Cum să fii tu însuți

"Fii tu însuți" este destul de posibilă expresia cea mai frecvent utilizată în istoria sfaturilor bazate pe individualist. Fii tu însuți. Este o adală atât de vagă. Ce înseamnă cu adevărat, să fii tu însuți? Și este într-adevăr la fel de ușor ca și cum sună? Cu pașii de mai jos, poate fi.

Pași

Partea 1 din 4:
Descoperind cine sunteți
Imaginea intitulată Fii singur pasul 1
Imaginea intitulată Fii singur pasul 1
1. Găsiți-vă și vă definiți ta termeni. Oscar Wilde a spus odată cu cunoașterea obișnuită: Fi tu insuti ceilalti sunt deja luati. Atât de umor ca acest lucru ar putea părea, este o sumare de bază a adevărului. Cu toate acestea, nu puteți fi dvs. dacă nu știți, înțelegeți și Acceptați-vă primul. Ar trebui să fie obiectivul dvs. principal de a afla acest lucru.
  • Găsiți timpul pentru a afla pe ceea ce prețuiți și faceți timp pentru a vă gândi la ceea ce reprezintă esența cine sunteți.Ca parte a acestui fapt, contemplați-vă viața și alegerile. Încercați să vă gândiți la ce fel de lucruri ați dori sau nu doriți să faceți acest lucru și să acționați în mod corespunzător prin proces și eroare ajută mai mult decât ați putea crede că o face.
  • Puteți chiar să luați teste de personalitate, dar aveți grijă să luați doar ceea ce doriți de la ei, astfel încât să nu lăsați astfel de teste să vă definească. În schimb, asigurați-vă că definirea pe care o faceți se bazează pe propriile dvs. termeni și este ceva ce vă simțiți absolut confortabil. S-ar putea să vă simțiți conștienți de sine, dar în timp dacă vă aflați în jurul valorii de tipul potrivit pentru dvs., vă vor accepta pentru cine sunteți.
  • Imaginea intitulată Fii singur pasul 2
    Imaginea intitulată Fii singur pasul 2
    2. Nu fi surprins dacă unele dintre valorile dvs. par să se confrunte. Acesta este un rezultat natural al preluării unor valori largi dintr-o varietate de surse, inclusiv cultura, religia, mentorii, oamenii de inspirație, sursele educaționale etc. Ceea ce contează este că continuați să lucrați prin aceste conflicte pentru a rezolva ce valori se simt cel mai adevărat față de dvs.
  • Doar pentru că valorile dvs. par să se confrunte, nu înseamnă că trebuie să le abandonați neapărat. Luați în considerare toate părți dintr-o dinamică. Nu poți fi împinsă în nici o cutie sau peged. Aveți valori pentru toate aspectele diferite ale vieții dvs., deci sunt naturale ca acestea să fie diferite.
  • Imaginea intitulată Fii tu însuți pasul 3
    Imaginea intitulată Fii tu însuți pasul 3
    3
    Evitați fixarea pe trecut și să nu te las să crească. Una dintre abordările cele mai nesănătoase ale ființei este să luăm o decizie ca cine sunteți definit de un moment sau o perioadă de timp, după care vă petreceți restul vieții încercând să fiți acea persoană din trecut, mai degrabă decât pe cineva care este încă tu, dar crește cu trecerea fiecărui sezon și deceniu. Permiteți-vă acest spațiu să crească, să se îmbunătățească, să devină mai înțelept.
  • Permiteți-vă să iertați erorile anterioare și comportamentele trecute nu sunteți atât de mândru. Lucrați la acceptarea greșelilor și ale alegerilor pe care le-ați făcut - sunt făcute și în trecut. Ați avut motivele pentru ei și decizia au avut sens la acel moment, așa că, în loc să vă folosiți greșelile din trecut, permiteți-vă să învățați lecțiile și să continuați să crească.
  • Căutați oameni din jurul vostru, care proclamă cu mândrie că nu sunt diferiți decât cei din ziua în care au împlinit 16 sau 26 sau 36 sau orice altceva. Acești oameni par flexibili, ușor și fericiți oameni fericiți? Adesea ei nu sunt pentru că sunt atât de ocupați să insistă că nimic nu sa schimbat vreodată, că nu sunt incapabili să ia noi idei, să învețe de la alții sau să crească. Creșterea în fiecare nouă vârstă și etapă a vieții noastre este o parte esențială a realității pentru noi și a fi sănătoși din punct de vedere emoțional și întreg.
  • Imaginea intitulată Fii tu însuți pasul 4
    Imaginea intitulată Fii tu însuți pasul 4
    4. Nu vă opriți niciodată să căutați propriile tale forte. De-a lungul timpului, acestea se pot schimba și astfel, deci poate definiția dvs., dar nu lăsați-vă niciodată să se concentreze și să le reorienteze. Ei mai mult decât să vă echilibreze în mod adecvat defectele și sunt motivul principal pentru care nu vă compari cu ceilalți.
  • Comparația duce la resentimente. O persoană plină de resentiment nu se pot concentra pe mantra "Fii tu însuți" pentru că sunt prea ocupați în hankering după altcineva!
  • Comparația conduce și la critica altora. O viață plină de criticarea celorlalți provine din stima de sine scăzută și o nevoie de a-și trage pe alții pe brațele lor pe care le-ați plasat. Ambele este o modalitate de a-și pierde prietenii și respectul și este, de asemenea, o modalitate de a fi niciodată pentru că sunteți invidia - lovit și petreceți prea mult timp să admirați pe alții pentru caracteristicile lor și nu pe voi înșivă.
  • Imaginea intitulată Fii singur pasul 5
    Imaginea intitulată Fii singur pasul 5
    5
    Relaxa. Nu te mai îngrijora despre cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla, în special în situațiile sociale. Deci, dacă vă cădeți pe față? Sau Jet spanac blocat în dinți? Sau cap de cap accidental data la care se sprijină pentru un sărut? Invata sa a rade la tine atât când se întâmplă și după aceea.
  • Transformați-o într-o poveste amuzantă pe care o puteți împărtăși cu ceilalți. Le permite să știe că nu sunteți perfect și vă face să vă simțiți mai mult, de asemenea. Este, de asemenea, o calitate atractivă pentru ca cineva să poată râde de ei înșiși și să nu se ia în serios!
  • Dacă oamenii fac judecăți medii sau insensibile, nu o luați personal. Asta e pierderea lor, nu a ta.
  • Partea 2 din 4:
    Care se ocupă de ceilalți
    Imaginea intitulată Fii singur pasul 6
    Imaginea intitulată Fii singur pasul 6
    1
    Fi cinstit și deschis. Ce trebuie să vă ascundeți? Suntem cu toții imperfecți, în creștere, învățând ființe umane. Dacă vă simțiți rușinat sau nesigur în legătură cu orice aspect al dvs. și simțiți că trebuie să vă ascundeți acele părți ale dvs., fie fizic sau emoțional, atunci trebuie să vă întâlniți cu asta și să învățați să vă transformați așa-numitele defecte în ciudățenii individualiști sau Pur și simplu ca o recunoaștere de bază, în jos la pământ a propriilor imperfecțiuni.
    • Încercați tactica de a deține până la imperfecțiunile dvs. la mijlocul argumentului cu cineva. De multe ori veți descoperi că, brusc, ați eliminat motivul pentru care țineți cu încăpățânare linia de argument, care este adesea să conservați fața și să nu dați înăuntru. În momentul în care spui, "Da, uite, sunt foarte iritabil când camera este într-o mizerie. Și recunosc că nu ar trebui să-mi părăsesc hainele într-o grămadă pe podea și totuși o fac pentru că este o parte leneșă din mine încă încerc să mă antrenez din obișnuință. Îmi pare rău. Știu că aș putea face mai bine și voi încerca," Deodată, infuzați un argument cu sinceritate adevărată care dezarmează întregul punct al argumentului.
  • Imaginea intitulată Fii singur pasul 7
    Imaginea intitulată Fii singur pasul 7
    2
    Nu vă comparați cu ceilalți. Dacă vă străduiți întotdeauna să fiți pe cineva care nu sunteți deja, nu veți fi niciodată o persoană fericită. Acest lucru se întâmplă prin compararea de alții și de a vă găsi că doriți în anumite moduri. Aceasta este o pantă alunecoasă pentru a călca, unde gândirea voastră va deveni din ce în ce mai negativă.
  • Puteți vedea întotdeauna aparițiile pe care alții doresc să le prezinte în mod public, dar nu veți vedea vreodată ce se întâmplă cu adevărat în spatele fațadelor în lumea aparentă perfectă. Comparându-vă de ceilalți, vă dați imaginea-portretică prea multă putere și reduceți propria valoare pe baza unui miraj. Este o activitate inutilă care aduce doar rău.
  • În schimb, valoarea persoanei pe care o aveți, Iubiți-vă personalitatea, și îmbrățișați-vă defectele - noi toți le avem și așa cum sa explicat mai devreme, fiind cinstit este mai bine decât să fugiți de ei.
  • Imaginea intitulată Fii singur pasul 8
    Imaginea intitulată Fii singur pasul 8
    3. Opriți îngrijirea cu privire la modul în care oamenii vă percep. Unii dintre ei vă vor plăcea și unii dintre ei nu vor. Ori atitudinea este la fel de probabilă de a fi corectă sau greșită. Este aproape de-imposibil să fii tu când ești prins în minte în mod constant "Ei cred că sunt amuzant? Crede că sunt grasă? Cred că sunt prost? Sunt bun / inteligent / suficient de popular pentru a fi o parte a grupului lor de prieteni?" Pentru a fi tu însuți, trebuie să renunți la aceste preocupări și doar să lași fluxul de comportament, cu doar luarea în considerare a altora ca un filtru - nu al lor luarea în considerare a dvs.
  • Dacă vă schimbați pentru o singură persoană sau grup, o altă persoană sau grup poate să nu vă placă și să continuați pentru totdeauna într-un ciclu vicios încercând să vă rog oamenii în loc să vă concentrați pe construirea talentelor și a punctelor forte.
  • Imaginea intitulată Fii singur pasul 9
    Imaginea intitulată Fii singur pasul 9
    4
    Nu mai fi un popor-plăcere. Întotdeauna dorește Toată lumea e Dragostea și respectul este un exercițiu complet inutil, în cele din urmă, care vă poate dăuna dezvoltării personale și a încrederii. Care îi pasă ce spun ceilalți oameni? După cum a spus Eleanor Roosevelt o dată, Nimeni nu te poate face să te simți inferior fără consimțământul tău Și ce contează cel mai mult este că asculți propria încredere interioară și dacă lipsește, că începeți să o dezvoltați!
  • Acest lucru înseamnă că nu există opinia nimănui în materie de viață? Nu. Doare dacă sunteți respins social. Dacă sunteți forțat într-o situație în care trebuie să cheltuiți cel mai mult sau tot timpul în rândul oamenilor care nu vă pot susține din motive proprii, este periculos să vă internalizați ideile lor negative despre cine sunteți. Ceea ce puteți face este să exersați o alegere în ale căror opinii pe care le apreciați mai mult decât altele. Este mult mai sănătos să acordați atenție oamenilor care vă spun cu adevărat bine și care sunteți de acord cu dvs. despre ceea ce doriți să faceți cu viața voastră.
  • Imaginea intitulată Fii tu însuți pasul 10
    Imaginea intitulată Fii tu însuți pasul 10
    5. Înconjoară-te de oameni pozitivi. Nu trivializați ceea ce treceți prin faptul că vă confruntați cu o presiune socială negativă sau agresiune. Este mai ușor să reziste acest lucru dacă știți că este de presiune și construiți apărare sănătoasă. Construind un cerc de prieteni de încredere și oameni care împărtășesc opiniile și credințele dvs. în viață sunt o modalitate bună de a contribui la reducerea impactului oamenilor ostili. Vă puteți spune opiniile lor nu contează și nu ar trebui, dar asta e mult mai ușor atunci când sunt alții care sunt de acord cu tine și stau lângă tine.
  • Comparați cei care vă iubesc la oricine bully este brusc, vă puteți da seama că opinia lor despre dvs., familia voastră sau stilul dvs. de viață, nu este lipsită de valoare. Ne pasă în mod inerent de opiniile celor pe care îi respectăm și privim până la. Acest lucru funcționează în ambele sensuri - dacă cineva nu are respect față de dvs., atunci ceea ce spun despre tine sunt doar cuvinte goale care vin de la cineva care este un pas de mai sus fiind un străin total.
  • Imaginea intitulată Fii singur Pasul 11
    6. Aflați diferența dintre comentariile intimidante, sarcastice sau conniving și critica constructivă bine intenționată. Se va concentra pe defecțiuni reale pe care nu le cunoașteți și le puteți face cu remedierea. În ultimul caz, oamenii precum părinții, mentorii, profesorii, antrenorii etc., ar putea să vă spună lucruri pe care trebuie să le digerați și să vă mișcați în propriul ritm, să vă îmbunătățiți mai bine. Diferența este că critica lor este destinată să fie de ajutor.
  • Acești oameni se ocupă de tine și sunt interesați de modul în care crești ca persoană și sunt respectuos. Aflați cum să găsiți diferența și veți trăi bine, respingeți criticile negative inutile și învățarea de la critica constructivă.
  • Partea 3 din 4:
    Cultivând adevăratul dvs. sine
    1. Imaginea intitulată Fii singur pasul 12
    1. Tratați-vă așa cum ați trata propria dvs cel mai bun prieten. Îți apreciez prietenii și cei apropiați de tine - bine, cine este mai aproape de tine decât tine? Dați-vă același tratament tip, grijuliu și respectuos pe care îl dați altor persoane pe care le aveți grijă. Dacă a trebuit să vă petreceți cu dvs. o zi, care este cel mai distractiv / plăcut / împlinit / calm / mulțumit tip de persoană pe care ați putea fi, în timp ce sunteți încă în același timp? Care este cea mai bună versiune a dvs?
    • Fii responsabil pentru tine și pentru tine Îmbunătățirea stimei de sine. Dacă alții nu vă spun că sunteți minunat, nu lăsați-o să ajungă la tine. În schimb, spuneți-vă că sunteți special, minunat și merită. Când credeți că aceste lucruri despre voi înșivă, alții vor recunoaște această strălucire a încrederii în sine și vor începe să vă confirme auto-afirmațiile dvs. în cel mai scurt timp!
  • Imaginea intitulată Fii singur pasul 13
    2
    Dezvoltați-vă și exprimați individualitatea. Indiferent dacă este sentimentul dvs. de stil sau chiar felul dvs. de a vorbi, dacă modul dvs. preferat de a face ceva strame de la mainstream și produce rezultate pozitive, atunci fiți mândri de ea. Fii un caracter, nu un tip.
  • Aflați cum să comunicați bine - cu atât mai bine vă puteți exprima, cu atât este mai ușor pentru oamenii care vă plac ca voi ca voi să vă găsiți și pe cei care nu trebuie doar să stea clar.
  • Imaginea intitulată Fii singur Pasul 14
    3. Evitați să fiți nedrept pentru tine. Uneori, comparația ne face să comparăm merele cu pere. Am dori să fim un producător de top de film în Hollywood când suntem un scripturi reduse, aspirante. Pentru a vedea că stilul de viață al producătorului de top și pentru a vă găsi că doriți ca un rezultat, este o comparație neloială - acea persoană are ani de experiență și hobnobbing în spatele lor, în timp ce începeți, testați apele cu abilități de scriere, care se dovedesc într-o zi excepţional.
  • Să fie realist în comparațiile dvs. și să vă uitați doar la alte persoane ca inspirație și ca surse de motivație, nu ca un mijloc de a vă lăuda.
  • Imaginea intitulată Fii singur pasul 15
    4
    Urmați propriul stil. Lucrul comun pe o mulțime de oameni fac este să copieze acțiunile altora, deoarece se pare că este mai bine calea de a se potrivi, dar într-adevăr, nu ar trebui să ieși afară? În picioare este foarte greu, da, dar trebuie să încercați să evitați să presupunem perspectivele celorlalți de dvs., chiar dacă nu este ceva ce ați face în mod normal - asta este vorba despre tine însuți.
  • Indiferent de ce te afli, accepta aceasta. Fiind diferit este absolut frumos și atrage oameni pentru tine. Nu lăsați oamenii să vă schimbe!
  • Imaginea intitulată Fii tu însuți pasul 16
    5. Acceptați că câteva zile vor fi mai bune decât altele. Oamenii ar putea ridica sprâncenele și chiar se pot distra de tine când simți că ești cu adevărat, dar atâta timp cât poți ridica și spune, "Hei, asta e doar eu," și lăsați-o la asta, oamenii vă vor respecta în cele din urmă pentru asta și vă veți respecta. Majoritatea oamenilor se luptă să fie ei înșiși - dacă o poți face, s-ar putea să te admiră chiar.
  • Uneori se va răni când ești tachinat.Deși acest lucru poate fi foarte dificil, și mult mai ușor a zis decât de făcut, încercați cel mai bine să-l îndepărtați de umăr. În cele din urmă, veți fi o persoană mai mare și mai bună, știți cine sunteți și mai bine să supraviețuiți indiferent de obstacolele în viitorul dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Stand inalt
    1. Imagine intitulată Fii singur pasul 17
    1. Stai în sus pentru tine însuți. Când cineva te agită, de ce să-i lași? Ei nu au primit niciodată un certificat spunând că au dreptul să se bată! Dacă aveți o problemă, există atât de multe bune, înțelegând oamenii dornici să vă ajute.
  • Imaginea intitulată Fii singur pasul 18
    2. Se ridica pentru alții. Când vei prinde un bully, este în natura ta bună să-i oprești. Indiferent de modul în care o faceți, aveți dreptul să o opriți. Tu crezi în tine.
  • Imaginea intitulată Fii singur pasul 19
    3. Ridicați-vă pentru cei pe care ne-ați ridicat. Doar pentru că trebuia să vă apărați, nu înseamnă că acești oameni nu au inima!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Vor fi momente când veți dori să fiți altcineva, dar amintiți-vă că sunteți minunat și creați în pericol. Te iubesc.
  • Fetele și băieții, niciodată nu l-au lăsat să te oprească de a fi cine ești. Dacă vă place sportul și citiți, minunat pentru dvs! Sunteți o ființă umană care este specială în atâtea moduri și comparați-vă de alți oameni nu vă vor ajuta să vă fie sinele tău minunat. Toată lumea a minunat în ele - trebuie doar să o eliberați.
  • În timp ce încercați și acceptați-vă, nu vă lăsați defectele să vă scape. Dacă puteți lucra la el și chiar dacă nu, știți că vă fac cine sunteți și vă ajută să vă definiți. Defectele sunt de fapt o parte din tine, nu-ți fie rușine de ei.
  • Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce ar putea să vă gândească alți oameni la tine. Dacă nu vă plac sau vă acceptă, ignorați-le și continuați.
  • Nu spuneți că puteți face ceva când nu puteți doar să vă rog pe cineva! Acest lucru nu va ajuta deloc, iar acea persoană va afla cu ușurință.
  • Doar pentru că cineva spune că nu-i place ceva despre tine nu înseamnă că e rău sau trebuie să-l schimbi. Depinde într-adevăr de ceea ce este adesea o chestiune de preferință.
  • Schimbarea este o constantă. Așa că schimbarea pe care sunteți în timp este inevitabilă și este întotdeauna probabil să fie un lucru bun dacă ați stat informat, relevant și indicat în lumea din jurul dvs. și ați permis dezvoltarea dvs. personală să fie o prioritate de vârf în viața voastră.
  • Știți când mergeți cu fluxul este mai bine decât să vă sapați călcâiul în ceva. Exemplu: Uneori este mai bine să fii de acord să mergi la un concert de o trupă pe care nu-ți place pentru că vei petrece timp și te distrezi cu prietenii tăi. Asta este vorba despre compromiterea și respectarea preferințelor altora.
  • FAD-urile și tendințele sunt o decizie personală. În timp ce unii oameni le evită ca ciuma în numele lui "individualism", Nu înseamnă că nu ești tu când alegi să urmezi o tendință. Este vorba despre ce tu vrei.
  • În timp ce luați un costum, uitați-vă în oglinda dvs. În loc să alegeți lucrurile rele despre cum arăți, alegeți cele bune.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar