Cum să renunțați la greutatea apei

Creșterea în greutate din cauza retenției de apă vă poate face să vă simțiți umflați și inconfortabil. Din fericire, puteți scădea rapid și ușor greutatea apei cu câțiva pași simpli.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ajustarea dietei
  1. Imagine intitulată Drop Greutatea apei Pasul 1
1. Bea mai multă apă. Poate părea contradictoriu să încerci să pierzi apa prin consumarea apei. Dar starea hidratată este esențială pentru a ajuta fluidele de eliberare a corpului (inclusiv apa) și curățați corpul dvs. de alimente care pot provoca balonare.
Dacă corpul dvs. este deshidratat, acesta va stoca apă pentru a compensa,
ceea ce duce la o greutate mai mare a apei. Asigurați-vă că aveți cel puțin opt pahare de apă pe zi.
  • Încercați să sorbiți, mai degrabă decât chug, apă. Sipping Apa permite corpului dvs. să digeră alimentele în mod corespunzător. Îndepărtarea apei poate face de fapt să se umfleze burta.
  • Imagine intitulată Drop Greutatea apei Pasul 2
    2. Reduceți aportul de sare. Consumul de cantități mari de sodiu poate provoca corpul dvs. să stocheze apă și să conducă la balonare. Dieta dvs. trebuie să includă mai mult de 2000-2500 mg de sodiu pe zi pentru a permite ca metabolismul să funcționeze corect fără a conduce la retenția apei.
  • Evitați supele conservate și mesele înghețate ca sare este folosită ca conservant în aceste alimente. Mergeți la carne proaspătă de la măcelărie peste carne delicioasă, care este plină de sodiu.
  • Utilizați sarea de masă cu ușurință în gătitul dvs. și utilizați mai puține mirodenii în alimentele dvs. pentru a reduce la sodiu.
  • Evitați pansamentele și sosurile de salate pre-făcute, deoarece acestea sunt adesea ridicate în sodiu. Brânza este, de asemenea, un aliment ridicat de sodiu, așa că tăiat înapoi pe brânză, dacă este posibil.
  • Imagine intitulată Drop Greutatea apei Pasul 3
    3. Mănâncă mai multă fibră. Consumarea alimentelor bogate în fibre ajută la curățarea tractului urinar, a rinichilor și a colonului, eliberând astfel fluide excesive.
  • Au un mic dejun înalt în fibre, ca un castron de cereale de cereale integrale sau adăugați câteva linguri de semințe de in la cerealele dvs. de mic dejun, iaurtul dvs. sau Smoothia de dimineață. FlaxSeed este ridicat în fibre și acizi grași omega-3. Ele pot fi măcinate într-un șlefuitor de cafea sau într-un procesor de alimente, apoi adăugați la alimente.
  • Au legume aburite sau crude ca parte a prânzului și cina.
    Evitați fierberea sau prăjirea legumelor
    Deoarece acest lucru elimină o mulțime de substanțe nutritive și fibre sănătoase.
  • Asigurați-vă că ați gustat pe fructe precum afine, căpșuni, zmeură și mure, care sunt ambalate cu fibre și alte antioxidanți.
  • Imagine intitulată Drop Greutatea apei Pasul 4
    4. Consumați mai multă cafea, ceai sau suc de afine. Cafeaua și ceaiul sunt cunoscute diuretice, care ajută la eliberarea fluidelor din corpul vostru. Întotdeauna echilibrați consumul de cafea și ceai cu ochelari de apă pentru a preveni deshidratarea.
  • De asemenea, puteți bea suc de afine, un diuretic natural care va ajuta la spălarea toxinelor și a fluidelor din corpul vostru.
  • Metoda 2 din 2:
    Ajustarea stilului dvs. de viață
    1. Imagine intitulată Drop Greutatea apei Pasul 5
    1. Petreceți timp într-o saună sau într-o cameră de aburi. Transpirația apei este una dintre cele mai rapide căi de a scădea greutatea apei. Dacă aveți acces la o saună sau la o cameră de aburi, faceți o înmuiere de 30 de minute pentru a transpira fluidele și toxinele din corpul dumneavoastră.
    Petreceți doar 30 de minute la un moment dat în saună pentru a evita deshidratarea.
    Va câștiga probabil greutatea apei înapoi după ce bea sau mănâncă, dar este o modalitate bună de a vărsa o greutate temporară pentru noapte.
  • Imagine intitulată Drop Greutatea apei Pasul 6
    2. Reduceți înapoi la consumul de alcool. Alcoolul de alcool poate duce la deshidratare, care va forța apoi corpul să stocheze excesul de apă pentru a rămâne hidratat. Evitați acel pahar de vin sau halbă de bere înainte și după exerciții pentru a rămâne băuturi alcoolice hidratate și sărite pentru noapte dacă doriți să evitați purtarea oricărei greutăți de apă.
  • Imagine intitulată Drop Greutatea apei Pasul 7
    3. Ajustați rutina exercițiului pentru săptămână. Ia-ți inima lovind să pompeze sânge proaspăt și oxigen la toate țesuturile, crescând circulația fluidului corpului și ajutând sistemul excretor să scape de deșeuri. Creșteți frecvența și intensitatea antrenamentului pentru săptămâna pentru a vă încuraja corpul să elibereze greutatea apei prin sudoare. Exercitarea ridică, de asemenea, nivelurile de cortizol la un nivel sănătos, care vă ajută să lucrați prin stres și tensiune.
  • Instruirea intervalului de mare intensitate (HIIT)
    vă poate ajuta să ardeți grăsimea și să transpirați greutatea apei. Acest tip de antrenament este structurat în jurul unor exerciții simple, intense, urmate de explozii scurte pentru recuperare sau odihnă.Puteți efectua exerciții de hui cu echipament de gimnastică sau un suport de exerciții și câteva greutăți libere. Există mai multe programe populare Hyit listate Aici.
  • Modificări și exerciții dietetice pentru a scădea greutatea apei

    Alimente și băuturi care trebuie să scadă greutatea apei

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Alimente și băuturi pentru a evita scăderea greutății apei

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exercițiul săptămânal de rutină pentru a scădea greutatea apei

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Consultați întotdeauna un medic înainte de a efectua orice tip de modificare a dietei sau planului de exerciții.Pașii menționați mai sus sunt doar pentru pierderea de greutate temporară a apei.Ele nu sunt destinate să înlocuiască o dietă redusă sănătoasă, calorică și o activitate fizică adecvată pentru pierderea în greutate pe termen lung.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar