Cum să calmezi vacile

O varietate de situații și lucruri pot provoca o vacanță cu ușurință: fiind mutat într-o casă nouă și se obișnuiește cu noi împrejurimi, proprietari și rutine - fiind manipulate dur de către stivuitoare neexperimentate și / sau iresponsabil, sau durere de boală sau rănire.Oricare ar fi motivul, există lucruri diferite pe care le puteți încerca să obțineți o turmă de vaci să se calmeze sau să le folosească pentru a le obține mai obișnuiți și mai relaxați în jurul vostru.Citiți mai jos pentru a afla mai multe.

Pași

  1. Imagine intitulată Vacile calme Pasul 1
1. Lasa-i sa fie.Destul de des după ce bovinele au fost tratate dur sau au trecut prin unele ori dur, stresant, ei se vor liniști pe cont propriu dacă le lași în pace.Pur și simplu lăsați-le hrană și apă și nu le face nimic sau cu ei pentru câteva ore.
  • Imagine intitulată Vacile calme Pasul 2
    2. Respectați zonele lor de zbor.Niciodată nu pas și nu împinge prea departe într-o zonă de vacanță sau o zonă de confort, altfel veți provoca tulburări. Este de preferat să ieșiți dintr-o zonă de zbor a unei vaci pentru ca ea să rămână calmă și liniștită.
  • Imagine intitulată Vacile calme Pasul 3
    3. Vorbiți cu ei în tonuri moi, liniștite.Toate animalele răspund mai bine și mai calm și nevoilor dvs. dacă sunteți liniștiți și liniștiți în jurul lor. Bovinele au auz foarte buni și vă pot auzi bine când vorbești scăzut. S-ar putea să fiți tipul care preferă să vorbească cu ei sau unul care alege să spună puțin la nimic.Este alegerea dvs. pe care doriți să o utilizați pentru a obține cele mai bune animale pentru a calma.
  • Unele folclor de bovine constată că citirea unei cărți la o turmă de vaci nu numai că le va relaxa, ci pentru a le obișnui cu sunetul vocii noului proprietar, dacă animalele sunt stresate și panică despre prezența unui străin complet.
  • Imagine intitulată Vacile calme Pasul 4
    4. Au un mamean foarte calm și relaxat despre tine.Nu vă gândiți la nimic sau vă faceți griji cu privire la nimic.Doar trăiți în acest moment, respirați adânc și gândiți-vă literalmente nimic.Când ești calm, sunt calm.
  • Imagine intitulată Vacile calme Pasul 5
    5. Lăsați-i să vină la tine.Lăsați-i să aleagă când este în interesul lor să se apropie de tine.Vacile sunt naturale curioase, iar când și-au recuperat temerile și curiozitatea preiau, ei vă pot aborda și văniți-vă.
  • Dacă este sigur să fii în același stilou ca ei, pur și simplu în picioare într-un singur loc va fi suficient pentru a le face să vină la tine. Ele vă pot mirosi de la distanță și vă pot studia și faceți mintea lor în ceea ce privește dacă sunteți o amenințare sau un prieten. Rămân calm pe tot parcursul întregului proces.
  • Acest lucru poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a vorbi cu ei în liniște dacă simțiți nevoia de a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Vacile calme Pasul 6
    6. Concediu pe o notă pozitivă.Odată ce s-au liniștit sau simți că s-au relaxat suficient pentru ca tu să nu mai fii în jur, ar fi un moment bun să pleci pur și simplu cu un cadru bun de minte.
  • sfaturi

    Lăsându-i în pace poate fi următorul cel mai bun lucru pentru a fi pur și simplu cu ei și "forțând" ei să se calmeze.
  • Fii calm și liniștit.Nu vă puteți aștepta ca bovinele să se calmeze dacă nu sunteți liniștiți, de asemenea.
  • Avertizări

    Bovinele sunt animale periculoase și trebuie respectate, indiferent de mărime, statură, sex sau vârstă.
  • Cea mai mare amenințare poate fi momentul în care acestea sunt foarte stresate și momentul în care ei par calm, dar poate să reacționeze brusc dacă nu sunt total relaxați despre tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar