Cum să devii o persoană liniștită

Fiind o persoană vorbantă este în regulă, dar Ascultarea activă la alții este, de asemenea, important. Unele situații, cum ar fi întâlnirile de școală și de lucru, pot cere să fiți liniștiți pentru perioade lungi de timp. Fiind mai silențioasă vă poate ajuta să vă îmbunătățiți dramatic relațiile, deoarece sunteți în măsură să arătați cât de mult apreciați ceea ce au de spus. Puteți începe să fiți o persoană liniștită lucrand la comportamentul dvs. și schimbând modul în care participați la conversații. De asemenea, puteți face câteva modificări ale stilului dvs. de viață pentru a trăi o viață mai liniștită.

Pași

Partea 1 din 3:
Având un comportament liniștit
  1. Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 1
1. Gândiți-vă înainte de a acționa. Oamenii liniștiți tind să fie mai puțin impulsivi și consideră deciziile din mai multe unghiuri înainte de a acționa. Se mișcă cu o forță deliberată și nu sari cu ușurință în situații. Acest lucru vă poate ajuta să luați decizii mai bune, mai ales despre ce să spuneți. Înainte de a acționa, asigurați-vă că luați o clipă pentru a vă gândi cu adevărat ce urmează să se întâmple.
  • Dacă vă gândiți la cuvintele dvs. înainte de a vorbi, va beneficia de relațiile dvs. și viața de muncă / școala.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 2
    2
    Păstrați limba corpului dvs. abordabil și blând. Oamenii liniștiți sunt mai ușor de abordat decât oamenii care sunt tare și agresivi. În general, ei păstrează limbajul corpului și expresiile neutre pe fața lor, în loc să fie înfășurate într-o anumită dramă care se desfășoară în prezent. Din acest motiv, oamenii liniștiți sunt adesea considerați că sunt mai minunați decât cei mai puternici, indivizi mai agresivi, indiferent dacă este sau nu cazul.
  • Pentru a rămâne deschis și abordabil, Țineți-vă capul în sus, privindu-vă în jur, cercetați-vă împrejurimile. Păstrați o poziție casuală, confortabilă, cum ar fi dacă ați stați într-o cameră de așteptare goală. Luați o clipă pentru a vedea lucrurile pe care nu le-ați observat altfel dacă ați fi ocupat că ați jucat cu cine este alături de dvs.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 3
    3
    Fii calm și rabdator. Când sunteți cu o persoană liniștită, acea persoană poate avea un efect calmant asupra situației și poate ajuta pe alții să se stabilească și să gândească mai clar. De ce nu poate fi această persoană? Când toată lumea se sperie, poți fi vocea rațiunii. Cand tu do vorbiți, se întâmplă atât de rar că oamenii iau în mod automat o notă.
  • Acest lucru vă poate oferi o mulțime de putere și vă transformați într-un lider liniștit și eficient. Când tu ești cel care este calm, rece și colectat și cel care vorbește cu voce și în mod eficient, oamenii vor fi atrași să-ți urmeze conducerea.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 4
    4
    Câștiga încrederea altora prin a fi la punct și de încredere. Spuneți întotdeauna adevărul și urmați-vă promisiunile voastre. Utilizați cuvintele cu ușurință, dar faceți fiecare problemă. De-a lungul timpului, oamenii vor aprecia această calitate în dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind mai liniștit în conversație
    1. Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 5
    1. Au un punct când vorbești. Încercați să nu discutați dacă nu aveți cu adevărat ceva de spus. În schimb, faceți-vă cuvintele. De-a lungul timpului, oamenii vor începe să vă asculte mai bine pentru că știu că ceea ce aveți de spus este important.
    • Dacă vorbiți prea des, apăsați ce aveți de spus, făcându-l mai puțin important. Alegerea gândirii cuvintelor dvs. le face să aibă un impact.
    Sfat de experți
    Klare Heston, LCSW

    Klare Heston, LCSW

    Licențiat Social Workerklare Heston este un lucrător social clinic de licență independenți, cu sediul în Clevand, Ohio. Cu experiență în consiliere academică și supraveghere clinică, Klare a primit maestrul de muncă socială de la Universitatea din Virginia Commonwealth în 1983. De asemenea, deține, de asemenea, un certificat postuniversitar de 2 ani de la Institutul Gestalt din Cleveland, precum și certificarea în terapia familială, supraveghere, mediere și traume de recuperare și tratament (emdr).
    Klare Heston, LCSW
    Klare Heston, LCSW
    Licențiat asistent social

    Cuvintele dvs. pot face mai mult un impact atunci când le alegeți cu atenție. Klare Heston, un asistent social, spune: "În loc să umpleți aerul cu multe cuvinte, alegeți cuvintele cu atenție atunci când simțiți că aveți ceva de contribuit. Nu trebuie să fii centrul grupului de a avea încredere. De fapt, uneori este exact opusul!"

  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 6
    2. O altă persoană să domine conversația, dacă nu este importantă. Cu excepția cazului în care conversația este importantă - cum ar fi o întâlnire de lucru - considerați a lăsa pe altcineva să controleze conversația. Este posibil să nu doriți să faceți acest lucru cu fiecare conversație, dar poate fi o modalitate excelentă de a vă învăța să vorbiți numai atunci când aveți nevoie.
  • Acest lucru vă va ajuta să deveniți un ascultător mai bun. Vă veți concentra activ pe cealaltă persoană și cum să păstrați conversația centrală pentru ei. Probabil că veți fi surprinși cât de mult ați terminat și învățarea.
  • Încercați să nu fiți prea liniștiți când întâlniți o persoană nouă. Persoana poate presupune că ești ciudat sau că nu meriți să vorbești. În schimb, găsiți un echilibru între ascultarea celorlalți oameni din jurul vostru și întrebarea unor întrebări considerate.
  • Nu vorbi inutil. Gândiți-vă înainte de a vorbi. Întrerupeți când sunteți agitat sau excitați. Să fie atenți la întreruperea unei alte persoane.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 7
    3. Observați limba corpului persoanei cu care vorbești. Luați timp pentru a auzi semnificația din spatele cuvintelor lor în loc de a sări doar cu propriile opinii sau comentarii. Cum se simte de fapt această persoană? Cum sunt probabil să reacționeze? Ce informații observați că nu ați făcut-o înainte?
  • Nu este faptul că oamenii vorbesc sau nu pot face acest lucru, este mult mai ușor când vă puteți concentra pe vizionarea celeilalte persoane, mai degrabă decât să vorbim.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 8
    4. Opriți întreruperea oamenilor. Când întrerupeți pe cineva, vă demonstrați o lipsă totală de respect față de gândurile și sentimentele lor. Lăsați-i să termine înainte de a începe ceea ce credeți. Dacă nu sunteți sigur dacă ați întrerupt sau nu, spuneți: "Îmi pare rău. Am întrerupt? Continua."Acest lucru îi va face să se simtă mai apreciat.
  • Luați o secundă pentru a vă gândi cât de mult ați vorbit în această conversație și cât de mult are cealaltă persoană. Dacă a trecut ceva timp de când într-adevăr ați chimensat cu ceva, mergeți mai departe. Nici o conversație nu îndeplinește dacă cealaltă persoană este practic mute. Dar ușa se învârte în ambele sensuri - dacă ați vorbit pentru o vreme, lăsați cealaltă persoană să apuce pe frâu. Doar asigurați-vă că fiecare persoană își va termina gândul înainte de a comuta uneltele.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 9
    5. Puneți întrebări care se concentrează pe cealaltă persoană. Oamenii iubesc vorbind despre ei înșiși și dacă le permiteți timp să o facă, ei vă vor iubi și pentru asta. Fiind liniștit nu înseamnă să nu vorbești - înseamnă să folosești cuvinte succint, punând întrebări interesante și făcând puncte solide care merită să vorbească despre. Deci, nu vă spuneți să închideți - spuneți-vă să întrebați întrebările corecte.
  • Să spunem că o cunoaștere a dvs. a mers skydiving. În loc să spună: "Oh, am mers pe skydiving odată - a fost minunat!"Spui tu," este minunat! Cum a fost? A fost prima dată?"Dacă sunt cu adevărat investiți în conversație, probabil vă vor întreba dacă ați făcut-o vreodată.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 10
    6
    Coborâți-vă volumul. Înmuiați livrarea și vorbiți mai liniștită, dar suficient de puternică pentru a fi auziți. Oamenii liniștiți tind să fie mai blând în socializare, chiar și atunci când vorbesc. Mai puține lucruri pe care le ridică și le învață să-și arate uimirea sau venerarea prin fața lor și alte mecanisme vocale (gâfâind, exclamând-o etc.).
  • Există o linie fină, cu toate acestea, cu acest lucru. Oamenii care nu vorbesc destul de tare pot deveni foarte enervant. Este ușor pentru ceilalți să vă fie frustrați cu dvs. dacă nu vă pot auzi. Deci, asigurați-vă că în scăderea volumului dvs., vă folosiți doar vocea interioară, nu vocea voastră șoptită.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 11
    7
    Aflați cum să comandați respectul prin utilizarea mai puține cuvinte. Oamenii care își consideră cuvintele cu atenție înainte ca ei să vorbească tind să vorbească mai înțelept. Căile lor le vor câștiga respectul altora și le vor face să pară mai competenți. Vorbiți când simțiți că trebuie să se adreseze un punct, dar nu simți nevoia de a umple tăcerile ciudate.
  • Când vă rezervați cuvintele pentru lucrurile pe care trebuie să le spuneți, au mai mult efect. Păstrați-vă cuvintele până la punctul de a vă menține comportamentul liniștit și pentru a vă face cuvintele mai importante și semnificative.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 12
    8. Se bazează pe fața dvs. pentru a vă exprima. Când trebuie doar să scuipă acel comentariu și că moare să o păstrezi, să îți exprime fața să-ți simți cum te simți. O rolă de ochi sau o chicotă pentru tine poate face minuni și devine oameni care observă lucrurile mici despre tine. Ați prins vreodată un prieten liniștit despre dvs., judecând ceva cu fața lor? Luați o frunză din cartea lor și folosiți-vă fața ca înlocuitor pentru cuvintele dvs. dacă și când trebuie să fie.
  • Desigur, faceți acest lucru cu atenție. Este ușor să ofensezi oamenii chiar dacă nu spui nimic. O rolă de ochi la un prieten deosebit de sensibil ar putea să le lanseze într-o tendință dacă nu ești atent. Cunoașteți publicul și știți când aceste momente sunt potrivite.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 13
    9
    Ia o clipă pentru a vă deschide mintea. Nu presupuneți că cineva cu o poziție sau o opinie diferită este, prin urmare, greșită, prost, sau malware. Aflați de ce cred ei în acest fel și de unde vine de la. Acest lucru vă va ajuta să vedeți ambele părți ale monedei și să formulați un aviz gândire. Vă va provoca să puneți întrebări și să vă întoarceți și să vă gândiți la conversația pe care o aveți.
  • Acest lucru nu implică faptul că oamenii mai liniștiți sunt mai înțelegători. Doar că atunci când ascultați, este mai ușor să luați argumentul celeilalte persoane și să le lăsați să-i explice pe deplin.
  • Evitați să fiți liniștiți doar pentru a face alte persoane supărate. Fiind liniștită pentru a evita confruntarea nu este de ajutor - este laș. Faceți punctele dvs. în timpul unui argument, dar faceți-le într-un mod rezonabil, fără a folosi o voce tare.
  • Nu fi nepoliticos sau inutil de Curt - vorbi politicos, dar numai atunci când vorbește și răspunde inteligent și nu într-un preaward înainte "da nu" manieră. Liniștea este scopul, nu impolite sau snobby. Concis este scopul, nu laconic sau brusque.
  • Partea 3 din 3:
    Conducând o viață liniștită
    1. Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 14
    1
    Medita Pentru a vă ajuta să vă liniștiți mintea timp de cel puțin câteva minute în fiecare zi. Nu numai că meditația să vă aducă o minte mai clară și mai atentă, dar poate ajuta la scăderea colesterolului și a tensiunii arteriale. Doar 10-15 minute în fiecare zi vă poate lăsa să vă simțiți zone și zenned pentru următoarele 24 de ore.
    • Dacă nu sunteți tipul de meditație, alte activități pot înlocui acest sentiment. Faceți o plimbare în parcul local preferat, Sau stați pe o bancă și citiți. Luați un jurnal și petreceți ceva timp, scrieți-vă gândurile. Orice este un pic de "timp pentru mine" va face truc.
    • Oamenii vă tachinează și vă spun să faceți o excursie? Poate că ar trebui să le tachinezi înapoi și de fapt o face.
    • Trăiesc în acest moment prin practicarea unor astfel de tehnici ca sănătate mintală și conducerea Zen. Concludând misterele științei (Universul, Teoria cuantică) poate fi, de asemenea, o experiență intensă introspectivă.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 15
    2
    Tine un jurnal. O modalitate de a schimba focalizarea (și de a fi mai observator, după cum sa menționat mai sus) este prin păstrarea unui jurnal. Să se angajeze la o practică de scriere zilnică și să vă întrebați întrebări cum ar fi:
  • Ce am simțit? De ce?
  • Ce am învățat astăzi? Cu cine am învățat de la?
  • Ce idei au sosit? Cine sau ce m-am gândit astăzi?
  • Cum a fost astăzi diferit decât ieri? Decât săptămâna trecută? Decât anul trecut?
  • Ce pot fi recunoscător? Care în lumea noastră pare singuratic? De ce?
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 16
    3
    Fi de încredere de sine. În timp ce nu există nici o rușine să cereți ajutor, dvs Liniște încredere vă va da puterea de a face singur, ceea ce la rândul său vă va face mai valoros altora. Și când tu do trebuie să cereți ajutor, natura dvs. introspectivă vă va permite să vă concentrați și la Întrebați întrebările corecte.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 17
    4
    Găsiți un hobby. Când poți petrece timp singur cu tine, făcând lucruri liniștite, grijulii, va fi mai ușor să faci același lucru în grupurile mai mari. Și probabil că veți fi surprins cât de mult vă bucurați de ea. Vei cultivați răbdarea și să vă îngrijească lumea interioară, precum și Furnizați-vă cu mai multe materiale de conversație Când este timpul să socializați. Încerca tricotare, Zen Gradinarit sau o altă activitate care nu necesită o vorbă extrană. Chiar și luând o carte bună este un început.
  • În cartea ei Ce spun în continuare?, Mingling scrie Maven Susan Roane, "Apă lină este adâncă ... dar ele pot fi, de asemenea, superficiale." Dacă sunteți superficial, oamenii vor fi bucuroși că vă închideți și nu doriți asta. Doriți să îmbunătățiți-vă și deveniți pe cineva pe care ceilalți oameni vor să fie în jur, chiar dacă nu sunteți discutați.
  • De asemenea, amintiți-vă că oamenii liniștiți pot face și lucrurile puternice pe care le fac. Poti incerca cântând, dans, jucând un instrument, etc. Amintiți-vă să treceți înapoi la o persoană liniștită când ați terminat.
  • Cu toate acestea, atunci când timpul liber este cheltuit fiind liniștit, va fi mai greu să faci tranziția să fie mai tare în alte situații, așa cum liniștea stabilește adesea starea de spirit pentru interacțiunile dvs. sociale mai târziu. Imaginați-vă că petreceți toată ziua citiți cartea dvs. preferată, Obținerea total înconjurată, și apoi mergeți la o petrecere. Probabil că veți fi în continuare în lumea cărților, senzație de mai liniștită și mai introvertită.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 18
    5
    Petreceți mai mult timp singur. Autorul Susan Cain spune asta "liniștea este un catalizator pentru inovare." Fiind singur cu gândurile tale pot fi unele dintre cele mai pline de satisfacții, petrecute în ziua ta. Și veți face exact ce tu vreau sa fac. Acest lucru nu numai că este timpul de calitate a ceea ce vrei, dar vei învăța să fii cu tine și ca și cum o place.
  • Acest lucru ar putea fi timpul petrecut Perfecționarea noului dvs. hobby, Scrierea în jurnalul dvs, Luând câinele pentru o plimbare, sau Mergând într-o călătorie spontană la magazinul alimentar. Nu este important ceea ce faci, doar că o faci. Veți afla că interacțiunile cu ceilalți nu fac sau se rupe un timp bun. Pe de altă parte, nu deveniți recrute, ci folosiți-vă "singur timp" la Îngrijiți-vă creativitatea.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 19
    6
    Petreceți timp cu mai mulți prieteni introvertiți. Înconjurându-vă cu plin de viață, oamenii bubble, vă va face decât să vă facă mai plâns, gregari și bule. Pentru a învăța să apreciezi prietenii pe o cheie inferioară și, uneori, chiar și în tăcere, petreceți timp cu oameni mai introvertiți, naturali mai liniștiți. Veți găsi că este un fel de distracție complet nou și diferit.
  • Oamenii liniștiți tind adesea să stea cu oameni liniștiți, deși acest lucru nu este întotdeauna cazul. Dacă nu știți că mulți oameni liniștiți, adresați-vă cel mai liniștit prieten și Întâlniți-vă prietenii. Având sprijinul unui prieten este adesea util, mai ales dacă sunt deja tipul liniștit (sau încercarea de a fi). Alternativ, să se alăture mai multe activități silențioase - încercați un club de carte sau o clasă de gătit pentru a întâlni indivizii mai liniștiți.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 20
    7
    Luați în considerare vederea unui terapeut. Nu numai că vă va da acest timp atât de necesar pentru a vorbi despre dvs., dar puteți vorbi de ce simțiți că trebuie să fiți mai liniștiți și dacă solicitați atenția altora. Terapeuții nu sunt numai pentru persoanele care au tulburări psihice, ci și pentru persoanele care doresc să intre în contact cu ei înșiși.
  • Dacă cineva te face să simți că ești prea tare, poți vorbi și despre asta. Probabil că ești bine așa cum ești, cu excepția cazului în care tu simt că este o problemă. Fiind confortabil în personalitatea dvs. naturală este foarte importantă.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 21
    8
    Rămâi adevărat pentru tine. La sfârșitul zilei, unii oameni sunt doar în mod natural mai tare decât alții. Nu trebuie să fii mai liniștit - probabil că ești foarte bine ca tine. Cu toate acestea, dacă vă simțiți obligați să vă schimbați, faceți modificări care se simt bine și autentice. Dacă vrei să vorbești, fă-o. Dacă doriți să dansați în cantină, faceți-o. Noi toți suntem indivizi dinamici cu mai mult de o parte la noi. Poate că aveți doar o parte liniștită care iese din când în când.
  • Dacă întâmpinați cu adevărat nevoia de a fi mai liniștită, alegeți ore când simțiți că acesta este cel mai important. La cină cu familia? In timpul orei? Nu intenționați să fiți o persoană liniștită - scopul de a fi mai silențios în circumstanțele potrivite. Este posibil să existe momente când este chemată cu voce tare.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană liniștită Pasul 22
    9
    Luați A "jurământ de tăcere" Pentru o perioadă scurtă de timp. Poate că poți fi complet tăcut pentru o oră. Apoi încercați trei ore. Dacă o poți face o zi întreagă, s-ar putea să te găsești mai mult în jurul tău că nu ai observat niciodată înainte de a fi prea ocupat vorbind.
  • Un moment bun pentru a începe o astfel de "jurământ de tăcere" este după o procedură care provoacă dureri în gură sau cap, cum ar fi ajustări ale brațelor, canalele rădăcină sau chiar o bonk minore pe cap. Nu vă răniți, desigur, dar căutați inspirația pentru a deveni o persoană liniștită.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar