Cum să găsiți alternative mai sănătoase la sifon

Sitele au devenit una dintre principalele băuturi pe care oamenii le beau.Aceste băuturi îndulcite au loc în locul unor băuturi mai hrănitoare și sănătoase, cum ar fi apa sau laptele.Creșterea sodurilor, în special a sucurilor obișnuite, a fost asociată cu o creștere a obezității, diabetului de tip 2 și boli de inimă.Este important să lucrați la găsirea alternativelor nutritive la sucuri.Concentrându-vă pe hidratarea băuturilor care sunt în mod natural scăzute sau nu au calorii vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea generală, să vă reduceți greutatea și să vă reduceți riscul de a dezvolta boli cronice.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând propriile înlocuitori de sodiu
  1. Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 1
1. Încercați apă spumantă.Apa spumante a devenit o înlocuire foarte populară de sifon în ultimii ani.Vânzările s-au dublat aproape în SUA de apă spumante, de apă de la Seltzer și chiar tonic.Încercați să înlocuiți sifonul preferat cu apă spumantă în schimb.
  • Câmpie, apa spumant nefavorabilă este o mare alternativă la sucuri.Este în mod natural zahăr fără zahăr, fără calorii și vă poate ajuta să vă mențineți hidratat în timpul zilei.
  • Există și ape spumante aromate.Citiți întotdeauna eticheta de nutriție pentru a vă asigura că nu au adăugate zaharuri sau sodiu.
  • Dacă acestea sunt calorii zero, dar aromate, ar putea avea în continuare îndulcitori artificiali.Dacă sunteți în regulă cu consumarea îndulcitorilor artificiali, aceste băuturi cu aromă fără zahăr sunt o alternativă excelentă.
  • Apa spumante ar trebui să fie ok pentru majoritatea oamenilor - cu toate acestea, profesioniștii din domeniul sănătății rețineți că, dacă suferiți de IBS sau balonare cronică, apa spumantă poate crește sentimentele de balonare.
  • Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 2
    2. Asigurați-vă propriile sucuri de casă.O altă mare opțiune pentru iubitorii de sifon este de a vă face propriile sucuri la domiciliu.Puteți achiziționa ingrediente naturale și puteți face băuturi spumante aromatice care sunt înlocuirea de sodiu perfectă.
  • Dacă într-adevăr vă simțiți o băutură aromată, cu blubly, luați în considerare amestecarea împreună a apei tonice, a setzerului, fie a apei spumante cu sucul preferat de fructe. Jucul de fructe conține o mulțime de zahăr (chiar 100% suc de fructe), limitați-vă aportul la 4 oz.
  • Asigurați-vă că alegeți suc de fructe 100%.Cocktailurile de suc de fructe sau amestecurile de suc de fructe pot fi adăugate zahăr la ele și vor fi mult mai mari în calorii.
  • Pentru a păstra total calorii și zahăr scăzut în general, se amestecă numai în aproximativ 1/4 cană 100% suc de fructe cu aproximativ 8 - 10 oz de apă spumantă.
  • Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 3
    3. Luați în considerare achiziționarea unui producător de sodiu.Dacă vă bucurați de acei băuturi bubble aromate mai des, luați în considerare achiziționarea unui producător de sodiu la domiciliu.Aceste mașini mici pot fi convenabile și vă pot ajuta să faceți mai multe băuturi nutritive chiar în propria casă.
  • Există multe mărci diferite de producători de sodiu pentru uz casnic.Acestea necesită o capsulă de carbonat și sticle de specialitate - totuși, folosiți doar robinet sau apă îmbuteliată pentru sucuri.
  • Majoritatea companiilor vând siropuri aromate de sifon și alte arome pentru a vă face si sucurile, deși ați putea dori să le evitați, deoarece acestea pot fi încărcate cu zahăr și alți îndulcitori artificiali.Aveți grijă de ceea ce cumpărați, deoarece unele sunt încă pline de substanțe chimice "Culmel Coloring" sau sirop de porumb cu fructoză mare.
  • Există unele mărci ale acestor siropuri care sunt naturale și nu conțin îndulcitori artificiali, conservanți sau arome.
  • De asemenea, puteți utiliza mașina de sodiu pentru a face apă carbogazică de casă.Apoi îl puteți folosi împreună cu suc de fructe 100% sau siropuri simple de casă pentru a face băuturi aromate.
  • Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 4
    4. Faceți ceai cu gheață spumantă.O altă opțiune de distracție de a înlocui sucurile de suc este de a face sau de a cumpăra ceai cu gheață spumante.Acesta este un produs nou disponibil în magazine, dar și ușor de făcut la domiciliu.
  • Ceaiul cu gheață spumant este la fel ca sifon, în loc de un sirop de zahăr și alți aditivi, este doar ceaiul cu gheață care a fost carbonat.
  • Dacă achiziționați un ceai cu gheață spumante în magazinul alimentar, asigurați-vă că citiți eticheta alimentară.Unii pot adăuga zahăr - ca un ceai îndulcit, în cazul în care alții sunt nesănătoși și nu au adaugați zaharuri.
  • Dacă doriți să faceți ceai cu gheață spumante la domiciliu, puteți încerca sățuri de ceai în apă carbogazoasă.Asigurați-vă că după plasarea pungilor de ceai în apa strălucitoare, reselați-o pentru ao păstra să meargă plat.
  • Puteți, de asemenea, să preparați ceaiul cu gheață rece și să utilizați acest lucru în producătorul de sodiu, de asemenea, pentru a face carbonatul.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea opțiunilor de băuturi nutritive
    1. Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 5
    1. Spike apa cu arome.Un motiv pentru care unii oameni nu se bucură de apă potabilă și aleg o băutură aromată ca sifonul este pentru aroma însăși.Apa nu are într-adevăr gust ca prea mult, dacă obțineți creativ și spike sau infuzați apa cu aromă, acestea pot fi o alternativă mare și nutritivă la sucuri.
    • Infuzați-vă apa cu fructe, legume sau ierburi.Acest lucru permite arome naturale și chiar unele vitamine să se scurgă în apă.Lăsați un pitcher de apă în frigider cu fructele sau ierburile preferate.
    • De exemplu, puteți amesteca împreună căpșuni felii și busuiocii sau castraveții și menta.Oferă apa un indiciu de aromă, fără nici un fel de zaharuri sau calorii adăugate.
    • De asemenea, puteți lua în considerare adăugarea unor agenți de aromatizare sub formă de pulbere sau lichizi.Acestea au în mod obișnuit îndulcitori artificiali, dar nu conțin nicio zaharuri sau calorii adăugate.Dacă sunteți în regulă folosind niște îndulcitori artificiali, acestea pot fi o opțiune bună, de asemenea.
  • Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 6
    2. Încercați cafea și ceai.Este posibil să nu credeți că cafeaua sau ceaiul ar fi o înlocuire acceptabilă pentru soduri - cu toate acestea, atunci când aceste elemente sunt decaf, este mai mult sau mai puțin apă aromată și vă poate ajuta să vă hidratezi pe tot parcursul zilei.
  • Deși cafeaua de cafea este ceva ce nu trebuie să beți cantități nelimitate de, cafeaua Decaf este o alternativă excelentă și aromă la sucuri.
  • Cafeaua are compuși naturali și antioxidanți care au fost demonstrate la depresie mai scăzută și chiar ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare sau a diabetului zaharat.
  • Ca cafeaua, ceaiul (în special verde) a fost asociat cu unele beneficii mari de sănătate - cum ar fi cancerul, diabetul și prevenirea bolilor cardiace.
  • Atâta timp cât sunt servite ceaiul și cafeaua decafeinizată și fără zaharuri adăugate, ambele sunt alternative mari la sucuri.
  • Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 7
    3. Bea un pahar de lapte.Deși s-ar putea să nu luați în considerare laptele ca o băutură hidratantă, este de fapt o băutură mare de a avea.Este plin de nutrienți și proteine ​​și vă poate ajuta să rămâneți hidratați.
  • Studiile au arătat că laptele este de fapt aproximativ 87% apă.Dacă nu sunteți în starea de spirit pentru apă curată și trebuie să limitați sifon, vă puteți bucura de un pahar de lapte în schimb.
  • În plus față de a fi o sursă bună de apă, laptele este, de asemenea, ridicat în proteine, calciu, vitamina D, fosfor, potasiu și vitamina A.
  • Au fost unele înainte și înapoi între tipurile de lapte pe care ar trebui să le beți.Dacă vizionați calorii, un lapte de grăsime mai mic va fi cea mai mică alegere de calorii.
  • Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 8
    4. Încearcă Kombucha.Kombucha este o băutură mai puțin frecventă. Acest ceai ușor dulce și acru are un pic de carbonare la el.Dacă doriți o senzație de bule, încercați Kombucha.
  • Kombucha a avut multe efecte pozitive ale sănătății asociate cu ea.Câteva studii arată că are antioxidanți în ea, precum și probiotice (care sunt minunate pentru digestia dvs.).
  • Încercați să căutați Kombucha în magazinul local de bacanie sau într-un magazin de produse alimentare de sănătate.
  • Kombucha are adaugare zahăr în el (pentru a ajuta la fermentarea drojdie și bacterii), deci conține calorii - cu toate acestea, este de obicei o formă naturală de zahăr și nu un îndulcitor artificial sau un sirop de porumb de fructoză mare.
  • Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 9
    5. Stick cu apă curată.Nu în ultimul rând, există întotdeauna apă.Deși s-ar putea să nu fie cea mai interesantă alternativă la sifon, este cea mai recomandată băutură de către profesioniștii din domeniul sănătății.
  • Dacă încercați să găsiți o alternativă mai sănătoasă de băuturi, apa este întotdeauna ceva ce ar trebui să încercați să includeți mai mult.Este o băutură fără calorii fără zahăr, care nu are aditivi chimici sau conservanți.
  • Deși există o mulțime de arome sau alte lucruri pe care le puteți adăuga la apă, cea mai bună opțiune este să beți simplu.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând băuturile îndulcite
    1. Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 10
    1. Scopul pentru 64oz de fluide hidratare zilnic.Dacă încercați să înlocuiți sucurile cu o alternativă de băutură mai nutritivă, este, de asemenea, important să vă asigurați că consumați suficiente fluide în general.Este important să încercați să fiți hidratat în fiecare zi.
    • Majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății recomandă să consumați un minim de opt pahare (64 oz sau 1.9 l) de lichide clare zilnic - totuși, aceasta este doar o orientare generală.
    • Unii oameni pot avea nevoie de mai mult sau mai puțin fluid.De exemplu, dacă sunteți activi, ați venit până la 10 sau 12 pahare (2.4 sau 96 l) de apă pe zi.Sau dacă sunteți gravidă, este posibil să aveți nevoie de cel puțin 10 pahare (2.4 l) de apă zilnic.
    • De asemenea, numai anumite tipuri de fluide vor conta pentru opt sau 10 pahare.Lucruri cum ar fi cafeaua de cafea, soda, alcoolul sau alte băuturi îndulcite nu se iau în considerare.
  • Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 11
    2. Păstrați apă cu dvs. în orice moment.Un sfat important pentru a vă ajuta să rămâneți hidratat este să păstrați apă sau o altă băutură hidratantă asupra dvs. în orice moment.Acest lucru vă poate ajuta să beți să beți.
  • Luați în considerare achiziționarea unei sticle de apă reutilizabile.Aceste sticle din plastic sau din oțel inoxidabil sunt convenabile și vă permit să transportați apă și să umpleți oriunde.
  • De asemenea, este posibil să doriți să păstrați o sticlă de apă cu dvs. în mașină și chiar să lăsați unul pe biroul dvs. la locul de muncă.În acest fel, există întotdeauna o sursă de apă aproape de.
  • Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 12
    3. Limitați alte băuturi îndulcite.Soda cu siguranta a obtinut o reputație proastă de anii pentru a fi o cauză pentru obezitatea din copilărie și diabetul de tip 2 - totuși, sucurile nu singurele băuturi pe care ar trebui să le îndemne.
  • Orice băutură care a adăugat zahăr va fi mai mare în calorii.În plus, aceste băuturi nu se iau în considerare spre 64 oz recomandate (1.9 l) de lichide zilnic.
  • Toate băuturile îndulcite, inclusiv sucurile, pot crește riscul pentru diabetul de tip 2 și tensiunea arterială ridicată.
  • De asemenea, încercați să limitați băuturile ca: cafea îndulcită, ceai dulce, alcool, suc de fructe (amestecuri și 100%), băuturi energetice și băuturi sportive.
  • Imagine intitulată Găsiți alternative mai sănătoase la Soda Pasul 13
    4. Au soda în mod moderat.Deși nu este recomandată sifonul de băut în cantități mari sau în mod regulat, nu înseamnă că trebuie să o evitați complet.Dacă vă bucurați cu adevărat de sodiu, având-o din când în când, nu sa dovedit a fi dăunătoare.
  • Dacă doriți să includeți o sodă în dieta dvs., decideți dacă doriți sau nu de bea regulată sau dietă.Soda regulată a adăugat calorii și zaharuri, iar dieta de sodiu nu are calorii, dar are îndulcitori artificiali.Alegeți oricare dintre ele se potrivește cu succesul planului dvs. de dietă.
  • De asemenea, decideți ce moderare este pentru dvs.Este o singură sodă pe săptămână?Sau este doar de câteva ori pe lună?Lipiți de orice definiție a moderației pe care o decideți.
  • sfaturi

    Având o sodiu ocazional este ok - totuși, încercați să nu faceți acest lucru zilnic.
  • Soda în plus față de alte băuturi îndulcite ar trebui să fie limitate în dieta dvs., deoarece acestea pot provoca creșterea în greutate.
  • Cea mai bună băutură de a avea apă sau apă aromată.Simplu este cel mai bun.
  • Avertizări

    Nu vă lăsați păcăliți în gândirea Soda de dietă este la fel de bună ca apa. Este posibil să nu aibă zahăr per se, dar îndulcitorii artificiali pot fi legați de o dorință mai mare pentru zahărul real, printre multe alte preocupări.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar