Cum să vă simțiți mai bine despre dvs

Toată lumea primește blues din când în când. De fapt, fiind afectați de îndoială de sine este un alt mod de a spune că sunteți destul de normal. Dar dacă vă simțiți blocați, este timpul pentru o schimbare. Utilizați aceste sfaturi și tehnici pentru a vă simți mai bine despre dvs. și faceți ca stick-ul mai bun.

Pași

Partea 1 din 4:
Schimbarea atitudinii tale
  1. Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 1
1. Dă-ți timp să te simți trist. Forțându-vă să vă simțiți fericiți fără a valida mai întâi sentimentele de durere, va duce la probleme mai mari pe drum. Cu toate acestea, nu folosiți acest lucru ca o scuză pentru a fi blocați într-o rutină - simțiți tristețea, recunoașteți-o și folosiți înțelepciunea pe care ați câștigat-o din experiența.
  • Este posibil să nu știți nici măcar de ce vă simțiți așa. Uneori, mințile noastre se află pe o pistă pe tot propria lor pe care nu o putem descifra. Dacă acest lucru sună ca tine, luați-l ca un indiciu că creierul dvs. logic a luat o mică vacanță și trebuie doar să fie pusă înapoi la muncă.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 2
    2. Eliminați auto-discuția negativă. Spuneți-vă să "gândiți pozitiv" poate fi destul de copactă, în special atunci când plata ipotecară este datorată, mașina se descompune, iar viața pare a fi controlată. În loc să încercați să vă convingeți că situația dvs. este doar roșie, concentrați-vă energia asupra abordării neplăcutei într-un mod pozitiv. Aceasta începe cu monitorizarea și remodelarea monologului intern.
  • Dacă vă prindeți gândindu-vă: "Nu pot să cred că sunt în această mizerie din nou", corectați gândul adăugând: "Dar o să trag așa cum am făcut întotdeauna."Continuați să corectați aceste afirmații negative până când devine a doua-natura - după aceea, face ca obiectivul dvs. să eliminați negativitatea cu totul. Puteți chiar să o scrieți pe hârtie pentru a vă ajuta să o scoateți și să o vizualizați mai obiectivă în timp ce vă corectați gândurile.
  • Acest lucru sa dovedit a avea o serie de beneficii pentru sănătate - inclusiv o durată de viață crescută, un risc redus de deces din cauza bolilor cardiovasculare și o mai mare rezistență la frigul comun.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 3
    3. Nu lăsați pe nimeni să vă spună cine sunteți. Oamenii au o tendință demonstrată de a accepta și de a efectua rolurile care le sunt atribuite de colegii lor. Poate că părinții tăi nu au renunțat niciodată la imaginea copilăriei lor ca pe cineva care nu poate fi luat în serios. Poate că prietenii tăi sunt atât de obișnuiți să se bazeze pe sprijinul dvs. că ei uită să vă ajute cu propriile dvs. probleme. Dacă noțiunile preconcepute ale oamenilor din jurul tău vă păstrează de la adevăratul dvs. potențial, spuneți-i să știe. Oricine nu se poate adapta la adevărat nu ar trebui să fii în viața ta chiar acum.
  • Stai în sus pentru tine însuți. Nu trebuie să te cerți cu un nebun. Indiferent de ce se întâmplă, un bully se ridică pentru tine, pentru că știe că ești mai bun decât el. Sunteți puternici și sunteți în control. Te determini - nimeni altcineva.
  • 4. Creați o listă de valori. Uneori vă puteți simți nesiguri de cine sunteți. În aceste vremuri, acesta vă poate ajuta să scrieți o listă de valori pentru a vă ajuta să determinați ce vă conduce și vă motivează în viața voastră. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să abordăm problemele care cauzează sentimente negative. Pentru a scrie o listă de valori:
  • Identificați un timp în care ați fost cel mai fericit, un moment în care ați fost cel mai mândru și un timp când ați fost cel mai împlinit sau mai mulțumit.
  • Utilizați aceste momente pentru a vă ajuta să determinați valorile dvs. de top. Apoi, prioritizați-le în viața de zi cu zi.
  • Nu uitați să vă reafirmați valorile atunci când vă simțiți jos.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 4
    5. Scrie o "Lista de recunoștință." Acest lucru înseamnă nu numai posesiunile dvs. (apă curentă, un computer, un frigider complet), dar și lucrurile care adaugă valoare vieții tale (prietenii tăi, hobby-urile tale, condamnările tale). Apelați-l a "Lista de recunoștință" Pentru că este o listă a ceea ce ești recunoscător pentru.
  • Uneori este puțin greu să fii recunoscător când nu ești în starea de spirit potrivită. Pentru a obține sucurile care curg, uită-te la viața altcuiva ". Ce ar trebui să fie recunoscători? Bine, acum câte dintre aceste lucruri aveți și tu? Probabil destul de puțini.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine Pasul 5
    6. Tunela rușinea. Luați un minut să vă gândiți la această întrebare, "Ce este rușinea și cât de des este util?" Sperăm că ați venit cu ceva de genul, "O emoție determinată de societate și rar." Pentru că ar fi adevărat! Când simțiți rușine, sunteți îngrijorat de ceea ce vă gândesc alții despre dvs. Și unde este valoarea în asta?!
  • Cea de-a doua începe să simțiți o timină a acelui sentiment, luați-o prin coarne și o analizăm. Dacă aveai 7 ani, te-ar deranja acest lucru? Dacă aveați 70 de ani, te-ar deranja? Ce zici dacă ați trăit într-o cultură diferită? Șansele sunt capabile să răspundeți "Nu" la toate aceste întrebări. Motivele pentru rușine au fost învățate pentru dvs. fără nici un motiv bun. Scoate-i din creierul tău pentru a face loc sentimente utile!
  • Dacă observați că rușinea este o constantă în viața voastră, luați în considerare căutarea unui ajutor profesional de la un terapeut.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 6
    7. Pierdeți-vă într-un moment. Petreceți o zi întreagă în relaxarea dvs. PJS, intrați într-o carte bună și nu lăsați pe nimeni să vă deranjeze. Dacă nu aveți timp pentru acest tip de mini-scăpare, ascultați un audiobook în timp ce conduceți la serviciu sau călărind autobuzul. Ține-ți focalizat mintea pe ceva în afară de negativitatea ta.
  • Este ușor să uiți că ne putem controla mințile. Noi noi, noi nu suntem (într-un mod de a vorbi). Dacă vă dați minții unei lumi noi să o ia, veți obține o lume nouă. Relaxarea și distragerea dvs. este primul pas pentru a găsi o nouă perspectivă.
  • Partea 2 din 4:
    Schimbarea comportamentului dvs
    1. Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 7
    1. Faceți o rezoluție și lipiți cu ea. Generația de astăzi este plină de oameni care se simt nerecuperați. Ai putea obține toate existențiale despre viața ta, dar asta nu te va duce nicăieri. În schimb, puneți-vă mintea la ceva și faceți-o. Acțiunea de a obține ceva făcut vă va arăta că puteți depăși provocările și vă faceți să vă simțiți capabili, utili și merită.
    • Poate fi orice. Rulați un 10K. Depășiți timiditatea. Deveniți un cunoscător de vin. Indiferent ce vă puteți vedea vă bucurați de o lungă perioadă de timp va merita timpul. Dar amintiți-vă: cu cât este mai greu, cu atât mai mare este plățile. Pierderea a 5 kilograme este minunată, dar pierderea a 10 ar putea să vă facă să vă simțiți de două ori mai bine.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 8
    2. Maestre ceva. Acest lucru este similar cu pasul anterior. Dar stăpânirea unui lucru, devenind un adevărat expert, vă va oferi un sentiment de identitate, cunoaștere și un sentiment mare de satisfacție internă. Indiferent ce sunteți buni acum, aruncați-vă în 150%. Plata va fi de neimaginat.
  • Când deveniți expert, știți că sunteți cu adevărat bun la ceva. Nu există loc de îndoială, nici o cameră pentru negativitate. Acest lucru poate deveni un paradis de pozitivitate, reasigurare și relaxare. Și, în mod inevitabil, va fi o parte a vieții tale de zi cu zi. Deci, dacă ați ascuns faptul că jucați buzunarele timp de 8 ani, lăsați-l să ".
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 9
    3. Creați ceva. Aceasta este de asemenea similar cu ultimii doi pași - de fapt, toți pot fi interconectați. Rezoluția dvs. ar putea deveni un pictor. Dar înapoi la punctul - crearea unui lucru este atât de validat, mai ales în lumea de astăzi. Mergem prin pornirea luminilor cu mișcarea unui comutator, vorbind cu oamenii prin ecrane și așezându-ne în jos pe măsură ce scot pe autostradă. Totul este făcut pentru noi. Creați ceva singur și deveniți unul dintre puțini care sunt inventivi, informați și reglați în.
  • Încă o dată, nu contează ce este. Sigur, un nou sistem de irigare pentru Congo ar fi super mare pentru lumea în general, dar făcând o geantă de bandă de duct vă gândiți și creativ. Ce puteți face cu setul de talente și abilități?
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 10
    4. Apăsați în energie. Acest lucru nu funcționează pentru toată lumea, dar ar putea funcționa pentru dvs. A plecat vreodată pe o alergare și a simțit o mie de ori mai bună după (sau de trei ori mai bună)? Asta este. Asta e sentimentul. Punerea corpului tău la muncă ar putea obține creierul pe calea cea bună.
  • Este prea ușor să te amesteci la birou și să consideri că plimbarea cu 20 de picioare în Starbucks pentru a fi zilnicul tău zilnic cu natura. Mergi la plimbare. Iesi afara. Simțiți-vă soarele. Te vei trezi, te vei simți mai energizat și te vei simți mai energizat mental.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine Pasul 11
    5. Formează noi obiceiuri. Obiceiurile vechi pot fi imposibil de șters din creierul tău, dar nu sunt imposibil de rupt. În loc să încerce să eradice obiceiurile vechi, să dezvolte alternative mai sănătoase, mai puternice care ocupă cele vechi. Dezvoltarea unor noi obiceiuri necesită timp, dar odată ce acestea sunt înființate, acestea sunt cu tine pentru viață.
  • Fa cateva exercitii! Du-te înot și încercați o scufundare pe care nu ați făcut-o niciodată înainte. Mergeți la o clasă de dans și încercați un stil de dans pe care nu îl cunoașteți. Sau încercați un nou sport nou!
  • Voluntar. Lucrul cu copiii, puii, iar cei săraci sunt modalități minunate de a vă simți bine despre dvs. Și sentimentul este aproape instantaneu. Doriți să vă simțiți fericiți? Du-te la spital cu un catelus și cereți cancerul Ward. Terminat.
  • Partea 3 din 4:
    Schimbarea relațiilor dvs
    1. Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine Pasul 12
    1. Pune efort într-o legătură semnificativă. Dacă schimbarea atitudinii dvs. nu este ceva ce doriți (sau poate) pe cont propriu, înconjurați-vă cu oameni care vă pot ajuta pe calea voastră. Apelați sau trimiteți un e-mail unui prieten care vă înveselește întotdeauna, mai ales unul pe care nu l-ați vorbit de mult timp. Ridicați telefonul chiar acum și invitați-vă prietenii.
    • Faceți ceva ce știți că vă va face să râdeți: du-te bowling, vezi un film, a lua pizza, du-te la cumpărături, aruncați un somnover, jucați un sport, sau doar să stea afară! Sau, găsiți un prieten în nevoie și împărtășiți sentimente și gânduri sigure. Oamenii din situații similare sunt mai bine să asculte și să simpatizeze unul cu celălalt.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 13
    2. Identificați și evitați oamenii care vă aduc în jos. Dacă sunteți în jurul valorii de prietenii meteo-meteo sau încercarea de a menține o relație cu un ex, vă va trăi înapoi în obiceiuri proaste, permiteți-vă să lăsați să mergeți și să mergeți mai departe. Scurgerea de pe tine nu merită.
  • Studiile comportamentale au arătat că, deși eliminarea unui declanșator de obicei pentru suficient de mult va provoca dispariția modelelor obișnuite din creier, reintroducerea acestora va determina să reapară fără efort ca și cum nimic nu sa schimbat nimic. Aceasta înseamnă că o singură alunecare poate provoca acel obicei că ați lucrat atât de greu să vă dați să vă grăbiți înapoi la dvs. Acest lucru merge pentru lucruri și oameni!
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine Pasul 14
    3. Înconjurați-vă cu prietenii care vă fac să vă simțiți bine. Acum că știți că oamenii pot fi obiceiuri proaste, asigurați-vă că vă înconjurați cu cei care vă ridic. La urma urmei, sunteți cei 5 persoane pe care le petreceți cel mai mult timp, sau așa spun ei. Și partea mare despre asta este că veți ști repede cine sunt acești oameni. Acel sentiment fuzzy, cald este destul de greu de ignorat.
  • Nu aveți nevoie de încărcături. Găsiți 2 sau 3 care pot ridica pe oricine altcineva. Doar având câțiva oameni să vă aducă înapoi la acest sentiment de conținut va face truc.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 15
    4. Nu reglați negativul. Nu există nici o persoană plăcută. Vor fi oameni care nu-i pasă de tine și vor fi momente când afli despre asta. De fiecare dată când se întâmplă acest lucru, există probabil de 10 ori unde oamenii se întăresc cât de mare sunteți. Nu lăsați cel mai rău Apple să distrugă grămada.
  • Este natura umană să audă 10, "Esti minunat!"S și ​​unul "Meh. A fost bine," și se concentrează pe cel care nu-așa-stelar. Așa că lucrăm. Și este minunat să-l auziți și să încercați să vă îmbunătățiți, dar să vă prindeți în el este ridicol. Este opinia unei persoane. Această persoană nu are putere - deci nu le obțineți nici unul!
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine Pasul 16
    5. Practicați vulnerabilitatea emoțională. Chiar dacă nu-ți poți pune degetul asupra problemei la îndemână, se va simți uimitor să-l scoți în aer liber cu cineva în care ai încredere. Discutați cu un prieten despre ceea ce treceți și fiți cât mai cinstiți posibil. O greutate uriașă va fi ridicată de pe umeri.
  • Uneori problemele par uriașe în capul nostru până când le spunem cu voce tare altcuiva. Spunând că cineva vă poate face să vă dați seama cât de mic sună, a fost doar creierul dvs. care nu a putut să-l vadă singur. Veți lua în mod automat punctul de vedere al celeilalte persoane, luându-vă puțin mai departe în afara casetei dvs. Și ar putea fi deschiderea ochilor.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 17
    6. Ridica spiritele cuiva. Deci, poate că acesta nu este exact un act altruist (la urma urmei, titlul acestui articol nu este Cum să-i facă pe alții să se simtă mai bine), dar este plin de intenții bune. Ridicarea spiritelor altcuiva vă va face să vă simțiți bine când vedeți cât de bine se simt. Veți fi surprins cât de ușor este.
  • Flori pe Ziua Îndrăgostiților sunt destul de par pentru curs. Dar flori fără nici un motiv? Atingerea. Acum gândiți-vă "flori" ca orice faptă frumoasă. Dacă puteți surprinde pe cineva fără nici un motiv bun cu ceva atât de mic ca o ceașcă de cafea, ziua lor va fi făcută - și, sperăm, așa va fi a ta.
  • Partea 4 din 4:
    Schimbarea dvs. Worldview
    1. Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine Pasul 18
    1. Extindeți-vă lumea cu experiențe noi și noi oameni. Este totul prea ușor să te înveți în noi înșine și să uităm că restul lumii există separat de noi. Făcând în mod constant dvs. mai mare și mai mare, veți avea o perspectivă mai clară asupra a ceea ce contează cu adevărat și cât de bine aveți.
    • Vorbiți cu străinii. Acesta este cel mai simplu mod de a vă extinde orizonturile, să înveți ceva și să beneficiați de ceilalți. S-ar putea să vă gândiți, "Asta e puțin înfiorător," Dar gândiți-vă cât de mult iubesc oamenii să aibă atenție atenției. Vorbind cu un străin ar putea fi un punct interesant în ambele zile.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine Pasul 19
    2. Identificați-vă propria lume mică față de lumea reală. Prea adesea suntem vinovați de gândirea la nivel global. "Am eșuat la asta" se transformă în, "sunt un esec." Poate în lumea voastră, da, ați eșuat la ceea ce ați încercat să faceți. Dar ești un eșec? Heck nr. Nici măcar pe aproape.
  • Nimic nu este bun sau tot rău. Nici nu sunt sentimente. Gândire "Sunt un eșec abject" este vinovat de ambele lucruri. Nu există nici o modalitate atât de rău (este imposibilă) și că este un sentiment că vă descurajați greșit. Dacă te vei gândi așa, opriți-vă. Întoarce-te în tren în lumea reală unde ești la fel de bun ca toți ceilalți (și tu ești).
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 20
    3. Amintiți-vă că nimeni nu este să vă aducă. Gândirea ca atare este paranoică. Majoritatea oamenilor sunt prea ocupați gândindu-se la ei înșiși, cum au ieșit și data viitoare vor fi capabili să vorbească cu îngrijorarea de sabotare. Acest lucru vă oferă reini pentru lumea voastră. Acum ce ai de gând să faci cu ei?
  • Singurul lucru posibil este acela tu sunt să vă aducă. Ești propriul tău critic cel mai rău? Dacă da, știți că este total comun, dar nu este cel mai sănătos de obiceiuri. Încercați să dezvoltați auto-compasiune. Bucurați-vă ca și cum ați trata unul dintre prietenii dvs.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 21
    4. Face o faptă bună. Dacă cineva vă cere ajutorul, faceți-o. S-ar putea să nu fiți în starea de spirit, puteți chiar să vă aruncați un pic, dar ajutându-vă pe altcineva să vă ia mintea de pe woes curentă - și să vă facă să vă simțiți bine în ceea ce privește ajutarea lor.
  • Acest lucru este vorba despre cunoașterea că sunteți o persoană bună. Uneori este ușor să uiți. Dar când luăm acțiuni fizice, devine destul de greu de ignorat. Dacă vedeți o oportunitate (tot ce trebuie să faceți este să vă păstrați ochii curățați), luați-o. Țineți ușa pentru cineva. Ajuta un prieten să se miște. Faceți vasele când nu este rândul tău. Nu trebuie să fie suflarea minții. Trebuie doar să fii frumos.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine Pasul 22
    5. Faceți lumea puțin mai bună în moduri mici. A face lucruri anonime se simte bine, dacă nu mai bine. Ridicând gunoiul de gunoi, donarea revistelor la cabinetul medicului și devenind un donator de organe sunt trei exemple de lucruri care fac din lume un loc mai bun, fără nici un beneficiu real. Felicitări! Ești o persoană minunată. Există dovezi.
  • Donați-vă hainele la bunăvoință. Voluntar la adăpostul local de animale, habitat pentru umanitate sau spital local. Donați la o cauză demnă. Fie că este un lucru unic sau un obicei nou pe care îl ridicați, merită. Poate altcineva o va plăti înainte!
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre tine pasul 23
    6. Pas în afara zonei dvs. de confort. Fiind înconjurat de aceleași bătrâni, nu încurajează soluțiile inovatoare - făcând ceva la fel de simplu ca să luați o vacanță, totuși, vă va scoate de pe autopilot, permițându-vă să rupă vechi modele comportamentale. Utilizați acest lucru în avantajul dvs. - dacă nu vă puteți potrivi cu o schimbare drastică în viața dvs. chiar acum, faceți mici, de zi cu zi la rutina dvs.
  • Puneți pe cântecul dvs. preferat și dansați ca nebunul pentru câteva minute. Faceți ceva ce nu ați făcut ani de zile. Luați-vă prietenii până la plajă și îngropați reciproc în nisip. Fii curajos și du-te pe acel roller-coaster pe care nu ai putea să-l scot niciodată curajul de a merge. Încercați ceva extrem, cum ar fi snowboarding sau canoe. Orice ar fi, doar să vă angajați și să o faceți.
  • sfaturi

    Aveți un scop. Nu acordați atenție oamenilor care vă pun în jos - îndeplinesc scopul / visul dvs.
  • Unele greșeli comune pe care le faceți atunci când vă gândiți negativ despre dvs. includeți gândirea All-OR-Nimic, overgeneralizantă, de citire, catastrofizare, etichetare și avere.
  • Nu vă bateți peste imperfecțiuni - întoarceți mesele în jur și încercați să gândiți altfel despre ele. Amintiți-vă că nimeni altcineva în întregul pământ nu este exact ca tine.
  • Zâmbiți ori de câte ori vă simțiți în jos. El eliberează de fapt hormoni care vă pot face să vă simțiți fericiți.
  • Ești cine îți poți schimba propria viață, indiferent de cât de multe ori oamenii vă complimentează dacă nu credeți că sunteți demn de lucruri de afaceri de la oameni nu vă vor schimba că tu ești tu care trebuie să te întorci în jur.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar