Cum de a construi și de a menține relații puternice

Întreprinderile vorbesc adesea despre importanța "rețelei" sau cu conexiuni cu mulți oameni care vă permit să culegeți câteva tipuri de beneficii. Dar ce zici de rețeaua în afara lumii de afaceri? Relațiile pe care le stabilim cu oamenii de zi cu zi (familie, prieteni, parteneri romantici, colaboratori etc.) sunt la fel cum nu mai importante, dar de multe ori ne gândim la ele mai puțin. Acest articol se concentrează asupra importanței construirii relațiilor puternice în viața de zi cu zi, concentrându-se asupra celor 4 piloni ai unei relații puternice: comunicare, respect, entuziasm și încredere.

Pași

Metoda 1 din 4:
Comunicarea eficientă
  1. Imagine intitulată comunică Eficient Pasul 11
1. Vorbi frecvent. Acest lucru poate părea evident, dar luând timp pentru a vorbi cu cineva care le arată că le place. Oamenii cu care vorbim cel mai adesea sunt, în general, oamenii pe care îi considerăm că avem cele mai bune relații cu.
  • Imaginea intitulată comunica eficient Pasul 9
    2. Vorbi cu fața în față. Potrivit revistei Forbes, "fiind capabil să vadă limbajul corpului unei persoane, expresiile faciale și gesturile face o lume a diferenței în construirea unei relații."Acest lucru se datorează faptului că vorbirea față-în-față comunică mai multe informații mai rapide decât cuvintele vreodată.
  • Prin utilizarea limbajului corpului, a vocii de voce și a contextului social, adevăratul mesaj al vorbitorului poate fi trimis mai eficient. În acest fel, comunicarea este îmbunătățită, neînțelegerile sunt mai puțin frecvente, iar relațiile devin construite pe fundații puternice.
  • Imaginea intitulată comunică în mod eficient pasul 15
    3. Încercați să fiți la fel de bun de un ascultător, deoarece sunteți un vorbitor. Unii oameni consideră că este mai important să fie auzită și să contribuie la o conversație. Alții cred că este mai important să asculți decât să vorbim. Pur și simplu puneți, ambele sunt greșite.
  • Vorbind și ascultarea sunt la fel de importante în orice conversație. Dacă petreceți prea mult timp vorbind, nu veți auzi vreodată ce are de spus cealaltă persoană din relație. În mod similar, petrecând prea mult timp ascultând, nu veți avea niciun fel de opinii dvs. Conversațiile trebuie să fie o discuție pe două fețe.
  • Metoda 2 din 4:
    Construirea relațiilor puternice
    1. Imagine intitulată umple tăcerile ciudate Pasul 10
    1. Acceptați modificarea. Cât de des ați pierdut un prieten apropiat pentru că tu "tocmai a crescut"? Este comun să pierdeți contactul cu oamenii pe măsură ce îmbătrânim și interesele noastre se schimbă, dar unele relații sunt suficient de puternice pentru a supraviețui acestui test de timp. Acest lucru se datorează faptului că aceste relații nu se bazează în primul rând pe interesele comune.
    • Schimbarea bazei relației cu ceva mai adânc, cum ar fi o admirație sau o apreciere pentru acea persoană particulară permite să acceptați mici diferențe de interese, îi place și nu-i place. Prin concentrarea relației pe cealaltă persoană și nu lucrurile asociate cu ele, câștigăm capacitatea de a le respecta și individualitatea lor.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas cu un client 1
    2. Tratați oamenii cu respect. "Relațiile funcționează ca o oglindă - în cele din urmă că schimbarea va reflecta înapoi în modul în care sunteți tratați."-Lolly Daskal, președinte și CEO, conduce din interior. Acest citat este destul de explicativ. Nu există o modalitate mai rapidă de a slăbi o relație decât prin faptul că nu este capabil să-l respecte pe cei din jurul tău.
  • În schimb, respectul poate fi câștigat prin faptul că este considerat de alții. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii de acord cu tot ceea ce spune că șeful tău sau să vezi ochiul cu frații tăi, dar fiind capabil să recunoască calm și să renunțe la o parte diferențele îi ajută pe oameni să depășească diferențele altfel dificile.
  • Imagine intitulată apără împotriva aproprierilor de nume sau de asemănare Pasul 14
    3. Tratați-vă cu respect. Dacă cealaltă persoană din relație nu vă respectă, cu greu poate fi considerată sănătoasă. Cu toate acestea, mulți oameni găsesc dacă sunt greu de respectat pe cei care nu se pot respecta. Dacă vă puteți ridica în situații dificile și exprimați atunci când aspectele unei relații vă influențează negativ, atunci vă îmbunătățiți foarte mult comunicarea într-o relație și ați stabilit o relație mai sănătoasă dinamică. În această situație, ambii oameni sunt capabili să funcționeze independent, dar aleg să lucreze împreună, spre deosebire de una care se bazează pe cealaltă pentru a le ridica.
  • Metoda 3 din 4:
    Fiind entuziast
    1. Imagine intitulată umple tăcerile ciudate Pasul 22
    1. Nu vă fie frică să faceți prima mișcare. Aceasta este cheia, mai ales când vine vorba de construirea de noi relații. Acest lucru a fost deja menționat anterior în acest articol, dar creșterea tehnologiei a făcut față în față, în special pentru persoanele mai tinere. Potrivit unui sondaj recent Gallup, trimiterea textului este cea mai comună formă de comunicare pentru americani sub vârsta de 50 de ani.
    • Din acest motiv, oamenii sunt mai puțin calificați să-i cer pe alții pe date sau să planifică hangout-uri cu potențiali prieteni. Cu toate acestea, dacă relația este cu adevărat ceva ce doriți să urmăriți, începeți mic, dar mergeți la el! Fiecare relație trebuie să înceapă undeva.
  • Imagine intitulată Evitați stresul asupra datingului divorțat Pasul 12
    2. Incearca lucruri noi. În timp ce interesele comune nu ar trebui să fie singurul lucru care susține o relație pe termen lung, profundă, este un loc minunat pentru a începe. Extinderea gamei de activități pe care alegeți să participați la creșterea șansei de a întâlni pe cineva cu care vă conectați bine. De asemenea, vă oferă mai mulți începători de conversație și puteți face ca oamenii să vă perceapă ca o persoană mai interesantă și mai bine rotunjită.
  • Imagine intitulată mângâie o fată 3
    3. Reconstruiți entuziasmul prin amintirea de ce ați început o relație în primul rând. Relațiile dvs. lipsesc că "scânteia" au avut odată? Lipsa entuziasmului este un semn că relația dvs. are nevoie de un jumpstart. De multe ori, plictiseala apare în relații, deoarece ați crescut tot timpul să fiți în jurul aceleiași persoane. Amintiți-vă motivele pe care le-ați ales inițial să urmați o relație, uneori să pună lucrurile înapoi în perspectivă.
  • Metoda 4 din 4:
    Înțelegerea de ce relațiile contează
    1. Imagine intitulată Spuneți cel mai bun prieten pe care îl deprimați pasul 21
    1. Înțelegeți că o rețea de relații bune face ca un sistem de asistență de calitate. Viața nu este perfectă. Uneori suntem lăsați în jos, punem în situații de compromitere, sau se așteptam rapid să ne ocupăm de neajunsurile neprevăzute. În timpul celor dificile din viața, familia, prietenii și cei dragi pot fi luate în considerare pentru a împrumuta o mână de ajutor. Acestea pot oferi consultanță, stimulează moralul și sprijinul emoțional sau chiar financiar.
  • Imaginea intitulată deveni un senator pasul 9
    2. Fiți conștienți de faptul că munca de colaborare se întâmplă în viață, indiferent de fundalul cuiva. De câte ori ați fost într-o clasă în care profesorul ți-a cerut să se împartă în grupuri? De câte ori a trebuit să găsești un grup într-o clasă pe care nu ai avut prieteni?
  • Imagine intitulată Faceți-vă fericit pasul 7
    3. Concentrați-vă pe imaginea de ansamblu. Stabilirea relațiilor puternice cu oamenii ajută la dezvoltarea abilităților sociale și facilitează prietenii. De fapt, relațiile de relații are un impact enorm asupra dezvoltării copiilor și adulților. Dezvoltarea prieteniilor în anii formaționi ai unui copil poate afecta capacitatea lor de a împărtăși, rezolva problema și de a lucra ca o echipă. Adulții sunt, de asemenea, puternic influențați de comportamentul prietenilor și colegilor lor. Relațiile sănătoase vor facilita vieți sănătoase în viitor.
  • Există nenumărate avantaje pentru a avea prieteni și relații puternice. Iată doar câteva:
  • Dă un sentiment de apartenență
  • Stimulează stima de sine
  • Crește speranța de viață
  • Reduce stresul
  • Reduce singurătatea
  • Pot reduce șansele de a dezvolta boli legate de stres
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar