Cum să fii puternic

Fiind puternic nu este doar despre a fi fizic puternic.Când se confruntă cu circumstanțe dificile, unii oameni se falsifică și spirală spre auto-distrugere, în timp ce alții supraviețuiesc și chiar se dezvoltă odată ce furtuna a trecut.Nimeni nu este complet imun la adversitate, dar unii oameni par a fi mai capabili să facă față și să se recupereze de la cele mai intense condiții. Pentru a-ți dezvolta propria putere mentală, fizică sau spirituală, urmați aceste sugestii.

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind puternic mental
  1. Imaginea intitulată Fii pas cu pas 1
1. Amintiți-vă că sunteți în control. Puterea implică puterea și a putea să vă schimbați propria viață, în timp ce slăbiciune implică faptul că este neputincios și neajutorat. Indiferent de circumstanțele voastre, există lucruri pe care le puteți controla și lucrurile pe care nu le puteți face. Cheia este la Focus pe lucrurile pe care le faceți poate sa Control. Faceți o listă a ceea ce vă tulbură, apoi faceți o listă cu ceea ce puteți face pentru a face fiecare situație mai bună. Acceptați elementele de pe prima listă (acestea sunt ceea ce sunt) și concentrați-vă energia pe a doua listă.
  • În studiile persoanelor cu un coeficient de înaltă adversitate (aq), se observă că persoanele rezistente nu numai că găsesc întotdeauna un aspect al unei situații pe care le pot controla, dar, de asemenea, să se simtă responsabili pentru a lua măsuri pentru a stabili situația, chiar dacă greutatea lor a fost cauzată de altcineva. Cei cu AQ scăzut, cu toate acestea, ignoră oportunitățile de a lua măsuri și de a deflecta responsabilitatea, presupunând că, pentru că nu au creat situația, ei nu ar trebui să fie cei care o rezolvă.
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 2
    2
    Alegeți-vă atitudinea. Uneori, întâlnim situații în care într-adevăr suntem neajutorați pentru a pune la dispoziție schimbări. Chiar dacă aceste vremuri încearcă, puteți fi în control, deoarece indiferent de ce, puteți controla întotdeauna atitudinea față de viață. După cum a spus Victor Frankl: "Noi, cei care trăim în lagărele de concentrare își pot aminti bărbații care au trecut prin colibe, mângâind pe alții, dându-i ultima lor bucată de pâine. S-ar putea să fi fost puțini în număr, dar ei oferă suficientă dovadă că totul poate fi luat de la un bărbat, dar un lucru: ultima dintre libertățile umane - să-și aleagă atitudinea în orice set de circumstanțe, să aleagă propriul drum." Indiferent de ceea ce se întâmplă, fii pozitiv.
  • Dacă cineva îți face viața mizerabilă, nu-i lăsa să-ți zdrobească spiritul. Continuă să fi mandru, ai speranta, și amintiți-vă că atitudinea este ceva pe care nimeni nu îl poate lua de la dvs. "Nimeni nu te poate face să te simți inferior fără consimțământul tău," Așa cum a spus Eleanor Roosevelt.
  • Încercați să nu lăsați o criză sau greutăți într-o zonă a vieții voastre în alte zone ale vieții voastre. Dacă vă confruntați cu mare dificultate cu locul de muncă, de exemplu, nu vă comportați iritabil față de cealaltă semnificativă atunci când nu au făcut nimic decât să încerce să ajute. Eliminați efectele secundare ale greutății dvs. prin controlul propriului dvs. atitudine. Oamenii rezistenți nu transformă fiecare obstacol într-o catastrofă și nici nu au lăsat evenimente negative să urmeze un efect de domino prin viața lor.
  • Dacă vă ajută, amintiți-vă și recitați rugăciunea de seninătate: "Acordați-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot, și înțelepciunea de a cunoaște diferența."
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 3
    3. Redescoperiți-vă Zest pentru viață. Oamenii puternici din punct de vedere emoțional văd fiecare zi ca un cadou. Ei încearcă să le structureze astfel încât darul să fie profit de pe deplin. Amintiți-vă când ați fost un copil și ați putea fi încântați de cele mai simple minuni ale vieții - jucând cu frunze în toamnă, desenând un animal de credință, mănâncă mai mult? Găsiți acel copil interior. Fie copilul interior. Abilitatea dvs. de a fi puternică mental și emoțional depinde de ea.
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 4
    4. Au credință în tine. Ai făcut-o atât de departe. Poți să o faci doar o zi. Și dacă luați-o doar o zi la un moment dat, sau chiar un moment la un moment dat, puteți supraviețui tot ce treceți. Nu va fi ușor, și nu sunteți invincibili, deci luați pașii copilului.Când simți că ești pe cale să te descurci, închide ochii și respiră adânc. Amintiți-vă aceste lucruri în căutarea dvs.:
  • Nu ascultați pe Naysayers. Întotdeauna vor fi oameni care vă îndoiesc, din orice motiv. Treaba ta este să nu le ascultați și, în cele din urmă, să le dovediți greșit. Nu-i lăsa să ia speranță departe de tine doar pentru că și-au pierdut a lor. Lumea practic cerșește să o transformi. Ce mai astepti?
  • Gândiți-vă la vremurile pe care le-ați reușit. Utilizați-le ca motivație în călătoria dvs. Indiferent dacă este vorba de repartizarea clasei pe care ați vorbit-o, persoana cu care ați vorbit sau nașterea copilului dvs., lăsați-o să vă hrănească dorința de a fi o persoană mai puternică și mai ajustată. Cum ar fi begets ca!
  • Încercați, încercați și încercați din nou. Va veni un moment când vă îndoiți că ați încercat și ați eșuat. Dar eșecul face parte din succes și toată lumea nu reușește uneori. Căutați oameni celebri care au eșuat de mai multe ori înainte de a-și îndeplini obiectivele pentru a vă ajuta să vă inspirați.
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 5
    5. Alegeți bătăliile cu înțelepciune. Face fiecare lucru mic care te-a exasperat - un coleg care pune o întrebare, un șofer care te-a tăiat - trebuie? Întrebați-vă de ce și dacă aceste lucruri contează. Încercați să vă mutați viața până la câteva valori de bază care înseamnă lumea pentru dvs. și nu vă faceți griji cu privire la altceva. După cum a spus Sylvia Robinson, "Unii oameni cred că se ține pe asta face unul puternic - uneori se lasă să meargă."

    Încercați să nu luați lucrurile personal. Pentru a vă proteja mintea, nu puteți lăsa alte persoane să vă deranjeze. Când apare o situație în care o persoană vă presată să vă faceți să faceți ceva cu care nu vă simțiți confortabil sau vă provoacă să vă întrebați, luați câteva respirații adânci pentru a vă centra. Apoi, lăsați-i să știe ce aveți nevoie, indiferent dacă este un minut să vă gândiți la lucruri sau că ar trebui să respecte că spuneți nu.

  • Imaginea intitulată Fii puternic pasul 6
    6. Ajungeți la oamenii care înseamnă cel mai mult pentru dvs. Petreceți timp cu prietenii și familia, împreună cu alții care sunt susținători și pozitivi. Dacă nimeni nu este disponibil, a face prieteni noi. Și dacă nu există prieteni care să fie găsiți, ajută pe alții care sunt în nevoie mai mare decât tine. Uneori, când simțim că nu putem mai bine situațiile noastre, putem găsi forță în a îmbunătăți altcineva și putem câștiga și perspectivă asupra vieții noastre.
  • Nu există nici o îndoială - oamenii sunt animale foarte sociale. Studii și știință ambele indică bunăstarea socială ca un factor important în sănătatea emoțională și fizică. Dacă simțiți că vă luptați din punct de vedere social, merită să încercați să obțineți ajutor. Iată un început:
  • Au o conversație mare cu cineva
  • Treceți peste greșeli - nu lăsați-i să vă definească!
  • Recuperați după o rupere
  • Depășiți timiditatea
  • Acționa ca un extrovertit
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 7
    7. Strângeți un echilibru între muncă și joc, odihnă și activitate. Sună destul de ușor, nu-i așa? Este foarte tresat cu vederea, tocmai pentru că este înșelător. Fie că lucrăm prea tare și ne mișcăm în mod constant, sau am îndepărtat mai mult decât ar trebui și lounge ca hipopotam, inactiv, pe malurile de oportunitate. Obținerea unui echilibru bun între muncă și joc, odihnă și activitate, vă va permite să apreciați fiecare mod pentru ceea ce merită. Iarba nu va părea mai verde pe cealaltă parte, deoarece nu veți fi în cutie într-o singură pășune.
    Sfat de experți
    Nicolette Tura, Ma

    Nicolette Tura, Ma

    Life Coachnicolette Tura este un expert wellness și fondator al corpului iluminat, serviciul de wellness și relații de consultanță, cu sediul în zona San Francisco Bay. Nicolette este un profesor de 700 de ore de yoga cu o psihologie & Mindfulness Major, Academia Națională de Medicină Sportivă (NASM) specialistul de antreprenor certificat și este un expert în viața holistică. Ea deține o BA în sociologie de la Universitatea din California, Berkeley și a primit masterat în sociologie de la SJSU.
    Nicolette Tura, Ma
    Nicolette Tura, Ma
    Antrenor de viață

    Obiectivele zilnice mici construiesc un succes imens și un impuls. Aveți nevoie de o practică zilnică care să accepte o minte activă, astfel încât, în timp, este mai ușor să vă controlați gândurile și să creați spațiu în jurul lor. De exemplu, puteți practica meditația timp de 5 minute în fiecare zi și puteți continua să crească că atunci când sunteți gata. De asemenea, ați putea stabili un scop de a citi una sau două cărți în fiecare lună, începând cu 5-10 pagini pe zi.

  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 8
    8
    Fi recunoscător pentru ceea ce aveți. Viața este dură, dar dacă arăți destul de bine, veți găsi un număr infinit de lucruri care să fie recunoscători pentru că, în ciuda luptelor existenței. Chiar dacă lucrurile și oamenii care te-au făcut fericiți în trecut au dispărut, sunt atât de mult pentru a aprecia încă. Bucuria pe care o derivați din întreaga lume este combustibilul care vă va împinge în cele mai grele ori, așa că acordați atenție la ceea ce aveți și bucurați-vă de ceea ce merită. Sigur, este posibil să nu aveți acea cămașă nouă sau orice doriți, dar cel puțin aveți acest computer, cu Internetul, echipat cu abilitatea de a citi. Cel puțin aveți acest articol pentru a vă ajuta. Unii oameni nu pot citi, nu au niciun computer și nu sunt fără adăpost. Ei doresc că au avut ceea ce ai făcut.
  • Încercați să descărcați o aplicație gratuită pentru telefonul smartphone. Acest lucru vă va aminti să scrieți despre ceea ce sunteți recunoscător pentru fiecare zi și vă va ajuta să dezvoltați o atitudine de recunoștință.
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 9
    9
    Nu luați lucrurile atât de serios. Charlie Chaplin știa ceva despre comedie. El a spus: "Viața este o tragedie când este văzută în apropierea, dar o comedie în long-împușcat." Totul este prea ușor să vă înfășurați în propriile noastre tragedii mici, care ne determină să acționăm și să reacționăm la un nivel micro. Dar faceți un pas înapoi și uitați-vă la viață mai filosofic, mai rău, mai romantic. Minunea, posibilitățile nelimitate, absurditatea tuturor - este suficient să te facă să râzi cât de norocos ești.
  • Pentru că, să ne confruntăm cu asta, viața este mai mult distracţie Când nu este luat prea serios. Și în timp ce făceau distracție și de a fi fericit, cu siguranță nu este toată viața pe care o oferă, este o parte importantă, bine?
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 10
    10. Amintiți-vă că nimic nu este permanent. Dacă sunteți în mijlocul unei perioade de durere sau durere pe care nu o puteți controla, stați deoparte și lăsați momentul să se întâmple. Dacă treceți printr-o perioadă de dificultate prelungită, amintiți-vă că și asta va trece acest lucru. Acceptați momentele bune și rele din viața voastră pentru ceea ce sunt și nu ajungeți prea atașat la nici un stat. Învață să renunți când lucrurile devin rele și apreciază viața când este bună. Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați întemeiat când viața devine dificilă.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind puternic fizic
    1. Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 11
    1
    Mânca sănătos. Una dintre cele mai mari obstacole cu care ne confruntăm în creștere fizic mai puternic este să punem alimente nutritive, energizante în trupurile noastre în ziua și o zi. Toți am fost acolo: banda de fast-food-ul cu banda de mâncare ne-au dat seama, deși ne-am spus că vom găti broccoli și pește în seara asta. Dacă i-am spus că viața noastră cu adevărat depind de ea? Ne-ar schimba obiceiurile alimentare?
    • Se concentrează în principal pe consumarea legumelor și a fructelor. Completați această parte a dietei dvs. cu proteine ​​slabe, cum ar fi cele găsite în păsările de curte, pește, lapte, nuci și fasole.
    • Cunosc diferența dintre carbohidrați complexi și carbohidrați simpli și prioritizați carbohidrații complexi, care tind să fie absorbiți mai lent și oferă mai mult fibră.
    • Prioritizați grăsimile sănătoase pe cele nesănătoase. Grăsimi nesaturate, cum ar fi uleiul de măsline și acizii grași Omega 3, găsiți în semințele de somon și de in, sunt de fapt bune pentru dvs. în mod moderat. Evitați grăsimile nesănătoase, cum ar fi grăsimile saturate și trans.
    • Amestecați-l. Adăugați varietate în dieta dvs. Vrei să fii puternic, dar ai plăcere să mănânci. Alimentele nu sunt doar despre umplutură. Bucurați-vă de el pentru ceea ce este vă va face un individ mai bine rotunjit și vă va ajuta să rămâneți instalator.
  • Imaginea intitulată Fii un pas puternic 12
    2
    Exercițiu. Obținerea puternică nu este doar despre pomparea fierului. Este vorba de a lucra cu întregul corp pentru a arde grăsime, construi mușchi și dezvoltă rezistență. Există tone și tone de exerciții pe care le puteți încerca să obțineți un antrenament complet al corpului, dar lucrul important de reținut aici este coerența. Exercițiu timp de cel puțin 30 de minute în fiecare zi, chiar dacă cei 30 de minute merg pe câine pentru 20 și "întindere" pentru 10!
  • Imaginea intitulată Fii puternic pas 13
    3
    Începeți să lucrați cu greutăți. Construirea musculară vă va ajuta să rămâneți puternici, dar obținerea unei părți dure. Piese egale Grueling și plictisitor (doar glumesc!), ridicarea greutății se descompune în mod sistematic și apoi repara mușchiul pentru ao face chiar mai puternică. Pentru o forță mai completă, concentrați-vă asupra întregului corp. Nu vrei să arăți ca sala de gimnastică care lucrează numai pe biceps și nu o face niciodată pentru ziua piciorului.
  • Construiți mușchiul în zona toracică
  • Construiți mușchiul în picioare și coapse
  • Construiți mușchiul în dvs arme și umeri
  • Construiți mușchiul în miezul dvs
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 14
    4
    Dormi suficient. Pentru a reconstrui mușchiul, reduceți stresul și rămâneți echilibrat emoțional, corpul uman are nevoie de oriunde de la 8 la 10 ore de somn pe noapte pentru majoritatea adulților.Nu veți merge la înregistrări de rezistență la 4 ore de somn. Și dacă nu dormi bine sau destul de mult o noapte, fiți pregătiți să încercați să dormiți chiar și Mai mult noaptea următoare, așa cum ați construit un deficit de somn.
  • Imaginea intitulată Fii puternic pas 15
    5. Distrează-te clar de așa-numitele vicii cum ar fi țigări, alcool excesiv, și Alte medicamente. Toată lumea înțelege că fumatul țigărilor, abuzul de droguri, și consumul excesiv este o rețetă pentru o sănătate slabă. Și totuși parizăm fie să o justificăm într-un fel, fie doar o uităm convenabil când vine timpul să controleze dorința. Pentru a vă ajuta să controlați rațional orice cerință, iată câteva statistici care pun nicotină și alcool în context:
  • Aproape 500.000 de fumători mor în U.S. în fiecare an singur. Și fumătorii mor, în medie, între 13 și 14 ani mai tineri decât omologii non-fumat. Acesta este aproape un sfert din viața ta, tu aruncați inutil.
  • 49% din crimele, 52% din violuri, 21% din sinucideri, 60% din abuzul pentru copii și peste 50% din accidentele rutiere fatale apar cel puțin parțial din cauza alcoolului.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind puternic spiritual
    1. Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 16
    1. Conectați-vă la o forță mai mare decât tine. Dacă această forță este una dintre religii, doar forța universului, știți că spiritualitatea este tot și numai despre tine și despre credințele voastre. Știți că nu trebuie să credeți în Dumnezeu să credeți într-o realitate spirituală mai mare. Explorați credințele, precum și cele ale altora și se stabilesc într-un cadru care tu cred.
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 17
    2. Puneți întrebări și nu opriți niciodată învățarea. Devenind spiritual "puternic" și spiritual "activ" nu sunt neapărat același lucru. Persoana activă spirituală ar putea adopta o credință sau poate să-și asume o credință și să o lase la aceasta, să nu întrebe niciodată utilitatea sau tenetele credinței. Persoana puternică spirituală pune întrebări despre textele sacre, controlează comportamentul și caută în mod constant răspunsuri atât interior și in afara Cadrul credinței lor.
  • Un creștin puternic spiritual, de exemplu, nu are nici o problemă să vorbească cu un ateu și să dezbată punctele mai fine ale ortodoxiei biblice. Ei ar putea vedea experiența ca o oportunitate de a învăța, o plecare răcoritoare de obicei. Credința lor este de obicei consolidată de o astfel de întâlnire, iar dacă nu este, această îndoială este explorată calm și judicios.
  • Imaginea intitulată Fii puternic pas 18
    3. Evitați să judecați alți oameni pentru credințele lor spirituale. Imaginați-vă dacă vecinul sau un străin complet a venit la dvs. și v-ați spus că credința voastră a fost complet greșită și forțată să credeți în ordinea sa spirituală - toate fără consimțământul dvs. Cum te-ai simti? Nu foarte bun, cel mai probabil. Ei bine, așa se simt alți oameni când sunt prozelitizați sau altfel obligați să creadă. Echilibrați-vă propria credință cu datoria față de omul dvs. comun, cât mai discret este posibil.
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 19
    4. Identificați binecuvântările din viața voastră. Cele mai multe religii și ordinele spirituale cred în ideea unei binecuvântări, care este de ajutor sau aprobare de la Dumnezeu sau al universului. Ce este o binecuvântare în viața ta?
  • Încercați acest exercițiu util pentru o săptămână pentru a vă perfecționa percepția despre cât de multe binecuvântări aveți. Pentru șapte zile succesive, identificați o binecuvântare care ți-a fost dată de următoarele:
  • Membru al familiei
  • Vecin
  • Prieten
  • Coleg de serviciu
  • Străin
  • Copil
  • Dusman
  • Imaginea intitulată Fii puternic Pasul 20
    5. Ajuta la răspândirea iubirii de oriunde te afli. Forța spirituală este în cele din urmă o formă de credință că universul este un mister, dar dragostea dintre oameni este evidentă. Fi un agent de schimbare și o forță pentru bine prin răspândirea iubirii. Fie că este un gest simplu de a oferi alimente fără adăpost, zâmbind la un străin sau sacrificând bunăstarea dvs. pentru bunăstarea altcuiva, răspândirea iubirii ne apropie de înțelegerea misterului care ne aduce împreună.
  • sfaturi

    S-ar putea să nu câștigați fiecare bătălie, dar puteți trăi pentru a lupta în altă zi. Ani de la acum bătălii actuale vor par mai puțin importante. Puteți chiar să vă uitați înapoi și să râdeți. Doar trăiți visul dvs. și nu vă deranjează criticii, dar dacă trebuie să aruncați mâinile aruncate mâinile!
  • Începeți să vă păstrați ocupați și să vă răsfățați în lucrurile pe care le doriți
  • Obțineți cel puțin 10 ore de somn. Încercați să vă exercitați timp de cel puțin o oră în fiecare zi pentru a vă construi puterea. Dacă faceți o rutină mai greu de antrenament într-o singură zi, odihniți ziua următoare.
  • Gândiți întotdeauna pozitiv și nu lăsați vorbirea negativă să vă ruineze gândurile sau credințele.
  • Avertizări

    Când vremurile sunt dure, suntem mai vulnerabili decât oricând, și poate fi tentant să faceți lucruri pe care nu le-am fi în considerare în mod normal niciodată. S-ar putea să vă simțiți disperați pentru o evadare sau o validare nesănătoasă, dar astfel de corecții rapide vor face doar lucrurile mai rău. Nu vă întoarceți la alcool, medicamente sau nici o altă formă de gratificare goală, temporară. Dacă veți scăpa, scăpați în lucrurile care țin de sens pentru dvs., cum ar fi muzica, citirea sau arta.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar