Cum să fii o persoană mai bună

Viața este un exercițiu constant în auto-îmbunătățire. Și, în timp ce unii dintre aceștia se concentrează în mod direct pe devenind mai educați sau mai crescuți în rândurile locului de muncă, uneori uităm să îmbunătățim modul în care ne tratăm pe noi și pe cei din jurul nostru. În graba de a realiza, ideea de a fi "mai bine" se poate pierde de ambiție și egoism. Călătoria spre îmbunătățirea sufletului și a compasiunii voastre față de dvs. și alții începe aici.

Pași

Partea 1 din 3:
Noțiuni de bază
  1. Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 1
1. Acceptați că acesta este un proces. "A deveni o persoană mai bună" este un proces pe care probabil veți cheltui restul vietii tale pe, deci acceptați faptul că va lua un proces lung pentru a deveni o persoană mai bună. Nu există un moment specific în cazul în care, în sfârșit, veți avea totul împreună și nu mai aveți nicio cameră de creștere. Deschiderea dvs. până la procesul de schimbare și creștere vă ajută să dezvoltați flexibilitatea și flexibilitatea este esențială pentru a fi în mod consecvent tipul de persoană pe care doriți să o fiți în fiecare situație.
  • Acceptați că obiectivele și valorile dvs. se pot schimba în timp. Ei se pot schimba, de asemenea, între situații. Asta este normal.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai bună Pasul 2
    2. Determina valorile dvs. Chiar și cele mai bune intenții sunt puțin probabil să meargă oriunde, dacă nu aveți o înțelegere solidă a valorilor dvs. "Valorile" sunt ceea ce țineți cel mai important în viață. Ele sunt convingerile de bază care formează cine sunteți ca persoană și cum vă trăiți viața. Reflectând asupra valorilor dvs. vă va ajuta să determinați ceea ce este cu adevărat important pentru dvs.
  • De exemplu, "a fi un bun părinte" sau "timp de petrecere cu prietenii" ar putea fi evaluat. Acestea sunt lucruri care vă ajută să vă definiți simțul celui mai bun sine.
  • "Congruența de valoare" este cât de mult comportamentul dvs. se aliniază cu valorile dvs. De exemplu, dacă o valoare este "petrecerea timpului cu prietenii", dar întotdeauna permiteți ca lucrările să aibă prioritate față de socializare, nu este valoarea congruentă. Comportament care nu este valoros-congruent vă poate determina să vă simțiți nemulțumiți, nefericiți sau vinovați.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai bună Pasul 3
    3. Examinați ceea ce credeți despre dvs. Identitățile noastre sunt, de asemenea, formate de cei din jurul nostru. De exemplu, studiile psihologice au demonstrat în mod repetat că oamenii încep să învețe prejudecăți la o vârstă fragedă. Aceste comportamente și credințe învățate afectează modul în care ne percepem și pe cei din jurul nostru. Înțelegerea în care provin ideile dvs. despre dvs. vă pot ajuta să modificați credințele nefolositoare și să îmbrățișezi cele care vă înțeleg.
  • De asemenea, învățăm de la alții cum să ne considerăm în legătură cu grupurile mai mari, cum ar fi rasa sau sexul. Acestea pot fi componente esențiale ale identității noastre.
  • Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 4
    4. Examinați-vă bine comportamentul și sincer. Luați în considerare modul în care reacționați la stres, cum faceți față pierderii, cum vă gestionați mânia, cum vă tratați pe cei dragi. Trebuie să înțelegeți cum sunteți acum înainte de a înțelege cum să crească.
  • Odată ce ați reflectat asupra comportamentului dvs., ar trebui să aveți o idee mai bună despre schimbările specifice pe care doriți să le faceți.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai bună Pasul 5
    5. Determinați ce schimbări doriți să vedeți. Încercați să fiți cât mai specific posibil. Mai degrabă decât să spui "Aș vrea să fiu un prieten mai bun", spargeți-l în părți. Ce vrei sa spui cu asta? Vrei să spui mai des la alții? Vrei să spui că ești disponibil pentru a petrece timp împreună?
  • Inventorul și antreprenorul Steve Jobs au spus odată ce sa întrebat următoarea întrebare în fiecare dimineață: "Dacă astăzi au fost ultima zi a vieții mele, aș vrea să fac ceea ce sunt pe punctul de a face astăzi?"Dacă nu a putut răspunde" da ", a decis să facă schimbări. Această întrebare ar putea fi utilă pentru a vă întreba, de asemenea.
  • Păstrați-vă ideile despre schimbare rezonabilă. Dacă sunteți o persoană introvertită în mod natural, de exemplu, s-ar putea să nu fie eficientă sau cu valoare-congruentă pentru a defini "Fii o persoană mai bună" ca "ieșiți la petreceri."În schimb, ai putea să-ți încadrați schimbarea ca ceva realizabil și în linie cu ceea ce știi despre tine:" Practica spunând Bună ziua oamenilor noi."
  • Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 6
    6. Stabiliți obiective pentru dvs. Dacă ajută, scrieți-le pe o bucată de hârtie sau mai bine, începeți un jurnal. Acest lucru vă va deschide partea introspectivă și vă va permite să vă înțelegeți mai bine de un punct de vedere obiectiv.
  • Jurnalizarea trebuie să fie o activitate activă, reflectorizantă. Pur și simplu scrierea gândurilor aleatorii nu este probabil să fie foarte utilă. În schimb, scrieți despre situațiile pe care le întâlniți, cum te-au făcut să vă simțiți la acea vreme, cum ați reacționat, cum ați simțit despre ei mai târziu și ceea ce credeți că ați putea face diferit.
  • Iată câteva întrebări pentru a începe: Există o anumită relație cu un iubit pe care doriți să-l îmbunătățiți? Doriți să deveniți mai filantropici? Doriți să faceți mai mult pentru mediul înconjurător? Doriți să învățați cum să fiți un soț sau un partener mai bun?
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai bună Pasul 7
    7. Obiectivele cadru pozitiv. Cercetările au arătat că este mai probabil să vă atingeți obiectivele dacă acestea sunt încadrate ca "pozitive" (ceva ce veți face), mai degrabă decât negativ (ceva ce vă veți opri). Încadrarea obiectivelor dvs. ca negative ar putea duce la tine fiind judecata de tine sau să te simți vinovat de progresul tău. Gândiți-vă la obiectivele dvs. ca pe ceva ce lucrați, mai degrabă decât ceva de la care vă îndepărtați.
  • De exemplu, dacă ați decis că doriți să fiți mai recunoscători, încadrați-l pozitiv: "Vreau să-mi exprim recunoștința față de oameni când sunt buni cu mine."Evitați să o încadrați ca o judecată cu privire la comportamentul trecut, cum ar fi" Vreau să nu mai fiu atât de nerecunoscător."
  • Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 8
    8. Găsiți un model de rol. Modelele de rol reprezintă o mare sursă de inspirație, iar poveștile lor ne pot face să ne simțim puternici când vremurile devin grele. S-ar putea să alegeți o figură religioasă, politician sau artist sau ați putea alege pe cineva apropiat de dvs. pe care îl admirați.
  • Este adesea mai util să folosiți oameni pe care îi cunoaștem ca modele de roluri. Dacă modelați numai comportamentul pe cineva cu care nu aveți nici o interacțiune, poate fi ușor să dezvoltați o percepție distorsionată a acestora. Acest lucru ar putea duce la gândirea nesănătoasă despre dvs. Chiar și Beyonce nu este într-adevăr Flawless, la urma urmei.
  • Modelele de rol nu trebuie să fie schimbătoare de lumea. Mahatma Gandhi și Mama Teresa sunt figuri incredibil de inspirate, dar ele nu sunt singurele persoane ale căror comportament puteți învăța. Este adesea comportamentele mici, de zi cu zi și modalitățile de a gândi că puteți învăța cel mai mult. Deci, de exemplu, dacă unul dintre colegii tăi pare să fie vesel tot timpul, întreabă-o de ce. Întrebați cum crede despre viață. Întrebați ce face ea. S-ar putea să fiți surprins de ceea ce puteți învăța dacă întrebați numai.
  • Asta nu înseamnă că nu puteți găsi inspirație în povestile altora. Găsirea cuiva a cărui poveste vă puteți referi, vă puteți ajuta, mai ales dacă nu aveți multe modele de rol în propria viață.
  • Eminent astrofizicianul Neil Degrase Tyson argumentează împotriva ideii tradiționale de modele de rol ca cineva pe care doriți să-l "."În schimb, el sugerează că veți examina modul în care acești oameni au ajuns acolo unde doriți să obțineți. Ce cărți citesc? Ce căi au ales? Cum se întâmplă oamenii oriunde doriți să fiți? Solicitând aceste întrebări și găsirea răspunsurilor vă va ajuta să vă dezvoltați propria cale, mai degrabă decât să încercați să copiați exact altcineva.
  • Partea 2 din 3:
    Exercitarea compasiunii
    1. Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 9
    1. Practicați auto-compasiunea. Înainte de a putea învăța să-i iubești pe alții, va trebui să înveți să te iubești. Acesta nu este un fel de dragoste, auto-absorbită - este dragostea care vă acceptă pentru persoana pe care o faceți, care se află adânc pentru a descoperi abilitățile și valorile care se compun cu adevărat pe cine sunteți și îmbrățișează acest lucru. Amintiți-vă că sunteți o persoană bună, compasiune și, mai presus de toate, că sunteți demni. Cuplate cu acțiuni virtuoase și bune, acest lucru vă va ajuta să fiți mai auto-acceptare și înțelegere.
    • Încercați să scrieți despre experiențele dvs. din perspectiva unui prieten total iubitor, acceptând, mai degrabă decât din punct de vedere propriu. Studiile sugerează că obținerea acestui tip de distanță vă poate ajuta să procesați emoții negative, mai degrabă decât să le ignorați sau să le reprimați. Recunoscând sentimentele dvs. este o componentă cheie a auto-compasiunii. De multe ori suntem departe de ceilalți decât noi înșine - arătați-vă aceeași acceptare pe care ați iubit-o.
    • Dați-vă mici momente de auto-compasiune pe parcursul zilei, mai ales când observați că vă confruntați cu ceva neplăcut. De exemplu, dacă sunteți într-adevăr în spatele unui proiect la locul de muncă, ați putea să vă judecați sau să vă angajați într-un atac de anxietate. În schimb, utilizați mai întâi mizența pentru a vă recunoaște stresul: "Mă simt stresat chiar acum."Apoi, recunoașteți că toată lumea trăiește din când în când:" Nu sunt singur în asta."În cele din urmă, dă-ți o atingere plină de compasiune, cum ar fi plasarea mâinii peste inima ta. Repetați ceva pozitiv pentru tine: "Pot să învăț să fiu puternic. Pot învăța să fiu răbdător. Pot să învăț să mă accept."
  • Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 10
    2. Nu te mai critica. Luați timp pentru a vă aprecia talentele și cele mai bune caracteristici, indiferent dacă sunt fizice sau interne. Cu cât sunteți mai ostili față de tine, cu atât mai ostil este probabil să fii față de ceilalți.
  • Începeți prin păstrarea unei înregistrări atunci când întâmpinați gânduri negative despre dvs. Rețineți ce a fost situația, ceea ce credeți și consecințele acestor gânduri.
  • De exemplu, ați putea crea o intrare care arată așa ceva: "Astăzi am mers la sala de gimnastică. Am fost înconjurat de oameni slabi și am început să simt grăsime. M-am simțit supărat pe mine și mi-am rușinat să fiu la sala de gimnastică. Nici măcar nu am vrut să-mi termin antrenamentul."
  • Apoi, găsiți un răspuns rațional la acele gânduri. Acest lucru poate fi dificil, dar prin provocarea consecventă a auto-discuției negative cu reci, fapte grele și logică, puteți schimba modul în care credeți.
  • De exemplu, un răspuns rațional la situația de mai sus ar putea să arate astfel: "Mă duc la sala de gimnastică pentru a avea grijă de corpul și sănătatea mea. Acesta este un act de bunătate și îngrijire pentru mine. De ce ar trebui să mă simt rușine de îngrijire pentru mine? Trupurile tuturor sunt diferite, iar a mea nu poate arăta ca și altcineva. Oamenii de la sala de sport care sunt foarte potriviți ar fi putut lucra la ea mai mult decât am. Ar putea avea doar gene bune. Dacă alții mă judecă pe baza aspectului meu, chiar apreciez chiar opinia lor? Sau vreau să apreciez oamenii care susțin și să-mi încurajeze actele de îngrijire pentru mine?"
  • Auto-critica vine adesea sub forma "arde", cum ar fi "Ar trebui să am o mașină fantezie" sau "ar trebui să port o anumită dimensiune de haine."Când ne comparăm la standardele stabilite de alții, putem ajunge nefericiți și rușine. Determinați ceea ce doriți pentru dvs. și respingeți ceea ce spun alții "ar trebui" să fie.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai bună Pasul 11
    3. Examinați-vă rutinele. Uneori, putem deveni mulțumiți cu noi înșine și cu viața noastră. Rutinele monotonice ne pot împiedica blocarea în modele reactive sau evitate de comportament. De asemenea, ați dezvoltat obiceiuri și comportamente nefolositoare fără a-și realiza nici măcar.
  • De exemplu, dacă ați fost răniți de cineva mai devreme în viața voastră, ați putea fi mai înclinați să construiți limite care păstrează alți oameni la distanță. Aceste limite vă pot ajuta să vă împiedice să vă răniți din nou, dar și mai important, vă împiedică să vă confruntați cu o bucurie și o legătură cu ceilalți.
  • Experimentarea cu noi rutine, cum ar fi participarea la activități sociale sau căutând noi prietenii, poate fi o modalitate excelentă de a descoperi capacitățile pe care nici măcar nu le-ați cunoscut. De asemenea, vă poate ajuta să formați relații cu ceilalți și să descoperiți lucruri noi despre emoțiile dvs.
  • Găsirea modalităților de a vă scoate din obiceiurile dvs. vă poate aduce, de asemenea, în contact cu diverse persoane care vă pot schimba perspectiva asupra vieții. Cercetările au arătat că atitudinile nefolositoare, cum ar fi prejudecățile sau temerile, sunt adesea îmbunătățite prin experiența culturii sau perspectivei altcuiva. Veți găsi că puteți învăța de la alții și probabil că pot învăța și de la dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai bună Pasul 12
    4. Lucrați la controlul mâniei și geloziei. Aceste emoții sunt o parte naturală a vieții, dar dacă vă simțiți în mod constant furios sau gelos față de ceilalți, veți avea dificultăți în găsirea fericirii. Ca și în cazul cultivării auto-compasiune, acceptarea comportamentelor și dorințelor altora este un pas necesar în a deveni tipul de persoană pe care doriți să o fiți.
  • Furia poate apărea adesea pentru că credem că lucrurile "nu ar trebui" să se întâmple cu noi. Putem deveni furioși dacă percepem lucrurile care merg în altă parte decât modul în care am imaginat. Dezvoltarea flexibilității de a aprecia că lucrurile nu vor funcționa întotdeauna așa cum vă așteptați vă va ajuta să vă reduceți furia.
  • Concentrați-vă asupra acelor lucruri din viață pe care le aveți controlul și vă faceți griji mai puțin despre ceea ce nu puteți controla. Amintiți-vă: puteți controla acțiunile dvs., dar nu și rezultatele lor. Concentrându-vă asupra acțiunilor dvs., mai degrabă decât asupra încercării de a controla rezultatele necontrolabile vă poate ajuta să vă relaxați și să vă simțiți mai puțin furie atunci când lucrurile merg brusc (ceea ce vor, din când în când).
  • Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 13
    5. Iartă-i pe alții. Iertarea are beneficii de sănătate fizică. Locuința pe panouri și greșeli din trecut vă poate mări tensiunea arterială și ratele de inimă, în timp ce practicarea iertării poate reduce stresul organismului. În ciuda numeroaselor sale beneficii, iertarea altora poate fi una dintre cele mai grele lucruri din lume de făcut.
  • Gândiți-vă la greșit pe care doriți să-l iertați. Observați gândurile pe care le experimentați despre acel rău. Cum vă simțiți față de acea persoană? Cum se simte corpul vostru?
  • Reflectă asupra experienței respective prin lentila învățării. Cum ai fi făcut ceva diferit? Ce ar putea fi cealaltă persoană diferită? Puteți învăța din această experiență pentru viitor? Transformarea unei experiențe dureroase într-o experiență de învățare vă poate ajuta să renunțați la sentimentul dvs. de rănire.
  • Discutați cu cealaltă persoană. Nu faceți acuzații - care vor pune pe cealaltă persoană pe partea lor defensivă. În schimb, folosiți "I" -Statements pentru a vă exprima sentimentele și cereți-i să vă împărtășească cu dvs.
  • Valoarea păcii asupra justiției. Un motiv pentru care poate fi atât de greu de iertat este simțul nostru de "corectitudine."Persoana care ne-a nedreptățit nu poate" obține ceea ce vine la ei ", dar ținerea de mânie și rănire, în cele din urmă, doar vă rătăcește. Nu faceți iertarea contingentă pe o anumită acțiune sau rezultate.
  • Amintiți-vă că iertarea nu este absolută. Nu sa întâmplat greșit și nu ați făcut o scuză pentru că o iertați. Ceea ce ați făcut este să eliberați povara de a-ți purta mânia în jurul tău cu tine.
  • Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 14
    6. Practicați recunoștința activă. Recunoștința este mai mult decât un sentiment - este o practică activă. Cultivarea unei "atitudine de recunoștință" vă poate face o persoană mai pozitivă, mai fericită și mai sănătoasă. Recunoștința sa dovedit a ajuta oamenii să depășească trauma, să-și consolideze relațiile și să arate compasiune altora.
  • Păstrați un jurnal de recunoștință. Înregistrați lucrurile pe care le experimentați pentru care sunteți recunoscător. Acestea pot fi mici, ca o dimineață însorită sau o ceașcă delicioasă de cafea perfect preparată. Ele pot fi imposibil de măsurat, cum ar fi iubirea partenerului sau o prietenie. Acordarea atenției la aceste lucruri și înregistrarea acestora vă va ajuta să le stocați astfel încât să le puteți aminti mai târziu.
  • Surprize. Ceva neașteptat sau surprinzător poate avea un efect mai puternic asupra ta decât ceva lume. Chiar și acestea pot fi mici - de exemplu, notați când partenerul dvs. face feluri de mâncare sau când obțineți un text de la un prieten pe care nu l-ați auzit de la luni.
  • Împărtășește-ți recunoștința cu ceilalți. Este mai probabil să vă amintiți lucruri pozitive dacă le împărtășiți cu alții. Partajarea are, de asemenea, beneficiul de a străluci ziua altcuiva și, eventual, inspiră recunoștința proprie.
  • Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 15
    7. Cultivați empatia. Oamenii, ca multe alte animale, sunt construite pentru a construi relații sociale cu cei din jurul lor. De la o vârstă fragedă, învățăm cum să "citim" alții și să imită comportamentele lor. Facem acest lucru pentru a se potrivi, pentru a obține ceea ce dorim și avem nevoie și să ne simțim conectați la alții. Cu toate acestea, empatia este mai mult decât să fie capabilă să interpreteze comportamentele altora și să-și simtă emoțiile. Este vorba despre imaginarea a ceea ce este să experimentați viața așa cum o fac, să se gândească la ceea ce cred, să simtă ceea ce simt. Cultivarea empatiei vă va ajuta să fiți mai sensibili față de sentimentele altor oameni, să învățați să vă legați cu ceilalți și să vă simțiți mai puțin izolați. Și practicarea empatiei vă va ajuta să tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați.
  • Studiile au arătat că meditația de bunătate iubitoare sau Meditația de compasiune, poate stimula zona creierului responsabil pentru activitatea emoțională. De asemenea, vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin stresați și mai stabili. Mentalitatea meditației are efecte similare, dar este puțin mai puțin util în dezvoltarea empatiei.
  • Cercetările au arătat că imaginându-vă în mod activ ceea ce se confruntă cu alții vă pot ajuta să vă stimulați empatia. Chiar și ficțiunea de citire vă poate încuraja să luați perspectiva altcuiva.
  • Suspendați judecata ori de câte ori este posibil. Cercetările au arătat că suntem mai puțin susceptibili de a empatiza cu oamenii pe care îi credem că sunt responsabili pentru suferința lor - eu.E., Oamenii care "primesc ceea ce merită."Recunoașteți că nu cunoașteți circumstanțele celorlalți sau trecutul.
  • Căutați diverse oameni. Studiile au arătat că expunerea la cultura sau convingerile altcuiva vă poate ajuta să empatizați cu ei. Cu cât aveți mai multă expunere la persoanele care se pot gândi și se vor comporta diferit de dvs., cu atât mai puțin probabil trebuie să formați judecăți neinformați sau să vă țineți de prejudecăți.
  • Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 16
    8. Concentrați-vă pe oameni, nu pe obiecte. Suntem mult mai probabil să experimentăm o recunoștință reală pentru lucrurile imateriale, cum ar fi experiența sentimentului iubit sau un act de bunătate. De fapt, lupta pentru mai multe lucruri materiale este adesea un semn că încercați să îndepliniți o nevoie mai profundă.
  • Cercetările au arătat că oamenii materialiști sunt adesea Mai puțin fericit decât colegii lor. Se simt mai fericiți cu viața lor în ansamblu și sunt mult mai probabil să experimenteze emoții negative, cum ar fi frica și tristețea.
  • Image denumită o persoană mai bună Pasul 17
    9. Dați altora. Nu toată lumea își poate permite să doneze mii de dolari carității lor preferate, dar asta nu înseamnă că nu poți face mici contribuții pentru a ajuta pe cei care au nevoie. Ajutându-i pe alții nu numai că le beneficiază, vă aduce beneficii. Cercetările au arătat că persoanele care sunt altruiste sunt mai fericite și pot chiar să experimenteze un stimulent endorfin cunoscut sub numele de "Helper High" de a face bine pentru alții.
  • Voluntar. În loc să vă petreceți weekend-urile în fața televizorului, voluntar la adăpostul local sau Spca. Servirea altora vă poate ajuta să vă simțiți mai conectați la ei și vă poate ajuta să vă simțiți mai mult ca o parte a unei comunități decât un individ izolat.
  • Practicați acte aleatorii de bunătate în fiecare zi. Acest lucru ar putea fi la fel de mic acte ca a ajuta o persoană în vârstă să transporte alimente la mașina lor sau să ducă pe cineva dreptul de a conduce. Cu cât faceți mai mult acest lucru, cu atât mai mult vă veți realiza cât de plăcut se simte să îi ajute pe alții, ceea ce vă va ajuta în cele din urmă să depășiți egoismul.
  • Cercetările au arătat că principiul "plătiți-l înainte" există de fapt. Actele altruiste se răspândesc de la persoană la persoană. Micul tău spectacol de bunătate și generozitate ar putea inspira pe altcineva să facă același lucru, ceea ce ar putea inspira pe altcineva, care ar putea inspira pe altcineva și așa mai departe.
  • Imaginea intitulată este o persoană mai bună Pasul 18
    10. Ia notă de modul în care comportamentul dvs. are impact asupra altora. Putem petrece atât de mult timp concentrându-ne pe propriul nostru comportament că nu luăm timp pentru a observa cum le aducem pe alții. O parte din acesta este un mecanism de apărare psihologică care ne ajută să ne ocupăm de interacțiunile cu alții. Dacă toată lumea vă răspunde într-un mod similar, ați putea dezvolta unele obiceiuri care nu sunt de ajutor. Ați putea permite mecanismelor dvs. de apărare să ajungă în calea creșterii.
  • De exemplu, luați în considerare modul în care alții vă răspund. Se pare că se rănesc ușor de lucrurile pe care le spui? Este posibil ca, mai degrabă decât toată lumea pe care o cunoașteți prea sensibilă - care nu este probabil - ați dezvoltat un mecanism de apărare de a pune pe alții în jos pentru a vă simți mai bine. Experimentați cu diferite moduri de a comunica cu ceilalți care nu provoacă același răspuns rănit.
  • Uită-te la modul în care interacționezi cu ceilalți. Căutați modele și determinați care dintre aceste modele sunt utile și care nu sunt. Cu cât învățați mai mult să fiți flexibili și adaptați cu comportamentul dvs., cu atât mai bine se potrivește că puteți fi pentru cei din jurul vostru.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea calea cea dreaptă
    1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai bună Pasul 19
    1. Explorați talentele tale. Toată lumea are o abilitate sau un interes pe care îl excelează și le place cu adevărat. Dacă nu credeți că aveți un talent, probabil că nu ați găsit-o încă. Este adesea necesar să fii persistent și să încerci multe lucruri înainte de a găsi unul care vă convine.
    • Tipurile similare de persoane pot fi, de asemenea, atrase de aceleași activități. De exemplu, junicii adrenalinei nu pot fi atrași la ritmul liniștit, lent al unui club de tricotat, dar cineva care se bucură de alte activități liniștite ar putea fi. Determinarea care vă place să fiți în jur, vă poate ajuta să vă dați seama ce o sa iti placa.
    • Fii răbdător. Schimbarea nu vine la o dată. Este nevoie de practică și timp. Poate fi dificil să izbucniți de rutinele vechi și să întâlniți oameni noi sau să încercați noi activități, mai ales dacă sunteți ocupați (și cine nu este?). Persistența este cheia.
    • Înscrieți-vă într-o clasă care vă interesează sau ridicați un nou instrument sau un sport. Nu numai că veți învăța ceva nou, veți întâlni pe alții care sunt interesați de învățare. Încercarea de a învăța ceva nou poate fi, de asemenea, o modalitate sigură și productivă de a vă scoate din zona dvs. de confort.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai bună Pasul 20
    2. Fa ceea ce iti place. Indiferent cât de mulți bani faceți, nu veți fi fericiți dacă vă petreceți întreaga viață făcând ceva pe care îl urăști. Deși nu toți suntem norocoși suficient pentru a face o carieră din hobby-ul nostru preferat, este important să dedicați cel puțin o parte din timpul dvs. pentru lucruri care vă fac fericiți.
  • A face lucruri care sunt semnificative vă vor ajuta să vă simțiți mai fericiți și mai împliniți. Pursurile creative, cum ar fi arta sau muzica, vă pot ajuta să vă exprimați sentimentele și gândurile în moduri productive și sănătoase.
  • Este un mit comun ca oamenii care reușesc cel mai mult în viață sunt cei mai singuri. Ei nu lasă nimic să se înțeleagă pe un scop, inclusiv să ia timp pentru ei înșiși. Din păcate, acest lucru poate fi un mod foarte nesănătos de a trăi. Încercați să nu vă permiteți să vă concentrați atât de mult pe un aspect al vieții voastre pe care uitați să-l îngrijiți pe celelalte.
  • Dacă sunteți cronic nemulțumit la locul de muncă, luați în considerare de ce. Este posibil ca unele schimbări să poată schimba modul în care vă simțiți despre asta. Dacă motivul pentru care vă aflați nefericit este pentru că vă simțiți că slujba dvs. nu este semnificativă, sau nu este în concordanță cu valorile dvs., luați în considerare găsirea unei alte linii de lucru.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai bună Pasul 21
    3. Experimentați cu viața. Viața trebuie să fie un echilibru între muncă și joc. Concentrându-se exclusiv pe unul sau altul va duce în cele din urmă la stagnare și rutine zilnice monotonice. Oamenii se adaptează foarte repede la evenimente pozitive. Din acest motiv, putem deveni desensibil la experiențele pozitive, mai ales dacă aceasta este singura noastră experiență.
  • Cercetările au arătat că atunci când suntem în mod direct în zona noastră de confort, nu suntem la fel de productivi ca și noi când mergem dincolo de ea. Este important să căutați noi experiențe și interacțiuni cu alții, chiar și atunci când aceștia sunt puțin înfricoșători. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți mai mult.
  • Dorința noastră de a evita disconfortul și rănirea ne poate duce să refuzăm flexibilitatea. Cu toate acestea, cercetările arată că vulnerabilitatea care îmbrățișează - inclusiv posibilitatea ca ceva să meargă prost - este esențial să se confrunte toate de viață.
  • Mentalitatea meditației poate fi un loc bun pentru a începe. Unul dintre obiectivele de mentalitate este de a deveni mai conștient de orice modele de gândire repetitivă care ar putea fi în calea conștiinței de sine și a acceptării de sine. Găsiți o clasă sau faceți o cercetare pentru a afla ce tehnici funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • sfaturi

    În fiecare dimineață, înainte de a continua cu activitățile dvs. zilnice, uitați-vă în oglindă și vă dați un compliment - poate fi orice - chiar "Blugiul tău sunt drăguți" va functiona. Vă va oferi încredere și vă veți simți minunat când vă plimbați pe stradă!
  • Tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați.
  • Poate dura ani pentru a afla cum să fiți conștienți de sine și să identificați părțile vieții pe care doriți să le îmbunătățiți. Nu vă grăbiți.
  • Lucrările de voluntariat poate fi o experiență umbroasă și vă lărgește orizonturile. Dați cel mai important cadou pentru orice comunitate: timpul și atenția.
  • Încercați să oferiți mai multe șanse altora, precum și dumneavoastră.
  • Au respect față de alte persoane.
  • Niciodată nu renunța la încercarea de a fi cel mai bun pe care îl puteți cu alte ființe umane.
  • Încercați să vă amintiți că aproape toată lumea încearcă cele mai bune rezultate.
  • Dacă ați rănit pe cineva, recunoașteți-l imediat sau cât mai curând posibil.
  • Fii tu însuți și oamenii vor observa cine sunteți cu adevărat.
  • Prin identificarea valorilor și priorităților, vă poate ajuta în direcția în care doriți să urmați și să vă faceți un ghid pentru dvs.
  • Ajuta pe alții atunci când au nevoie de ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar