Cum să fii încrezător

Încrederea este un lucru foarte mic. Sentimentul de bine despre tine este atât de ușor de pus la voia altora atunci când ar trebui să fie doar de la tine. Vestea bună este că conduci acest tren de asigurare de sine și este gata să plece de la stație.

Pași

Partea 1 din 3:
Care apare încrezător
  1. Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 1
1. Uite partea.Dacă știți că arăți ca o persoană încrezătoare, capabilă, în cele din urmă veți începe Simțiți-vă ca un câștigător, de asemenea. Ar trebui să vă îmbrăcați cum vă simțiți cel mai bine - nu ceea ce credeți că este încrezător. Încercați aceste trucuri:
  • Dedicați puțin timp în fiecare zi la igiena personală și asigurați-vă că vă prezentați bine. Duș zilnic, perie și Așezați dinții, și mirează pielea și părul.
  • Rochie de încredere. Nu trebuie să cumpărați un dulap complet nou pentru a vă simți mai bine în hainele voastre. Atâta timp cât sunteți curat, confortabil și vă simțiți bine, sunteți înființat pentru încredere! Amintiți-vă, arăți mai încrezător atunci când vă bucurați de ceea ce purtați!
  • Aveți grijă să nu vă bazați încrederea în aspectul dvs. din afară. Practicați purtarea de haine care vă fac să vă simțiți necondiționați pentru o zi întreagă și să încercați să simțiți încredere fără să o bazați pe aspect.
  • La urma urmei, nu ați purta un costum de trei piese pe o livrare de pizza. Dacă credeți că arăți bine, șansele pe care probabil le faceți.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 2
    2. Perfect postura ta. Cum vă purtați comunică o mulțime de alți oameni, așa că asigurați-vă că le spuneți că sunteți încrezători și incarcați. Păstrați-vă umerii înapoi, coloana vertebrală dreaptă și bărbia înaltă. Plimbați cu scopul în loc să vă târâți picioarele și să vă așezați drept. Când arăți ca o persoană încrezătoare în exterior, vei fi abordat ca unul de lumea din jurul tău.
  • Nu veți păcăli decât pe toți ceilalți - și voi vă păcăliți. Cercetările recente arată că poziționarea corpului vostru indică mintea dvs. pentru a vă simți un anumit mod - astfel încât poziționarea cu încredere vă va face să vă simțiți cu adevărat responsabili. Și să-l oprească, având un limbaj corporal încrezător, a fost legat și la niveluri mai scăzute de stres.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 3
    3
    Zâmbet. Păstrați-vă zâmbetul ușor - ați fi surprins cum chiar și cele mai mici zâmbete pot dezarma multe situații sociale și fac ca toată lumea să se simtă mai confortabilă. De fapt, cercetările arată că zâmbitorul reduce hormonii de stres din creier. Vă puteți imagina apropierea de cineva care se înmulțește? Nu, mulțumesc.
  • Dacă vă îngrijorați că zâmbetul dvs. este fals, păstrați-l mic. Un zâmbet fals poate fi văzut de la o milă distanță. Pe de altă parte, dacă sunteți cu adevărat fericiți să le vedeți - sau doar fericiți pentru șansa de a-ți exercita noi abilități de încredere - Flash acei dinți albi perle.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 4
    4
    A stabili un contact vizual. Este o schimbare subtilă, dar poate funcționa minuni despre cum vă percep alții. Nu vă fie frică să întâlniți privirea altcuiva - arată că nu sunteți o persoană demnă de a comunica, dar le spune că le respectați, recunoașteți prezența lor și sunteți interesați de conversație. Nu ați vrea să fiți nepoliticos sau lipsit de respect.
  • Ochii noștri sunt unici umani. Ele sunt ferestre la suflet, dacă vă veți arăta atenția și sentimentele noastre. Făcând contact cu ochii, veți îmbunătăți calitatea interacțiunilor dvs. în plus față de apariția mai multă încredere. De fapt, veți ieși la fel de mai plăcut și mai demn de încredere și cei care vorbesc cu voi se vor simți mai apreciați. Dacă nu o puteți face pentru dvs., faceți-o pentru ei!
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 5
    5. Au limbă corporală abordată. Dacă vedeți o persoană înghesuită în colț, pretinzând că joacă jocuri pe telefonul mobil, într-adevăr veți veni și spuneți salut? Probabil ca nu. Dacă doriți ca alții să vă apropie, asigurați-vă că sunteți abordabil!
  • Ține-ți corpul deschis. Dacă aveți brațele și picioarele încrucișate, spuneți lumii că nu sunteți interesat să le primiți. Același lucru merge pentru fața și mâinile - dacă este clar că sunteți preocupat de altceva (fie că este un gând sau iPhone), oamenii vor lua indicii.
  • Nu fi prea conștient de limba corpului tău. Când începeți să simțiți încrederea, veți începe în mod natural să vă îmbunătățiți poziția.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 6
    6. Țineți privirea. Acum că ai contactat ochii în jos, e timpul să-l pun în practică. Știați că alți oameni sunt la fel de timizi despre contactul cu ochii așa cum sunteți? Încercați acest lucru: faceți contact vizual cu cineva și vedeți cine durează mai mult. Ei își evită privirea înaintea ta? Vedea?! Ei sunt inconfortabili!
  • WikiHow nu pledează că privea pe cineva în jos. Privind intens la cineva până când vă simt privirea și se micșorează în mod corespunzător din cauza răsturnării palpabile nu este scopul. Scopul este totuși să recunoști că alți oameni sunt la fel de nervoși despre faptul că vă uitați la ele, pe măsură ce sunteți despre ei care vă privesc. Dacă vă prindeți, zâmbiți doar. Ești de pe cârlig.
  • Partea 2 din 3:
    Gândirea cu încredere
    1. Imaginea intitulată Fii încrezător Pasul 7
    1. Să vă recunoască talentele și calitățile bune și să le scrieți jos. Indiferent de modul în care vă simțiți, încercați să vă bateți pe spate puțin și să vă amintiți lucrurile pe care le folosiți. Concentrarea asupra atributelor dvs. mai bune vă va distrage de defectele percepute și vă va stimula sentimentul de valoare. Gândiți-vă la calitățile voastre bune în aspectul, prieteniile, talentele și, mai ales, personalitatea.
    • Gândiți-vă la complimente de la alte persoane. Ce v-au spus despre tine că altfel nu ați observat sau nu ați recunoscut? Poate că au remarcat zâmbetul tău sau abilitatea ta de a rămâne rece și colectat în situații stresante.
    • Amintiți-vă de realizările trecute. Poate fi ceva ce alții recunoscuți, cum ar fi să fiți în vârful clasei dvs. sau despre ceva despre care știți, ca un act liniștit de serviciu pentru a face viața mai ușoară pentru altcineva. Realizați cât de mare a fost asta. Te duci!
    • Gândiți-vă la calitățile pe care încercați să le cultivați. Nimeni nu este perfect, dar dacă încerci în mod activ să fii o persoană onorabilă, bună, dă-ți un credit pentru efort. Faptul că vă gândiți să vă îmbunătățiți deloc că sunteți umili și cu bunăvoință, iar acestea sunt atribute pozitive.
    • Acum scrieți tot ce vă puteți gândi și reveniți la el data viitoare când vă simțiți jos. Adăugați la el, pe măsură ce vă amintiți mai multe lucruri pe care le puteți mândria.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 8
    2. Gândiți-vă la obstacolele care stau în calea încrederii dvs. Luați o bucată de hârtie și scrieți toate lucrurile pe care le considerați vă împiedice să deveniți încrezători, e.G., grade rele, introversiune, nu mulți prieteni, etc. Acum întrebați-vă acest lucru: este valabil sau logic? Sau sunt aceste ipoteze doar din partea mea? FYI, răspunsurile sunt "Nu" și "da," respectiv. Cum în lume are sens că un lucru determină valoarea dvs. de sine? Nu este!
  • Iată un exemplu: Nu ați obținut note bune la ultimul test de matematică, deci, ca rezultat că nu sunteți încrezători când vine vorba de următorul text. Dar întrebați-vă acest lucru: Dacă ați studiat cu adevărat greu, ați lucrat cu profesorul și pregătiți pentru testare, ați face mai bine?! DA. Asta a fost doar un eveniment și are nimic să faci cu tine. Aveți motive absolut zero să nu fiți încrezători.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 9
    3. Amintiți-vă că toată lumea se luptă cu încredere. Unii oameni sunt buni să o ascundă, dar aproape fiecare persoană sa luptat cu încrederea în sine la un moment dat. Nu esti singur! Și dacă vă puteți gândi la cineva care este încrezător, nu există o situație în care nu sunt încrezători. Încrederea este rar universală.
  • Iată un adevărat fapt pentru dvs .: Majoritatea oamenilor sunt prea preocupați de modul în care par să vă judece constant. Observați vreodată cum oamenii iubesc vorbind și caută în lucruri chiar abia reflectă? 99% dintre oameni se concentrează spre interior. Respirați un oftat de ușurare și recunoașteți că nu trebuie să fiți perfecți tot timpul.
  • Nu mai comparați cu toți ceilalți. Nu totul este o competiție, și vizionarea vieții în acest fel vă va purta. Nu trebuie să fii cel mai deștept, mai frumos, cel mai popular persoană pentru a fi fericită. Dacă aveți o grămadă puternică competitivă pe care nu o puteți ignora complet, încercați să concurezi cu dvs. în schimb și să vă străduiți să continuați să obțineți mai bine.
  • Imaginea intitulată Fii încrezător Pasul 10
    4. A se vedea încrederea ca un proces, nu o realizare singulară. Având încredere nu este o linie de sosire pe care o traversați o dată, iar procesul nu va continua întotdeauna înainte - vor fi zile când vă simțiți ca și cum ați porniți de la pătrat. Respirați adânc, amintiți-vă obstacolele de încredere în sine pe care le-ați curățat deja și hotărâți să continuați. În cele mai dure ori, este bine să-ți faci datoria să te pui pe spate, chiar dacă nu ai făcut nimic.
  • Șansele nu vă veți realiza cu adevărat că sunteți încrezători până când sunteți deja. A fost o zi pe care ți-ai dat seama că ești inteligent, amuzant, inventiv sau punctual? Probabil ca nu. Deci, dacă nu vedeți schimbări imediate, știți că este doar pentru că sunteți prea aproape de pictura. Nu pot vedea pădurea prin copaci, tipul de lucru. Îl primești.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 11
    5. Amintiți-vă că v-ați născut cu ea. Nu, nu este maybelline. Când ai ieșit din uterul mamei tale, nu ți-a păsat cu adevărat cine te-a auzit plângând sau cât de moale a fost capul tău. Ai fost doar. A fost o societate care a arătat un deget la tine și te-a făcut să te simți ca și cum ar fi trebuit să măsoare. Era învățat. Știi ce spun ei despre lucruri învățate? Ei pot fi nevoidînvățat.
  • Apăsați în această încredere cu care v-ați născut. Este acolo, este doar îngropat sub anii de expunere la laudă, amenințări și judecăți percepute. Luați pe toți ceilalți din imagine. Ei nu contează. Nu au nimic de-a face cu tine. "Tu" este bun. "Tu" există în afară de orice altă judecată.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 12
    6. Ieși din cap. O lipsă de încredere nu are nimic de-a face cu lumea exterioară, deci trebuie să ieșiți din cap. Dacă vă prindeți că aveți un dialog interior, doar opreste. Lumea se învârte în jurul tău - vârtej cu ea. Singurul moment în care există este acum. Nu vrei să fii o parte din ea?
  • Atât de multă lume există în afara capului (dacă mergem cu presupunerea că realitatea este așa cum se pare). Gândindu-se în mod constant la ceea ce simți sau arăți că te iau din moment. Practica nu se gândesc la trecut sau în viitor. Concentrați-vă asupra a ceea ce este în fața dvs. - probabil că este ceva interesant de asta.
  • Partea 3 din 3:
    Practicând încrederea
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 13
    1. Îmbrățișați-vă interesele. Dacă există un sport sau un hobby, ați vrut întotdeauna să fiți buni, acum este timpul! Îmbunătățirea abilităților dvs. va consolida că voi sunteți talentat și, ulterior, creșteți încrederea. Aflați un instrument muzical sau o limbă străină, luați o formă de artă cum ar fi pictura, începeți proiectele de construcție - indiferent de ceea ce vă atrage interesul.
    • Nu vă descurajați dacă nu sunteți imediat minunat. Amintiți-vă că învățarea este un proces și sunteți în ea pentru victoriile mici și timpul de agrement relaxant, nu pentru a fi cel mai bun vreodată.
    • Luați un hobby pe care îl puteți face cu un grup. Găsirea unor oameni asemănători care împărtășesc interesele dvs. pot fi o modalitate ușoară de a face prieteni și de a construi încredere. Uită-te în jurul comunității tale pentru grupuri pe care le poți alătura sau găsi rudenie cu colegii de pasiști.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 14
    2. Vorbiți cu străinii. Drept în sus, încrederea este mai mult decât o stare de spirit - este obișnuit. Sunt toți oamenii cu adevărat. Deci, pentru a fi încrezători, trebuie să faci lucruri încrezătoare. Unul dintre aceștia face conversație cu străinii. Este intimidant la început, dar de fiecare dată veți fi din ce în ce mai des.
  • Nu, asta nu se va strecura străin dacă nu ești un membru KKK KKK mirositor, agresiv. Dacă cineva spune, "Hei!", zâmbește la tine și te întreabă dacă ar trebui să meargă la Starbucks sau Bean de cafea, cum te vei simți? Probabil bun. Toată lumea îi place să fie eroul, să vorbească cu alte persoane și să fie spontan. Îți luminează doar ziua lor altfel plictisitoare.
  • Nu aveți oportunități, nu? Ce zici de barista la cafeneaua ta? Fata de la contorul de check-out al magazinului dvs. alimentar? Străinii aleatoare pe care le transmiteți pe stradă?
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 15
    3. Nu-mi cere scuze. Fiind capabil să spună că îți pare rău este o trăsătură bună (și ceva prea mulți oameni se luptă). Cu toate acestea, aveți grijă să spuneți numai atunci când este necesar. Cer scuze atunci când ați slăbit sau inconveniente cineva este politicos - vă cerem scuze atunci când nu ați făcut nimic greșit, totuși, vă poate face să vă simțiți subordonați și ca tine ar trebui să Iarim. Înainte de a ieși din gură, luați o secundă pentru a vă asigura că aceasta este o situație care are nevoie de o scuză de la dvs.
  • Utilizați lucrări de lucru. Vă puteți exprima simpatia sau regret fără să vă cereți scuze. De exemplu, dacă sunteți îngrijorat de inconvenientarea cuiva, ați putea spune "Sper că nu a fost prea multă problemă" în loc de revenirea automată la "Îmi pare rău."
  • Ne cerem scuze, vă face să pari nesigur de tine. Care nu are sens pentru că sunteți inferior nimănui. De ce ne cerem scuze dacă nu ați făcut nimic rău? La urma urmei, chiar vrei să spui asta? Și dacă vă cereți scuze tot timpul, pierde valoare. Îmi pare rău pentru tot ceea ce înseamnă că îți pare rău pentru nimic. A se gandi la "Îmi pare rău" ca "te iubesc." Ar trebui să fie spus doar cu grijă.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 16
    4. Acceptați complimente grațios. Nu vă răsturnați ochii și ridicați-l off - dețineți-o! Ai meritat-o! Faceți contactul cu ochii, zâmbiți și spuneți "mulțumesc." Fiind frumos despre asta când altcineva vrea să complimente, nu compromite umilința ta - arată că ești politicos și ai un sentiment sigur de auto-valoare de sine.
  • Plătiți un compliment în schimb. Dacă sunteți încă inconfortabil luând complimente, încercați să vă dați înapoi după ce ați acceptat. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți ca și scorul "chiar" și nu ați fost prea mândră.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 17
    5. Construiți-vă încrederea prin sprijinirea altora. Să ia timp pentru a plăti altcineva un compliment sau face o faptă neanunțată bună. Veți lumina ziua lor și vă veți simți mai bine despre voi înșivă. Când deveniți o sursă de pozitivitate, alții vor căuta să fie în jurul vostru, susținând vibrațiile bune.
  • O mulțime de oameni nu sunt buni la primirea complimentelor. Șansele sunt dacă dați cuiva o vor răspunde cu unul la rândul său. Asigurați-vă că vă spui sau că ar putea răspunde sceptic -- "Hei, îmi place foarte mult cămașa pe care o purtați. A fost făcută în China?" ar putea să nu primească cel mai bun răspuns.
  • Imaginea intitulată Fii încrezător Pasul 18
    6
    Aruncați pe cei care vă aduc în jos. Este greu să fii încrezător într-un grup de oameni pe care îi simțiți că te judecă în mod constant. Ați putea fi în mod firesc cea mai extorbă, tare, asigurată de auto-asigurată, dar cu acești oameni, vă transformați într-un câine de catelus care nu a fost îngrijit suficient de bine. Acei oameni trebuie să fie abandonați ca un obicei prost. Si acum.
  • Este important să vă înconjurați cu ceilalți care vă simțiți că vă simțiți că sunteți cea mai bună versiune a dvs. în care ar putea fi posibilă. Este doar în jurul acestor oameni că veți putea să faceți creșterea pe care doriți să o faceți (și poate!) face.
  • Imaginea intitulată Fii încrezător Pasul 19
    7. Încetini. O mulțime de oameni nu fac mulțimile. Chiar mai mulți oameni nu vorbesc public. Dacă vă aflați într-una din aceste arene, este important să încetați. Când suntem nervoși, avem tendința de a accelera doar pentru a obține totul cu. Nu face asta. Este indiciu că ești nervos. Și vă încuvițați că și tu ești nervos!
  • Punctul numărul unu este a respira. Când luăm respirații scurte, ascuțite, ne înconjoarăm să luptăm sau să zboară. Tăiați asta și vă liniștiți automat un notch. Oamenii nu sunt știința rachetelor, din fericire.
  • Punctul numărul doi este de a încetini conștient acțiunile. Gândiți-vă la un de șase ani pe un nivel de zahăr înalt - acum tu ești tu acum. Potriviți acțiunile dvs. pentru respirația dvs. Bingo. Seninătate.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 20
    8. Așteptați succesul. O mulțime de viață este o profeție de auto-împlinire. Când credem că vom eșua, nu încercăm așa de tare. Când credem că nu suntem destul de buni, adesea acționăm că nu este suficient de bun. Dacă vă așteptați la succes, puteți să-l scoateți. Pesimismul poate submina de fapt abilitățile dvs.
  • Chiar acum spui probabil, "Nu sunt un predictor precis al viitorului! Așteptarea succesului nu este logic - nu ați împins logic o singură dată în urmă?!" Ei bine, da, dar gândiți-vă în acest fel: de multe ori așteptați eșecul, deci de ce nu așteptați succesul? Sunt ambele circumstanțe posibile, cât și cele mai multe, nu este mai probabil decât celălalt.
  • Concentrați-vă pe ceea ce doriți mai degrabă decât ceea ce nu doriți.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător Pasul 21
    9. Asuma riscuri. Uneori singura cale de ieșire este prin. Pentru a obține bun la viață, trebuie să întâlniți experiențe care vă forțează să învățați. Nu poți fi minunat la ea chiar de pe lilieci. Dacă continuați să faceți ceea ce ați făcut întotdeauna, nu veți mai fi niciodată mai bine...orice. Trebuie să aveți șanse să crească.
  • Eșecul este inevitabil. Se întâmplă întotdeauna. Și nu contează. Singura parte care contează este că vă întoarceți. Toată lumea se confruntă cu obstacole, dar nu toată lumea se întoarce. Este înapoi înapoi, care construiește încredere și trebuie să eșuați în primul rând pentru a face acest lucru.
  • Ieșiți din zona dvs. de confort pentru a vă ajuta să învățați din experiențe și să crească mai încrezător.
  • Ajuta la construirea de încredere

    Modalități de a depăși timiditatea

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de probă de a construi încrederea

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Vorbiți pozitiv. Când vă auziți că spuneți ceva negativ despre dvs., înlocuiți-l imediat cu un comentariu pozitiv.
  • Tu ești singurul care te cunoaște cu adevărat. Iubiți-vă și alții pot urma exemplul.
  • Când umbli, concentrați-vă asupra unde vă dați. Asigurați-vă că stați drept.
  • Faceți obiective pentru tine, nu așteptări.
  • În fiecare zi, faceți o listă în capul tău de tot ce este bine despre tine. Spuneți vă mulțumesc în tăcere în capul dvs. pentru fiecare lucru pe lista dvs.
  • Amintiți-vă să trăiți în fiecare zi ca și ultima dvs. Cine știe când s-ar putea încheia? Care îi pasă ce gândesc ceilalți atâta timp cât vă gândiți pozitiv și vă simțiți bine?
  • Nu mai fi un perfecționist. Nimic și nimeni nu este perfect. Standardele înalte au locul lor, dar viața dvs. de zi cu zi va avea capcane și defecte. Acceptați-le ca experiențe de învățare și treceți mai departe.
  • Fi recunoscător pentru ceea ce aveți. O mulțime de vremuri, la rădăcina nesiguranței și lipsa de încredere este un sentiment de a nu avea destule ceva, fie că este vorba de validarea emoțională, noroc, bani etc. Prin recunoașterea și aprecierea a ceea ce aveți, puteți combate sentimentul de a fi incomplet și nesatisfăcut. Găsind că pacea interioară va face minuni pentru încrederea dvs.
  • Trimiteți mesaje text pozitive către dvs. Încercați să credeți că altcineva vă trimite aceste texte - vă va construi instantaneu nivelul de încredere.
  • Când te trezești dimineața, uită-te în oglindă și spune-ți că ai făcut-o atât de departe în viață și nu vei lăsa nimic sau nimeni să te pună jos.
  • Luați în considerare participarea conducere clase. Învață să iei controlul asupra lucrurilor. Dacă vă aflați în școală, luați în considerare alergarea pentru o poziție socială, cum ar fi un președinte al unui club. Abilitatea de a conduce pe alții și de a răspunde comportamentului altora sub conducerea dvs. vă va ajuta să vă aduceți încredere în sine.
  • De fiecare dată când treci o oglindă sau o reflectare a ta, dă-ți un compliment în mintea ta. Păstrați acest lucru până când veți vedea complimentul ca pe un fapt despre dvs.
  • Uneori oamenii vor spune lucruri rele pentru că sunt gelosi de tine! Nu uitați să zâmbiți și să vă bucurați de viață.
  • Gandeste pozitiv. Gândiți-vă la toate lucrurile bune despre dvs. și cât de norocoși sunteți comparați cu alții. Îmbrățișați diferențele și învățați să acceptați că sunteți diferit și asta vă face unic.
  • Tratați-vă modul în care doriți să fiți tratat de alții. Așadar, vedeți, plătește să fii pozitiv pentru tine, astfel încât oamenii te vor trata într-o manieră.
  • Dacă începeți să gândiți negativ, opriți vocea și aveți o declarație pozitivă pregătită să repetați în cap până când ieșiți din ea.
  • Contactul cu ochii este foarte important, deoarece vă arată încrederea.
  • Când vă simțiți rău despre voi, imaginați-vă că unul dintre prietenii dvs. vă simțiți așa cum sunteți. Luați o bucată de hârtie și scrieți ceea ce ați spune persoanei care îi vor ajuta să se simtă mai bine. Puneți acea bucată de hârtie într-un loc sigur, atunci când vă simțiți în jos, puteți să o luați și să o citiți-o.
  • Nu vă fie frică să fiți judecați. Uneori te poate ține înapoi înapoi.
  • Dacă ați auzit vreodată vocea voastră interioară care vă spune ceva negativ, prefaceți că este un bătrân care vă spun asta.
  • Să-ți recalzi vocea interioară. În situațiile în care credeți că aveți încredere, vă dați seama că vocea voastră interioară vă spune lucruri negative. Trebuie să vă retrageți vocea interioară la fii pozitiv în acele vremuri.
  • Vorbește cu oamenii pe care nu te cunoști prea mult. Acest lucru vă poate ajuta să contactați mai mult cu lumea exterioară.
  • Imaginați-vă în diferite situații în care afișați încredere, spirit sau conducere. Pur și simplu imaginându-vă că faceți astfel de lucruri, fiind încrezător de sine devine mai puțin un concept străin și începeți să credeți că puteți.
  • Puteți învăța să fiți puternici, să apăsați prin eșecuri. Puteți să vă ridicați în înălțime, să vă respirați adânc și să vă amintiți că sunteți responsabil de ceea ce simțiți. Cum ar fi, dacă te lupți să ridici ceva, poți încetini, luați câteva respirații adânci și amintiți-vă că luptele voastre vor trece în curând. Apoi, vă concentrați, respirați adânc și împingeți și împingeți și împingeți și împingeți-o peste și peste și peste până când în cele din urmă o faceți.
  • Dacă doriți să fiți încrezători, nu lăsați nimic să vă deranjeze - îneca tot ce ajunge sub piele și să continue pe jos.
  • Încercați să nu vă slăbiți, vă face să arătați închis și foarte nesigur. De asemenea, reprezintă vulnerabilitatea. Te face să arăți foarte neinvit și nefericit și nu doriți ca dacă doriți să arătați oamenilor că sunteți încrezători.
  • Aceasta este adesea supraevaluată, cu toate acestea este foarte importantă. Cum ai putea fi încrezător în lucruri în care nu ai nimic de încredere? Este absolut bine că vă îngrijorați de ceva ce nu ați încercat înainte (eu.E. Obținerea unei promoții, marcând limitele sau altceva), deoarece încrederea dvs. ar fi falsă. Admite doar să faci greșeli. Fiind încrezător tot timpul nu este ținta.
  • Avertizări

    Fiind cocoș și a fi încrezător, sunt două lucruri foarte diferite. Fiind cocoșul nu este de încredere este. Cunoașteți linia.
  • Nu dedicați misiunea vieții dvs. de a fi încrezătoare. Trebuie să faci lucruri care te fac fericit. În fericire, veți găsi încredere.
  • Fiind încrezător nu este perfect. Perfecționarii tind să fie mai degrabă mai degrabă decât încrezători decât încrezători.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar