Cum să mănânci sănătoși atunci când zboară

Mâncând o mulțime de apă sănătoasă și de băut pe avion vă poate ajuta să vă simțiți la cea mai bună calitate și mai puțin cu întârziere, odată ce ajungeți la destinație. Indiferent dacă întâmpinați o călătorie epică în ocean sau un zbor rapid către un alt oraș, puteți încerca mai multe metode diferite pentru a vă ajuta să mâncați sănătoși în timp.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea meselor și a gustărilor înainte de zborul dvs
  1. Imagine intitulată Ordinea o mulțime de alimente fără a vedea lacomul 4
1. Face mese bogate în proteine ​​slabe și boabe întregi. Când pregătiți mese pentru zborul dvs., concentrați-vă pe crearea meselor ușor de împachetat, care sunt bogate în proteine ​​slabe și boabe întregi, deoarece acestea vă vor face să vă simțiți plini fără să vă supărați stomacul sau să vă deshidrați corpul. Faceți un sandwich care conține pui dezosat, fără piele, piept de curcan sau pește slab ca ton. Utilizați pâine integrală de grâu și adăugați în legume cum ar fi salata și roșii pentru a păstra sănătatea și umplerea sandwich-ului.
  • De asemenea, puteți pregăti salate care includ boabe precum chinoa sau cuscous, precum și proteine ​​sub formă de fasole și legume verzi sau o salată verde cu salată verde, brânză feta și alte legume sau fasole.
  • O listă de mese prietenoase cu avionul poate fi găsită aici: http: // Thekitchno.com / călătorie-food-10-mese-you-can-C-149739.
  • Imagine intitulată Fii un pachet bun de prânz pentru copiii dvs. Pasul 2
    2. Înfășurați sandwich-uri în hârtie pergament și păstrați salatele în recipiente sigilate, din plastic. Pentru a evita orice probleme la securitatea aeroportului, ar trebui să înfășurați sandvișurile în hârtie pergament, nu folia de staniu, deoarece siguranța vă poate solicita să desfaceți sandwich-ul dacă este în folie. De asemenea, trebuie să depozitați salate în recipiente din plastic cu capace etanșe, astfel încât acestea să nu se scurgă și sunt ușor de identificat în bagajele dvs. în timp ce treceți prin securitatea aeroportului.
  • Asigurați-vă că vă amintiți să împachetați ustensilele din plastic pentru mesele dvs., în special pentru salate. De asemenea, trebuie să depozitați toate alimentele în saci de plastic limpezi, astfel încât, dacă se scurge, nu se va face peste haine.
  • Imaginea intitulată mănâncă sănătos atunci când călătorește pasul 3
    3. Fructe și legume care sunt ridicate în conținutul de apă. Tăiați pepene verde, mere, portocale sau banane și le împachetați în recipiente din plastic pentru acces ușor la zbor. Tăiați castraveți, morcovi, țelină sau fasole Edamame, astfel încât aveți gustări sănătoase care vă vor ține și hidratate în avion.
  • Imaginea intitulată menține o dietă sănătoasă la școală (adolescenți) Pasul 3
    4. Pregătiți-vă propriul traseu amestecat sau aduceți bare de granola sănătoase. Fructele și nucile uscate fac gustări mari de avion, deoarece sunt ușor de transportat, nu vor strica un zbor lung, iar mirosul nu-ți va deranja pasagerii. Puteți să vă amestecați propriul traseu sau să împachetați un amestec sănătos de traseu într-o pungă de plastic.
  • De asemenea, puteți împacheta bare de granola sănătoase, fără a adăuga zahăr sau grăsime, pentru o gustare rapidă.
  • Imagine intitulată Make Sleepover gustări Pasul 22
    5. Ambalați pachete mici de unt de arahide sau unt de migdale. Pentru o gustare sănătoasă, care este bogată în proteine, puteți împacheta pachete mici de călătorie de unt de arahide sau unt de migdale. Apoi puteți răspândi untul de arahide pe o banană sau biscuiți în timp ce vă aflați în avion pentru o gustare satisfăcătoare și sănătoasă.
  • Imagine intitulată menține o dietă sănătoasă la școală (adolescenți) Pasul 2
    6. Aduceți o sticlă de apă goală sau termos. Hydration este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face în timp ce vă poate ajuta să vă ajutați la întârzierea jetului. Probabil că nu puteți lua o sticlă completă de apă prin securitatea aeroportului, deci asigurați-vă că aduceți o sticlă de apă goală și / sau un termos. Puteți plasa o pungă de ceai uscat sau câteva felii de ghimbir proaspăt în termos și apoi umpleți termosul cu apă fierbinte în plan, având astfel cana portabilă de ceai portabil în avion.
  • Asigurați-vă că aveți doar ceai din plante și evitați ceaiul de cafeină sau alte băuturi caffeinate ca cafeaua sau sifonul, deoarece cofeina vă poate deshidrata în timp ce zburați.
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărarea de alimente la aeroport
    1. Imagine intitulată menține o dietă sănătoasă la școală (adolescenți) Pasul 10
    1. Căutați un snack bar sănătos în terminal. Cele mai multe aeroporturi oferă acum bare de gustări sănătoase în terminal sau cel puțin un culoar de alimente sănătoase de gustări la standuri mici de către porțile de îmbarcare. Faceți o plimbare rapidă pentru un loc care oferă opțiuni alimentare sănătoase.
    • Deși ar putea fi tentant să intrați în barul aeroportului și să comandați un burger, cartofi prăjiți și o băutură, mâncând nesănătoasă înainte ca un zbor să poată duce la indigestie, deshidratare și un caz serios de jet de întârziere atunci când degajați avionul. În schimb, concentrați-vă pe opțiunile de alimente sănătoase în aeroport și mergeți la aceste opțiuni în timp ce așteptați să vă îmbarcăm avionul.
    • Puteți, de asemenea, să căutați bare de suc care oferă băuturi de fructe sănătoase și băuturi de legume amestecate care sunt ridicate în substanțe nutritive și vă vor menține hidratate. Să fie atenți la orice zaharuri adăugate în aceste băuturi.
  • Imaginea intitulată pierde greutatea consumând delicios fast food pas 1
    2. Selectați fructe și legume proaspete. Dacă găsiți un snack bar sănătos, căutați fructe și legume proaspete pre-ambalate, cum ar fi felii de mere, felii de morcovi, felii de telină sau felii portocalii. De asemenea, puteți cumpăra fructe și legume întregi, cum ar fi o banană sau un măr și aduceți-o în avion cu dvs. pentru o gustare sănătoasă.
  • Imagine intitulată Gustări Stash în camera dvs. Pasul 6
    3. Cumpărați gustări ridicate în proteine ​​slabe și boabe întregi. Căutați alte gustări la snack bar sau la alimente în terminalul care sunt bogate în proteine ​​slabe, cum ar fi o curcan sau un sandwich de pui pe pâine integrală de grâu. De asemenea, puteți opta pentru o salată sănătoasă, cu o groapă ca quinoa sau orz, precum și o mulțime de legume și o brânză tare ca feta.
  • Metoda 3 din 3:
    Selectarea meselor în avion
    1. Imaginea intitulată supraviețuiește unei călătorii cu avion de 15 ore cu pasul familiei 5
    1. Alegeți piulițele ca opțiune de gustare. Pentru zboruri mai scurte, vi se poate oferi o opțiune de gustare ca nuci sau covrigi brute. Încercați să mergeți pentru opțiunea NUT, deoarece are un conținut mai mare de proteine ​​decât covrigi. Cu toate acestea, va conține sare, deci ar trebui să vă asigurați că beți o mulțime de apă cu nuci în timp ce în avion.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru o plimbare cu avion lung Pasul 24
    2. Evitați pastele, pâinea și mesele cu carbohidrați rafinați. Adesea, opțiunile dvs. de alimente din avion nu vor fi foarte sănătoase sau nutritive, pline de carbohidrați rafinați care vor ajunge să vă facă să vă simțiți obosiți sau scăzuți. În loc să aveți opțiunea de paste sau pâine, alegeți opțiunea vegetariană sau opțiunea de legume grele. Proteina bazată pe plante conține fibre, este liberă de colesterol și conține practic fără grăsimi saturate.
  • Dacă peștele este oferit în meniu, este posibil să doriți să mergeți la această opțiune, deoarece peștele este o proteină slabă care va fi mai ușoară pentru ca corpul dvs. să digerați.Peștele este, de asemenea, ridicat în grăsimi sănătoase, cum ar fi Omega 3s.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 9
    3. Săriți sosurile și pansamentele ambalate. Există adesea o mulțime de zahăr, conservanți și aromă artificială în sosurile și pansamentele ambalate, vă prezentate în avion ca parte a mesei dvs. de zbor. Încercați să evitați aceste opțiuni și să vă mențineți alimentele proaspete și conservanți gratuit.Dacă v-ați dori încă să adăugați dressing și condimente, optați pentru opțiuni mai sănătoase, inclusiv vinaigrete, sos scăzut de soia de soia și răspândirea avocado în loc de Mayo.
  • Imagine intitulată Obțineți pielea mai sănătoasă Pasul 1
    4. Beți o mulțime de apă în timp ce zburați. Utilizați o sticlă de apă filtrată sau cereți apă îmbuteliată pe zbor, deoarece apa de la robinet din zborul dvs. nu poate fi în siguranță pentru a bea. Încercați să aveți cel puțin 8 uncii de apă pentru fiecare oră în care vă aflați în aer.
  • Imaginea intitulată are un ceai de noapte adecvat Pasul 4
    5. Au ceai din plante, în loc de cafea sau sifon. Optați pentru ceaiuri din plante care sunt cafea liberă și săriți cafeaua sau sucurile, precum și băuturile alcoolice. Aceste băuturi vă pot deshidrata mai departe. În schimb, optați pentru ceai din plante sau apă caldă simplă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar