10 Moduri ușoare de a rămâne hidratate (sau de a fi hidratat rapid) fără apă potabilă

S-ar putea să fiți surprinși, dar aproape orice mâncare și băutură pe care o consumați conține o apă. De fapt, aproximativ 20% din aportul zilnic de apă al persoanei medii provin din alimentele lor și nici măcar nu-i dau seama! Este extrem de ușor să fii hidratat fără apă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să bei o mulțime de H2O. În timp ce completarea dietei dvs. cu unele alimente și băuturi bogate în apă este un mod sigur de a rămâne hidratat, ar trebui să încercați încă să bateți înapoi cel puțin 11-15 cești (2.6-3.5 l) de apă pe zi.

Pași

Metoda 1 din 10:
Ceai
  1. Imaginea denumită să fie hidratată fără apă 1
1. Ceaiul este din punct de vedere tehnic doar 100% apă care este aromată cu ierburi. Indiferent dacă vă treziți cu o ceașcă caldă de ceai de ghimbir sau vă sorbiți un ceai cu gheață nesănătoasă în timpul pauzei de prânz, ceaiul este o opțiune fenomenală non-apă atunci când vine vorba de șederea hidratată. Puteți alege orice aromă sau tip de ceai pe care doriți, care este minunat dacă vă place să amestecați lucrurile!
  • Când vine vorba de a rămâne hidratate, sare și zahăr sunt dușmanul tău. Dacă beți ceai pentru a obține hidratat, săriți zahărul.
  • Există un mit acolo că cofeina te face deshidratată, dar de fapt nu este o dovadă care să susțină acest lucru. O ceașcă de ceai de cofeină vă poate face să urineți puțin mai repede decât în ​​mod normal, dar corpul dvs. va absorbi în continuare conținutul de apă.
Metoda 2 din 10:
Cafea
  1. Imaginea denumită să fie hidratată fără etapa 2
1. În ciuda miturilor populare, cafeaua se hidratează de fapt. Este greu de crezut, dar cafeaua este făcută cu apă, ceea ce înseamnă că primești o doză bună de H2O de fiecare dată când ai o ceașcă de Joe. Doar fiți atenți - prea multă cafea poate rula un număr pe stomac, duceți la dureri de cap și faceți greu să adormi noaptea.
  • Ca ceaiul, este posibil să nu vă simțiți ca și cum ați fi hidratat atunci când beți cafea, deoarece vă face să urineți mai des. Acest lucru nu înseamnă că nu sunteți hidratat, totuși!
Metoda 3 din 10:
Lapte
  1. Imaginea intitulată să fie hidratată fără etapa 3
1. O ceașcă de lapte este una dintre cele mai bune modalități de a obține rapid hidratat. Laptele conține anumite proteine ​​și grăsimi, care de fapt durează mult timp pentru ca stomacul să proceseze. Ca rezultat, corpul dvs. se hidratează de fapt pe o perioadă mai lungă de timp când beți lapte în loc de apă. Din aceste motive, unele dovezi sugerează că o ceașcă de lapte poate face de fapt Mai mult hidratat decât apa!
  • Laptele cu conținut scăzut de grăsimi și fără grăsimi vor fi mai sănătoase decât laptele de grăsime plină.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să beți doar lapte și să săriți în întregime apa. Apa este încă campionul de mâini când vine vorba de a vă menține fericit și sănătos.
  • Un castron de cereale este o modalitate foarte bună de a încorpora un lapte în dieta ta!
Metoda 4 din 10:
Fructe
1. Pepene verde, ananas, iar mărul sunt pline de apă. Pepene verde în special este super hidratantă, deoarece este de 92% apă. Totuși, în esență, fiecare fruct va avea în mod natural un conținut ridicat de apă, deci nu puteți merge prost aici. Fie gustați pe fructe pe cont propriu, fie tăiați câteva fructe diferite pentru a face o salată de fructe!
  • Pere, castraveți și căpșuni se remarcă și ca opțiuni bune și bune. Toate aceste fructe sunt răcoritoare și au un conținut extrem de ridicat de apă.
  • Chiar și cele mai puțin hidratare fructe, cum ar fi bananele și strugurii, sunt încă 75-80% apă.
  • Fructele deshidratate conțin încă 15% apă sau mai mult, ceea ce poate fi surprinzător. Ei nu vă vor reîmprospăta în același mod o ceașcă de apă sau o vară proaspătă, dar există puțină apă acolo!
Metoda 5 din 10:
Legume
1. Bell ardei, squash și țelină au conținut ridicat de apă. Vino dintime, nu uitați să zarnești niște legume pentru felul tău. De asemenea, le puteți încorpora în rețetele dvs. de paste, caserolă sau pizza. Dacă căutați o gustare hidratantă, este greu să bată telina și unt de arahide. Aceasta este o combinație câștigătoare de delicioase, sănătoase și hidratante!
  • Cartofi au un conținut ridicat de apă pe cont propriu. Din păcate, alimentele de încălzire elimină un procent echitabil din conținutul de apă, iar cartofii tind să necesite timpi de gătit ridicat.
  • Tomatele se numără din punct de vedere tehnic ca legume. Sunt 94% apă și le puteți încorpora într-o tonă de feluri de mâncare diferite. Roșii de cireș cu ulei de măsline și mozzarella fac pentru o gustare mare!
Metoda 6 din 10:
Salată
1. Practic, orice salată este bună pentru hidratare, deoarece verdele cu frunze sunt în cea mai mare parte apă. Verzii cu frunze conțin o mulțime de apă în mod natural. De fapt, salata de aisberg este de 96% apă, ceea ce face una dintre cele mai hidratare alimente acolo. În plus, probabil că arunci în alte vegimi sau fructe în salată, așa că sunteți dublu în grupurile de alimente cu apă mare. Castraveți, morcovi și roșii vă vor păstra hidratați și toți au un gust minunat într-o salată.
  • Stați departe de pansamentele de înaltă sare și de mare zahăr, dacă este posibil. Sarea și zahărul vă vor face să vă ferească. Uleiul de măsline pe cont propriu este o alternativă excelentă, subtilă dacă aveți nevoie de una!
Metoda 7 din 10:
Supă
1. Cele mai multe supe au o mulțime de apă, dar soiurile clare sunt cele mai bune. Practic, cea mai groasă și mai opacă o supă este, cu atât mai puțină hidratare veți obține de la ea. Ceva ca supa de pui de pui va fi ideal, dar supa de mine, italiana, si varza sunt toate cele mai mari alegeri. Aruncați niște legume acolo pentru a obține o mai mare hidratare alături de unii nutrienți benefice!
  • Tomatele sunt de 95% apă, astfel încât lucrurile ca supa de roșii și bisca de roșii vor fi opțiuni solide.
  • Unele supe de conserve sunt foarte ridicate în sodiu sau zahăr. Încercați să obțineți supe "ușoare" sau faceți-vă propriul dvs Pentru cele mai bune rezultate!
Metoda 8 din 10:
Sos de mere
  1. Imaginea denumită să fie hidratată fără apă Pasul 8
1. Merele sunt ridicate în apă pentru a începe, dar se îmbunătățește. Majoritatea rețetelor de mere necesită apă, care, evident, va ajuta la departamentul de hidratare. Toate lucrurile luate în considerare, este greu să găsești o gustare mai sănătoasă și mai hidratantă. De asemenea, puteți să amestecați într-o linie de zahăr brun și un scorțișoară fără a modifica dramatic conținutul de apă al vasului.
Metoda 9 din 10:
Iaurt
  1. Imaginea denumită să fie hidratată fără etapa de apă 9
1. O singură servire de iaurt este de aproximativ 85% apă! Dacă doriți o gustare sănătoasă, hidratantă, este greu să bateți iaurtul. De asemenea, vine într-o varietate de arome diferite, care este plăcut dacă încercați să rămâneți mai în mod mai hidratat, dar vă obosiți să mâncați același lucru peste și peste. Puteți amesteca întotdeauna în unele nuci sau fructe de padure pentru a vă oferi iaurtul o textură mai interesantă, de asemenea.
  • În timp ce iaurtul grec este încă bun dintr-o perspectivă de hidratare, iaurtul regulat conține mai multă apă. Diferența nu este atât de mare, deci nu ezitați să alegeți oricare dintre tipurile de iaurt vă place cel mai bine.
Metoda 10 din 10:
Carne
1. Fripturile suculente și sânii de pui delicios sunt bogați în apă. Nu este cea mai bună alegere, dar o tăietură gătită de carne de vită sau de pui conține aproximativ 62% apă. Dacă încercați să vă orientați dieta, astfel încât să obțineți mai multă apă, nu vă faceți griji cu privire la tăierea cărnii în întregime. Doar tăiat înapoi pe sare când vine vorba de condimente și nu mănâncă mai mult de 3 porții de carne roșie pe săptămână.
  • Carnea este o sursă solidă de proteine ​​și ajută la mâncarea unei diete echilibrate. Nu ar trebui să aruncați burgeri și cârnați pe grătar în fiecare noapte, dar friptura ocazională și carnea obișnuită slabă sunt perfecte.

sfaturi

Apa de nucă de cocos și apa infuzată de fructe sunt modalități excelente de a rămâne hidratate dacă sunteți plictisit de apa veche plictisitoare.
  • Sucul te va hidrata, dar nu o exagerat. Chiar și sucurile 100% tind să fie supraîncărcate pe carbohidrați sau sodiu.
  • Avertizări

    Stați departe de băuturi cu multă zahăr în ele dacă doriți să rămâneți hidratați. Orice beneficiu pe care îl obțineți de la băutură va fi depășit de impactul negativ asupra sănătății zahărului.
  • În timp ce alcoolul are adesea un conținut ridicat de apă, ea suprimă, de asemenea, hormonii anti-diuretici, care ajută la absorbția apei. Aceasta înseamnă că, în timp ce una sau două băuturi alcoolice vă pot face să vă simțiți hidratați, beți o mulțime de alcool vă va face în cele din urmă să vă deshidratați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar