Cum să găsești un hobby

Hobby-urile vă permit să explorați interesele în afara liniei dvs. de lucru. Te-au lăsat să fii creativ și să încerci tot felul de lucruri noi. Dacă sunteți plictisit de vechiul tău hobby, alegerea unui altul poate obține sucurile dvs. creative care curg din nou. Nu uitați să vă uitați la bugetul dvs. înainte de a alege un nou hobby, deoarece unii pot fi scumpe. Nu vă faceți griji, totuși, aveți multe opțiuni disponibile, chiar dacă bugetul dvs. este strâns.

Pași

Metoda 1 din 4:
Bazându-vă interesele curente
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 27
1. Uită-te la ceea ce te interesează. Examinați ce vă ocupați de timpul liber, când îl aveți. Îți place să citești cărți? Poate că vrei să-ți încerci mâna la scrierea lor. Îți place o bere rece la sfârșitul zilei? Poate că hobby-ul tău ar putea încerca să preia bere acasă. Întoarceți ceea ce vă place deja într-un hobby.
  • Imagine intitulată comunica eficient Pasul 25
    2. Gândiți-vă la ceea ce apreciați cel mai mult. Ce trăsături aveți? Valuează înțelepciunea sau curajul? Te simți atrași de oamenii care dau înapoi? Admirați expresia artistică? Lăsați aceste trăsături să vă ghideze atunci când alegeți un hobby.
  • De exemplu, poate că ați putea oferi voluntar la o bibliotecă ca un hobby pentru că prețuiți educația sau poate că ați putea să vă pictați pentru că admirați oameni care se pot exprima cu arta.
  • Imagine intitulată Scrie despre hobby-urile și interesele dvs. Pasul 7
    3. Examinați-vă abilitățile și personalitatea. Anumite hobby-uri necesită anumite seturi de calificări.
  • Dacă nu aveți o mare parte din răbdare, atunci poate căpita de mână nu este ceva ce vă place. Cu toate acestea, dacă vă place să-l tinkering și să construiți lucruri, poate ar trebui să luați în considerare un hobby cum ar fi lucrul la mașini mai vechi sau mobilier de construcții. Redați-vă la punctele forte.
  • Imagine intitulată Scrieți un blog Post Pasul 4
    4. Fiți atenți la ceea ce vă excită pasiunea. Modul în care vorbiți despre probleme poate, de asemenea, să vă dezvăluie pasiunile și aceste pasiuni pot fi dezvoltate într-un hobby.
  • Gândiți-vă la subiectele pe care le faceți fără sfârșit. Adresați-vă prietenilor și familiei ceea ce păreți despre cel mai mult. Acum, gândiți-vă la ceea ce este vorba despre acest subiect pe care îl bucurați atât de mult și să determinați cum poate fi transformat într-un hobby. De exemplu, poate că sunteți pasionat de politica locală și implicarea la un nivel de bază ar putea deveni hobby-ul tău.
  • Metoda 2 din 4:
    Examinând copilăria
    1. Imaginea intitulată face față vinovăției peste copilul dvs. fiind un singur copil Pasul 1
    1. Gândiți-vă la ceea ce iubiți ca un copil. Ți-a plăcut să curgă biciclete cu prietenii tăi? Ai fost într-adevăr în cărți de benzi desenate? Ți-a plăcut să pictezi sau să tragi? Gândiți-vă la ceea ce v-ați încântat de copil și de ceea ce ați putea petrece ore.
  • Imaginea intitulată este mai introvertit dacă tu
    2. Ridicați unde ați rămas. Dacă ați călătorit cu bicicletele, încercați să obțineți o nouă bicicletă (adultă) și explorați cartierul.
  • Imaginea intitulată este un student inteligent Pasul 9
    3. Luați o clasă în ceea ce ați iubit. Dacă ați iubit desenul, luați o clasă la un colegiu comunitar local sau la Muzeul de Artă.
  • Imaginea intitulată Fii un delegat național (SUA) Pasul 12
    4. Uită-te la versiunile adulților despre ceea ce iubiți. Asta este, dacă ați iubit cărțile de benzi desenate, încercați să participați la o convenție de carte de benzi desenate (Comicon) pentru a găsi persoane cu interese similare. Poate că ai iubit jocurile de bord ca un copil. Check out varietatea largă de noi jocuri de bord de pe piață, care oferă opțiuni în totul de la joc de joc la jocuri de cooperare.
  • Metoda 3 din 4:
    Explorarea unui nou teritoriu pentru idei
    1. Imaginea intitulată live în mijlocul tău Pasul 19
    1. Vizitați un magazin de meserie. Rătăciți în jurul unui magazin de meserie pentru a vedea ce hobby-uri sunt disponibile. S-ar putea să găsiți ceva ce nu credeți niciodată, cum ar fi avioanele modelului de construcție sau învățarea cum să lucrați cu lut.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de pavilion 1
    2. Vizitați un magazin de hardware. La fel ca magazinele de artizanat, magazinele de hardware oferă o modalitate de a explora diferite hobby-uri. Poate doriți să intrați în lemn sau grădinărit - magazinul de hardware va avea exact ceea ce aveți nevoie.
  • Imaginea intitulată are cunoștință de pas 13
    3. Răsfoiți biblioteca locală. Biblioteca dvs. va avea cărți despre o varietate de subiecte. Răsfoiți prin ele pentru a găsi subiecte care vă interesează, ceea ce se poate transforma în noi hobby-uri.
  • Imagine intitulată atinge obiectivele pe termen scurt Pasul 4
    4. Buget Timpul tău. Timpul dvs. este prețios și aveți o ofertă limitată. Asigurați-vă că ați creat spațiu în ziua dvs. pentru noul dvs. hobby, alocând câteva minute de zi cu zi pentru a încerca.
  • Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 10
    5. Check out site-uri Webby. Anumite site-uri web sunt dedicate exclusiv explorarea hobby-urilor și le puteți folosi pentru a afla ce doriți să faceți cu timpul dvs.
  • Imaginea intitulată BE MATURE PASUL 1
    6. Fiți dispuși să încercați mai mult de un hobby. Primul pe care îl încercați să nu fiți potrivit potrivit. Nu vă fie frică să mergeți și să încercați altceva. Aveți dreptul să vă decideți când nu sunteți interesat de ceva.
  • Imaginea intitulată este aventuroasă Pasul 5
    7. Spune "da." Adică, nu vă fie frică să spuneți "da" la activitățile pe care le închideți în mod normal. Poate că merge la Muzeul de Artă nu sună foarte interesant pentru tine, dar când prietenul tău vă invită să mergeți, dați-i o încercare oricum. S-ar putea să găsiți un hobby pe care nu v-ați așteptat niciodată să vă bucurați, cum ar fi pictura sau restaurarea artei.
  • Imaginea intitulată sparge un obicei pasul 13
    8. Redefiniți definiția de sine. Un lucru care te poate ține înapoi de la încercarea de ceva nou vă gândiți: "Nu sunt acea persoană."Poate credeți că nu sunteți suficient de curajoși sau suficient de sociali pentru anumite activități. Nu vă fie frică să ieșiți în afara acestor limite.
  • De exemplu, luați în considerare toate aceste hobby-uri nebunești pe care le-ați respins pentru că ați crezut că nu le puteți face. Poate că ai vrut mereu să înveți chitara sau cum să dance ballroom, dar nu credeai că ai talentul. Înscrieți-vă oricum pentru o clasă. Poate că ai un talent pentru asta și nici măcar nu-l cunoști.
  • Imaginea intitulată Fii un dansator de hiphop bun Pasul 5
    9. Etichetă împreună cu un prieten. Prietenii dvs. au deja interese și personalități similare care sunt compatibile cu ale dvs., astfel încât să vă puteți bucura de hobby-urile lor, de asemenea. Cereți-i să-și arate hobby-urile preferate și să vă dea un gust pentru ceea ce le place să facă.
  • De exemplu, poate cei mai buni prieteni ai dvs. sunt într-adevăr în dansând. Puteți merge cu ei la o lecție sau puteți cere o lecție de bază de la ei înainte de a-ți lua picioarele umede.
  • Imaginea intitulată Fii un student inteligent Pasul 20
    10. Check out catalogul dvs. de curs local. Colegii comunitare oferă o gamă largă de cursuri pentru foarte puțină învățământ. Citiți unul și puteți găsi o clasă care scântește un interes.
  • Puteți solicita un catalog de la majoritatea colegiilor comunitare, deși majoritatea au cataloage online la peruze.
  • Metoda 4 din 4:
    Examinând bugetul dvs
    1. Imaginea intitulată trăiește într-un buget Pasul 2
    1. Rețineți unde vă cheltuiți banii. Luați o lună pentru a nota în cazul în care vă cheltuiți toți banii. Puteți utiliza o aplicație smartphone pentru a vă ajuta cu acest proiect sau vă puteți baza mai ales în contul dvs. bancar dacă nu utilizați prea multe numerar.
    • Separați ceea ce petreceți în categorii. De exemplu, puteți avea categorii, cum ar fi "alimente", "gaz", "îmbrăcăminte", "mâncat în oraș", "divertisment", "chirie", "bancnote" și "Taxe". De asemenea, ați putea separa facturile în două categorii: cele care sunt absolut necesare, cum ar fi asigurarea și cele pe care le doriți să le reduceți sau să le eliminați, cum ar fi cablul și telefonul dvs.
  • Imaginea intitulată live pe un pas de buget 1
    2. Creați un buget. Pe o foaie de calcul sau o aplicație, identificați ce procent din banii dvs. este preluat de elementele necesare, cum ar fi chiria și facturile. De asemenea, utilizați cheltuielile de ultima lună pentru a vedea cât de mult cheltuiți pe gaz și alimente. Determinați cât de mult aveți rămase pentru cheltuieli discreționare.
  • Imagine denumită fișierul o extensie pentru impozite Pasul 4
    3. Decideți cât de mult din bugetul dvs. doriți să alocați hobby-urilor. Dacă începeți un nou hobby, unii bani trebuie să vină din alte zone. De exemplu, ați putea dori să reduceți alte divertisment sau să vă opriți să mâncați cât de mult. Poate că ați putea cheltui mai puțin la magazinul alimentar. Cât de mult alocați depinde de ceea ce faceți Hobby, deoarece unele sunt mai scumpe decât altele.
  • Imaginea intitulată Fii mai orientată spre familie Pasul 9
    4. Alegeți un hobby liber sau ieftin dacă nu aveți multă cameră de wiggle în bugetul dvs. Aveți o serie de opțiuni disponibile dacă aveți nevoie de un hobby mai ieftin. De exemplu, ați putea citi sau scrie, prelua alerga sau încercați grădinărit sau camping.
  • sfaturi

    Înainte de a vă implica în hobby-ul dvs., găsiți un loc pentru a lucra la el și un loc pentru ao păstra, fie în interior sau în exterior. Chiar și hobby-urile în aer liber care au nevoie de echipament vor necesita spațiu de stocare - acele bastoane de hochei, bile de fotbal, cizme, biciclete și corturi trebuie să meargă undeva când nu le folosiți.
  • Cumpărați consumabile utilizate, care sunt mai ecologice și vă economisește bani. Puteți găsi unele consumabile utilizate la magazinele de economii și la schimburile online.
  • Odată ce ați urmărit un hobby pentru orice perioadă de timp, veți deveni mai bine la ea. Puteți ajunge la un punct în care hobby-ul poate plăti pentru sine. De exemplu, ar putea duce la vânzarea de artă sau meserii, coaching alți sportivi, scrierea articolelor și predarea altora, ceea ce reprezintă o modalitate bună de a menține costurile scăzute.
  • Încercați trei activități de câteva ori și vedeți ce vă place. Prima dvs. experiență ar putea să nu fie reprezentativă!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar