Cum să fii o piuliță de sănătate

Obținerea sănătății este un obiectiv minunat și poate fi realizat cu modificări ale regimului dvs. de dietă și exerciții fizice. Adevărat "Nuci de sănătate" de obicei, urmați o versiune extremă a unei diete sănătoase - adesea tăierea laptelui, unele feluri și ceva procesat. De asemenea, nuci de sănătate au tendința de a avea regimuri serioase de exerciții care merg împreună cu dietele lor extrem de sănătoase. Ca și în cazul oricărui program de dietă sau exercițiu, vă rugăm să consultați medicul de îngrijire a sănătății înainte de a face schimbări mari - fiind o piuliță de sănătate nu este calea pentru toată lumea. Dacă vrei să fii o piuliță de sănătate, pregătește-te să muncești din greu!

Pași

Partea 1 din 3:
Mâncarea sănătoasă
  1. Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 1
1. Fa un plan. Gândiți-vă la modul în care dieta dvs. este în prezent și cum doriți să o schimbați. Este întotdeauna bine să începeți mici - nu puteți schimba obiceiurile peste noapte. De asemenea, ar putea ajuta să o faceți cu un membru al familiei sau un prieten (sau chiar întreaga dvs. familie). Având cineva acolo pentru a comite și a vă ține pe drumul cel bun poate fi extrem de util.
  • Imagine intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 2
    2. Consumați fructe și legume. Trageți pentru 7-9 porții pe zi. Mănâncă pe cei pe care îi cunoașteți și să profitați de această ocazie pentru a găsi fructe și legume gustoase. Căutați noi rețete și pregătiri pentru a vă ajuta să vă ghideze. Și pentru fructe, dacă aveți îndoieli, aruncați-o într-o smoală. Pentru legume, majoritatea pot fi prăjite cu succes în cuptor la căldură ridicată pentru a găti, dacă nu intenționați să le mâncați crud. Unele dintre cele mai multe fructe și legume de sănătate sunt:
  • Întuneric, verde cu frunze (spanac, kale, chard, verde de sfeclă)
  • Sfeclă
  • Ardei roșii
  • Cartofi dulci
  • Boabe
  • Mere
  • Kiwis
  • Struguri
  • Papaya
  • Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 3
    3. Alegeți cerealele integrale. Acestea sunt boabe care includ Branul, germenul și endospermul. Unele comune sunt orz, ovăz, quinoa, rice maro și colorate, soiuri de grâu, cum ar fi spelled, Farro și Kamut, împreună cu multe altele. Acestea vor oferi carbohidrați, dar în cea mai sănătoasă formă. Rețineți că există multe paste de cereale integrale disponibile și o serie de pâine integrale care sunt adesea delicioase.
  • Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 4
    4. Mănâncă carne slabă. Acest lucru este determinat de cantitatea de grăsime într-o bucată de carne de 3 oz - trebuie să aibă mai puțin de 10 grame de grăsime totală. Turcia și puiul sunt slabe, dar unele carne roșie sunt la fel de bine. Căutați tăieturi cu "Top" sau "Loin" în titlu. Peștele și carnea slabă sunt o mare sursă de proteine. Acestea sunt importante pentru a mânca ca parte a unei diete echilibrate, dar ele nu ar trebui să fie elementele pe care le consumați cel mai mult. Trebuie să mănânci mai multe legume și fructe decât carne slabă.
  • Imagine intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 5
    5. Bea apă. Este cea mai sănătoasă băutură în jur și oferă multe beneficii pentru sănătatea ta. Încercați pentru 6-8 8 oz. Ochelari pe zi. Coffeaua neagră și ceaiul sunt extrem de scăzute în calorii și pot face parte din rotația zilnică de băutură dacă știți că nu va fi posibilă oprirea consumului de cofeină.
  • Imagine intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 6
    6. Evitați alimentele prelucrate. Aceste alimente sunt adesea prea dulci sau sărate și tind să nu conțină o valoare mai nutrițională. Aceasta înseamnă să rămâi departe de alimentele care conțin următoarele ingrediente:
  • Sirop de porumb cu multa fructoza
  • Orice cu arome artificiale sau culori
  • MSG (glutamatul monosodic, un amplificator de aromă)
  • Imagine intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 7
    7. Luați în considerare minimizarea produselor lactate și a cărnii în dieta dvs. Multe nuci de sănătate cred că atât carnea, cât și lapte în cantități mari sunt dăunătoare sănătății oamenilor. Ei cred că dieta dvs. ar trebui să fie o dietă esențială vegană (fără produse lactate, fără ouă, fără carne), care include o mulțime de cereale integrale în plus față de fructe și legume. Adăugarea în unele carne și lactate uneori este bine, dar nu ar trebui să fie baza dietei tale.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând obiceiuri noi
    1. Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 8
    1. Controlați-vă dieta. Dacă mâncați foarte mult, gândiți-vă cum puteți găti acasă pentru a avea mai mult control asupra a ceea ce mâncați. Uită-te prin cărți de bucate și online pentru a găsi rețete noi care sună atrăgătoare. O parte de a deveni mai sănătoasă vă schimbă modul de mâncare, iar alimentele și mâncărurile noi vor face parte din asta. Gătitul acelorași lucruri pe care le faceți mereu și doar mâncați mai puțin poate fi mai dificil decât pregătirea a ceva nou cu mai puține calorii în aceeași porțiune de dimensiuni.
  • Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 9
    2. Mănâncă acasă. Luați prânzuri la pachet pentru a lucra sau la școală. Pentru unii oameni, doar acest pas simplu poate merge mult spre a le ajuta să mănânce mai sănătos și mai susținut. Alimentele gătite la domiciliu vor fi mai sănătoase decât marea majoritate a alimentelor din restaurant și nu vor avea aceleași tipuri de conservanți sau niveluri ridicate de sodiu.
  • Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 10
    3. Du-te la magazin alimentar cu o listă nouă. Cumpărați alimentele de care aveți nevoie pentru a vă face noi mâncăruri sănătoase la domiciliu. Cumpărați ingrediente, nu alimente preparate sau prelucrate - acestea vor avea de obicei același nivel de sodiu și conservant ca și produsele alimentare din restaurant. Chiar dacă ar putea dura ceva obișnuit să gătească acasă, mâncarea dvs. va fi atât mai sănătoasă, cât și mai bună.
  • Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 11
    4. Du-te prin bucătăria ta. Identificați alimentele pe care doriți să le eliminați din dieta dvs. atât în ​​frigider, cât și din dulapuri. Să acorde o atenție deosebită alimentelor preambalate și prelucrate - adesea au conservanți și aditivi nesănătoși și pot fi foarte ridicați în sodiu.
  • Aruncați toate grasimile trans. Dacă este un ingredient "Ulei hidrogenat parțial" Acesta este un alt nume pentru grăsimile trans și reprezintă o cauză majoră a atacurilor de inimă și a accidentelor vasculare cerebrale. Veți dori să în cele din urmă, dacă nu imediat, aruncați toate alimentele pe care le aveți cu acest ingredient enumerat pe pachet.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea activă în fiecare zi
    1. Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 12
    1
    Fă sport regulat. Faceți stocul regimului dvs. de exercițiu actual. Dacă vă exercitați puțin, aveți o mulțime de opțiuni pentru a explora când deveniți mai sănătoși. Dacă sunteți deja exercitați, gândiți-vă cum ați putea dori să adăugați la activitățile pe care le faceți deja. S-ar putea să doriți să începeți o nouă clasă de exerciții pentru a vă inspira să vă exercitați mai mult.
  • Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 13
    2. Porniți noul program de exerciții fizice. O jumătate de oră de exerciții moderate șase zile pe săptămână este tot ce este nevoie pentru a începe să facem o diferență dacă exersați puțin. Rețineți că, de asemenea, nu trebuie să faceți totul la o dată - zece minute aici și douăzeci de ani vor funcționa la fel de bine.
  • Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 14
    3. Faceți distracția programului de exerciții fizice. Nu faceți același lucru în fiecare zi (dacă nu îl iubești). Mergeți într-o zi, luați o altă clasă de yoga și încercați noi activități. Verificați cu sala de gimnastică locală sau YMCA pentru programul și facilitățile lor. Dacă încercați să faceți o nouă activitate în fiecare săptămână, ați putea găsi noua dvs. rutină preferată de exerciții fizice.
  • Imaginea intitulată Fii o nuci de sănătate Pasul 15
    4. Rampă exercițiul dvs. Dacă doriți să fiți o piuliță de sănătate, trebuie să faceți exerciții serioase, iar plimbări moderate nu vor fi suficiente. Gândiți-vă la ce sporturi sau tipuri de formare vă puteți bucura. Va trebui să faceți aceste activități cele mai multe zile și la o rată care permite ratei cardiace să rămână ridicată timp de 20-30 de minute la un moment dat. De asemenea, ar trebui să le amestecați cu o anumită formare în greutate. Unele opțiuni bune pentru exercițiile cardiovasculare ar putea fi:
  • Înot
  • Tenis
  • Training încrucișat într-o sală de gimnastică
  • Boot-Camp Style Exercing Curs
  • sfaturi

    Nu vă simțiți ca și cum trebuie să vă schimbați toată dieta peste noapte. Este bine să mergeți încet. Inclupe treptat mai multe alimente sănătoase, cum ar fi fructele și legumele, în dieta dvs. și consumul sănătos va deveni un obicei în timp.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar