Cum să dansezi

Urăsc să fii unul în colțul camerei, în timp ce toți ceilalți se bucură de elementul de dans? Au un eveniment care vine, care vă va cere să ieșiți la bate? Dacă o mică criză de încredere sau o anumită incertitudine cu privire la modul de mișcare vă împiedică să vă alăturați distracției, nu vă faceți griji. Dacă luați timp pentru a stăpâni câteva mișcări de bază, puteți învăța să dansați freestyle, faceți un dans romantic lent sau impresionați-vă colegii de pe ringul de dans la următoarea nuntă de familie.

Pași

Metoda 1 din 5:
Dansul freestyle
  1. Imagine intitulată Dance Pasul 1
1. Bobați-vă capul până la ritm. Începeți prin încercarea de a găsi bataia muzicii. Dacă vă ajută, încercați să numărați împreună, făcând clic sau bătând mâinile la bate. Odată ce ați dat seama de ritm, începeți să vă mișcați prin bobinarea capului.
  • Odată ce vă deplasați capul, vă va face mai ușor să vă luați restul corpului.
  • Pentru a găsi bătăile, încercați să ascultați tobe sau basul. Aceste instrumente poartă de obicei ritmul cântecului.

Bacsis: Pentru a vă obișnui să găsiți ritmul unei melodii, practicați prin ascultarea melodiilor cu o bătaie clară și pronunțată. De exemplu, încercați să bateți și să vă deplasați de-a lungul bătăilor unei melodii precum "Juke Joint" de Johnnie Taylor.

  • Imagine intitulată Dance Pasul 2
    2. Schimbați greutatea de la un picior la altul. Când aveți un bun simț al bătăiului, puteți începe să încorporați niște forțe simple. Începeți prin schimbarea tuturor greutății la un picior. Puteți ridica ușor celălalt picior de pe pământ pentru a vă asigura că greutatea dvs. este în afara acestuia. Treceți înainte și înapoi în timp la muzică.
  • La fiecare alt număr, transferați greutatea complet la celălalt picior. De asemenea, puteți să vă schimbați greutatea la fiecare număr, dar începeți încet, veți fi confortabil înainte de a începe să dansezi rapid.
  • Păstrați picioarele libere și genunchii ușor îndoiți. Ar trebui să existe doar un pic "sări" la schimbarea în greutate și o săritură subtilă (în loc) pe contează când nu vă schimbați greutatea.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 3
    3. Mișcați-vă picioarele la bate. Odată ce vă simțiți confortabil de greutatea la ritm, începeți să vă mișcați picioarele. Chiar înainte de a vă schimba greutatea la un picior, mutați-l ușor, chiar și doar 1-2 inci (2.5-5.1 cm) de unde a fost înainte. Când vă mutați piciorul, păstrați-l destul de aproape de pământ.
  • Rămâneți pe bilele picioarelor dvs., astfel încât să puteți mișca și sări ușor.
  • Dacă dansați cu altcineva, asigurați-vă că vă deplasați într-un mod care găzduiește partenerul.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 4
    4. Adăugați unele acțiuni de șold. Când vă puneți greutatea pe un picior, mișcați-vă ușor șoldurile (și corpul) în direcția acelui picior. Dacă vă schimbați greutatea pe piciorul drept, de exemplu, mutați șoldurile la dreapta. Puteți să vă răsuciți ușor corpul pentru a adăuga o mișcare mai mică.
  • De exemplu, când vă deplasați în dreapta, puneți-vă umărul drept înainte și umărul stâng înapoi. Faceți opusul când vă deplasați în stânga.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 5
    5. Încorporați unele mișcări ale brațului. Dacă sunteți inconfortabil, tendința este să vă păstrați brațele apropiate sau să le lăsați să stea limpezi. În schimb, mutați brațele în jur. Păstrați-vă mâinile deschise sau în pumnii foarte libere. Puteți să vă puneți brațele în aer sau să le îndoiți la coate și să le țineți la laturile dvs., cum ar fi când alergi. Indiferent ce faceți, nu rămâneți blocați pe o singură mișcare - păstrați-l să-l schimbați! De asemenea, puteți încerca una dintre aceste mișcări:
  • Dă cu zarul. Faceți un pumn liber și agitați brațul și mâna ca și cum ați scutura o pereche de zaruri pentru o rolă. După câteva shake-uri, "rolă" zarurile. Nu suprasolicitați această mișcare până la punctul în care devine comic.
  • Cosi gazonul. Îndoiți înainte și prindeți starterul unei mașini de tuns iarba imaginare, cu o singură mână, apoi trageți-vă mâna înapoi ca și cum ați trage pe starter. Odată ce o veți face, puteți lua câțiva pași în timp ce tăiați gazonul.
  • Leagăn un aer lasso. Apucați un lasso imaginar și leagăn-l deasupra capului ca și cum sunteți pe cale să vă dați o vacă. Schimbați greutatea la picior opus dvs "mână lasso" și împingeți șoldurile în această direcție.
  • Pompați pumnul. Faceți un pumn și apoi faceți o mișcare de pompare într-o manieră de sărbătoare.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 6
    6. Găsiți propriul stil. Urmați impulsurile naturale atunci când dansați freestyle. Este ușor de simțit ca și cum ai fi bun la o mișcare, dar cu cât simți mai mult ritmul, cu atât este mai naturală mișcările tale vor deveni. Ascultarea subtilităților în muzică vă va ajuta să vă antrenați corpul pentru a vă deplasa. Cel mai important, fi creativ! Crearea propriilor mișcări de dans este ușoară cu încredere și o înțelegere a corpului vostru.
  • Experimentați cu diferite mișcări, poziții și viteze în timp ce dansați.
  • Nu vă fie frică să vă alcătuiți propriile mișcări. Stilul liber este vorba despre improvizație și expresie individuală.
  • Metoda 2 din 5:
    Dansul lent cu un partener
    1. Imagine intitulată Dance Pasul 7
    1. Intrați în poziție cu partenerul dvs. Stați față în față cu partenerul dvs. și intrați într-o poziție de bază a partenerului. Dacă conduceți, puneți mâna dreaptă pe lama umărului partenerului dvs. și vă interblocați mâna stângă cu mâna dreaptă, cu mâinile poziționate în formă de o pereche de CS. Partenerul dvs. va pune mâna stângă pe umărul drept.
    • Puteți păstra mâinile clasificate deținute la nivelul ochilor sau la nivelul taliei, în funcție de preferința dvs. Doar păstrați-i relaxați, cu o îndoire confortabilă la cot și nu ridicați umărul partenerului.
    • Lăsați aproximativ 3-6 inci (7.6-15.2 cm) de spațiu între dvs. și partenerul dvs.
    • Asigurați-vă că dvs. și partenerul dvs. sunteți de acord cu cine conduceți înainte de a începe!

    Bacsis: Dansurile lente sunt de obicei efectuate de un bărbat și o femeie, cu omul care conduce. Cu toate acestea, nu este nevoie să rămâneți la acest aranjament tradițional. Pereche cu un partener al oricărui sex vă place și decideți cu partenerul dvs. care ar trebui să conducă pe baza încrederii, înălțimii sau altor factori pe care îi alegeți.

  • Imagine intitulată Dance Pasul 8
    2. Pas spre stânga cu piciorul stâng. Odată ce sunteți gata să începeți să dansezi, mutați piciorul stâng în fața unei mișcări netede, glisante. Partenerul dvs. vă va reflecta cu piciorul drept. Aceasta este prima parte a mișcării de bază "pas-touch".
  • Dacă partenerul dvs. conduce, permiteți-i să inițieze primul pas, dar încercați să vă mișcați cu ei cât mai ușor posibil.
  • Încercați să vă prezentați pașii cu bataia muzicii. S-ar putea să-l considerați util să numărați împreună cu muzica din cap.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 9
    3. Adu-ți piciorul drept pentru a vă întâlni stânga. După ce ați luat primul pas cu piciorul stâng, glisați piciorul drept, astfel încât să vă atingă stânga. Partenerul dvs. ar trebui să reflecte această mișcare.
  • Încercați să nu săriți sau să vă dați când vă aduceți picioarele împreună. Scopul pentru o mișcare netedă și glisantă.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 10
    4. Repetați mișcările piciorului în direcția opusă. Odată ce ți-ai adus picioarele împreună, pas spre dreapta cu piciorul drept. Apoi, aduceți piciorul stâng pentru a vă întâlni dreapta. Continuați acest model în restul dansului.
  • Alternativ, puteți face 2 pași spre stânga și apoi 2 pași spre dreapta.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 11
    5. Utilizați-vă mâinile pentru a vă direcționa partenerul dacă doriți să vă mutați în jur. Dacă doriți să vă deplasați în jurul valorii de dans, utilizați-vă mâinile pentru a împinge ușor sau trageți partenerul în direcția pe care doriți să o faceți. După atingerea picioarelor împreună, împingeți-vă cu o mână și trageți cu cealaltă în același timp în care ieșiți pe următorul ritm.
  • De exemplu, dacă vă îndreptați spre stânga, dar doriți să vă pivotați spre dreapta, începeți să vă aduceți piciorul drept pentru a vă întâlni stânga. Apoi, împingeți mâna dreaptă a partenerului dvs. cu mâna stângă, trăgând ușor pe umăr cu mâna dreaptă și pasi spre stânga în același timp.
  • Metoda 3 din 5:
    Dansând la o nuntă
    1. Imagine intitulată Dance Pasul 12
    1. Aflați dansul de pui pentru numerele ușoare. Dansul de pui este o capsoare de multe recepții de nuntă. Este ușor de făcut pentru că există doar 3 mișcări de bază și le schimbi în timp cu muzica. Acesta este, de asemenea, un dans foarte scăzut de presiune - nimănui nu-i pasă dacă te încurci. Pentru a face dansul de pui:
    • Ridicați-vă brațele la nivelul umărului și fixați-vă degetele cu degetele de index pentru a crea o formă care seamănă cu un cioc de pui. Mișcați degetele în sus și în jos pentru a simula un picking de pui.
    • Apoi, mingi-ți mâinile și ți-ai tăiat pumnii sub brațe ca și cum ai aripi. Flagi aripile în sus și în jos în timp la muzică.
    • Cu aripile voastre încă în loc, continuați să fugiți, dar acum vă scoateți spatele, îndoiți genunchii și vă răsuciți fundul spre podea.
    • Repetați aceste mișcări peste și peste până când se termină melodia.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 13
    2. Master Hora pentru nunți evreiești. Hora este dansată la multe recepții tradiționale de nuntă evreiească la cântec "Hava Nagila" sau alte cântece evreiești tradiționale. Hora implică pur și simplu dansul în ceea ce este cunoscut ca a "virgulă" model:
  • Pasați piciorul stâng spre dreapta. Lăsați piciorul drept să urmeze. Pasați piciorul stâng în spatele dreptului. Urmați din nou cu dreapta.
  • Acest dans este realizat într-un cerc cu dansatori, fie ținând mâinile, fie aruncându-și brațele peste umerii altora.
  • Tempo-ul acestui dans este de obicei rapid. Uneori, muzica începe încet, iar banda accelerează tempo-ul când cântecul merge împreună.
  • Știați? La nunțile evreiești ortodoxe, bărbații și femeile dansau hora separat. La nunți mai liberali, oaspeții masculi și de sex feminin se amestecă și fac dansul împreună.

  • Imagine intitulată Dance Pasul 14
    3. Utilizați mișcările de dans lent de bază pentru dansul dolarului. La unele nunți, oaspeții se aliniază și plătesc un dolar (sau mai mult) pentru a dansa cu cuplul de nuntă. Puteți utiliza de bază dans lent se mișcă pentru acest dans, dar nu este cu adevărat despre mișcările - este vorba de a avea câteva momente cu mireasa sau mirele pentru a-ți exprima fericirea pentru cuplu și pentru a compliment ceremonia de nuntă și recepție.
  • În unele cazuri, bărbații dans cu mireasa, iar femeile dans cu mirele. Alteori, atât bărbații, cât și femeile dansau cu mireasa.
  • Punctul de desfășurare și pur și simplu influențat este perfect acceptabil dacă face mai ușor să aveți o conversație personală.
  • Metoda 4 din 5:
    Obținerea tuturor mișcărilor corecte
    1. Imagine intitulată Dance Pasul 15
    1. Luați o clasă de dans pentru a afla câteva mișcări de bază. Există clase de dans pentru fiecare stil de dans de la hip-hop la balet, sparge dansul la salsa. Căutați online pentru clasele din zona dvs. Indiferent de stilul de dans sunteți interesat, ați putea beneficia probabil de o clasă de dans de bal, deoarece pașii de multe alte stiluri de dans au rădăcinile lor în unele elemente de bază de bal.
    • Când sunteți învățat o rutină, uitați-vă la ceea ce face profesorul. Încercați să o copiați exact. Dacă nu funcționează, urmăriți din nou profesorul și căutați lucrurile mici pe care le fac asta fac mai ușor.
    • Continuați și întrebați instructorul dvs. pentru sfaturi. Instructorii experimentați au lucrat cu sute de studenți și au idei care vă pot ajuta să depășiți tot ceea ce vă aflați că sunteți dificil.
    • Chiar și câteva ore de timp de clasă vă pot ajuta să învățați elementele de bază și să vă construiți încrederea.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 16
    2. Alăturați-vă unei mulțimi flash pentru a vă stimula încrederea. O mulțime flash este o performanță publică spontană - de obicei un dans - care apare aparent din nicăieri și apoi dispare la fel de repede. În timp ce aceste spectacole de dans pot părea spontan, adevărul este că sunt, de obicei, destul de bine repetate în avans. Puteți găsi Flash Mobs online, alăturați-vă pentru o perioadă de repetiție de câteva săptămâni, deoarece grupul învață un dans și apoi efectuează cu mulțimea în public.
  • Unele Flash Mobs Puneți videoclipuri online cu instrucțiuni de învățare și repetare a dansului planificat.
  • Flash Mobs Bine ați venit pe oamenii de toate nivelurile de calificare - accentul lor se pune pe distracție și de a crea o scenă plină de bucurie, deci mai mulți oameni care participă, cu atât mai bine.
  • Veți învăța, de asemenea, unele mișcări de dans minunate și vă puteți conecta cu alte persoane care se bucură de dans.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 17
    3. Uita-te la dans la televizor pentru a găsi inspirație. Dansul este o activitate sălbatică populară și puteți obține o mulțime de expunere la el doar prin vizionarea TV. Încercați să acordați concurența de dans de televiziune la realitate. Concentrându-se pe pașii ar putea fi un pic provocator. În schimb, acordați atenție cât de liber sunt dansatorii, cât de multă încredere arată și cât de multă distracție se pare că au pe ringul de dans.
  • Spectacolele actuale de dans curente includ Dansând cu stelele și Deci crezi că poți dansa.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 18
    4. Închiriați un film de dans clasic pentru a obține idei noi. Există atât de multe filme de dans care să aleagă de la. Vedeți cât de multe puteți sau alegeți și alegeți cele care vorbesc cu interesele dvs. particulare. De exemplu:
  • Verifică Dans murdar sau Să dansăm Pentru a viziona 2 novici de dans dezvoltă încredere și har și învățați să faceți cu Pizzaz.
  • Ceas FOOTLOOSE sau Flashdance Pentru a vedea puterea de dans ca o formă de sfidare împotriva cifrelor de autoritate în creștere și a circumstanțelor personale.
  • Închiriați ceva cu Fred Astiire și Ginger Rogers pentru a fi inspirați de harul și eleganța acestor noi parteneri de dans.
  • Ceas Vreme furtunoasă Pentru a vedea frații Nicholas împingeți limitele dansului de robinet.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 19
    5. Participați la un concurs de dans pentru a vă perfecționa abilitățile. Concursurile de dans în sala de bal, cunoscute oficial ca evenimente dansesport, sunt ținute în întreaga lume. Verificați online pentru o competiție în apropierea dvs. Alăturați-vă la un concurs de dans vă poate ajuta să stabiliți obiective specifice pentru dvs. și să vă încurajați să vă construiți abilitățile.
  • Check out site-uri web, cum ar fi Grand Ball Internațional, Campionatul de Dans Statelor Unite și rețeaua de dans de acces pentru a numi doar câteva.
  • Bacsis: Dacă nu sunteți suficient de încrezător pentru a vă alătura încă unui concurs, participarea la concursuri ca spectator vă poate ajuta să vă inspire și să vă dați o idee despre ce să vă așteptați.

    Metoda 5 din 5:
    Dressing în dans
    1. Imagine intitulată Dance Pasul 20
    1. Pus pe pantofi de dans confortabil. Alegeți un pantof bine montat cu o talpă flexibilă, subțire pentru podea de dans. Stați departe de pantofii de platformă, deoarece talpa groasă și călcâiul face dificil să se simtă podeaua. Fi sigur, de asemenea, că picioarele tale se simt în siguranță în pantofii tăi. Sandalele fără spate sunt cele mai bune la domiciliu. Nu purtați adidași sau alte pantofi cu cauciuc sau tălpi lipdice pentru dansarea stilului de bal, deoarece acestea pot face greu să vă mișcați picioarele fără picioare peste podea.
    • Diferite stiluri de dans pentru diferite tipuri de pantofi, așa că faceți unele cercetări despre ceea ce este necesar pentru stilul dvs. preferat. De exemplu, adidașii sunt minunați pentru dansul HIP Hop sau Freestyle, în timp ce tocurile sunt ideale pentru stilurile de dans latin.
  • Imagine intitulată Dance Pasul 22
    2. Fi pregătit pentru căldură. Dacă aveți tendința de a transpira, alegeți articole de îmbrăcăminte din fibre naturale. Topurile rezervorului și vârfurile de halter pot arăta grozav, dar pielea transpirație sau clară ar putea fi o oprire dacă un partener vă cere să dansați. Puneți un pachet de TOWELETTE umede și o pulbere de dimensiuni de deplasare în buzunar, astfel încât să puteți împrospăta când este necesar.
  • Dacă veți dansa cu un partener, evitați să purtați materiale alunecoase, cum ar fi mătase. Partenerul dvs. poate avea un timp greu deținându-vă dacă mâinile lor sunt transpirate.
  • Bacsis: Luați în considerare aducerea unui top de rezervă sau a unei schimbări de haine în cazul în care într-adevăr lucrați într-adevăr o sudoare.

  • Imagine intitulată Dance Pasul 21
    3. Purtați haine care vă permit să vă mișcați. Satin Satin ar putea să se uite și să se simtă minunat atunci când nu vă mișcați prea mult, dar ar putea inhiba mișcările dvs. pe ringul de dans. Chiar mai rău, o mișcare greșită vă poate lăsa cu o Rip jenant. Alegeți hainele care sunt suficient de libere pentru a vă lăsa să vă deplasați sau să vă antrenați suficient pentru a vă deplasa cu corpul vostru. Selectați un vârf cu mâneci care nu vă limitează mișcarea brațului - ar trebui să vă ridicați brațele deasupra capului.
  • Încercați pe tinuta dvs. acasă pentru a fi sigur că puteți dansa cu ușurință.
  • Pentru a evita disfuncțiile dulapului, asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. se potrivește bine și nu va scădea în afara locului dacă vă deplasați cu adevărat!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Urmăriți alți dansatori. Dacă nu sunteți sigur cum să dansați într-o melodie, luați-vă indicii de la alți dansatori. Nu doriți să le copiați exact (dacă nu este un dans standardizat), dar puteți obține câteva idei.
  • Dacă vă simțiți timizi sau nu reușiți să faceți niște pași, nu renunțați la practicare.
  • Zâmbiți și încercați să arătați că vă distrați, chiar dacă sunteți nervos și nu sunteți sigur ce faceți. Acționând încrezător vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezători.
  • Ajută la învățarea de a dansa la muzica preferată, mai ales dacă memorați și cântați la versuri. Veți ști cum să anticipezi schimbările din melodie și să-ți schimbi mișcările de dans în consecință și veți avea mai multă distracție cu muzica pe care o bucurați.
  • Întrebați-vă, va fi cu siguranță oameni care vor să vă ajute.
  • Avertizări

    Nu vă supraviețuiți sau încercați să vă mișcați de dans cu care nu vă simțiți confortabil și nu ați practicat deja. Dansatorii buni fac mișcări grele să arate ușor - nu fi păcăliți. Tu chiar poate sa Trageți un mușchi sau o călătorie și cădeți (mai ales dacă purtați tocuri). Puteți să arătați bine dansând fără a face nimic din lucrurile fanteziste. Da.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar