Cum să fii o persoană atletică

Fiind o persoană atletică nu este determinată doar de piscina generală. Este o decizie pe care o faceți în fiecare zi să fie o persoană sănătoasă și activă. În timp ce devenind un individ atletic poate părea o sarcină descurajantă, este ușor de realizat cu pașii adecvați. Prin menținerea unei diete sănătoase, dezvoltarea unui program de exercițiu și participarea la sport, veți fi gata să trăiți o viață atletică de îndeplinire!

Pași

Metoda 1 din 3:
Participarea la sport
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 1
1. Găsiți un sport care vă interesează. Ia măsuri pentru a deveni o persoană atletic prin găsirea unui sport distractiv de jucat. În funcție de interesele și punctele forte proprii, această decizie ar putea varia. Dacă vă bucurați de jocuri deosebit de competitive cu o mulțime de alergare, luați în considerare fotbal sau rugby. Dacă vă bucurați de activități specifice de rezistență, încercați să ridicați și lupte la putere. Luați acest test pentru a vedea ce sport este cel mai bun pentru dvs.: https: // Kentsport.Org / Get-Active / Find-Your-Sport.
  • Cercetați-vă Sport pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs. Sportul ca baschetul poate părea distractiv, dar ar putea fi dificil dacă sunteți pe capătul mai scurt al spectrului de înălțime. Verificați aici pentru a vedea ce sport este cel mai bun pentru tipul dvs. de corp: https: // BBC.COM / News / UK-28062001.
  • De exemplu, oamenii mai agresivi ar putea fi interesați de hochei sau box, în timp ce oamenii mai puțin agresivi ar putea avea mai multă distracție înot.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 2
    2. Du-te la un parc local sau o sală de gimnastică pentru a practica sportul. Rămâneți reglementat în rutina dvs. de exerciții prin încorporarea unui sport în antrenamentele zilnice. Verificați online pentru a vedea dacă există gimnastică sau parcuri frumoase în apropiere, unde puteți practica sportul la alegere. În funcție de locul în care mergeți, ați putea să vă loviți în cineva cu interese similare și obiective atletice!
  • Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 3
    3. Cumpărați niște haine care vă oferă mai multă cameră de respirație în timp ce vă exercitați. Pantaloni scurți și pantaloni de yoga sunt opțiuni excelente de luat în considerare, precum și cămăși de umiditate. De asemenea, asigurați-vă că aveți un adidași confortabili sau pantofi de alergare ori de câte ori vă exercitați.
  • Topurile rezervorului și jachetele rezistente la vânt sunt, de asemenea, elemente minunate pentru a lua în considerare.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 4
    4. Alăturați-vă unei echipe locale sau unei ligi. Înscrieți-vă la o școală sau o echipă comunitară după ce vă simțiți mai confortabil într-un anumit sport. Jocul pe un nivel comunitar vă ajută să vă urmăriți obiectivele atletice la un nivel mai mic, de asemenea, obțineți o mai bună înțelegere a sportului în real
  • Dacă vă interesați mai ales sau angajați într-un anumit sport, luați în considerare căutarea în opțiuni de formare profesională.
  • Metoda 2 din 3:
    Menținerea unei diete sănătoase
    1. Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 5
    1. Includeți o mulțime de fructe și legume în dieta ta. Luați timp pentru a mânca o mulțime de produse în fiecare zi. Este recomandat să mâncați cel puțin 4 ½ cești de fructe și legume în fiecare zi, care pot fi ușor obținute cu o listă de cumpărături adecvată. Includeți o varietate de alimente proaspete în fiecare masă pentru a vă menține corpul în formă de vârf pentru viitoarele activități atletice.
    • La micul dejun, luați în considerare adăugarea de felii de banane sau boabe în castronul dvs. de cereale.
    • Au o salată laterală cu prânzul sau fă-ți o ceașcă de supă.
    • Încercați să adăugați tăierea legumelor cum ar fi ceapa și usturoiul când faceți sosuri și supe la domiciliu.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 6
    2. Mănâncă o dietă bogată în proteine. Mănâncă o mulțime de proteine ​​în fiecare zi pentru a vă menține mușchii, oasele și circulația în starea de vârf. Fiind o persoană atletică vă cere să construiți forță, iar jumătate din acea bătălie vine în mâncarea suficientă a alimentelor bogate în proteine. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, să încercați alimentele care nu au o mulțime de grăsimi saturate, cum ar fi iaurtul grecesc, pește, fasole, pui și curcan.
  • Pe parcursul zilei, încercați să faceți o zecime din numărul total de calorii proveniți din proteine.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 7
    3. Luați o multivitamină pentru a obține o mulțime de substanțe nutritive simultan. Cumpărați câteva multivitamine dacă întâmpinați dificultăți în consumul de nutrienți potriviți pe zi. Persoanele atletice trebuie să aibă corpurile lor care rulează în condiții de vârf, ceea ce înseamnă obținerea de vitamine și minerale necesare, cum ar fi vitamina A, C și E.
  • Încercați să luați suplimente suplimentare dacă nivelurile de vitamine sunt scăzute în anumite zone. Întrebați un medic înainte de a lua orice pastile specifice.
  • Nu treceți peste doza zilnică recomandată de vitamine, deoarece acest lucru poate face mai mult rău decât bine.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 8
    4. Optați pentru multi-boabe în loc de pâine prelucrată. Obțineți mai multă energie pentru un stil de viață atletic, făcând comutatorul la multi-boabe. Aceste boabe fac mult mai ușor să consumați o varietate de substanțe nutritive, cum ar fi fibrele, mineralele și vitaminele. Multi-boabe ajută, de asemenea, să vă mențină tractul GI în stare excelentă.
  • Dacă nu sunteți un fan al pâinii, luați în considerare consumul multi-boabe în diferite forme, cum ar fi fulgiul de ovăz.
  • Mâncarea multi-boabe este, de asemenea, considerată a reduce tensiunea arterială și colesterolul.
  • Imaginea intitulată este o persoană atletică Pasul 9
    5
    Bea multa apa pe parcursul zilei. Rămâneți hidratat pe tot parcursul zilei când adoptați un stil de viață atletic. În timp ce toată lumea ar trebui să bea o mulțime de apă pe tot parcursul zilei, sportivii au nevoie, în special, să-și păstreze corpurile hidratate și gata să meargă. Bărbații ar trebui să vizeze 15 ani.5 cani (3.7 litri) pe zi, în timp ce femeile ar trebui să încerce 11.5 cani (2.7 litri) pe zi.
  • De asemenea, puteți rămâne hidratat prin consumul de alimente bogate în fluid, cum ar fi fructele.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea unui program de exercițiu
    1. Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 10
    1. Concentrați-vă pe o zonă a corpului vostru doriți să vă îmbunătățiți. Examinați-vă corpul și vedeți ce părți ar putea folosi cea mai mare atenție și atenție. Fiind o persoană atletică implică având un corp sănătos care poate participa la o mulțime de activități fizice, deci trebuie să începeți undeva! Alegeți o parte a corpului vostru doriți să vă îmbunătățiți, fie că este stomacul, brațele sau coapsele.
    • Dacă preferați să vă concentrați pe tot corpul dvs. imediat, este bine, de asemenea! Există o mulțime de metode de exerciții care pot funcționa întregul corp.
    • De exemplu, înotătorii își folosesc foarte mult mușchii miezului și inferior, deci concentrați-vă pe consolidarea acelor mușchi. Dacă vă uitați în snowboarding, luați în considerare întărirea mușchilor inferiori ai piciorului și spatelui.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 11
    2. Exercițiu timp de 30 de minute cu cel puțin 5 zile pe săptămână. Decideți când doriți să vă exercitați în fiecare zi și cât timp. Fiind o persoană atletică nu va veni peste noapte și va necesita o mulțime de timp, efort și dedicare. Scopul pentru cel puțin 5 ani de antrenamente de 30 de minute pe tot parcursul săptămânii pentru a începe să-ți faci corpul în formă. Marcați planul de exerciții pe un calendar sau investiți într-un pedometru, astfel încât să vă puteți monitoriza fitness pe parcursul zilei.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană atletică Pasul 12
    3. Creaza un Program de exerciții pentru săptămâna. Setați un program specific pentru antrenamentele dvs. în timpul săptămânii. Nu numai că un program vă va ajuta să rămâneți motivat, dar va fi mai ușor să vă asigurați că vă exercitați toate grupurile musculare majore. Când vă aflați programul, includeți tipul de exercițiu pe care doriți să-l faceți în fiecare zi, cum ar fi aerobic, ridicare sau prese de picior.
  • Asigurați-vă rutina de fitness mult mai distractivă și motivând prin invitarea prietenilor și a membrilor familiei să se alăture antrenamentelor dvs. De asemenea, există unele întinderi distractive și activități de antrenament pe care le puteți face cu partenerii.
  • Nu faceți programul dvs. prea riguros, fie - la fel ca Roma nu a fost construită într-o zi, corpurile atletice nu se formează peste noapte.
  • Porniți activitățile de exerciții pentru a vă menține antrenamentele interesante. Scopul de a include diferite tipuri de fitness în programul dvs. de exerciții în fiecare săptămână, cum ar fi puterea, flexibilitatea, echilibrul și rezistența.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar