Cum să fii dependent de sine

Deși se află într-o relație comisă, legată vă poate îmbogăți viața, senzația de a nu putea funcționa fără o altă persoană ar putea duce la o problemă cum ar fi dependența relațională. Dependența relațională este o tulburare progresivă, ceea ce înseamnă că relația poate începe sănătoasă, dar o persoană devine treptat mai mult controlând sau dependentă de cealaltă, ceea ce poate duce la o relație nesănătoasă. Mai mult, este necesară auto-actualizarea pentru creșterea personală și este considerată a fi o nevoie esențială care motivează comportamentul nostru. În general, cei care sunt independenți și auto-raportați de obicei supraviețuiesc și funcționează mai bine în societate decât cei care depind de ceilalți pentru fericire și sustenabilitate. Preluarea controlului sarcinilor de bază și a abilităților de viață nu numai că vă va ajuta să rămâneți în controlul propriului dvs. viață, dar în cele din urmă vor contribui la o persoană mai fericită.

Pași

Metoda 1 din 4:
Dezvoltarea obiceiurilor independente
  1. Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii în Florida Pasul 13
1. Să-și asume responsabilitatea pentru viața ta. O parte din auto-dependență întreprinde anumite responsabilități care permit oamenilor să experimenteze independența.Făcând lucruri simple, cum ar fi plata facturilor la timp, curățarea după tine dacă faceți o mizerie și de a merge la serviciu sau la școală la timp vă poate ajuta să vă simțiți mai responsabili și mai auto-dependenți.
  • Dacă nu aveți un loc de muncă, aveți responsabilitatea de a căuta un loc de muncă, căutând educație care va duce la ocuparea forței de muncă sau pentru a începe propria afacere.
  • Image denumită recunoașterea părtinitoare într-un articol de ziar Pasul 1
    2. Să fie informat.Informațiile sunt puterea, astfel încât să aveți informații vă va oferi puterea de a vă lua propriile decizii și să vă afirmați independența.Încercați să fiți bine rotunjiți și să țineți cont de informații despre ceea ce se întâmplă în locul dvs. de afaceri sau de școală, orașul dvs., statul dvs., țara dvs. și lumea.
  • De exemplu, știind că o ordonanță locală care determină dacă puii de bursier poate fi păstrat în zona dvs. vine pentru un vot vă poate oferi posibilitatea de a lobby și de a vota pentru capacitatea de a păstra găinile pentru ouă proaspete.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă un loc de muncă este potrivit pentru dvs. Pasul 17
    3. Știți unde mergeți.Ar trebui să aveți un sentiment de direcție.Ceva trebuie să te conducă.De exemplu, dacă participați la colegiu, ar trebui să aveți cel puțin o idee despre ceea ce doriți să faceți după colegiu și despre ceea ce sunteți pasionat de studierea.De asemenea, ar trebui să încercați să stabiliți obiective pentru dvs.Încercați să stabiliți obiective pe termen scurt, pe termen mediu și pe termen lung, apoi să fie realist despre ceea ce trebuie să faceți pentru a îndeplini aceste obiective.
  • Căutați un consilier de carieră dacă nu sunteți sigur ce doriți să faceți cu viața voastră.Carierele auto-evaluări pot fi găsite online. Multe site-uri web cum ar fi Aceasta poate oferi îndrumări utile.
  • Majoritatea școlilor au centre de carieră sau consilieri de orientare disponibili tuturor studenților înscriși.Aceste resurse vă pot ajuta să formați o viziune pentru viitorul dvs.
  • Imaginea intitulată face prietenul tău
    4. Asigurați-vă propriile decizii.Permițând oamenilor să vă facă deciziile pentru dvs., în mod esențial renunțând la independența și încrederea în sine.Afirmați-vă și luați decizii pentru dvs. pe baza obiectivelor și viselor dvs.Deși este important să fii considerat față de alte persoane, nu este necesar să renunți la abilitatea ta de a-ți lua propriile decizii.
  • De exemplu, dacă sunteți în căutarea unui loc de a trăi cu un coleg de cameră, asigurați-vă că luați decizii bazate pe ceea ce este mai bun pentru dvs.Dacă preferați să închiriați o casă și să aveți o mai mare independență decât o clădire de apartamente, lipiți de preferința dvs. și nu permiteți colegului dvs. de cameră să vă vorbească în ceva pe care nu doriți să îl faceți.
  • De asemenea, poate fi comună pentru unii oameni să-și permită soților sau altora semnificativi să facă toate deciziile în relația lor, de unde să iasă să mănânce unde să trăiască și ce fel de mașină să cumpere.Schimbarea dinamicii unei astfel de relații poate provoca relația, dar având un rol în luarea deciziilor atât la nivel zilnic, cât și pe termen lung, vă poate oferi un control mai mare asupra vieții voastre.
  • Metoda 2 din 4:
    Gestionarea banilor independent
    1. Imagine intitulată Obține un împrumut de plată Pasul 11
    1. Aflați cum să gestionați banii. Permițând pe altcineva să-ți administreze banii, poate duce la datorii nedorite, puțină libertate de a folosi banii după cum considerați potrivit sau o pierdere de acumen financiar despre modul de gestionare a finanțelor.
    • Aceste rezultate ar putea să vă facă mai dependenți de persoana care gestionează banii, ceea ce nu numai că face dificilă lăsarea unei relații nesănătoase, dacă este necesar, dar are și potențialul de a crea o poziție dificilă în cazul în care o altă persoană nu mai ocupă finanțele (e.G., Datorită bolii sau decesului severă).
  • Imagine intitulată face Plățile ACH Pasul 12
    2. Ieși din datorii. Experții spun că plățile totale de datorie lunară pe termen lung nu ar trebui să depășească 36% din venitul dvs. lunar brut (i.E., venitul dvs. înainte de impozite, primele de asigurări de sănătate etc. sunt scoase). Datoria pe termen lung include ipoteca, plățile auto, împrumuturile pentru studenți și, desigur, cardurile de credit.
  • Dacă depășiți 36% din venitul dvs. brut lunar, creați un plan cu privire la modul în care veți plăti datoria, începând cu liniile de credit cu cele mai mari rate ale dobânzii.
  • Posibilitățile includ transferul soldurilor la o linie de credit mai mică a ratei dobânzii, re-proiectarea bugetului dvs. lunar pentru a aloca mai multe fonduri pentru service de datorie sau consolidarea datoriei într-o singură plată cu o rată scăzută a dobânzii. De exemplu, dacă vă dețineți propria casă și puteți reînfiinta, este posibil să utilizați capitalul propriu în casa dvs. pentru a vă plăti datoria fără a deschide o altă linie de credit.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină utilizată cu pasul de numerar 13
    3. Plătiți numerar în loc să utilizați cartea dvs. de credit. În timp ce plătiți cardurile de credit, rezistă nevoii de a adăuga mai mult la totalul dvs. Singura modalitate prin care veți ieși din datorii este să strângeți datoria pe care ați generat-o în trecut. În timp ce plătiți datoria, dacă nu aveți banii pentru a acoperi costurile, săriți achiziția.De asemenea, puteți utiliza un card de debit, echivalent cu plata numerarului. Încercați să nu împrumutați nici banii unui prieten sau al unui membru al familiei.
  • Imaginea intitulată nu se concentrează pe pasul de bani 2
    4. Păstrați banii la îndemână în orice moment. Face mai ușor să plătiți cu numerar prin păstrarea unui stash la îndemână în orice moment. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă păstrați banii într-un loc sigur. De asemenea, asigurați-vă că construiți o mulțime de economii, astfel încât, dacă apar cheltuieli neașteptate (deoarece cel mai probabil vor), puteți plăti economii, mai degrabă decât luarea mai multor datorii.
  • Gândiți-vă la economii ca o modalitate de a face un împrumut de interes 0% pentru tine însuți. Din acest motiv, uneori face mai mult sensul financiar de a salva, mai degrabă decât să vă plătiți datoria.
  • Imagine intitulată Cumpărați case de închidere de vânzare Pasul 22
    5. Dețin o casă. Credirea creditului și a capitalului propriu, care deține o piesă de proprietate este încă una dintre cele mai bune modalități de a deveni auto-fragmente și de a construi bogăție. Leasing-ul vă pot bloca într-o situație de viață pe care nu vă place și proprietarii pot schimba termenii contractului de închiriere atunci când reînnoiți, ceea ce vă poate forța dintr-o situație viu înainte de a vă schimba.
  • Când cumpărați proprietăți, căutați case sau condo în cadrul bugetului dvs. (ceea ce înseamnă că nu doriți să luați o plată ipotecară care depășește 28% din venitul dvs. lunar).
  • Imaginea intitulată face un buget săptămânal pas 2
    6. Trăiesc în interiorul dvs. Creați un buget lunar și lipiți-l. Acest lucru este posibil dacă sunteți cinstit cu privire la cheltuielile dvs. și construiți în indemnizațiile pentru cheltuieli neprevăzute. Dacă nu știți unde se află banii dvs. în fiecare lună, treceți prin cheltuielile dvs. de viață (chirie / ipotecă, utilități, asigurare, impozite), împreună cu cât de des vă mâncați, ceea ce cumpărați, achiziții de gaze și cheltuieli de divertisment.
  • Un buget lunar de probă poate arăta așa ceva:
  • Ipoteca / Inchiriere: 1.000 $
  • Plata prin masina: 400 $
  • Gaz / Electric: 200 $
  • Apă: 30 $
  • Telefon mobil: 100 $
  • Televiziune / Internet: $ 100
  • Alimente: 800 $
  • Divertisment: $ 150
  • Asigurarea casei / chiriașului: 300 $
  • Asigurări de sănătate: $ 300
  • Asigurare auto: 100 $
  • Gaz pentru vehicul: $ 200
  • Îngrijirea copilului: 600 $
  • Plăți cu carduri de credit: 200 $
  • Alte cheltuieli (pot include sprijinul copiilor, alimentarea, activitățile sau clasele, impozitele de proprietate sau serviciile de utilități suplimentare, cum ar fi pick-up-ul de gunoi / reciclare sau o factură de telefonie "Linie".)
  • Văzând cheltuielile în comparație cu venitul dvs. lunar pe hârtie, poate crea mai multă conștientizare cu privire la ceea ce puteți și nu vă puteți permite.
  • Acest lucru vă oferă șansa de a vorbi cu oamenii cu care împărtășiți bani și să stabiliți așteptările despre modul în care banii ar trebui să fie gestionați, ceea ce vă menține implicați și mai bine de încredere.
  • Metoda 3 din 4:
    Trăind cu încredere în sine
    1. Imaginea intitulată Know Dacă ar trebui să cumpărați Garanția extinsă Pasul 1
    1. Identificați și cunoașteți despre care trebuie să fiți responsabili. Unele lucruri sunt responsabilitatea dvs. dacă sunteți conștienți de ei sau nu. Fiind conștienți de ele, prin urmare, vă permite să vă asumați responsabilitatea și să vă îngrijiți foarte bine.
  • Imaginea intitulată trăiește într-un oraș mare într-un mic buget 11
    2. Gatiti propriile mese. Permițându-i pe alții să gătească pentru dvs. sau să cumpere mese gata să mănânce duce la o dependență de alții care compromite încrederea dvs. de sine. Gătirea meselor proprii vă permite să economisiți bani și să mâncați mai sănătoasă, precum și un sentiment de realizare.
  • Luați o clasă sau învățați să gătiți online sau de la televizor. Dacă sunteți foarte inconfortabil în bucătărie, luați în considerare luați o clasă pentru începători la un colegiu comunitar local sau urmați un bucătar pe unul dintre canalele de rețea alimentară. Câteva gazdă a bucătarilor de celebritate arată că demonstrează rețete ușoare care pot fi replicate de către cel mai îngrijorat bucătar.
  • Cereți o rudă pentru a vă învăța să gătiți. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța bazele de gătit.În plus, puteți lega cu ruda sau chiar învățați să gătiți rețete de familie speciale înmânate din generație la generație.
  • Imagine intitulată Cumpărați o offset de carbon Pasul 9
    3. Plantați o grădină. O modalitate distractivă de a porni independența este să vă dezvoltați mâncarea. O grădină oferă o modalitate ieftină și interactivă de a produce fructe și legume pe o bază sezonieră, care poate oferi, de asemenea, o satisfacție mai mare atunci când vine vorba de a mânca.
  • Dacă locuiți într-o zonă urbană, este posibil să nu puteți crește o grădină de dimensiuni complete, dar ați putea să păstrați o plantă de roșii pe un balcon sau să crească o cutie de ierburi pentru a vă aroma mâncarea.Unele zone urbane au chiar spații de grădină comunitate sau grădini de pe acoperiș pe care le puteți folosi sau de a contribui la.
  • Unele comunități oferă unelte de grădinărit pentru chirii sau găzduiesc clasele de grădinărit la bibliotecă.Aceste tipuri de resurse vă pot ajuta dacă sunteți începător.
  • Imagine intitulată Obțineți Pals Certificat Pasul 4
    4. Master Esty Health Basics. Știind ce să facă într-o situație de sănătate de urgență vă poate ajuta să economisiți o viață și să vă împrumutați încrederea de a vă simți independentă, chiar și în fața unei urgențe.
  • Luați o clasă CPR. În plus față de Crucea Roșie, colegiile și spitalele comunitare oferă cursuri în CPR și prim ajutor, ceea ce vă poate ajuta să știți ce să faceți în caz de urgență care implică sufocarea sau inconștiența.
  • Aflați ce este necesar în timpul unei situații de urgență. Ai ști ce să faci dacă ai locui în pustie și un șarpe un prieten? Știind cum să abordeze scenariul "Ce se întâmplă dacă" vă va ajuta să fiți în caz de urgență. Crucea Roșie are o aplicație gratuită pentru dispozitive portabile care oferă instrucțiuni despre ce să facă într-o gamă largă de situații.
  • Practica utilizării echipamentelor medicale. Dacă dvs. sau partenerul dvs. necesită un tratament medical în desfășurare, în funcție de un profesionist de îngrijire a sănătății pentru a da o injecție sau un IV pe o bază continuă, poate să nu fie foarte convenabil. Adresați-vă unei asistente medicale pentru a vă învăța cum să utilizați anumite dispozitive la domiciliu pentru a fi în controlul situației și pentru a vă oferi (sau iubitul dvs.) cu o mai mare independență.
  • Imagine intitulată Vorbiți un dealer de mașini în jos la prețul pasului 13
    5. Înțelegeți reparația mecanică automată de bază. Nu fi acea domnie în primejdie de pe marginea drumului dacă suflă anvelopele. Așteptarea asistenței pentru automobile vă poate pune într-o poziție vulnerabilă, lăsându-vă să vă deschideți pericolul. Pentru următoarele reparații de bază, YouTube este o resursă valoroasă pentru a vedea cum se fac aceste reparații. Pentru reparațiile de bază, este posibil să fie posibilă găsirea unui videoclip pentru mașina dvs. exactă și model, care poate fi utilă în cazul în care mașina dvs. necesită o metodă non-standard de reparare.
  • Aflați cum să schimbați o anvelopă. Modificările de bază ale anvelopei pot fi efectuate de oricine cu cunoștințele și abilitățile.Formula de bază este de a slăbi piulițele, ridicați autovehiculul cu o cric, scoateți piulițele lubrifiante, scoateți anvelopa, puneți anvelopa de rezervă pe șuruburi, înlocuiți piulițele de lux, coborâți mașina și strângeți piulițele. Consultați manualul vehiculului și solicitați un profesionist instruit pentru o demonstrație.
  • Descoperiți cum funcționează un motor și curele. Fiind capabil să examineze și să știe când o centură este pe cale să sufle sau dacă ați putea experimenta problemele motorului, vă puteți economisi nu numai timp, ci. În plus, schimbarea centurilor sunt sarcini simple în cazul în care taxa de muncă pentru mecanic va depăși, în general, costul centurii în sine. Având timp pentru a face acest lucru, poate oferi economii financiare reale.
  • Practica efectuarea unei schimbări de ulei de bază și a fluidelor. Uleiul și fluidele vehiculului trebuie schimbate și depășite pe o bază rotativă. O schimbare simplă de ulei poate fi efectuată la domiciliu cu materialele și cunoștințele potrivite. Fiecare sistem are recomandări diferite, iar manualul proprietarului dvs. vă poate spune la ce kilometri trebuie să efectuați anumite sarcini de întreținere.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți sănătatea mintală prin construirea unei rutină zilnică Pasul 12
    6. Mențineți-vă sănătatea. Declarați-vă independența față de medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală și văzând medicul pentru fiecare durere și durere, rămânând cât mai sănătos posibil pe cont propriu.
  • Fă sport regulat. American Heart Association recomandă exercitarea de 3 până la 4 ori pe săptămână pentru a reduce colesterolul și tensiunea arterială. Păstrați sângele care curge și țesuturile sănătoase prin indulgând într-un exercițiu de cardio sau anaerob în mod regulat.
  • Mănâncă o dietă curată și sănătoasă. Respectarea corpului dvs. înseamnă că o completați cu alimente sănătoase care sunt cultivate de pe pământ și în starea inițială. Ditch prelucrate, fast-food extrem de gras, chips-uri ambalate și alimente și băuturi zaharoase pentru a hrăni și a vă păstra corpul.
  • Imagine intitulată Evitați reacțiile alergice severe în timpul călătoriei Pasul 2
    7. Știți când să vizitați medicul dumneavoastră.Poate fi tentant să decideți să preluați controlul asupra sănătății dvs. pur și simplu niciodată nu mergeți niciodată la medic.Cu toate acestea, aceasta nu este întotdeauna cea mai bună abordare, deoarece există cazuri în care poate fi necesară asistența medicală.
  • Dacă sunteți un "regulat" la biroul medicului dvs. din cauza unei afecțiuni cronice, puteți vedea acele vizite Wane dacă vă lipiți de o dietă sănătoasă și o rutină de exerciții fizice. Cu toate acestea, trebuie să continuați să mențineți un program regulat de verificări sănătoase și teste de rutină pe baza vârstei dvs. și a factorilor de risc pentru detectarea precoce.
  • Știți dacă sunteți în pericol pentru anumite boli datorită sănătății, istoriei familiei și stilului de viață.
  • Aflați semnele de avertizare pentru condițiile care pun viața în pericol, cum ar fi bolile de inimă, accidentul vascular cerebral, BPOC, boala respiratorie inferioară cronică, cancerul (în mod specific, cancerul pulmonar), HIV / SIDA, boala diareică și diabetul zaharat.
  • Luați în considerare învățarea unor condiții suplimentare care sunt cauze comune de deces în SUA: boala Alzheimer, gripa și pneumonia, boala renală și sinuciderea sau cele care pot provoca handicap semnificativ, cum ar fi artrita, tulburările depresive și tulburarea de utilizare a substanței.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de compensare a carbonului 22
    8. Trăi de pe grilă. Dacă doriți cu adevărat să vă afirmați independența, încercați să trăiți de pe grilă. Economisiți bani pe cheltuielile cu energia care trăiesc de pe teren și demonstrează că într-adevăr puteți trăi fără asistență.
  • Luați în considerare creșterea tuturor alimentelor. De la o grădină la hrănire pentru fructe de padure și ciuperci, aflați despre diferitele tipuri de alimente pe care le puteți crește și de a mânca în sălbăticie. Fi extrem de precaut despre a mânca ceva în creștere în sălbăticie, deoarece unele plante sunt otrăvitoare.S-ar putea, de asemenea, să puteți vâna pentru propria dvs. carne, dar asigurați-vă că urmați reglementările locale de vânătoare.
  • Explorați energia alternativă. Alăturați-vă inițiativei "Green" și investigați diverse resurse alternative de energie disponibile astăzi. Veți economisi bani și veți reduce amprenta dvs. de carbon luând câțiva pași simpli. Asigurați-vă că nu ajungeți să luați datorii sau să acceptați un contract de leasing care elimină beneficiile financiare.
  • Încercați înainte de a cumpăra. Dacă nu sunteți sigur dacă puteți trăi de pe grilă, având în vedere căutăm o casă de închiriere de vacanță care este în afara rețelei (e.G., într-o zonă retrasă, cum ar fi o insulă sau o pădure izolată) și să vă transformați următoarea vacanță într-o misiune de identificare a faptelor.
  • Metoda 4 din 4:
    Senzație de auto-dependență emoțională
    1. Imaginea intitulată devine mai frumoasă folosind meditația Pasul 11
    1. Învață să ai grijă de propriile tale sentimente și emoții. Auto-încrețirea emoțională înseamnă că puteți procesa propriile emoții și nu cereți altora să vă valideze experiența și sentimentele dvs. pentru dvs. Învățând să proceseze sentimente și emoții pe cont propriu înseamnă a învăța cum să fii introspectiv și să caute motive mai puțin evidente pentru sentimente, mai degrabă decât să iau lucrurile la valoarea nominală.
    • Acest proces poate duce la o perspectivă asupra rădăcinii sentimentelor și a modalităților de a începe să evitați sentimentele negative.
    • Modalități de a învăța cum să fie mai introspectivă și mai atentă includ terapia profesională, cărțile de auto-ajutorare și anumite învățături religioase (e.G., Predarea budistă a identității și a căilor în care acesta poate contribui la suferință).
  • Imaginea intitulată face sex mai puțin dureroasă Pasul 1
    2. Mențineți sentimente de încredere de sine.Dacă vă simțiți deja din punct de vedere emoțional în relația dvs., ar trebui să căutați să păstrați acel sentiment, chiar și în fața unei schimbări majore, cum ar fi așteptarea unui nou copil.
  • Imagine intitulată Ajutați-vă sistemul de asistență să vă sprijine Pasul 9
    3. Evitați "triunghiurile" emoționale ori de câte ori este posibil.Adesea oamenii răspund la sentimente rănite prin angajarea altora pentru a le ajuta să proceseze experiența și să evite să vorbească cu persoana care le-a rănit direct.Psihologul Murray Bowen numește aceste situații "triunghiuri."
  • Imagine intitulată Ajutați-vă sistemul de asistență pentru dvs. Pasul 11
    4. Exprimați-vă anxietățile în mod corespunzător.Dacă există ceva care cântărește relația dvs., exprimați anxietățile și împărtășiți experiențe fără a permite altor persoane să vă ridice anxietatea, să vă faceți anxietatea cronică sau să încercați să rezolvați problema pentru dvs.
  • Puneți un alt mod, oamenii ar trebui să acționeze ca resurse unul față de celălalt, dar nu ar trebui să facă situația mai rău și nu ar trebui să înlocuiască gândirea proprie a unui individ.
  • Imaginea intitulată spune dacă copilul dvs. este răsfățat pasul 17
    5. Împărtășirea responsabilităților echitabile. Atunci când doi sau mai mulți oameni au o responsabilitate comună, indivizii trebuie să se bazeze pe sine prin îndeplinirea responsabilităților individuale într-un mod echitabil.
  • Oamenii trebuie, de asemenea, să poată satisface responsabilitățile individuale fără a neglija responsabilitățile comune.
  • Fiecare persoană într-o relație trebuie să rămână încrezătoare în loialitatea și angajamentul celorlalți, precum și capacitatea lor de a-și îndeplini responsabilitățile.
  • De exemplu, dacă un cuplu are un copil, ei vor avea responsabilități comune ca părinți și responsabilități individuale ca lucrător sau îngrijitor primar. Dacă o persoană rămâne acasă să aibă grijă de copil, persoana care se întoarce la muncă va avea responsabilități și preocupări unice. Persoana care rămâne la domiciliu va avea, de asemenea, responsabilități și preocupări unice.
  • Imagine intitulată face față unei etape 2
    6. Cereți ajutor atunci când aveți nevoie. Ar trebui să încercați să diferențieți anxietățile / problemele pe care le puteți procesa / rezolva singuri și cele pe care aveți nevoie de ajutor.
  • Dacă pragul dvs. pentru a merge la altcineva este prea mic, alți oameni se pot simți împovărați și pot deveni mai puțin receptivi și dispuși să ajute. De asemenea, puteți deveni dependenți de ceilalți.
  • Dacă pragul dvs. este prea mare, puteți deveni resentimente și începeți să vedeți alte persoane ca fiind egoiste, nepăsătoare și nesuportare. De asemenea, puteți obține sprijinul de care aveți nevoie.
  • Utilizarea altora pentru ajutor este sănătoasă atât timp cât persoana nu dezvoltă o dependență de nici o persoană pentru procesarea emoțiilor, iar partenerul nu se simte ca o loialitate și angajamentul au fost pierdute.
  • Imaginea intitulată Dați sfaturi de relație pentru copilul dvs. Pasul 13
    7. Evaluați dacă noile provocări sunt împărțite sau responsabilități individuale. Întrucât relațiile cresc, vor continua să fie probleme și responsabilități specifice unei persoane, precum și problemelor și responsabilităților care sunt împărtășite.
  • După cum apar aceste probleme, trebuie să recunoaștem dacă problema / responsabilitatea este propria lor sau împărtășită și trebuie să angajeze celălalt partener sau alte resurse după cum este necesar.
  • Ca un președinte sau alt șef de stat care discută o problemă cu consilierii cheie, individul trebuie să fie capabil să se încreadă, precum și pe cei consultați să fie dependenți de sine. El sau ea trebuie să știe, de asemenea, când decizia ar trebui să fie împărtășită și să se asigure că cealaltă persoană se simte de încredere și implicată.
  • De exemplu, în timp ce copilul unui cuplu crește, ambii părinți trebuie să-și dezvolte propria relație cu copilul și propriul lor stil de părinți, de asemenea, co-părinte, în special pe probleme mai mari care necesită ambii părinți să lucreze prin (e.G., mergând la facultate). Oamenii trebuie să aibă grijă de propriile lor responsabilități și sentimente, recunoscând, de asemenea, dreptul celuilalt părinte pentru a face lucrurile diferit uneori.
  • Imaginea intitulată găsi o muncă în timp ce se ocupă de o condiție medicală pe termen lung Pasul 7
    8. Procesați emoțiile prin jurnalizare. Pentru a vă ajuta să urmăriți dezvoltarea emoțională într-o relație, luați în considerare păstrarea unui jurnal. Un jurnal este în esență o înregistrare de zi cu zi a activităților dvs., dar este diferită de un jurnal prin faptul că focul scrisului este în interior și tonul este reflectorizant și răsturnat. De exemplu, în loc de a spune pur și simplu că tu și partenerul tău a mers să te uiți la mobilierul pentru copii, te concentrezi pe modul în care te-ai simțit în întreaga experiență, folosind evenimentele zilei pentru a vă ajuta să vă organizați gândurile. Scrierea jurnalului este auto-direcționată și nu are reguli sau proceduri fixe, dar aici sunt câteva sfaturi care pot face mai ușor să începeți:
  • Găsiți un loc special care este curat, confortabil și liniștit. De asemenea, trebuie să vă puteți întoarce la acest punct și, dacă confidențialitatea este importantă pentru dvs., acest loc ar trebui să fie relativ privat.
  • Înainte de a scrie, permiteți-vă timp să vă relaxați și să reflectați. Utilizați muzică pentru a vă stimula emoțiile.
  • Când sunteți gata să mergeți, scrieți doar. Nu vă faceți griji cu privire la gramatica perfectă, ortografia sau alegerea cuvintelor. Nu vă faceți griji cu privire la modul în care alții ar putea citi ceea ce scrieți sau cum ar afecta opinia lor despre dvs. Gândiți-vă la revista dvs. ca spațiu confidențial și fără judecată.
  • Imagine intitulată Lupta Depresia și singurătatea fără ajutorul exterior Pasul 2
    9. Fii persistent cu jurnalul tău.Dacă aveți probleme cu scrierea, utilizați una dintre aceste instrucțiuni folosind emoții. Pentru a decide care emoție ia primul cuvânt emoțional care apare în capul tău, fie apuca un dicționar, tezaur sau orice carte și flip-ul până când găsești un cuvânt emoțional. Nu petreceți timp Selectarea unui cuvânt, luați prima dată pe care o găsiți. Introduceți cuvântul emoțional oriunde vedeți de mai jos. Dacă emoția a fost deosebit de importantă pentru dvs., luați o săptămână pentru a scrie cu toate cele șase solicitări și utilizați a șaptea zi pentru a citi asupra a ceea ce ați scris:
  • Scrie În partea de sus a paginii și a asociatului gratuit în jos / de-a lungul paginii până când vă simțiți în pace și nu se vor vedea gânduri.
  • Ce înseamnă să simțiți ?
  • Când ați simțit cel mai mult ? Sunteți mai mult sau mai puțin legați de ceilalți atunci când vă simțiți ?
  • Când ați simțit cel puțin ? Sunteți mai mult sau mai puțin legați de ceilalți atunci când nu vă simțiți ?
  • Cum reacționați În altele? Care este sursa acestei reacții?
  • Reflectă pe un citat care include în ea. (Utilizați un motor de căutare de citat online, cum ar fi http: // Faganfinder.COM / Citate /, Pentru a găsi un citat cu cuvântul dvs. emoțional în ea).
  • Imagine intitulată Deal cu așteptările interculturale din partea inferioară Pasul 1
    10. Examinați intrările de jurnal.După cum crește jurnalul dvs., revizuiți periodic ceea ce ați scris, concentrându-vă asupra modului în care relațiile dvs. s-au schimbat și ați devenit mai mult / mai puțin de încredere.
  • Unde vezi camera pentru mai multă încredere de sine, gândiți-vă la modalități de a (1) să-și asume responsabilitatea (2) să fie informată, (3) știu unde vă aflați și (4) să vă luați propriile decizii.
  • Imagine intitulată Deal cu sindromul Tourette ca un pas adolescent 7
    11. Căutați consiliere dacă este necesar.În timp ce poate părea contra-intuitivă, a fost ajutat de la un terapeut bun vă poate face să vă simțiți mai bine.Jurnalizarea poate aduce emoții care pot fi dificil de a face față propriilor dvs., deci fiți gata să cereți ajutor dacă începeți să vă simțiți prea îngrijorați sau deprimați.
  • Cum te descurci cu singurătatea?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Crăciun Hutchinson, MBACrăciun Hutchinson, Mbalife și antrenor

    sfaturi

    Aflați ceva nou în fiecare an.Fie că este învață cum să țese coșuri sau cum să administreze un IV la câinele dvs. - învățarea unei abilități complet noue va adăuga la punga de trucuri.
  • Întâlniți oameni din toate mediile și disciplinele.Puteți învăța o sumă extraordinară de la alții, așa că căutați oameni autentici, buni din diferite medii și seturi de competențe.
  • Mențineți un kit de urgență la domiciliu care include suficientă apă îmbuteliată pentru toată lumea din familia dvs. timp de două până la trei zile, alimente ne-perisabile, lanterne, radio și un kit de prim ajutor.
  • Rămâi sincer cu tine. Nu încercați să vă schimbați personalitatea inerentă pentru a se potrivi cu modul în care alții se comportă.Respectați obiectivele și principiile dvs. de bază pentru a vă menține independența.
  • Avertizări

    Deși un stil de viață independent poate construi încrederea și pacea generală interioară, nu vă fie frică să ceară ajutor. Uneori, mai ales într-o situație de urgență, este posibil să fie necesar să solicitați asistență sau să luați o preluare profesională dacă nu sunteți complet echipată.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar