumos

Dacă doriți să arătați destul de frumos, concentrați-vă pe efectuarea unor mici schimbări în rutinele dvs. îngrijite, îngrijire a pielii și stilului de viață. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți să faceți schimbări, nu vă faceți griji! Vom merge prin tot ce trebuie să știți pentru a vă îmbunătăți frumusețea naturală, inclusiv sfaturile privind îngrijirea pielii, machiajul, dieta și rutinele de îngrijire a părului.

Pași

Metoda 1 din 20:
Periați dinții cu o pastă de dinți de albire.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 8
1. Strălucind zâmbetul dvs. este o modalitate ușoară de a vă îmbunătăți frumusețea naturală. Există o mulțime de produse de albire a dinților acolo, deci începeți cu o pastă de dinți de albire și vedeți cum funcționează pentru dvs. Dacă doriți să vă albiți mai multe nuanțe, puteți cumpăra kituri de albire la domiciliu la farmacii sau puteți vedea dentistul dvs. pentru o procedură de albire în birou.
  • Căutați produse de albire care au câștigat sigiliul ADA de acceptare (sigiliul va fi pe ambalaj). Acestea sunt certificate ca fiind sigure și eficiente.
Metoda 2 din 20:
Zâmbiți și păstrați postura bună.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 9
1. Veți arăta și vă simțiți mai încrezători! Zâmbind vă ajută să arătați prietenos și abordabil cu alții. În plus, studiile arată că poate fi un rapel major de dispoziție pentru dvs. Postura corectă - păstrarea coloanei vertebrale drepte, bărbia ridicată și umerii înapoi - vă face să vă simțiți mai încrezători și tinde să vă facă pe alții să vă perturneze și mai încrezători, de asemenea.
Metoda 3 din 20:
Păstrați fruntea îngrijirii la un nivel minim.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 10
1. Hrana mai groasă arată mai naturală și mai tinerească. Utilizați foarfece mici de frunte pentru a elimina orice păr de păr nerușinat sau lung, dacă aveți nevoie. Apoi, utilizați gelul de frunte pentru a vă ajuta să le modelați și să le păstrați în verificare. Evitați ceara complet și dacă trebuie absolut Tweeze, scoateți câteva fire de păr rătăcite pentru a îmbunătăți forma generală a sprâncenelor dvs. și lăsați-o la asta.
Metoda 4 din 20:
Beți multă apă în fiecare zi.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 11
1. Rămâneți hidratat Ține pielea și părul arată minunat. Apa este cea mai bună opțiune deoarece este lipsită de calorii și zahăr, așa că încercați să faceți ca băutura dvs. principală. Băuind alte lichide, cum ar fi sucul și ceaiul, și mănâncă alimente ca legume și supe proaspete, pot ajuta și cu hidratarea, de asemenea.
  • În general, bărbații ar trebui să urmărească băutura 15.5 cani (3.7 litri) de lichide zilnic.
  • Femeile ar trebui să vizeze 11.5 cani (2.7 litri) de lichid zilnic.
  • Adolescenții ar trebui să primească între 7-14 cani (1.7-3.3 litri) de lichid zilnic.
Metoda 5 din 20:
Exercițiu în mod regulat pentru a rămâne în formă și puternic.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 12
1. Exercițiul vă ajută să mențineți o greutate sănătoasă și stimulează încrederea. Chiar și activitatea aerobă de intensitate moderată, cum ar fi ciclismul și jogging-ul, vă poate ajuta să rămâneți în formă și să vă simțiți mai atractivi. Exercitarea îmbunătățește, de asemenea, starea de spirit, deci vă veți simți mai bine despre dvs! În plus, creșterea puterii osoase și a mușchilor va ajuta acum la prevenirea rănilor mai târziu în viață.
  • Dacă nu sunteți obișnuiți să faceți exerciții, să începeți încet și să construiți de acolo. De exemplu, încercați să mergeți pe brisk de câteva ori pe săptămână și să creșteți încet intensitatea.
  • În general, scopul de a obține 150 de minute de exerciții moderate pe săptămână sau 75 de minute de exerciții intense pe săptămână.
Metoda 6 din 20:
A dormi 7-9 ore în fiecare noapte.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 13
1. Obținerea unei odihnă suficientă afectează frumusețea naturală în atâtea moduri. Când ești bine odihnit, pielea ta va arăta mai bine, ochii tăi mai străluciți și mai puțin pufos, și vei simți mai alertă și energică. Cu toate aceste beneficii, nu este de mirare că o numesc "somn de frumusețe."
  • Dacă sunteți adolescent, încercați timp de 8-10 ore de somn în fiecare noapte.
  • Limitați consumul de cofeină seara, astfel încât să puteți adormi cu ușurință.
  • Încercați să păstrați răcitorul dormitorului pentru a vă îmbunătăți calitatea somnului.
Metoda 7 din 20:
Dormiți pe o pernă de mătase sau satin.
1. Materialul neted este blând pe piele și păr. Dacă doriți să obțineți un salt pe frumusețea naturală în fiecare dimineață, dormiți pe o miez de mătase sau satin noaptea! Bumbac perna de bumbac creează frecare împotriva pielii, ceea ce poate provoca iritații, uscăciune și riduri premature. A dormi pe o suprafață netedă matasoasă ajută, de asemenea, la prevenirea frecării care duce la părul frizzy, spargerea și tangurile.
Metoda 8 din 20:
Mâncați o dietă echilibrată a alimentelor sănătoase la îmbătrânirea lentă.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 14
1. Alimentele densității de nutrienți vă ajută să arătați sănătoși și tineri. Pește, legume, fructe, carne albă și nuci sunt excelente pentru sănătatea ta. În plus, legumele crucifere, cum ar fi varza, kale, varza de la Bruxelles, broccoli au proprietăți antiinflamatorii, pot preveni cancerul și sunt bogate în vitamine.
  • Încercați să vă bazați pe cea mai mare parte a dietei în jurul fructelor și legumelor proaspete, boabe întregi, carne slabă și produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi.
  • O dietă sănătoasă îmbunătățește și sănătatea părului și a unghiilor!
Metoda 9 din 20:
Evitați zahărul, grăsimile procesate și alimentele ambalate.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 15
1. Alimentele bogate în zahăr și grăsimi saturate pot face pielea să arate plictisitoare. Studiile arată că zahărul, alimentele prăjite, grăsimile saturate, carbohidrații simpli și alimentele ambalate vă deteriorează pielea, provoacă inflamații și pot induce ridurile de debut precoce. Înlocuirea acelor tipuri de alimente cu elemente bogate în vitamine și minerale vă pot ajuta să mențineți o strălucire sănătoasă, tinerească.
  • Dacă aveți un timp greu de a mânca sănătos, încercați să înlocuiți o masă pe săptămână cu o opțiune mai sănătoasă. De exemplu, în loc să faceți toast de dimineață cu pâine albă făcută cu făină îmbogățită, alegeți o opțiune de grâu întreagă în schimb.
Metoda 10 din 20:
Spălați-vă părul la fiecare 2-3 zile.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 16
1. Spălați prea adesea părul de umiditate, lăsându-l uscat și fragil. Contrar credinței populare, nu ar trebui să vă spălați părul în fiecare zi! Pentru majoritatea oamenilor, vizează spălarea părului la fiecare 2-3 zile pentru ao păstra în formă de vârf. Masați ușor un dollop de șampon de dimensiuni trimestriale în părul dvs., concentrându-vă în principal pe scalpul și rădăcinile dvs. Apoi, clătiți-o bine cu apă caldă.
  • Dacă aveți părul gras și / sau vă exercitați mult, este posibil să aveți nevoie să vă spălați părul în fiecare zi sau să utilizați un șampon uscat în afara zilelor pentru a absorbi excesul de ulei și murdăria.
  • Asigurați-vă că utilizați șamponul potrivit pentru tipul de păr. De exemplu, dacă aveți păr uleios, utilizați șampon formulat pentru păr uleios sau normal.
Metoda 11 din 20:
Condiționează părul după spălare.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 17
1. Balsam vă menține părul hidratat, strălucitor și sănătos. Balsam de masaj în părul dvs. de la arborele de mijloc până la capete, având grijă să evite rădăcinile. Dacă aveți păr foarte fin, aplicați condiționerul la capete numai pentru ca nu vă cântăriți părul prea mult. Așteptați 2-3 minute și clătiți-vă părul cu apă călduță.
  • Alegeți cel mai bun balsam pentru tipul de păr. De exemplu, dacă aveți păr tratat cu culori, utilizați un balsam formulat pentru aceasta.
  • Aplicați A mască de păr O dată pe săptămână să vă hidratezi și să vă întăriți părul.
Metoda 12 din 20:
Limitați-vă utilizarea uneltelor de styling de căldură.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 18
1. Când le folosiți, coborâți căldura și utilizați un spray de protecție la căldură. Instrumentele de styling de căldură, cum ar fi uscătoarele de suflare, iroanele plate și călcriile de curling pot provoca daune, capete divizate și plictisitoare. Încercați să lăsați părul să se usuce cât de des puteți. Dacă trebuie să aruncați uscarea, utilizați cea mai mică setare de căldură și potriviți uscătorul cu un difuzor, astfel încât căldura devine uniform distribuită.
  • Spray pe un protector de căldură înainte de îndreptarea sau curățarea părului și utilizați cea mai mică setare de căldură pe care o puteți.
Metoda 13 din 20:
Uscați periați corpul dvs. de câteva ori pe săptămână.
1. Periajul uscat vă exfoliază pielea și crește circulația sângelui. De asemenea, stimulează sistemul nervos și simte revigorarea! Utilizați o perie naturală de baie / duș cu o grosime cu un mâner lung. Începeți să vă spălați la glezne și să lucrați în sus cu curse lungi, fluide. Trebuie doar să treceți peste aceeași zonă de 1-2 ori - exagerați că vă poate irita pielea. Utilizați mișcări blânde, circulare pe trunchi și înapoi. Apoi, hop în duș pentru a clăti celulele pielii moarte și pentru a aplica hidratant.
  • Perie uscată o dată pe săptămână pentru a începe și a crește treptat la câteva ori săptămânal, pe măsură ce pielea se obișnuiește cu ea.
  • Utilizați presiunea ușoară în jurul zonelor sensibile, cum ar fi sânii și gâtul. Evitați curățarea uscată a feței dvs., care este puțin prea sensibilă pentru părul rigid.
  • Niciodată nu se usucă perie spart, ars, sensibil sau infectat.
Metoda 14 din 20:
Spălați-vă fața de două ori pe zi.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 1
1. Aceasta menține pielea sănătoasă și ajută la prevenirea porilor și acneei înfundate. Pentru un ten strălucitor natural, este important să scoateți murdăria, transpirația și pielea moartă de pe suprafața pielii în fiecare zi. Spălați-vă fața cu apă călduță și un cleanser blând formulat pentru tipul de piele dimineața și seara. Clătiți cu apă călduță și prindeți fața uscată cu un prosop moale.
  • Spălați-vă fața cât mai curând posibil după exercitarea sau primirea transpirației.
  • Evitați curățenii aspre cu alcool în ele. Dacă aveți pielea sensibilă sau predispusă la acnee, stick cu produse fără parfumuri și non-comedogene.
Metoda 15 din 20:
Exfoliați fața dvs. o dată pe săptămână.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pasul 2
1. Exfoliația elimină pielea moartă, astfel încât fața dvs. să pară proaspătă și strălucitoare. Cea mai ușoară cale de a exfolia este cu o curățare a feței! Umeziți fața, aplicați scrubul și utilizați degetele pentru a masca pielea în mișcări mici, circulare. După 30 de secunde, clătiți-vă fața cu apă călduță și bateți-o cu un prosop.
  • Nu vă exfoliați niciodată pielea dacă aveți tăieturi deschise sau arsuri solare.
  • Exfolierea prea des sau prea viguros vă poate irita pielea, deci aveți grijă.
  • În funcție de tipul de piele, este posibil să puteți lucra până la exfolierea de 2-3 ori pe săptămână.
Metoda 16 din 20:
Aplicați hidratantul după spălare și exfoliere.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pasul 3
1. Hidratarea pielii păstrează suplă, tinerețe și moale. Cel mai bun moment pentru a aplica hidratantul este imediat după spălarea feței în timp ce pielea este încă umedă. Masați hidratantul în piele cu vârful degetelor. Asigurați-vă că alegeți hidratanții care sunt fără ulei și non-comedogen, astfel încât să nu vă blocați porii.
  • Dați hidratantului câteva minute pentru a vă înmuia înainte de a aplica machiaj sau alte produse de îngrijire a pielii.
  • Dacă aveți pielea predispusă la acnee, ați putea fi tentați să treceți de hidratant. Pielea uscată poate face acnee mai rău, totuși! Atâta timp cât utilizați un hidratant fără ulei și non-comedogenic, veți fi bine.
Metoda 17 din 20:
Aplicați SPF 30 înainte de a ieși afară.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 4
1. Expunerea la soare Cauza, îmbătrânirea prematură și pistrui. Oricând, ieșiți afară, chiar dacă este tulbure, vă expuneți pielea la razele UV dăunătoare. Puteți preveni daunele prin aplicarea protectorului de protecție solară în fiecare zi înainte de a merge în afara. Dermatologii recomandă SPF 30 care blochează 97% din razele soarelui.
  • Dacă vă înotați sau transpirați în aer liber, reaplicați protecția solară la fiecare 2 ore.
  • Pentru a vă proteja buzele, utilizați un balsam cu SPF 30 înainte de a ieși afară.
Metoda 18 din 20:
Utilizați hidratant colorat și blush cremă.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 5
1. Dacă vă place machiajul, nu trebuie să renunțați! Este vorba despre alegerea produselor potrivite și aplicarea acestora cu o atingere ușoară. În loc să utilizați o fundație cu acoperire completă, încercați în schimb un hidratant colorat. Utilizați un mic pic de concealer pentru a ascunde orice pete sau pete întunecate. Apoi, glisați o cremă de culoarea trandafirului peste merele obrajilor pentru o strălucire naturală și sănătoasă.
Metoda 19 din 20:
Îmbrăcați-vă genele și glisați pe balsam de buze.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pas 6
1. Curling genele îi face să se uite mai mult și își deschide ochii. Pentru un aspect de ochi super subtil, vă curățați cu genele și săriți complet rimelul. Dacă doriți să vă îmbunătățiți genele mai multe, aplicați un strat luminos de rimel brun numai la genele de top. Finalizați aspectul dvs. cu o lovitură de balsam de buze colorate într-o culoare naturală roșie.
Metoda 20 din 20:
Scoateți machiajul înainte de culcare.
  1. Imaginea intitulată devine în mod natural destul de pasul 7
1. A dormi în machiaj provoacă breakouts, plictiseală și îmbătrânire prematură. Chiar dacă ești foarte obosit și gata să te culci, nu sări peste asta! În primul rând, înmuiați un tampon de bumbac cu un dispozitiv de îndepărtare a machiajului fără ulei și glisați tamponul pe toată fața dvs. pentru a vă îndepărta machiajul. Apoi, urmăriți-vă cu curățarea obișnuită pentru a obține fiecare ultim fel de machiaj de pe față. Pielea ta îți va mulțumi pentru asta!
  • Dacă aveți o piele sensibilă, apa micelară este o altă opțiune pe care dermatologii le recomandă. Utilizați-l pe un tampon de bumbac, la fel ca un remover regulat de machiaj.
  • Dacă purtați machiaj greu / impermeabil și pielea dvs. nu este acnee-predispus, utilizați în schimb un remover de machiaj pe bază de ulei.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar