Cum de a alege opțiunile de masă pentru copii sănătoși

Din păcate, obezitatea din copilărie a devenit o problemă în creștere în ultimii ani.Copiii, ca adulții, au acum BMIS foarte mari, sunt semnificativ supraponderali și chiar dezvoltă boli cronice cum ar fi diabetul de tip 2.Dacă familia ta dă în mod regulat, este important să încerci să alegi o masă sănătoasă pentru copii.Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că copilul dumneavoastră consumă zilnic nutrienți adecvați în plus față de consumul de alimente care vor susține o greutate sănătoasă.Examinați toate alegerile despre meniurile restaurantului și utilizați cea mai bună judecată, astfel încât dvs. și copilul dvs. să alegeți o masă sănătoasă pentru copii.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea meselor pentru copii nutritive la restaurante
  1. Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
1. Alegeți un restaurant orientat spre familie și prietenos pentru copii.Pentru a face alegerea unei băuturi a copiilor nutritivi puțin mai ușoară, încercați să alegeți un restaurant care este copil sau orientat spre familie.Ei pot avea mai multe opțiuni sau pot permite mai multe substituții și schimbări.
  • Multe restaurante de crescătorie sau costisitoare nu pot avea un meniu pentru copii sau să servească alimente pe care mulți copii ar dori de fapt să mănânce.
  • În plus, bucătarul nu poate fi la fel de dispus să facă substituții și modificări ale meselor sau articolelor servite.
  • Căutați un restaurant care are deja un meniu pentru copii.Poate doriți să faceți unele cercetări online sau să apelați restaurantul pentru a vedea ce tipuri de meniuri și alimente sunt disponibile.
  • De asemenea, luați în considerare întrebarea dacă bucătarul este dispus să facă schimbări, substituții sau să servească porțiuni mai mici de articole din meniul obișnuit sau adult.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    2. Alegeți o sursă de proteină nutritivă.Toată lumea trebuie să consume cantități adecvate de proteine.De asemenea, copiii au nevoie de proteine ​​adecvate.Este esențial pentru creșterea și dezvoltarea corpului lor.
  • Începeți prin a spune copilului dvs. să aleagă o proteină sau o carne.Dați-le o listă de opțiuni sau opțiuni pe care le-ați selectat deja.Acest lucru va limita opțiunile lor și le va păstra pe drumul cel bun.
  • Deși multe meniu de copii oferă o sursă de proteine ​​prăjită sau bogată în grăsimi (cum ar fi ofertele de pui sau un câine fierbinte), ia în considerare dându-le opțiunea de a comanda ceva din lista de aperitive sau de lista principală de entree.
  • Opțiunile proteice la grătar, aburit, coapte sau poapted sunt, în general, mai mici în grăsimi și calorii.Acestea vor fi cea mai bună și mai nutritivă alegere pentru copilul dvs.
  • Dacă puteți comanda doar o sursă de proteină prăjită sau înaltă de proteină, asta e ok.Concentrați-vă pe faptul că copilul dvs. selectează o parte mai nutritivă.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    3. Includeți întotdeauna un fruct sau legume.Ambele fructe și legume sunt pline de fibre, vitamine și antioxidanți.Acestea sunt grupuri de alimente esențiale și ar trebui să fie consumate la fiecare dintre mesele copilului dumneavoastră.
  • Odată ce copilul dvs. a selectat un fel de mâncare sau o sursă de proteine, treceți la vasul lateral.Din nou, oferindu-le un meniu sau o listă pre-selectată îi va ajuta să le concentrezi.Dacă nu oferiți cartofi prăjiți, pastele sau macaroanele și brânza nu vor ști la dispoziție.
  • Deoarece ambele fructe și legume sunt în mod natural scăzute în calorii și foarte hrănitoare, puteți da copilului mai multe opțiuni.Subliniați necesitatea unei părți sănătoase, dacă au selectat un fel de mâncare principală mai mare sau mai puțin sănătoasă.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    4. Cereți cereale integrale.Un alt punct important pentru a vă concentra pe atunci când comandarea mesei copilului dvs. se selectează o cereale nutritive.Mergând că boabele integrale de 100% este cea mai nutritivă alegere și vă va oferi copilului o doză bună de fibră suplimentară.
  • 100% boabe întregi sunt mult mai mari în fibre, minerale și chiar proteine ​​comparativ cu cerealele rafinate, cum ar fi orezul alb sau pastele simple.
  • Examinați meniul și verificați opțiunile de cereale integrale.Dacă nu le puteți găsi, întrebați personalul de așteptare dacă oferă boabe întregi peste boabele rafinate.
  • Multe restaurante oferă acum pâine integrale, taitei integrale sau pastei și orez brun ca laturi.Dacă copilul dvs. este interesat să aibă una dintre aceste opțiuni, du-te pentru întreaga versiuni de cereale.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    5. Limitați mesele care au opțiuni mari de grăsimi.Mâncărurile pentru copii sunt cunoscute faimoase pentru unele alimente prăjite.Încercați să limitați elementele pe care le comandați că sunt mai mari în grăsimi.Sunt, de obicei, mai mari în calorii și scăzute în substanțe nutritive benefice.
  • Indiferent dacă este vorba de nugget-uri de pui, cartofi prăjiți, brânză la grătar sau un hotdog, este posibil să nu găsiți cele mai bune pariuri pe aceste meniuri pentru copii.Încercați să evitați să comandați aceste tipuri de alimente pentru masa copilului dumneavoastră.
  • Întrebați în schimb dacă există opțiuni de grăsime la grătar sau mai mici.De exemplu, servesc oferte de pui la grătar?Ar oferi un cartof copt?Acestea sunt opțiuni mai bune și mai nutritive pentru copilul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    6. Alegeți o opțiune de băuturi fără zahăr.Alimentele nu sunt singurele elemente nesănătoase care pot fi prezentate pe meniurile pentru copii.Fiți atenți la calorii ridicate, băuturile încărcate de zahăr, care sunt adesea prezentate și pe meniuri pentru copii.
  • Copiii știu că restaurantele oferă o varietate de băuturi.Acestea pot începe să solicite lapte de ciocolată, limonadă sau chiar sifon care cunosc aceste opțiuni sunt disponibile.Treceți la aceste băuturi zaharoase în favoarea ceva nereușită.
  • Din nou, oferiți copilului un meniu de alegeri pe care le poate alege.Lăsați opțiunile cum ar fi: lapte de ciocolată, limonadă, ceai îndulciți, sucuri, sucuri și băuturi mixte ca un templu Shirley.
  • În schimb, oferiți articole cum ar fi apă sau lapte degresat.Ambele opțiuni sunt singurele băuturi Copiii ar trebui să bea.Cu toate acestea, un ceai nesănătos sau sucul de fructe ocazionali 100% nu este rău.
  • Partea 2 din 3:
    Învățați-vă copiii despre mesele nutritive
    1. Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    1. Citiți întregul meniu.Când mergeți la un restaurant cu copiii dvs., este important să le ajutați să revizuiască întregul meniu.Ei (sau chiar tu) pot merge direct la meniul Kids, fără a privi ce altceva oferă restaurantul.
    • Pentru a găsi cea mai sănătoasă sau mai nutritivă opțiune la restaurante, asigurați-vă că sunteți conștienți de tot ceea ce oferă.Dacă vă uitați doar la meniul Kids, vă veți limita opțiunile globale.
    • Începeți cu meniul Kids.Examinați-l și vedeți dacă există o opțiune pe care credeți că ar fi potrivit pentru copilul dvs.Unele meniuri Kids oferă articole cum ar fi pui la grătar, somon și legume aburite.
    • De asemenea, examinați celelalte părți ale meniului.Aceasta este o idee deosebit de bună dacă copilul dvs. nu este preluat de alegerile lor alimentare.Puteți găsi ceva pe lista de aperitive sau pe laturile mai hrănitoare decât ceea ce este oferit în meniul Kids.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    2. Dați alegerilor copilului.Când vă aflați să mâncați împreună cu copilul dvs., probabil că veți fi cel care scanează întregul meniu pentru o opțiune nutritivă.Obțineți copilul implicat în luarea luării unei decizii, oferindu-le o listă de opțiuni selectate de a alege de la. Oferirea opțiunilor copilului le permite, de asemenea, să se simtă ca și materia lor, deci nu va trebui să le forțați să mănânce sănătos (ceea ce le poate face să nu dorească deloc).
  • Scanați meniul și veniți cu 2 sau 3 opțiuni care ar fi adecvate pentru ca copilul dvs. să aibă.Prezentați-le copilului dumneavoastră și le permiteți să aleagă una dintre aceste opțiuni.
  • Dacă lăsați copilul să-și aleagă mesele fără influență, ei pot ajunge la alegerea celor mai mari opțiuni de masă de grăsimi sau prăjiți.Dacă vă adaptați alegerile în jos, acestea vor fi limitate în ceea ce pot comanda.
  • De asemenea, dacă vedeți o proteină legume, fructe sau slabe, știți că copilul dvs. deja iubește, oferă acest lucru ca o opțiune.Acest lucru vă poate ajuta să le atragă pentru a face o alegere mai sănătoasă.
  • Luați în considerare lăsarea copilului să aleagă un element nutritiv și un element favorit.Dacă copilul dvs. cere nugget-urile de pui, nu le luptați pe el.Cereți să sări peste cartofi prăjiți și să aleagă o parte mai nutritivă.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    3. Arătați-le cum să monitorizeze porțiunile.Copiii ar putea să nu înțeleagă conceptul de control al porțiunilor.Acesta este un mare punct de predare pentru a vă sublinia când vă puteți mânca cu familia.
  • Copiii ar putea fi încântați de a avea o mulțime de opțiuni atunci când ieșiți să mâncați.Probabil că nu au dat multe opțiuni la domiciliu.Poate că doresc să comande câteva lucruri pe care nu le pot mânca în mod regulat.
  • Dacă copilul dvs. solicită câteva articole, vorbiți cu privire la modul în care ochii lor pot fi uneori mai mari decât stomacul lor.Este important să alegeți numai o proteină și o parte când sunteți în afara de a mânca.
  • Dacă copilul dumneavoastră dorește să încerce mai mult de un element, cereți-le dacă împărțiți acele articole cu un frate sau un părinte ar fi benefică.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    4. Permiteți-i să aleagă o masă pentru copii.S-ar putea să nu doriți să lăsați copilul să aleagă una dintre acele mese standard de fast-food cu o jucărie.Cu toate acestea, luați în considerare că permiteți copilului dvs. să aleagă aceste mese și să le vorbească despre motivul pentru care acestea pot fi o idee bună.
  • Multe restaurante fast-food oferă acum un fruct ca o parte cu mesele lor pentru copii.S-ar putea să obțineți o salată de fructe mici, un mere de clementină sau felii cu masa.
  • Mâncărurile pentru copii prezintă, de asemenea, mai mici decât "mic" Opțiuni.Veți obține o nugget-uri de pui de dimensiuni mari sau cartofi prajiti care sunt automat controlate.
  • Învățați-i că acestea pot fi opțiuni bune, deoarece se pot bucura de unele dintre alimentele lor preferate, dar consumă încă o masă bine echilibrată.
  • Partea 3 din 3:
    Încurajarea copiilor să mănânce alimente nutritive
    1. Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    1. Condus de exemplu.Indiferent de obiceiul în care încercați să obțineți copilul dvs. să ridicați, veți fi cel mai de succes dacă conduceți prin exemplu.Dacă nu alegeți o masă sănătoasă la un restaurant, copilul dvs. cel mai probabil nu va.
    • Când vă ocupați, asigurați-vă că alegeți o opțiune sănătoasă.Acest lucru vă va arăta copilului dvs. cum să comandați, dar, de asemenea, asigurați-vă că aveți o masă nutritivă, de asemenea.
    • Dacă vă dorim ceva mai mare în Calorie (ca un cheeseburger) săriți o parte mai mare de calorii și să comandați ceva mai puțin hrănitoare.Acest lucru vă poate învăța copilul în legătură cu compromiterea când comandați un element favorit.
    • Cu cât sunteți mai consistenți cu alegeri sănătoase și oferindu-le alegeri sănătoase, cu atât mai mult vor veni să cadă în această rutină.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    2. Vorbiți pozitiv despre alimentele nutritive.Puteți alege să ieșiți la cină, astfel încât să vă puteți răsfăța în unele dintre alimentele dvs. preferate - mai ales dacă nu le gătiți acasă.În loc să vorbească despre alimentele nesănătoase, vorbiți pozitiv despre alimentele sănătoase și nutritive în fața copiilor dvs.
  • Ca și cum ar fi un model de rol, copiii tăi aud comentariile pe care le faci despre alimente.Evitați să vorbiți negativ despre elementele sănătoase.De exemplu, nu vorbi despre cum nu vă plac legumele sau nu credeți că au un gust bun.Copiii dvs. vor ridica acest lucru și vor imita acest comportament.
  • Concentrați-vă pe să spuneți cuvinte încurajatoare despre alimentarea sănătoasă.Vorbește despre cum gustul legumelor delicioase sau vă place să consumați fructe proaspete pentru desert.Acest lucru vă va ajuta copilul să înțeleagă importanța unei alimentații sănătoase.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    3. Serviți mese hrănitoare și bine echilibrate la domiciliu.Dacă doriți ca copilul dvs. să facă alegeri sănătoase la restaurante sau să ceară mai multe alimente nutritive, asigurați-vă că ați stabilit acest exemplu la domiciliu.Dacă copiii sunt obișnuiți să mănânce obiecte precum macaroane și brânză sau nugget-uri de pui în mod regulat, ei vor continua să ceară aceste alimente când ieșiți să mănânci.
  • Stabiliți baza pentru mâncarea sănătoasă cu mese gătite la domiciliu.Dacă în mod normal serviți proteine ​​slabe, legume, fructe și boabe întregi, aceasta va deveni modalitatea normală a copilului dumneavoastră.Sunt mult mai probabil să ceară articole similare la restaurante.
  • De asemenea, nu tratați mesele restaurantului diferit decât mesele gătite acasă.Mulți oameni tratează mâncarea ca o ocazie specială sau un timp pentru a se trata la calorii mai mari sau la alimentele nesănătoase.Copilul dvs. va prinde acest lucru, așa că tratați mesele gătite și restaurante acasă în mod similar.
  • Imagine intitulată Alegeți copilul sănătos
    4. Extindeți orizonturile de alimente ale copilului.O altă modalitate excelentă de a obține copilul dvs. să mănânce opțiuni mai sănătoase la restaurante este prin introducerea lor la alimente noi.Puteți încerca să mergeți la restaurantele etnice pentru a vă ajuta să vă expuneți copilul la alimente noi.
  • Copilul dvs. nu poate întotdeauna să vă placă alimentele tradiționale sănătoase și nutritive care sunt oferite la restaurante.Prenați broccoli aburiți sau pui la grătar nu poate fi foarte tentant.
  • Încercați să luați copilul într-un restaurant nou sau la un restaurant etnic unde ar fi expuși la unele dintre aceleași alimente nutritive care sunt pregătite într-o manieră foarte diferită.
  • De exemplu, ei nu-i plac broccoli aburit, dar se bucură de tempura de legume.Ei se pot bucura, de asemenea, de un vas de curry sau chiar paste Primavera cu legume.Adresați-vă copilului dacă ar fi interesați să încerce unele dintre aceste feluri de mâncare noi.
  • sfaturi

    Copilul dvs. se implică în luarea deciziilor despre opțiunile lor de hrană și masă.
  • Nu vă fie frică să întrebați un restaurant pentru a face substituții sau modificări la alimente, astfel încât copilul dumneavoastră să poată avea o masă nutritivă.
  • Amintiți-vă, o mâncare ocazională a copiilor nesănătoși este ok.Cu toate acestea, scopul de a alege elemente nutritive cât de des puteți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar