Cum să se ocupe de stres

Viața poate fi stresantă - uneori va trebui să vă ocupați de stresul în curs de desfășurare pozitiv. Stresul poate avea o varietate de cauze, cum ar fi problemele familiale, problemele de locuri de muncă, dificultățile financiare, sănătatea săracă sau chiar moartea unei persoane apropiate de dvs. Este important să recunoaștem cauzele (unele stres sunt naturale), ia măsuri pentru a face față rădăcinii problemei și pentru a aborda simptomele.Cel mai important, nu luptați numai de stres - cereți ajutor de la un prieten și, dacă este necesar, un profesionist.

Pași

Ajuta la gestionarea stresului

Tehnici de meditație de probă

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Modalități de probă de a gestiona stresul

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Modalități de a calma

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 3:
Tratarea stresului cu schimbări de stil de viață
  1. Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 1
1. Fă sport regulat. Exercițiul vizat merge mult spre eliberarea corpului de hormoni de stres și creșterea nivelului dvs. endorfin - responsabil pentru sentimentele de fericire. Îndepărtați timpul în timpul zilei dvs. ocupate pentru a vă exercita atât corpul sănătos și ca o priză naturală pentru stresul dvs. Ar trebui să observați diferența.
  • Încercați să ridicați bătăile inimii la 120-180 bătăi pe minut pentru aproximativ 30 de minute pe zi. Dacă nu aveți timp să faceți toate treizeci de minute într-o singură ședință, nu vă faceți griji - puteți rupe timpul de exercițiu, cu toate acestea, trebuie să vă potriviți programului.
  • Înot, drumeții și ciclism s-au dovedit a reduce și stresul. Un beneficiu al înotului și al ciclismului este că, opuse joggingului, ele creează o tulpină mult mai mică, ceea ce le face să fie perfecte pentru persoanele cu probleme comune sau pe cei care doresc să le împiedice.

Bacsis: Plimbarea pentru 20-30 de minute în fiecare zi este suficientă dacă este tot ce vă puteți permite. Plimbarea nu este bună pentru reducerea stresului: adulții de peste 40 de ani care au mers brusc timp de cel puțin 150 de minute pe săptămână au văzut speranța de viață crește cu 3.4 - 4.5 ani.

  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 2
    2. Dormi suficient. Dați corpului dvs. somnul pe care îl dorește, iar nivelurile de stres vor lua un nostiv. Somnul este un mecanism prin care organismul dvs. recuperează și își restabilește rezervele de energie. Dacă nu obțineți suficient somn, corpul dvs. va folosi stresul pentru a vă menține activ și a alerta în absența energiei stocate.
  • Majoritatea adulților au nevoie de cel puțin 7-8 ore de somn pe noapte. Copiii mici și adulții în vârstă au nevoie de mai mult, aproximativ 9-10 ore de somn pe noapte.
  • Intrați în obiceiuri de dormit regulate. Dacă puteți, încercați să vă culcați și să vă treziți în același timp în fiecare noapte și dimineața. Rutarea ciclului de somn vă va învăța corpul atunci când ar trebui să meargă să fie obosit, ajutând la un somn mai bun și mai puțin privarea de somn.
  • 49% dintre americani care nu primesc suficientă tensiune în vina ca vinul. Dacă credeți că sunteți blocat într-un ciclu vicios de deprivare de somn / crearea stresului, consultați-vă medicul pentru sfaturi mai bine direcționate.
  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 3
    3. Mănâncă corect. Corpul tău trebuie să fie sănătos, puternic, fericit și alimentat în mod corespunzător pentru a vă ajuta să abordați și chiar Eliminați stresul. Cum ar fi sau nu, stresul este o reacție corporală la oriceea care îmi deranjează starea naturală, ceea ce înseamnă că corpul dumneavoastră poate avea un efect profund asupra producerii și ameliorării stresului.
  • Începeți scăderea cofeinei și a consumului de alcool. În unele cazuri, consumul de alcool crește răspunsul la stres la om în timp ce este legat de dependența de substanță, o condiție stresantă în sine.Cofeină este, de asemenea, responsabil pentru creșterea nivelului de stres, în special la locul de muncă, așa că încercați să rămâneți la apă ca o regulă generală.
  • Mananca o mic dejun sanatos și gustări sănătoase în timpul zilei. Este mai bine să mănânci mai multe mese mai mici pe tot parcursul zilei decât să consume trei mese mari.
  • Pentru o dietă sănătoasă fără stres, consumă carbohidrați mai complexe, cum ar fi pâinea și pastele cu cereale integrale, alimentele bogate în vitamina A, cum ar fi portocalele, alimentele bogate în magneziu, cum ar fi spanacul, soia sau somonul, ceai negru și verde, care conține antioxidanți.
  • Bacsis: Apă sa dovedit a scuti stresul. Asta pentru că un corp deshidratat creează cortizol, un hormon de stres. Un corp sub-hidratat creează stres pentru a motiva proprietarul corpului pentru a îngriji în mod corespunzător pentru el.

  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 4
    4. Învață să te relaxezi. Relaxându-ți corpul, de orice mijloace naturale, este o modalitate excelentă de a reduce stresul. Nu vă așteptați ca stresul dvs. să disipeze imediat - poate dura ceva timp. În majoritatea cazurilor, încercați să nu fixați asupra stresului în timp ce vă relaxați. Gândiți-vă la ceva placid și liniștit sau nu gândiți-vă în special la nimic. Lăsați corpul vostru să vă spună că totul este în regulă.
  • Ascultați muzică calmă și moale. Muzica devine într-adevăr relaxată și fericită. Încercați să ascultați muzică fără voce și să alegeți muzică cu instrumente precum flautul, pianul sau vioara. Tunele clasice, jazz sau folclorice funcționează bine, dar dacă nu este ceașcă de ceai, alegeți muzică care vă pune într-un loc bun.
  • Face baie. Adăugați săruri Epsom sau alte săruri de baie parfumată pentru o atingere luxoasă. Răsfățați-vă în timpul dvs. privat și Relaxați-vă corpul.
  • Obțineți un masaj. Fie având un masaj profesionist, fie un iubit unul în a vă oferi un masaj de ameliorare a stresului. Utilizați loțiuni sau uleiuri și lumină ambientală diminuată pentru cea mai relaxantă atmosferă.
  • Începeți un jurnal sau un jurnal. Nu trebuie să scrieți în fiecare zi. Scrierea a ceea ce vă deranjează, ceea ce ați fost ocupat și cum vă simțiți vă poate ajuta să vă expulzați emoțiile negative.
  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 5
    5. Practicați yoga și meditația. Deși ați putea lua în considerare tehnic yoga exercițiul dvs. zilnic, practicând întinderile adânci și mișcările lentă ale corpului vă va ajuta să vă ștergeți mintea. Meditatând - Îndepărtarea minții - În timp ce practica yoga blândă va da dublu efectul de relaxare pentru a vă ușura stresul.
  • Utilizați imagini ghidate pentru a vă imagina un loc care vă face să vă simțiți în pace. Imaginați-vă undeva că vă simțiți fericiți - concentrați-vă pe detalii pentru a vă elimina pe deplin mintea din prezent.
  • Faceți yoga singur sau într-un cadru de grup pentru a vă ajuta să învățați noi posesiuni. Pe măsură ce avansați în yoga dvs., veți putea forma întinderi complexe care vă forțează să vă concentrați și să vă luați mintea de la stres.
  • Practicați relaxarea profundă prin a face relaxarea musculară progresivă. Aceasta este atunci când lucrați prin corpul dvs. prin tratarea mușchilor, ținând tensiunea timp de zece secunde și apoi eliberați-o. Acest lucru va înmuia și va ușura toate mușchii din corpul vostru.
  • Sfat de experți
    Rahti gorfien, PCC

    Rahti gorfien, PCC

    Life Coachrahti Gorfien este un antrenor de viață și fondatorul Coaching-ului creativ, LLC. Rahti este o federație internațională de antrenor acreditat de antrenor certificat (PCC), acreditat acreditat de antrenor ADHD de către Academia ADD Coach și un furnizor de servicii de specialitate de carieră (CSS). Ea a fost votată una dintre cele 15 cele mai bune antrenori de viață din New York City prin expertiză în 2018. Ea este un absolvent al Programului de Absolvent al Universității din New York și a fost un artist de teatru de lucru de peste 30 de ani.
    Rahti gorfien, PCC
    Rahti gorfien, PCC
    Antrenor de viață

    Expertul nostru este de acord: Numărul unu mod de a face față stresului este de a practica mintea și meditația. Dacă nu vă puteți gestiona gândurile și sentimentele prin meditație, nu vă puteți gestiona stresul. Trebuie să vă schimbați obiceiurile mentale - cum vă gândiți la situațiile zilnice care vă determină stresul.

  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 6
    6. Faceți lucrurile pe care le iubiți. Adesea, atunci când ești stresat, poți să te uiți la programul tău și să vezi că lipsește timpul pentru a-ți face activitățile preferate. Fie că este vorba de desen, scriere, citire, jocuri de sport sau gătit, renunțați la timp zilnic pentru a face acele lucruri pe care le bucurați.
  • Dacă aveți un program foarte ocupat, lăsați-l deoparte cel puțin zece minute pe zi pentru a face ceea ce vă place. Deși, în mod ideal, ar trebui să petreceți treizeci de minute până la o oră, permițând doar o mică pauză din programul dvs. hectic să fie suficientă pentru a reduce nivelurile de stres.
  • Bacsis: Încercați să luați un nou hobby pentru a vă ajuta să vă ușurați stresul. Dacă ați vrut întotdeauna să învățați cum să călătoriți cu caii sau să construiți avioane model, atunci faceți-o! Învățați ceva nou vă va lua mintea de pe tot ce vă deranjează și vă dați un nou hobby pentru a vă bucura.

    Metoda 2 din 3:
    Tratarea stresului cu activitățile mentale
    1. Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 7
    1. Evitați gândirea negativă. Recunoașteți pozitiv în viața voastră și începeți să restabiliți un anumit echilibru în registrul dvs. emoțional. Evitați să vă concentrați asupra lucrurilor rele care s-au întâmplat în timpul zilei, dar ia în considerare și binele.
    • Opriți și numărați binecuvântările voastre. Notați chiar și cele mai simple lucruri pe care le aveți și bucurați-vă: un acoperiș peste cap, un pat pentru a dormi, alimente de calitate, căldură, securitate, sănătate bună, prieteni sau familie. Recunoașteți că nu toată lumea are aceste lucruri.
    • Spune ceva pozitiv pentru tine imediat ce te trezești în fiecare dimineață. Acest lucru vă va păstra energia și mintea sa axată pe gândirea pozitivă. Fiți recunoscător pentru fiecare zi pe care o aveți - niciodată nu știți care ar putea fi ultima dvs!
    • Utilizați auto-discuții pozitive. Întăriți rezolvarea prin declarații pozitive, cum ar fi, "Pot să mă descurc, cu un pas la un moment dat," sau "De când am reușit cu acest lucru înainte, nu există niciun motiv pentru care nu pot să o fac din nou."
    • Vizualizați lucrurile pozitive - acest lucru nu durează mult, dar vă poate ajuta să vă reintroduceți focalizarea. Gândiți-vă la succes, citiți despre oamenii de succes.Nu recunoașteți înfrângerea inainte de Ai fost învins. Nu meritați să vă bateți în jos pentru a vă putea pedepsi.
  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 8
    2. Organizați-vă viața. Stabiliți obiective pentru ceea ce aveți nevoie pentru a obține în timpul zilei, apoi scrieți a "pentru a face lista". Adăugați o cameră de respirație în mijlocul zilei care vă va oferi timp pentru a vă reîncărca. Preluarea controlului asupra timpului și a priorităților va reduce semnificativ cantitatea de stres pe care îl simțiți.
  • Știți limitele. Fi realist despre ceea ce puteți și nu puteți realiza într-o zi. Nu este utilă dacă mușcați mai mult decât puteți mesteca și apoi vă rog pentru că nu ați făcut-o.
  • Prioritiza sarcinile dvs. Lucrați la finalizarea celei mai mari priorități (cele mai urgente / importante). Puneți elemente prioritare scăzute în partea de jos a listei dvs.Încercați să evitați multi-tasking, deoarece acest lucru poate scădea focalizarea. În schimb, încercați să vă concentrați asupra unor sarcini importante și eliminați distragerile.
  • Faceți sarcina cea mai neplăcută sau cea mai dificilă la începutul zilei când sunteți proaspăt, evitând astfel stresul de pregătire a ultimului minut. Amânarea hrănește stresul!
  • Accentuați calitatea în munca dvs., mai degrabă decât cantitatea pură. Să te mândrești să faci ceva bine, spre deosebire de a face multe ceva.
  • Programa Ziua dvs., dacă este posibil, astfel încât scenariile stresante să nu se suprapună, reducând numărul de stresori pe care trebuie să-l jongnești în orice moment. Termene limită pentru proiecte mari.
  • Examinați-vă obiectivele la sfârșitul zilei și gândiți-vă tot ce ați realizat. Acest lucru este cathartic și vă va ajuta să dormiți mai bine. Verificați lucrurile pe care le-ați realizat pe lista de a face.
  • Sfat de experți
    Rahti gorfien, PCC

    Rahti gorfien, PCC

    Life Coachrahti Gorfien este un antrenor de viață și fondatorul Coaching-ului creativ, LLC. Rahti este o federație internațională de antrenor acreditat de antrenor certificat (PCC), acreditat acreditat de antrenor ADHD de către Academia ADD Coach și un furnizor de servicii de specialitate de carieră (CSS). Ea a fost votată una dintre cele 15 cele mai bune antrenori de viață din New York City prin expertiză în 2018. Ea este un absolvent al Programului de Absolvent al Universității din New York și a fost un artist de teatru de lucru de peste 30 de ani.
    Rahti gorfien, PCC
    Rahti gorfien, PCC
    Antrenor de viață

    Unele tipuri de stres sunt bune pentru tine. Sumele mici de stres vă pot motiva să obțineți sarcini pe lista dvs. de to-do. Acest lucru este considerat stres "bun". Trebuie să diferențieți între stresul bun sau util și stresul rău care vă face să vă simțiți copleșiți. Utilizați stres bun pentru a vă îndeplini obiectivele și pentru a învăța cum să gestionați stresul rău.

  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 9
    3. Identificați lucrurile care vă pun sub stres. Asigurați-vă că înțelegeți de ce ați fost stresat astfel încât să încercați să evitați aceste circumstanțe. Cunoașterea este puternică, iar cunoașterea de sine este deosebit de puternică.
  • Dacă observați, de exemplu, că sunteți în mod regulat stresat la un anumit moment cu o anumită persoană, ieșiți din calea dvs. pentru a vă pregăti creierul pentru creșterea viitoare. Dacă persoana este o persoană pe care o iubiți și încredere, spuneți-i cum vă fac să vă simțiți într-un mod care nu amenință. Dacă nu vă simțiți confortabil împărtășirea greșelilor voastre, amintiți-vă că ocazia este momentan, sentimentul va trece și veți fi în control complet în curând.
  • Bacsis: Repetă. Când știți că vă veți confrunta cu o situație stresantă, repetați cum vă veți ocupa. Imaginați-vă că ați depășit cu succes. Creați o casetă de rezervă mentală pe care o puteți juca peste și în mintea voastră.

  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 10
    4. Opriți îngrijorarea cu privire la lucrurile pe care nu le puteți schimba. Acest lucru vine în special cu lucruri precum politica și adesea se aplică și altor persoane. Învățând să accepți lucrurile așa cum sunt ele este un mecanism important de coping, dar nu la fel de ușor ca și cum sună.
  • Este problema o problemă reală cu care vă confruntați în prezent, mai degrabă decât un imaginar ce-dacă? Dacă problema este un imaginar ce-dacă, cât de probabil este să se întâmple? Este îngrijorarea dvs. realistă? Poți să faci ceva despre problemă sau să te pregătești pentru asta, sau nu-ți ieși din controlul tău
  • Admiteți-vă că nu puteți face nimic despre o anumită problemă va merge mult timp în a vă ajuta să ajustați. Recunoașteți că, poate că vă hrăniți de stres, ca o adrenalină drogată să se hrănească adrenalina, dar în cazul tău, devine neachitabilă.
  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 11
    5. Luați responsabilitatea pentru a vă face viața ceea ce doriți să fie. Este mai puțin stresantă să ia decizii și să ia măsuri decât să se simtă fără putere și să reacționeze la deciziile altora. Decideți ce doriți și mergeți pentru asta!
  • Învață să spui nu o ocazie. Nu puteți face tot ce vi se cere și chiar dacă ați putea, probabil că nu ați vrea.
  • Rezistați nevoii de a fi perfectă în orice moment. Perfecționismul poate provoca cantități uriașe de stres dacă vă țineți de standardele de neatins. Fi realist despre ceea ce puteți și nu puteți face. Nu vă stabiliți pentru eșec doar pentru că doriți să vă acordați ego-ului.
  • Nu vă luați în jos pentru că nu ați reușit dacă ați încercat cel mai greu. Ai dat-o pe toți și nimeni nu te-ar întreba mai mult. Țineți-vă răspunzător, dar nu faceți responsabilitate.
  • Fii unul dintre cei mai buni prieteni ai voștri. Poate suna brânzos, ca ceva din a Lăsați-l la castor comercială, dar este adevărat: iubiți-vă, depinde (mai ales) pe tine însuți și sărbători lucrurile pe care le faci bine. Iubirea ta va ușura întrebarea anxioasă "Sunt destul de bun?" și înlocuiți-l cu "Știu că sunt destul de bun."
  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 12
    6. Dezvolta un sentiment de umor. Una dintre barierele în calea reducerii stresului este tentația de a lua lucrurile prea în serios. Este bine să vă retrageți de la intensitatea voastră și să vedeți umorul în situațiile vieții. Râdeți puțin sau mai bine, râdeți foarte mult! Vedeți umorul în stres.
  • Învață să râzi de tine. Nu vă puneți jos, sau vă loviți de stima de sine, dar încercați să vă depreciați în mod redat despre dvs. din când în când. Cum vă așteptați să râdeți de alte lucruri dacă nici măcar nu puteți râde de tine?
  • Ajutați-vă să învățați să râdeți ascultând o comedie de stand-up pe parcursul zilei. Acest lucru vă va ajuta să cultivați umorul și să păstrați tonul luminii de zi.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul pas 13
    7. Aflați să vă sprijiniți pe prieteni și pe cei dragi. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri, deoarece păstrarea lucrurilor îmbuteliate poate provoca mai mult stres. Prietenii tăi, dacă sunt prieteni adevărați, vor încerca să înțeleagă ceea ce treceți și să însoțească acea empatie cu o dorință sinceră de a ajuta, dacă este posibil.
  • Adresați-vă prietenilor pentru ajutor. Dacă vrei ceva făcut, dar nu găsește puterea sau timpul să o faci, este bine să-ți întrebi prietenii sau cei dragi pentru ajutor. Exprimați-vă recunoștința și extindeți oferta de ajutor ca un fel de reciprocitate. Să învețe să delegi pentru a ajuta la scăderea stresului.
  • Căutați respectul oamenilor, nu aprobarea - prietenii dvs. incluși. Prietenii tăi te vor respecta pentru că te iubesc, chiar dacă nu sunt întotdeauna de acord cu tine. Vrăjmașii voștri (dacă aveți vreunul) vă vor respecta pentru că motivațiile voastre provin dintr-un loc sincer, sincer. Rezista nevoii de a fi iubit si acceptat de toata lumea - este literalmente o sarcina Herculean. Veți găsi mult mai puțin stresat și mult mai mulțumit dacă faceți acest lucru.
  • Căutați mai degrabă oameni pozitivi decât cei negativi. Sună ca un truism pentru că este: înconjurând-vă cu oameni care sunt distractivi, emoționați și amabili vă vor ajuta să evitați stresul pe care îl veți simți cu oameni pesimist, cinici.
  • Imagine denumită tranzacția cu pasul de stres 14
    8. Au o discuție de sine mai pozitivă. Nimic altceva nu ajută la intensificarea stresului mai mult decât gândurile negative. Când începeți să aveți sentimentul de înfrângere, este timpul perfect pentru un memento puțin.
  • Vă cunoașteți mai bine decât oricine altcineva și sunteți persoana perfectă care vă va oferi mementoul că va fi mai bine.
  • Amintiți-vă de toate lucrurile pe care le-ați realizat în trecut.Toate acele mici realizări adaugă la foarte mari în timp.
  • Schimbați cuvintele pe care le utilizați.În loc să spui, "Nu pot face asta," spune ceva de genul, "Am reușit să trec prin asta înainte, și voi trece și prin el de data asta."
  • Metoda 3 din 3:
    Stai în sus pentru tine însuți
    1. Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 15
    1. Fii sincer despre situația dvs. mentală. Dacă cineva vă amenință și aveți stres și anxietate, ridicați-le la ei și spuneți-i cum vă simțiți. Să fie atenți la comportamentele de agresiune, care pot crea atât stres cât și au efecte pe termen lung asupra sănătății mintale. Dacă persoana care vă provoacă stres nu ascultă când vă deschideți, asigurați-vă că ați ajuns la cineva pentru ajutor.
  • Imagine denumită tranzacția cu pasul de stres 16
    2. Discutați cu cineva în care aveți încredere în stresul dvs. Dacă vă aflați cu stres în curs de desfășurare, spuneți cuiva în care aveți încredere în tot ceea ce vă deranjează. Dezvăluirea dvs. este o modalitate bună de a vă exprima modul în care vă simțiți și obțineți feedback cu privire la modul de a face față cel mai bine cu situația.

    Notă: Dacă constatați că stresul dvs. persistă pentru perioade lungi sau în cele mai multe circumstanțe, Luați în considerare vorbirea cu un profesionist de sănătate mintală. Stresul poate rezulta uneori din turbulențele emoționale sau mentale, iar un profesionist instruit vă poate ajuta cu instrumentele pentru a face mai bine acest lucru.

  • Imagine intitulată Deal cu Stres Pasul 17
    3. Obțineți o minge de relief de stres sau pungă de perforare. Încercați să utilizați acest instrument de reluare a stresului în fiecare zi. Care vă poate ajuta să vă exprimați fizic stresul și apoi să vă relaxați corpul. Holding în emoții nu este bun pentru corpul tău.
  • sfaturi

    Guma de mestecat. Sa demonstrat că acțiunea de mestecare poate reduce stresul - de aceea mulți oameni care se află sub stres constantă tind să sufere. Guma de mestecat este o alternativă mai sănătoasă.
  • Tratați-vă la un masaj.
  • Fii sincer despre emoțiile tale. Nu le refuzați sau reprimați-le, deoarece acest lucru va adăuga numai la stres. Nu vă fie frică să plângi, deoarece acest lucru poate ameliora anxietatea și a lăsa emoțiile îmbuteliate care vă pot ajuta să faceți față.
  • Planificați un eveniment în viitor pentru a aștepta cu nerăbdare. Utilizarea imaginației dvs. poate contribui, de asemenea, la reducerea stresului.
  • Scuza la cineva dacă aveți nevoie. Asigurați-vă că nu va face situația mai rău. Vina adaugă durere la stres.
  • Ia suficientă lumină solară. Lumina soarelui vă poate înveseli și ușura tulburarea afectată sezonier (tristă).
  • Găsiți ceva ce doriți să faceți sau ați renunțat și să vă concentrați asupra acestei sarcini, asigurându-vă că această sarcină nu este o formă de scăpare.
  • Mențineți perspectiva și fiți conștienți de faptul că lucrurile ar putea să nu fie la fel de stresante pe cât credeți întâi. Uită-te la ceea ce lucrurile sunt importante în viața ta față de cauzele stresului.
  • Joacă sport sau mestecați guma. Acest lucru permite energiei care a construit în timpul zilei, calmarea în jos.
  • Nu ignora stresul! Lucrați cap de lucru pentru a aborda problemele care vă provoacă stres. Stresul construit poate duce la o varietate de probleme de sănătate și este important să se ia măsurile de precauție necesare înainte de a apărea acesteia. Gestionarea stresului este un pas pentru a conduce un stil de viață sănătos.
  • Întotdeauna luați-o încet și amintiți lucrurile bune din viață.
  • Încercați întotdeauna să evitați consumul de mâncare când este stresat.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că nu închideți oamenii pe care îi pasă.
  • Evitați auto-medicina prin alcool și droguri, prescripție sau altfel.
  • Evitați escapismul, deoarece nu vă va ajuta să faceți față în afară de cazurile cele mai extreme în care ar trebui să căutați oricum ajutor medical.
  • A se vedea un profesionist de sănătate imediat dacă aveți dureri în piept sau amețeli.
  • Dacă întâmpinați stres cronic - dacă vă aflați frecvent rupeți în lacrimi, câștigând rapid sau pierdeți în greutate sau experimentați o doză de sex diminuată - a se vedea un medic despre simptomele dvs. Este posibil să aveți o tulburare de anxietate sau o altă boală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar