Cum să fii un model de rol adolescent

În timp ce mulți oameni se gândesc la modelele de rol ca figuri celebre sau personalități istorice, fiecare dintre noi are ocazia să fie un model de rol în viața de zi cu zi. Chiar și ca adolescent, aveți abilitatea de a vă inspira colegii și cei mai tineri decât tine. Iată câțiva pași pentru a deveni un model de rol adolescent.

Pași

  1. Imagine intitulată a fi un model de rol adolescent pas 1
1. Selectați un model de rol pentru dvs. Dacă vrei să fii o persoană inspirată, gândiți-vă la oamenii care vă inspiră. Faceți o mică brainstorming. De ce le admirați atât de mult? Care este mesajul pe care îl trimit prin acțiunile lor? Cum puteți avea un efect similar asupra celorlalți?
  • Imagine intitulată Fii un model de rol adolescent Pasul 2
    2. Construiți-vă încrederea. Pe măsură ce începeți să vă gândiți cum puteți fi un model de rol, încercați să dezvoltați credința în tine ca o persoană. care sunt punctele tale forte? Ce faci bine? Amintiți-vă că chiar și atributele simple în tine pot avea un efect drastic asupra altora. Gândiți-vă punctele forte și dezvoltați o imagine a cine sunteți și cine doriți să fiți.
  • Imaginea intitulată Fii mai popular în anii de școală Pasul 6
    3. Dezvoltați-vă propriul stil. Pe măsură ce câștigați încredere în tine ca o persoană, dezvoltați o atitudine de potrivire. Nu încercați să vă încadrați "subculturi." Deși nu este nimic în neregulă cu un grup de prieteni care împărtășesc interesele dvs., încercați să fiți propria persoană unică.Nu încercați "forta" orice. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ceea ce gândesc ceilalți, pur și simplu trebuie să vă faceți griji despre dvs. Alți oameni vă vor accepta ca un model de rol sau nu, nu puteți forța acest lucru.Fi tu. Amintiți-vă că nici unul dintre acestea ar trebui să vină în detrimentul dvs. Nu încercați să vă schimbați pentru oricine, să dezvoltați încrederea în tu în fiecare zi!
  • Doar fii tu și te simți încrezător în ceea ce faci. Nu copiați ceea ce fac alții, ieșiți. Dacă oamenii copiază, se dovedește doar că sunt nesigure și nu originale, spre deosebire de tine!
  • Imagine intitulată Stop Gangbanging Pasul 9
    4. Veți inspira pe alții dacă sunteți un trailblazer, mai degrabă decât un urmaș. Oamenii admiră pe cineva care iau decizii pentru ei înșiși, mai degrabă decât sub presiune de la egal la egal. Gândiți-vă întotdeauna la modul în care doriți să fiți. Întotdeauna încercați să vă mai bine, pentru dvs., nu pentru altcineva. Există întotdeauna loc pentru îmbunătățire.
  • Imaginea intitulată Fii un model de rol adolescent Pasul 5
    5. Rămâne umil. Modelele de rol nu se laudă cu privire la realizările lor.Nu vă așteptați să vedeți rezultatele acțiunilor dvs. în altele imediat, dacă vreodată. Nu puteți forța pe cineva să vă adopte ca un model de rol, de multe ori cei care admiră cel mai mult că veți fi timizi și lipsiți de propria lor încredere. Un model de rol nu caută "Fanii" sau popularitate, pur și simplu caută să fie o persoană drăguță. Nu puneți alte persoane în jos sau nu shun alții cu noua dvs. încredere găsită. Oameni, cum ar fi acest rău, în loc să le inspiră.Nu devii arogant. Ta "stil" și personalitatea ar trebui să fie mărită de respectul față de ceilalți. Nu credeți că este un model de model înseamnă plasarea pe un piedestal.
  • Image denumită un model de rol de adolescență Pasul 6
    6. Redați rolul pe care îl creați pentru dvs. Odată ce aveți o imagine bună pozitivă a dvs. și a relației dvs. cu ceilalți, respectați-o! Amintiți-vă că acest lucru nu ar trebui să fie un act, este un mod de a trăi. Lăsați-vă dorința de a fi un model de rol de rol în tot ceea ce faceți, din deciziile pe care le faceți despre droguri și alcool, la efortul pe care l-ați pus în sport. Nu există nici un aspect al vieții tale care nu poate fi inspirat!
  • sfaturi

    Nu devii arogant. Ta "stil" și personalitatea ar trebui să fie mărită de respectul față de ceilalți. Nu credeți că este un model de model înseamnă plasarea pe un piedestal.
  • Fi tu. Amintiți-vă că nici unul dintre acestea ar trebui să vină în detrimentul dvs. Nu încercați să vă schimbați pentru oricine, să dezvoltați încrederea în tu.
  • Doar fii tu și te simți încrezător în ceea ce faci. Nu copiați ceea ce fac alții, ieșiți. Dacă oamenii copiază, se dovedește doar că sunt nesigure și nu originale, spre deosebire de tine! =)
  • Nu încercați "forta" orice. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ceea ce gândesc ceilalți, pur și simplu trebuie să vă faceți griji despre dvs. Alți oameni vă vor accepta ca un model de rol sau nu, nu puteți forța acest lucru.
  • Avertizări

    Nu lăsați niciodată pe cineva să te forțeze în ceva "Deveniți un model de rol". Independența îi inspiră pe alții mai mult decât respectarea.
  • Nu lăsați oamenii să vă spun cine să urmeze! Lupta cu presiunea de la egal la egal! Alegeți propriul model de rol!
  • Nu forțați pe alții să urmeze pașii dvs!
  • Uneori, modelele de rol inspiră gelozia și invidia. Alți oameni vor invidia grija pe care o luați în viața voastră. Nu lăsați acest lucru să vă descurajeze.
  • Ascultați-vă mintea, dar urmați-vă inima!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar