Cum să simți că mănâncă micul dejun primul lucru dimineața

Toată lumea știe că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar este și cea mai ușoară sărind. Cu toate acestea, este demonstrat că un mic dejun bun vă face mai alertă pe tot parcursul zilei și vă poate ține de a vă gusta drumul spre prânz. Încercați să vă schimbați rutina sau să faceți opțiunile de mic dejun puțin mai gustoase și puteți deveni o persoană de mic dejun în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 2:
Schimbarea rutinei
  1. Imaginea intitulată Evitați dormit și căscându-vă în timpul zilei 11
1. Evitați să mâncați ceva în 2 până la 3 ore înainte de a vă culca. Va fi mai greu să vă simțiți foame primul lucru dimineața dacă nu vă terminați cina până înainte de a vă culca. Scopul de a vă termina cina cu 2 sau 3 ore înainte de culcare și să evitați gustarea după cină pentru a vă ajuta să vă construiți apetitul pentru micul dejun.
  • Dacă vă simțiți foame înainte de culcare, încercați să beți mai întâi un pahar de apă sau doar snacking pe ceva mic. Optați pentru câteva felii de mere, câteva cuburi de brânză sau o banană, mai degrabă decât ceva mai substanțial.
  • Unele studii au constatat că mâncarea mai puțin la timpul nopții și mai mult în timpul zilei poate ajuta la pierderea în greutate și sănătatea generală.
  • Imaginea intitulată se simt ca mâncarea de mic dejun primul lucru în dimineața pasul 2
    2. Obțineți 7 până la 9 ore de somn în fiecare noapte. Dacă vă treziți în mijlocul unui ciclu de somn sau trebuie să vă scoateți din pat dimineața, este posibil să nu aveți timp sau dorința de a mânca un mic dejun bun. Asigurați-vă că sunteți Obțineți cel puțin 7 ore de somn În fiecare noapte, și că vă lăsați timp să mâncați micul dejun în dimineața următoare.
  • Încercați să vă culcați puțin mai devreme decât de obicei, ar putea să vă treziți puțin mai devreme.
  • Imagine intitulată Evitați dormit și căscați în timpul zilei 6
    3
    Trezește-te mai devreme Deci aveți o mulțime de timp pentru micul dejun. Dacă trebuie să vă grăbiți ușa dimineața pentru a evita întârzierea, este ușor să o faceți o scuză pentru a sări peste micul dejun. Dacă doriți să începeți să mănânce micul dejun primul lucru, setați alarma cu aproximativ 20 de minute mai devreme decât dvs., de obicei, ar fi sigur că veți avea destul timp să mănânci.
  • Pune-ți alarma din arma la îndemâna brațului, așa că trebuie să te trezești și să ieși din pat pentru ao opri sau a lovi butonul de amânare.
  • Imaginea intitulată se simt ca mâncarea micului dejun primul lucru în dimineața pasul 4
    4
    Exercițiu timp de 30 de minute până la 1 oră înainte de micul dejun. Dacă nu vă simțiți foame când vă treziți mai întâi, faceți un exercițiu mic este o modalitate excelentă de a vă construi apetitul. Încerca Mergeți la o alergare, sau chiar doar a face unele push-up-uri sau Sit-ups Primul lucru dimineața înainte de a vă așeza la micul dejun.
  • Poate ajuta la bea un pahar de suc sau are ceva mic ca o banana inainte de antrenamentul de dimineata. Vedeți ce se simte cel mai bine pentru dvs. și mergeți cu asta.
  • Metoda 2 din 2:
    Alegerea unui mic dejun bun
    1. Imaginea intitulată se simt ca și cumpararea micului dejun primul lucru în dimineața pasul 5
    1. Amestecați opțiunile de mic dejun. Dacă mâncați același lucru pentru micul dejun în fiecare zi, poate fi ușor să vă plictisiți cu opțiunile dvs. și alegeți să o săriți cu totul. Încercați să planificați înainte la cumpărături, astfel încât să puteți modifica opțiunile de mic dejun pe baza a ceea ce aveți în starea de spirit. Iată câteva sugestii simple:
    • Încercați să obțineți mai multe tipuri de cereale sau diferite toppinguri pentru cereale sau muesli pentru o variație ușoară.
    • Stocați ouăle și alegeți una dintre numeroasele căi Pregătiți-le.
    • Obțineți ceva mai interesant decât pâinea albă pentru a vă înlocui carbohidrații de dimineață. Încercați scones, crumpete, baghete, pâine prăjită franceză sau Biscuiți de casă.
    • Achiziționați unele alimente de mic dejun congelate, cum ar fi unele produse de patiserie sau pizza de mic dejun, pentru ceva special puteți găti repede.
  • Imaginea intitulată se simt ca mâncarea micului dejun primul lucru în dimineața treptat 6
    2. Încercați un mic dejun lichid la început. Mâncarea unei mese mari primele lucruri în dimineața ar putea dura ceva timp pentru a se adapta, fie în ceea ce privește apetitul, fie timpul. În schimb, încercați să faceți o smootie de fructe sau chiar să beți un pahar de suc de suc primul lucru dimineața. Acest lucru vă va ajuta să vă aduceți obiceiul de a mânca mai devreme și poate chiar să vă loviți apetitul și să vă faceți să doriți să mâncați altceva.
  • Utilizați orice fel de fructe și lichide doriți când făcând-ți nemoșa. O parte a distracției îl personalizează la ceea ce aveți în starea de spirit!
  • Păstrați niște fructe congelate sau fructe de padure în frigider pe care le puteți arunca într-o smootie fără a fi nevoie să tăiați sau să vă pregătiți. Acest lucru va accelera procesul de preluare a lemnului, iar frigul vă poate ajuta să vă trezească!
  • Imaginea intitulată simt ca mâncarea de mic dejun primul lucru în dimineața treptat 7
    3. Alegeți ceva ce vă puteți pregăti în avans. Dacă nu mănânci micul dejun pentru că nu mai aveți timp în dimineața, încercați să vă planificați înaintea nopții înainte, astfel încât să aveți mai puțin de organizare. Faceți niște brioșe de mic dejun sau pregătiți unele Ovăz peste noapte Pentru a reduce cantitatea de muncă pe care trebuie să o faceți dimineața.
  • Există o mulțime de diferite Mic dejun sănătos că vă puteți pregăti în avans. Vedeți ce altceva puteți găsi sau veniți cu.
  • Imaginea intitulată se simt ca mâncarea micului dejun primul lucru în dimineața Pasul 8
    4. Păstrați câteva opțiuni de mic dejun pe care le puteți mânca în mișcare. Pentru dimineața că sunteți în mai mult de o grămadă decât de obicei, poate ajuta la păstrarea unor baruri de granola, banane sau ceva similar cu care vă puteți mânca pe ușă. Acest lucru se va opri de la tine sărind peste micul dejun pe cele mai stresante dimineți și să-l faci un obicei ușor de a păstra.
  • Traseul mix și fructe proaspete sau uscate sunt, de asemenea, opțiuni excelente pentru un mic dejun rapid.
  • Imaginea intitulată se simt ca mâncarea micului dejun primul lucru în dimineața pasul 9
    5. Au resturi sau alte alimente nepreferice pentru micul dejun. Nu este nimic de spus că trebuie să mănânci cereale, toast sau alte alimente pentru micul dejun pentru micul dejun. Dacă nu sunteți în starea de spirit pentru un castron de ovăz, săturați-vă în unele resturi din noaptea precedentă sau orice altceva care este în frigiderul dvs.
  • Atâta timp cât micul dejun are unele proteine ​​și, în mod ideal, unii carbohidrați, ar trebui să vă stabilească ziua sau cel puțin să vă duceți la prânz.
  • Imaginea intitulată se simt ca mâncarea micului dejun primul lucru în dimineața Pasul 10
    6. Răspândiți micul dejun în dimineața. În timpul începerii zilei cu un mic dejun mare este minunat pentru muncitorii și fermierii manuali, dar este posibil să nu folosiți toată energia cât mai repede dacă stați într-un birou. În loc de un mic dejun mare, răspândiți câteva gustări de mic dejun pe parcursul dimineții tale. Acest lucru vă va împiedica să săriți micul dejun fără a fi nevoie să aveți un mare apetit de îndată ce vă treziți.
  • Încearcă să mănânci un castron mic de cereale atunci când te ridici mai întâi, o banană pe calea de a lucra și un bar de granola sau niște nuci după o oră sau cam așa ceva. Amestecați-l și vedeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • sfaturi

    Încercați să evitați să săriți de la micul dejun, deoarece poate fi mai ușor să se formeze un obicei dacă îl puteți justifica o singură dată.
  • Orice poate fi micul dejun!
  • Stați la un mic dejun renumit pentru spânzurarea minorului de mic dejun.Nu numai că vă va da apetitul, dar vă va inspira.Arunca într-un tratament spa și, sperăm, noul, relaxat, veți merge acasă prost de dorința de a face un mic dejun decent!
  • Dacă sunteți un fumător sau un băutor de cafea greu, faceți mai întâi un duș. Trezirea la altceva decât substanțele chimice care afectează de fapt un apetit vă va ajuta să obțineți controlul - adăugând niște cereale și fructe la cafeaua și micul dejun de nicotină.
  • Dacă stomacul este sensibil la acidul din sucul de portocale, încercați să adăugați apă sau chiar suc de mere pentru ao dilua.
  • Avertizări

    Dacă sunteți întotdeauna foarte slab în dimineața sau întotdeauna treziți cu o durere de cap sau greață, atunci ar trebui să vedeți medicul dumneavoastră pentru a discuta alte probleme de sănătate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar