Cum să fii liniștit în timpul clasei

Dacă sunteți o persoană socială, vă place să vorbiți cu prietenii în timpul clasei. Dacă sunteți o persoană neliniștită, ar putea fi greu să vă opriți să jucați pe telefonul dvs., rumind prin geantă sau jucând în birou. Dacă aceste comportamente se scutură, totuși, vă poate răni notele, reputația cu profesorii și vă poate ține în cele din urmă înapoi de la învățare. Puteți lucra pentru a opri zgomotul în clasă, găsind o modalitate de a negocia partea "socială" a clasei, practicând auto-disciplina și concentrându-vă asupra studiilor dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Reducerea socializării în clasă
  1. Imaginea denumită să fie liniștită în timpul clasei 1
1. Informați-vă prietenii. Nu spuneți prietenilor tăi să nu mai vorbească cu tine. Mai degrabă, explicați ușor motivele pentru că doriți să faceți această schimbare mare. În acest fel, prietenii tăi nu se vor simți răniți și vă vor sprijini.
  • De exemplu, ați putea spune: "Hei, ca un heads în sus, încerc să-mi îmbunătățesc gradul în acest semestru. Nu voi mai putea vorbi cât mai mult în timpul clasei."
  • Imaginea denumită să fie liniștită în timpul clasei 2
    2. Adresați-vă prietenilor să nu mai vorbească cu dvs. Dacă prietenii tăi vă vor vorbi și vă simțiți forțați să răspundeți, explicați că nu doriți să vă faceți probleme pentru a vorbi în timpul clasei. Clarifică faptul că studiile dvs. sunt importante pentru dvs. și că ați fi bucuroși să vorbiți mai târziu.
  • De exemplu, ați putea spune: "Mi-e dor de glumă cu tine în timpul cursului, dar chiar trebuie să-mi aduc gradul în sus. De ce nu vorbim după clasă când avem mai mult timp?"
  • Imaginea intitulată fi liniștită în timpul clasei 3
    3. Mișcați-vă locul. Dacă cineva ne respectă continuu cererea dvs., schimbați locurile. Dacă ați atribuit scaune, adresați-vă profesorului după clasă dacă puteți muta birourile. Spune-i profesorului dvs. că deveniți distras în locul dvs. actual.
  • Profesorii sunt adesea dispuși să vă mute la un scaun diferit dacă știu că vă va ajuta să vă concentrați mai mult în clasă.
  • Imaginea denumită să fie liniștită în timpul clasei 4
    4. Începeți un jurnal deschis. Dacă lucrurile pe care le-ați dori să le spuneți prietenilor dvs. continuați să veniți în timpul clasei, luați în considerare scrierea lor! Poate fi o idee distractivă de a începe un "jurnal deschis" cu câțiva dintre prietenii tăi. Un jurnal deschis este un jurnal că câțiva oameni împărtășesc și trece între ele. Aceasta poate fi o mulțime de distracție și vă ajută, de asemenea, să comunicați fără a încălca regulile din clasă.
  • Unii profesori nu-i plac atunci când treceți jurnale înainte și înapoi. Asigurați-vă că aceasta nu va fi o distragere a atenției altor studenți, inclusiv.
  • Dacă nu puteți trece jurnalul înainte și înapoi în timpul clasei, scrieți-vă doar gândurile și comentariile în jurnal, apoi dați-le prietenilor după clasă.
  • Imaginea intitulată Fii liniștită în timpul clasei 5
    5. Practică toleranţă in clasa. Dacă vorbiți foarte mult pentru că sunteți supărat sau supărat cu ceilalți, învățați să controlați modul în care răspundeți. Data viitoare când cineva spune ceva nepoliticos, pur și simplu să rămână liniștit și deodată față de profesor pentru a indica că încercați să acordați atenție. Ridicați-vă mâna și vorbiți profesorului dacă cealaltă persoană nu se oprește.
  • Dacă situația este delicată și ați prefera să nu faceți o scenă, vorbiți cu profesorul după clasă în schimb. Dacă nu există timp după clasă, vizitați-le în timpul orelor de program.
  • Imaginea intitulată Fii liniștită în timpul clasei 6
    6. Tăceți telefonul și puneți-l înainte de începerea clasei. Dacă trimiteți text, jucând jocuri sau verificarea mediilor sociale în timpul clasei este încă prea tentantă, luați în considerare întoarcerea telefonului. Alternativ, lăsați-l în dulap.
  • Notificările și alte sunete audio provenite de pe telefonul dvs. mobil pot fi o distragere uriașă față de profesorul dvs., colegii de clasă și chiar dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Exercitarea unei discipline
    1. Imaginea intitulată Fiți liniștită în timpul clasei 7
    1. Face un angajament. În fiecare dimineață înainte de a merge la școală, amintiți-vă să nu vorbiți sau faceți zgomot în clasă. Doar spune-o cu voce tare înainte de a ieși din pat, sau în timp ce în baie. Reafirmând dedicarea dvs. în fiecare zi, veți fi solidificați-vă în mintea voastră.
    • Nu vă așteptați ca acest lucru să se întâmple peste noapte. Poate dura cu cel puțin o săptămână înainte de a începe să observați rezultatele.
  • Imaginea intitulată Fiți liniștită în timpul clasei 8
    2. Evitați să mâncați în clasă. Un alt mod pe care îl puteți exercita disciplina și creșterea capacității dvs. de a fi liniștită este să evitați să mâncați în timpul clasei. Mâncarea în timpul clasei implică furajarea pachetelor, sunete de mestecat și o distragere generală pentru tine și pentru cei din jurul tău. În schimb, încercați să mâncați un mic dejun echilibrat și să vă gustați numai între clase.
  • Acest lucru nu include apă potabilă, mai ales dacă este fierbinte. Starea hidratată este importantă, iar mulți profesori permit sticle de apă în sala de clasă.
  • Imaginea intitulată Fiți liniștită în timpul clasei 9
    3. Setați obiective mici. Poate fi prea mare de întindere pentru a comuta pur și simplu pentru a nu face zgomot în oricare dintre clasele tale. În schimb, începeți cu obiective mai mici și lucrați în sus. De exemplu, dacă aveți tendința de a fi foarte discuta într-o anumită clasă, lucrați pentru a rămâne liniștiți în doar o clasă. După câteva zile, poate puteți adăuga 1-2 mai multe clase în "lista liniștită."Continuați să vă mișcați în această direcție până când puteți menține acest comportament pe parcursul zilei.
  • Imaginea denumită să fie liniștită în timpul clasei 10
    4. Utilizați un sistem de recompensă. Puteți lua în considerare implementarea unui sistem de recompensă pentru dvs. Spuneți-vă că vă veți uita doar la spectacolul preferat sau vă veți juca jocul preferat dacă reușiți să mergeți o anumită perioadă de timp fără a vorbi sau a face zgomot din rândul său. Aceasta este o mare practică pentru a dezvolta un sentiment de auto-disciplină și mândrie în munca ta.
  • Dacă nu vă uitați la televizor sau jucați jocuri, vă puteți recompensa cu tratamentul preferat în timpul prânzului sau după școală.
  • Image denumită să fie liniștită în timpul clasei 11
    5. Acordați atenție comportamentului altora. Întreaga dvs. viață va fi plină de tot felul de situații diferite. În unele dintre ele, veți fi liber să vorbiți și să faceți zgomot așa cum vă place foarte mult, nu veți face acest lucru. Este important să știți ce comportament este adecvat în ce situație, precum și cum să vă controlați comportamentul.
  • Uitați-vă la studenții care vorbesc și acționează în clasă. Șansele sunt, ele nu portretizează o imagine foarte pozitivă.
  • Se uită în schimb pentru modelele de rol pozitiv, cum ar fi studenții care acordă atenție și ia note și modelează comportamentul după ei.
  • Imaginea intitulată Fiți liniștită în timpul clasei 12
    6. Lăsați-vă în timpul pauzelor. Desigur, nimeni nu vrea să fie liniștit tot timpul. Nu ar fi sănătos să faci asta! În schimb, obțineți toate vorbirea dvs. în timpul celor corespunzătoare, cum ar fi prânzul, perioadele de trecere sau alte momente de pauză. Utilizați aceste momente pentru a sufla aburul, astfel încât atunci când clasa începe din nou vă puteți concentra.
  • Metoda 3 din 3:
    Concentrându-vă pe studiile dvs
    1. Imaginea intitulată Fii liniștită în timpul clasei 13
    1. Veniți la clasa pregătită. Veți avea un timp mult mai ușor de recăpătare de la a face zgomot în clasă dacă plătiți atenția și dacă înțelegeți ce învățați. O modalitate de a vă ajuta să vă asigurați că este să veniți la clasă complet pregătită. Aceasta înseamnă a face orice lectură atribuită sau a altor teme, aducând cărțile corespunzătoare sau alte materiale și doar asigurați-vă că înțelegeți unitatea pe care o acoperiți. Dacă nu sunteți sigur de ceea ce învățați, faceți ceva timp pentru a vorbi cu profesorul dvs. și a fi prins.
    • O parte a fi pregătite înseamnă și venind la timp.
    • Ajunge la clasa cu câteva minute mai devreme, astfel încât să puteți scoate orice cărți, notebook-uri sau alte materiale și evitați rumând prin geanta în timpul clasei. (Acesta este un alt mod de a rămâne liniștit.)
  • Imaginea intitulată Fiți liniștită în timpul clasei 14
    2
    Fiți atenți in clasa. Dacă vorbiți deoarece vă plictisit, vă lipsesc educația. Chiar și o prelegere lentă poate fi umplută cu informații interesante. Ținându-ți mintea în clasă, vei reduce tentația de a vorbi doar pentru a trece timpul.
  • Un alt beneficiu pentru a acorda atenție în clasă este că puteți învăța informații care pot apărea pe un test - nu totul va veni din manual!
  • Imaginea intitulată Fiți liniștită în timpul clasei 15
    3. Luați note în clasă. O tactică pentru a vă ajuta să rămâneți angajați în timpul clasei este să luați note. Notați ce spune profesorul dvs. într-un mod care vă va avea sens mai târziu. De asemenea, scrieți orice întrebări pe care le puteți avea. Chiar și doodling pe o bucată de hârtie de fier se va ocupa suficient pentru a vă ajuta să vă împiedicați să vorbiți sau să faceți zgomot, în timp ce vă părăsiți cu suficientă atenție pentru a înțelege profesorul.
  • Există o mulțime de modalități diferite de a lua note, atât de experimentați cu ei până când veți găsi unul care funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Imaginea intitulată fi liniștită în timpul clasei 16
    4. Participați la clasa. În afară de a asculta doar ceea ce spune profesorul dvs., puteți rămâne angajat și vă împiedicați să faceți prea mult zgomot prin participarea la clasă. Ori de câte ori vă gândiți la o întrebare sau comentarii, ridicați-vă mâna și spuneți-o. În plus față de prevenirea vorbirii, acest lucru este sigur de a vă îmbunătăți gradul.
  • Uneori, participarea la clasă este tot ce aveți nevoie pentru a satisface nevoia de a vorbi. Aceasta înseamnă că veți putea obține acea discuție în timp ce rafați aceste puncte de participare.
  • Imaginea intitulată Fiți liniștită în timpul clasei 17
    5. Găsiți o modalitate de a se angaja cu materialul. Orice clasă va fi mai interesantă pentru dvs. dacă puteți găsi o modalitate de a vă angaja cu materialul și să o aplicați în viața voastră. Întrebați-vă întrebări "Cum îmi afectează viața?" și "Cum voi putea folosi aceste informații în afara clasei?" De exemplu:
  • Puteți utiliza o parte din algebră pe care ați învățat să o calculați cât de mult bani veți avea nevoie pentru o excursie pe șosea viitoare.
  • Dacă prietenii dvs. au un argument, puteți folosi unele dintre teoriile de comunicare pe care le-ați învățat în sociologie pentru a le ajuta să o rezolve.
  • Cartea pe care o citiți în limba engleză poate deveni o mare analogie pentru viața voastră și vă poate ajuta să depășiți câteva greutăți.
  • sfaturi

    Când aveți îndoieli, adresați-vă profesorului dvs. pentru ajutor. Profesorul dvs. va fi bucuros să facă sugestii și să lucreze cu dvs. pentru a vă ajuta să dezvoltați obiceiuri de vorbire mai bune.
  • Încercați să vă mușcați buza, nu greu, dar suficient pentru a vă împiedica să vorbiți sau să râdeți.
  • Răspundeți numai dacă profesorul vorbește cu dvs.
  • Avertizări

    Colegii de clasă și profesorii pot fi surprinși de schimbarea comportamentului dvs. - cu toate acestea, este probabil să fie o surpriză plăcută pentru ei, așa că nu vă faceți griji prea mult despre asta.
  • Prietenii pot fi supărați pe scurt pentru tine că nu vorbește cu ei. Odată ce vă explicați, nu ar trebui să existe nici o problemă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar