Cum să mănânci sănătos la un restaurant fast-food

Restaurantele fast-food sunt peste tot.E greu să conduci pe o stradă fără a vedea una.În plus, mulți oameni au o viață ocupată cu orare lungă de lucru, navete lungi și o viață aglomerată acasă.Nu este de mirare că 1 din 4 americani mănâncă fast-food în fiecare zi.Dacă trebuie să vă opriți de un restaurant fast-food pentru a obține o masă rapidă, există câteva modalități de a face alegeri mai bune.Incorporarea câtorva sfaturi de alimentație sănătoase vă poate ajuta să alegeți mai multe elemente hrănitoare și mai mici de calorii la restaurantul preferat de fast-food.

Pași

Partea 1 din 3:
Efectuarea alegerilor mai bune
  1. Imaginea intitulată mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food pas 1
1. Du-te pentru alimente de dimensiuni mari.Un truc foarte ușor de a începe implementarea atunci când comandați fast food-ul merge pentru o masă de dimensiuni de copil.Aceste mini mese sunt o modalitate ușoară de a rămâne la porțiuni mai mici și mai puține calorii.
  • Alegerea unei mese de dimensiuni mici vă poate economisi 200-300 de calorii.Și nu lipsesc pe "lucruri bune."Majoritatea meselor de copii vin în continuare cu produse similare la opțiunile de meniu standard.În plus, multe restaurante de fast-food oferă o parte sau o bucată mică de fructe.
  • Alegeți și sandwich-uri mici.Comandarea A "dublu hamburger" sau chiar A "Triple Burger" va avea 2 sau 3 ori mai multe calorii ca un singur burger Patty.
  • De asemenea, săriți opțiunea pentru a vă bucura de masă sau pentru ao face a "mare".Chiar dacă se pare că este foarte mare, adăugați doar mai multe calorii și grăsimi la masa dvs. globală.
  • Imaginea intitulată mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 2
    2. Du-te pentru opțiunea de salată.Multe restaurante fast-food oferă acum mai multe alimente în afara burgerului și cartoizelor tipice.Salatele sunt o alegere mai nouă, care vă poate oferi o mică nutriție suplimentară și vă puteți salva niște calorii.
  • Salatele sunt o alegere excelentă, deoarece includeți o servire sau două legume care sunt în mod natural scăzute în calorii.
  • Urmăriți-vă pentru toppingurile și pansamentele de înaltă calorii.Elemente cum ar fi biți de bacon, brânză, crotoni sau proteine ​​prăjite (cum ar fi pui prăjit) pot pune cu adevărat caloriile peste partea de sus. Citiți etichetele nutriționale (dacă sunt disponibile) pentru a vă ajuta să identificați dacă o salată va fi o opțiune mai sănătoasă sau nu.
  • Alegeți salate cu proteine ​​la grătar, dressing cu conținut scăzut de grăsimi pe lateral și o mulțime de legume proaspete.
  • Imaginea intitulată Mănâncă sănătos la un restaurant fast-food Pasul 3
    3. Alegeți un fel de mâncare principală de calorii inferioare.Sandwich-urile și nuggeturile sunt o opțiune populară la restaurantele fast-food.Alegeți cea mai bună opțiune pentru a vă menține caloriile moderate.
  • Încercați o gustare de gustări.Multe restaurante oferă acum mici împachetări cu o bucată de pui la grătar în interior.Sunt scăzute în calorii (aproximativ 300 de calorii) și mici, ceea ce este perfect pentru controlul porții.
  • Cele mai rapide restaurante alimentare oferă nugget-uri de pui.O comandă de 4 sau 6 bucăți este de fapt oarecum scăzută în calorii - aproximativ 200 de calorii.În plus, unele restaurante oferă nuggeturi la grătar pentru un număr de calorii chiar mai mici.
  • Stick la un hamburger simplu sau cheeseburger.Când nu aveți mai multe paturi sau toppinguri, aceste sandwich-uri sunt de fapt moderat scăzute în calorii - dreapta aproximativ 300 de calorii.
  • Dacă aveți opțiunea, faceți jumătate de sandwich în loc de un sandwich întreg și împerecheați-o cu o salată laterală sau o bucată de fructe.De asemenea, cereți pâine integrală de grâu dacă este disponibilă.
  • Dacă comandați un sub, încercați să mergeți pentru o pâine de cereale întregi și cereți-o să o facă "Caracterul inferior" prin scoțând o parte din partea din pâine.
  • Împărțiți-vă masa în două sau trei porțiuni mai mici și aduceți o parte din ea acasă să mănânce a doua zi.
  • Imaginea intitulată mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 4
    4. Du-te la grătar peste prajit.O altă modalitate ușoară de a face automat o masă fast-food un pic mai sănătos este alegerea obiectelor la grătar sau coapte peste elemente prăjite.
  • Studiile au arătat că alimentele prăjite nu sunt doar mai mari în calorii și grăsimi, dar pot, de asemenea, să vă ridice riscul de boli de inimă și de tip Două diabet zaharat dacă sunt consumate în mod regulat.
  • Alegerea unei opțiuni la grătar vă poate economisi 100-200 de calorii pe sandwich.În loc de sandwich de pui prăjit, optați pentru versiunea de pui la grătar în schimb.
  • Imagine intitulată Mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 5
    5. Construi un mic dejun mai bun.Restaurantele fast-food sunt cunoscute pentru un mic dejun bun.În plus, mulți servesc micul dejun toată ziua.Alegeți o masă mai bună pentru a vă începe ziua liberă pe un picior bun.
  • Mic dejun sandwich-uri și wraps ar trebui să fie simple.Stick cu un ou, brânză și o proteină slabă ca șuncă sau bacon canadian.Sau să alegeți un sandwich cu albușuri de ou.Încercați să evitați sandvișurile pe croissante, bagele sau făcute cu cârnați sau bacon.
  • O altă opțiune excelentă de mic dejun disponibil este de ovăz.Aveți grijă de zahărul brun adăugat, dar câteva nuci sau fructe uscate sunt OK.
  • Dacă sunteți interesat de ceva rece, încercați parfaite de fructe și iaurt.Acestea oferă o mică proteină și fibre și sunt o opțiune excelentă de mic dejun.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea părților alimentare mai sănătoase
    1. Imaginea intitulată mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 6
    1. Alegeți opțiunile de băuturi scăzute cu calorii.Restaurantele fast-food oferă acum o întreagă gazdă de băuturi pentru a merge cu masa dvs. - orice de la sucuri, la cafea și chiar smântâni.Cu toate acestea, unele dintre aceste băuturi sunt destul de mari în calorii și vă pot pune peste limită.
    • Băutând băuturile zaharoase sunt asociate cu multe boli cronice, cum ar fi diabetul de tip Două și boli de inimă.
    • Stați departe de sucurile obișnuite, băuturile de suc îndulcite, ceaiurile îndulcite, băuturi de cafea îndulcite, smoothies, lapte de ciocolată sau lapte de ciocolată.
    • În loc de aceste tipuri de băuturi de calorii mai mari, du-te cu băuturi scăzute sau fără calorii.Apa este întotdeauna o alegere excelentă, dar puteți încerca, de asemenea, sucuri de dietă, ceai nesănătos, cafea cu gheață nereușită sau limonade de dietă.Unele dintre acestea pot avea niște îndulcitori artificiali, dar sunt scăzuți sau nu calorii.
    • Bea băuturi îndulcite artificial vă vor satisface pofta dulce, dar nu va ajuta la reducerea acesteia. Pentru a vă reduce pofta pentru băuturi dulci, alegeți opțiunile nedeterminate, cum ar fi cafeaua și ceaiul, îndulciți-le singur și reduceți treptat cantitatea de îndulcitor.
  • Imaginea intitulată Mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 7
    2. Nu te complica.De multe ori mese fast-food, în special entitatea principală, pot deveni bogate în calorii cu toate toppingurile gustoase care sunt adăugate.Elementele mai simple sau simple sunt de obicei mai mici în calorii.
  • De exemplu, un simplu fast-food Patty cheeseburger are aproximativ 300 de calorii.Un club de bacon Cheeseburger are aproximativ 700 de calorii.
  • Personalizați masa după cum este necesar.Dacă vedeți un element pe care doriți să îl comandați și să observați că are o mulțime de toppinguri suplimentare sau condimente, cereți-i să fie servite pe partea sau deloc.
  • Treceți la condimentele mai mari de grăsimi, cum ar fi maioneza, muștarul de miere, sosul de grătar și "special" sosuri.În schimb, du-te pentru muștar galben, sos fierbinte, salsa, hrean și oțet pentru un topping mult mai mic calorii.
  • Imaginea intitulată Mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 8
    3. Comandați o parte inferioară a calorii.Este atât de familiar să auziți un restaurant fast-food Întrebați clienții "în ce parte doriți cu asta?"Chiar dacă alegeți o entregere mai sănătoasă, părțile la restaurantele fast-food pot fi destul de nesănătoase. Căutați laturi pe bază de legume, cum ar fi broccoli aburiți și morcovi, o salată laterală sau un fruct.
  • Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să ordonați un mic.Acest lucru este valabil mai ales dacă comandați un articol prăjit sau alte părți care sunt mai mari în calorii.Alegerea unei ordini mici de cartofi prăjiți sau de ceapă vă poate salva câteva sute de calorii.
  • Multe restaurante oferă acum fructe o parte.Dacă aveți opțiunea opt pentru felii de mere, banane sau cupă de fructe mici.
  • Ați putea dori, de asemenea, să luați în considerare obținerea unei salate laterale.Acest lucru vă poate ajuta să vă completați pe legume scăzute de calorii.Doar lipiți la dressing cu conținut scăzut de grăsimi pe partea laterală.
  • Dacă sunteți dispus să comandați o altă parte, du-te pentru ceva care este scăzut în calorii și nu este prăjit.De exemplu, alegeți un cartof copt peste cartofi prăjiți.Fi moderat cu unt și smântână.Cu toate acestea, această versiune copt este mai mică în calorii și grăsimi în comparație cu cartofi prăjiți.
  • Imaginea intitulată Mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 9
    4. Alegeți un desert mai bun.Dacă vă dorim ceva dulce după masă, aveți grijă să alegeți un desert care nu este prea mare în calorii sau în grăsimi.
  • Du-te pentru mini sau deserturi individuale.Articole precum Cake Pops, Mini Parfaits sau Mini Cookies sunt o modalitate excelentă de a vă bucura de un tratament dulce pre-porționat.
  • De asemenea, alegeți Micul.Fie că este vorba de un mic servi moale sau un shake de lapte, un mic va avea întotdeauna cea mai mică cantitate de calorii.
  • Dacă ordonați înghețată, mergeți la o ceașcă în loc de un con și lăsați-l pe fudge sau caramel fierbinte.Câteva stropi curcubeu este o alegere mai bună a calorilor.
  • Adu-ți propriul desert de acasă. Ați putea aduce o bucată dulce de fructe, un pachet de cookie cu conținut scăzut de calorii sau niște gustări de fructe. Planificarea deserturilor ar putea reduce caloriile mesei dvs. și, de asemenea, să vă economisească bani.
  • Partea 3 din 3:
    Consumul de fast-food și menținerea unui stil de viață sănătos
    1. Imaginea intitulată mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 10
    1. Gestionați-vă foamea.Dacă știți că intenționați să obțineți alimente rapide în timpul zilei, este important să vă asigurați că vă gestionați în mod corespunzător foamea, astfel încât să nu exagerați la unitate prin.
    • Dacă săriți mese sau gustări sau intrați într-o masă prea foame, este mai probabil să supraviețuiți și să faceți alegeri mai slabe.Acest lucru este periculos dacă știți că mergeți la un restaurant fast-food.
    • Dacă aveți nevoie de ea, aveți o gustare cu aproximativ 2 ore înainte de a atinge unitatea prin.Păstrați-l simplu și mic - suficient pentru a vă împiedica să deveniți prea foame.O bucată de fructe, un iaurt mic, un ou fiert tare sau o bară de proteine ​​sunt opțiuni excelente.
    • Evitați încercarea de a sări peste mese, gustări sau sub-mâncare pentru a ajuta la salvarea caloriilor pentru o masă de mâncare rapidă cu calorii mai mari.
    • Mâncăruri și gustări la domiciliu. Acestea vă vor ajuta să vă reduceți foamea și să vă reduceți nevoia de a alege ceva pentru a mânca dintr-un restaurant fast-food.
  • Imaginea intitulată mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 11
    2. Planificați să mâncați fast-food.Pentru a vă asigura că păstrați consumul de mâncare rapid în verificare, asigurați-vă că ați ales în mod intenționat când și cât de des mâncați mese fast-food.
  • Dacă nu planificați pentru fast-food, probabil că sunteți mai probabil să vă opriți pe un capriciu sau când sunteți prea foame.
  • În schimb, intenționați să aveți mâncare rapidă ocazional.Când intenționați să vă pregătiți în prealabil, ceea ce vă poate ajuta să faceți alegeri mai sănătoase la restaurant.
  • De asemenea, aruncați o privire la meniul dvs. înainte de a merge.Revedeți ce ați putea fi interesat și ce opțiuni sunt cele mai sănătoase.Cele mai multe restaurante fast-food oferă acum meniurile și informațiile nutriționale online.
  • Ați putea dori, de asemenea, să comparați câteva locuri pentru a vedea ce restaurant vă va oferi cea mai sănătoasă și mai plăcută masă.
  • Imaginea intitulată Mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 12
    Imaginea intitulată Mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 12
    3. Face alte alegeri alimentare sănătoase.Uneori s-ar putea să vă găsiți oprirea pentru o masă fast-food într-o zi sau o seară prea ocupată.Chiar dacă nu este ceva ce ați planificat să faceți, puteți face tot restul zilei sănătoase.
  • Nu simți asta "alunecare" sau una nu atât de sănătoasă să vă ruineze întreaga zi.Mai aveți mai multe opțiuni alimentare în timpul zilei pentru a alege ceva nutritiv pentru corpul vostru.
  • Dacă ați întârziat pentru muncă și ați oprit de la un mic dejun, nu vă faceți griji.Faceți o alegere sănătoasă la prânz, gustarea și cina după-amiaza.
  • Imaginea intitulată mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food pas 13
    4. Asigurați-vă că ați intrat într-un antrenament.O altă modalitate de a vă ține pe drumul cel bun cu un stil de viață sănătos este prin lipirea cu planul de antrenament.
  • Scopul pentru aproximativ 2 1/2 ore de activități cardio cu intensitate moderată în fiecare săptămână.Activități cum ar fi mersul pe jos, jogging, înot sau dans sunt minunate pentru a adăuga la stilul tău de viață pentru a ajuta la menținerea greutății (chiar și după masa de mâncare ocazională).
  • Dacă ați ajuns să mergeți la un restaurant fast-food sau nu ați reușit să mâncați ca fiind sănătoși cum ați vrut, faceți ceva pentru a ajuta la arderea caloriilor suplimentare, cum ar fi să mergeți la o plimbare sau să rămâneți o sală de gimnastică puțin mai lungă decât cea normală.
  • Deși, în general, nu poți "Lucrați" o masă de mâncare întreagă la sala de gimnastică, făcând ceva sănătos și pozitiv pentru tine este un obicei bun de a continua să practice.
  • Imagine intitulată Mănâncă sănătoasă la un restaurant fast-food Pasul 14
    5. Încercați să faceți mâncărurile preferate la domiciliu.Dacă vă aflați în mod frecvent de mâncare rapidă sau într-adevăr bucurați-vă de mese de mâncare rapidă, încercați să faceți favoritele dvs. acasă.
  • Studiile au arătat că, dacă gătiți majoritatea meselor la domiciliu, de fapt, consumați mai puțin calorii.Acest lucru se datorează faptului că puteți controla ce ingrediente utilizați și cât de mult mâncați din anumite alimente.
  • Gândiți-vă la mesele preferate de mâncare rapide și vedeți dacă le puteți recrea acasă cu mai puține calorii și grăsimi.Luați în considerare cercetarea retetelor online sau căutați cărți de bucate care au mai multe versiuni nutritive ale acestor alimente.
  • De exemplu, în loc de nuggeturi de pui de la un restaurant, luați în considerare realizarea de nuggeturi de pui copt acasă.Sau dacă vă place burgerii, luați în considerare Coacerea burgerilor din Turcia acasă pe un bun de grâu.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă simțiți ca și cum nu puteți găsi opțiuni sănătoase la restaurantele fast-food.Petreceți ceva timp revizuirea meniului și veți realiza că există opțiuni mai bune pentru a încerca.
  • Dacă nu doriți să vă faceți toată masa sănătoasă, este ok.Alegeți intrarea preferată, dar în loc de cartofi prăjiți sau de ceapă, mergeți cu fructe sau o salată.
  • Mâncarea ocazională de mâncare rapidă - sănătoasă sau nu - este ok și adecvată.Nu ar trebui să afecteze sănătatea sau greutatea dvs. generală dacă îl consumați numai cu ocazia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar