Cum să exercite o minte deschisă

Dacă doriți să deveniți deschis ideilor, credințelor și medii, sunteți în noroc! Există multe moduri distractive, simple de a-și exercita o minte deschisă. Încercați lucruri noi și întâlniți oameni noi ori de câte ori puteți lucra la ascultarea mai mult decât vorbiți. Toată lumea are noțiuni preconcepute, deci provocați credințele voastre și faceți tot posibilul pentru a observa când faceți ipoteze. Cu cât practici mai mult, cu atât mai ușor va fi să relaționați la oameni din toate categoriile vieții.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încearcă lucruri noi
  1. Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 1
1. Ascultați muzică nouă. Încercați să ascultați un nou gen de muzică în fiecare săptămână. Explorați canalele serviciului de streaming, răsfoiți online sau adresați-vă unui prieten pentru recomandări.
  • Ascultarea muzicii pe genuri, din diferite părți ale lumii și din diferite puncte din istorie, creierul dvs. devine mai receptiv la experiențele noi. Muzica nouă vă poate ajuta să vă conectați emoțional cu oameni noi, locuri și lucruri.
  • Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 2
    2. Citiți mai multe romane și povestiri scurte. O poveste bună vă poate pune în pantofii cuiva dintr-un alt loc și timp. Se îndreaptă spre biblioteca locală, căutați colecția și căutați romane cu parcele, setări și caractere nefamiliare.
  • De exemplu, ați putea citi cărți de către autori din alte țări sau ați citit despre luptele de a avea o identitate (cum ar fi un gen, etnicitate sau o orientare sexuală), altele decât propria dvs.
  • Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 3
    3. Aflați A Limba noua; limbaj nou. O nouă limbă vă poate permite să comunicați cu oameni noi și să vă ajutați să apreciați noi culturi. Căutați un curs local de colegiu comunitar sau utilizați o aplicație pentru a începe învățarea.
  • Învățarea unei noi limbi poate contribui la promovarea înțelegerii în barierele culturale. Cum o cultură își pune gândurile în cuvinte poate oferi o perspectivă asupra valorilor și tradițiilor sale.
  • Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 4
    4. Participă la un serviciu la un loc de închinare, alta decât al tău. Încercați să obțineți o mai bună înțelegere a unei tradiții religioase diferite. Ați putea pune un prieten care practică o altă credință dacă puteți participa la un serviciu cu ei. Ați putea găsi, de asemenea, o biserică, moschee, sinagogă, templu sau un alt loc de închinare în zona dvs. și mergeți pe cont propriu.
  • Poate fi politicos să întrebați locul de închinare dacă puteți veni în avans. Vrei să eviți prăbușirea lucrurilor cum ar fi nunți sau sărbători sfinte fără o invitație.
  • Veniți la aceste servicii cu o minte deschisă. Nu vă așteptați să vă explicați sistemul de credință sau să încercați să vă dovediți punctele greșite. Pur și simplu ascultați, observați și încercați să exprimați recunoștința acestui nou grup pentru împărtășirea timpului și a valorilor lor cu dvs.
  • Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 5
    5. Luați o clasă. Învățarea unei noi abilități este o modalitate excelentă de a deveni mai deschisă experiențelor noi. Ați putea lua o clasă în ceva ce deja sunteți interesat sau luați un nou hobby. De exemplu, luați o grădinărit, gătit, yoga sau clasa artelor marțiale.
  • Centrele comunitare, centrele de recreere, colegiile comunitare și centrele de extindere universitare oferă adesea aceste tipuri de clase sau la un cost mai mic.
  • Îmbunătățirea creativității dvs. poate fi deosebit de benefică, deci încercați să luați dans, pictura, desen, acționare și alte clase legate de arte.
  • Clasele de grup sunt, de asemenea, modalități excelente de a întâlni oameni noi.
  • Metoda 2 din 3:
    Întâlnind oameni noi
    1. Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 6
    1. Lucrați la ascultarea mai mult decât vorbiți. Puteți întâlni toți oamenii din lume, dar nu veți învăța nimic despre ei dacă faceți tot ce vorbește. Încercați să întrebați mai multe întrebări și să ascultați activ în loc să vă gândiți la următorul lucru pe care îl veți spune.
    • Pentru a asculta în mod activ, dați cuiva atenția dvs. nedivizată. Nu jucați cu telefonul sau visul de vis când vorbesc. Faceți contactul cu ochii și capace ocazional pentru a indica că ascultați. Încercați să vizualizați evenimentele, obiectele sau persoanele pe care le descriu.
  • Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 7
    2. Începeți conversația cu oameni noi ori de câte ori puteți. Diverse puncte de vedere vă pot ajuta să vedeți lucrurile noi noi și să crească ca persoană. Faceți tot posibilul pentru a discuta cu oameni de diferite medii sau credințe în viața de zi cu zi.
  • De exemplu, stați cu cineva în care în mod normal nu ați vorbi în timpul pauzei de prânz la școală sau la locul de muncă.
  • Lăsați conversația dvs. să se dezvolte în mod natural în loc să întrebe imediat despre credințele lor religioase sau politice. Încercați să le cunoașteți întrebând: "De unde vă aflați?"Sau" Ce îți place să faci pentru distracție?"
  • Unele campusuri de colegiu și organizații comunitare vor deține evenimente menite să aducă împreună oameni cu medii și credințe diferite. Evenimente ca cele puse de biblioteca umană, unde oamenii din medii diferite se vor voluntari ca cărți umane pe care le puteți "verifică" Pentru o conversație deschisă, vă poate ajuta să vă conectați cu o mare varietate de persoane.
  • Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 8
    3. Puneți oportunitățile de a vizita noi locuri. Nu trebuie să mergeți departe pentru a obține beneficiile voiaj. Căutați doar un loc în care modul de viață este diferit de al tău. Immerându-vă într-un loc nou este o modalitate excelentă de a vedea lumea dintr-o perspectivă diferită.
  • Introduceți noi locuri cu o mentalitate curioasă. Evitați să judecați sau să faceți ipoteze doar pentru că culturile diferite fac lucrurile în mod diferit. În schimb, încercați să rămâneți deschisi și să învățați cât de mult puteți.
  • Călătoria internațională este o modalitate excelentă de a înțelege diferite credințe. Planificați o excursie într-un loc în care nu vorbiți limba și nu aveți multe conexiuni. Învățând să navigați pe o nouă parte a lumii fără instrumentele obișnuite vă va ajuta să vă lărgi perspectiva.
  • Dacă nu o puteți face în străinătate, priviți în apropiere pentru ceva care vă va provoca. Dacă locuiți într-un oraș, mergeți la camping în pădure pentru câteva zile. Locuiți în California? Încercați să faceți o excursie la America de Sud pentru a întâlni oameni noi, încercați mâncare nouă și aflați despre diferite moduri de viață.
  • Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 9
    4
    Voluntar Pentru o caritate locală sau non-profit. Începând deoparte timpul pentru a vă oferi voluntar cu o organizație care vă va expune la diverse grupuri de oameni, cum ar fi o cămară alimentară, adăpost sau un centru de tineret. Ajutarea altora, în special a celor care sunt diferiți de dvs., vă pot permite să recunoașteți modul în care dorințele, nevoile și visele pot trece limitele.
  • Pentru o experiență cu adevărat unică, luați în considerare combinarea voluntariatului și a călătoriilor. Mergând într-o excursie de voluntariat sau chiar să renunțați la o singură zi pentru a vă oferi voluntar în timp ce vă aflați într-un loc nou vă puteți ajuta să vă deschideți până la oameni complet diferiți și perspective.
  • Metoda 3 din 3:
    Provocând convingerile dvs
    1. Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 10
    1. Întrebați-vă cum ați format o credință. Aruncați o privire la credințele pe care le țineți și întrebați-vă: "Cum am ajuns să cred asta?"Gândiți-vă cine vă învățați o credință și cum experiențele voastre de viață au întărit-o.
    • De exemplu, dacă ați fost ridicați credeți că munca grea este tot ce aveți nevoie pentru a reuși, întrebați-vă: "Există oameni care au muncit din greu, dar încă se luptau în viață? Există alți factori care pot afecta capacitatea dvs. de a reuși în afara eticului dvs. de lucru?"
  • Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 11
    2. Încercați să observați ori de câte ori faceți o presupunere. Ipotezele sunt o parte naturală de gândire, dar, lăsată necontrolată, pot duce la apropierea. Când întâlniți oameni noi sau găsiți-vă în situații noi, acordați atenție așteptărilor dvs. Întrebați-vă dacă noțiunile dvs. preconcepute formează modul în care acționați.
  • Spune, de exemplu, nu ați încercat niciodată paste cu sos de pesto și vă presupuneți că o urăști. Întrebați-vă de ce presupuneți că nu vă place. Este pentru că sosul este verde? Este pentru că nu vă place mirosul? Poate că nu aveți un motiv minunat să faceți presupunerea și ar trebui să dați pesto o încercare!
  • Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 12
    3. Căutați online pentru informații despre noile subiecte și perspective. Profitați la maximum de timpul de nefuncționare, analizând informații noi atunci când aveți câteva minute gratuite. Încercați să căutați online pentru articole, videoclipuri și podcast-uri despre subiecte academice, evenimente curente, religii și culturi internaționale.
  • Porniți un nou articol când sunteți în linie la bancă, de exemplu, sau ascultați un podcast în timpul navetei dvs.
  • Asigurați-vă că căutați folosind surse de reputație. Există o mulțime de informații false și părtinitoare disponibile online. Căutați articole științifice, rapoarte publicate de organizații terțe independente și informații din site-uri credibile, cum ar fi guvernele, universitățile și Birourile de știri reputate.
  • Imagine intitulată exercită o minte deschisă Pasul 13
    4. Gândiți-vă la motivele pentru care cineva deține o opinie care se opune. Alegeți un subiect de polarizare și citiți niște articole de ziar sau ascultați podcast-uri despre el. Căutați surse cu perspective care diferă de la propria dvs. Încercați să vă gândiți la problema așa cum ar fi cealaltă parte.
  • Să presupunem că doriți să vedeți un salariu minim mai mare. Pe măsură ce cercetați problema, ați putea citi despre proprietarii de afaceri mici care se tem că costurile mai mari de salarizare le-ar obliga să se închidă. În timp ce stați în continuare prin credința voastră, ați putea realiza o perspectivă opusă ar putea avea puncte valide.
  • sfaturi

    Provocarea credințelor dvs. nu înseamnă neapărat că trebuie să le schimbați. Doar încercați să vedeți lucruri din alte puncte de vedere și să înțelegeți că o opinie care se opune dvs. ar putea avea puncte valide.
  • Cu care se confruntă temerile tale vă poate ajuta, de asemenea, să deveniți mai deschiși. Dacă vă este frică de înălțimi, încercați să mergeți la o excursie montană pe o traseu de începători. În partea de sus, reamintiți-vă că sunteți perfect în siguranță și vă concentrați asupra vederilor frumoase.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar