Cum să fii femeia alfa

Este mai frecvent să auziți că oamenii vorbesc despre bărbați alfa și cum să fie una, dar fiind o femeie alfa este la fel de importantă. O femeie alfa este un lider printre colegii ei, fie că este la lucru, acasă sau cu prietenii. Chiar dacă sunteți un lider născut natural, vă puteți îmbunătăți în continuare starea dvs. de conducere și alfa în toate domeniile vieții voastre. Puteți fi femeia alfa la locul de muncă, precum și propriile relații personale.

Pași

Partea 1 din 3:
Schimbarea atitudinii tale
  1. Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pas cu pas 1
1. Fii încrezător în tine. Acest prim pas este cu siguranță cel mai greu, dar este cel mai important. Trebuie să vă dați seama că aveți opinii și idei care merită auzite. Dacă nu vă vedeți ca fiind valoroasă, demnă de respect sau competentă, atunci nimeni altcineva nu va.
  • Imaginea intitulată Fii alfa feminin pas cu pas 2
    2. Fals până când o face. Cele mai rapide modalități de a construi încrederea în tine sunt pretindeți pentru a vă face încrederea credibili. Vrei să te convingi, precum și pe toți cei din jurul tău că ești auto-asigurat și capabil.
  • Imaginea denumită Fii alfa feminin pas cu pas 3
    3. Faceți o listă a celor mai bune trăsături. Determinați ceea ce vă place cel mai bine despre dvs. și cele mai bune talente și abilități. S-ar putea să fiți un bun ascultător, imaginativ sau empatic prietenilor. Lăsați această listă undeva o puteți citi în fiecare zi pentru a vă reaminti.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pasul 4
    4. Începeți prin stabilirea unor noi obiective pentru dvs. De exemplu, împingeți-vă să vă întâlniți și să vă conectați cu trei oameni noi pe zi. Veți deveni mai confortabil cu dvs. în jurul valorii de tot felul de oameni și să dezvoltați o rețea de contacte. Odată ce ați finalizat un singur scop, faceți unul nou pentru a lucra pentru a vă împinge întotdeauna să fiți mai personalizați și mai popular.
  • Imaginea intitulată Fii alfa feminin pasul 5
    5. Auto-evaluați-vă, dar nu vă puneți în jos în fața altora. Vrei să fii critic față de tine într-un mod sănătos care te ajută să crești ca o persoană. Evitați să fiți negativi, totuși.Aveți grijă să nu vă bateți la locul în care vă îndoiți. Dă-ți critici constructive în privat și nu în fața altora, pentru că asta le poate spune că nu te gândești foarte mult de tine și nici nu ar trebui să.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pasul 6
    6. Câștiga respect față de cei din jurul vostru. Ca alfa, vrei ca oamenii să recunoască că ești important și demn de respectul lor. Acest lucru nu se va întâmpla peste noapte - va trebui să lucrați la construirea relațiilor în care oamenii vă pot vedea integritatea și onestitatea. Cele două trăsături, precum și elocvența, farmecul și o etică puternică de lucru vă vor ajuta să vă construiți caracterul în ochii oamenilor.
  • Chiar dacă doriți ca majoritatea oamenilor să vă placă, vor exista oameni care nu. Scopul final este totuși pentru ca oamenii să vă respecte, fie că sunt de acord cu dvs. sau nu. Ei nu vă plac ca prieten sau coleg, dar asigurați-vă că nu pot nega onestitatea, pasiunea și puterea voastră.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pas cu pas 7
    7. Ne cerem scuze numai atunci când este necesar. Evident, dacă insultați sau răniți pe cineva sau faceți o greșeală, trebuie să vă dețineți până la el. Dar nu-ți cere scuze pentru lucrurile pe care nu le-ai răspunde pentru că vei fi perceput ca fiind slab. Femelele pot fi deosebit de susceptibile de a dori să-și ceară scuze pentru fiecare inconvenient, dar trebuie să determinați când situațiile necesită a "Iartă-mă"sau "Îmi pare rău."
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pasul 8
    8. Nu mai face scuze. Luați responsabilitatea pentru acțiunile dvs. și propuneți-vă la tot ceea ce faceți, fie că este vorba de o realizare sau o greșeală.Acesta este genul de onestitate și integritate pe care oamenii îl asociază cu lideri buni. Nu doriți să vină situațiile sau alte persoane pentru greșelile dvs.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pasul 9
    9. Stați pozitiv sub stres. Dacă doriți ca oamenii să vă privească în momente de stabilitate, precum și de criză, trebuie să fiți cel care nu pare a fi afectat de stres și pesimism. Este posibil să trebuiască să renunțați la emoții pentru a vedea în mod clar prin furtuna de haos, fie că este vorba de un termen limită de lucru la locul de muncă sau un prieten vine la tine pentru ajutor în căutarea sfaturilor. Utilizați umorul pentru a ridica pe alții din stres, fie că este sarcastic, uscat sau sincer.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa Femeie Pasul 10
    10. Știți ce doriți și cereți-o. În primul rând, trebuie să determinați ceea ce doriți din viață. Care ar putea fi orice număr de lucruri, cum ar fi o creștere, o familie sănătoasă și stabilă, o mare relație, respect și putere, sau chiar a fi fericit în general. Apoi, odată ce știi ce vrei să dobândești, du-te după ea.
  • Nu-ți fie frică. Dacă simțiți că aveți dreptul la salarii mai mari sau la respect față de ceilalți, atunci nu ezitați.
  • Fiți pregătiți să răspundeți de ce vreți ceva. Este posibil să nu trebuie să negociați întotdeauna sau să argumentați, dar doriți să fiți pregătiți.
  • Vorbiți clar și ferm atunci când întrebați. Ezitare este un semn de slăbiciune. Să fie persistente și să nu renunți deoarece perseverența va fi respectată pe termen lung.
  • Nu pledează sau nu pleacă pentru că se întâmplă ca fiind slabă. În schimb, acționați ca și cum veți obține ceea ce doriți, astfel încât să-i vadă pe alții că sunteți serios în legătură cu acest obiectiv sau propunere.
  • Partea 2 din 3:
    Lucrul / comunicarea cu alții
    1. Imaginea intitulată BE FEMEIA Alpha Pasul 11
    1. Preluați controlul camerei. Alpha femele sunt ca "dirijor sociali." Ei au capacitatea de a fi centrul atenției în cazul în care oamenii vor asculta ceea ce spun ei și vor face.
    • Nu trebuie să fii cea mai tare persoană din cameră. Indiferent cât de mult spui, asigurați-vă că merită să auziți. Cuvintele tale au impact asupra oamenilor care privesc până la tine, așa că ia timp să se gândească înainte de a vorbi.
  • Imaginea intitulată BE THE FEMEIA Alpha Pasul 12
    2. Fii cea mai interesantă persoană din grup. Cereți altor persoane despre ei înșiși și să vă fie interesați de ei, mai degrabă decât să transformați lumina reflectoarelor. Dacă doriți să fiți interesați, să fiți interesați de alții. Toată lumea îi place să vorbească despre ei înșiși și vă vor plăcea să le ascultați.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pasul 13
    3. Faceți-vă cunoscută prezența. Vrei ca alții să știe când ești în jur și că atmosfera camerei este diferită acum că ai venit. Practicați-vă într-o cameră cu capul ținut înalt, umeri în jos și o plimbare dreaptă și fermă. Acționați ca și cum vă așteptați ca oamenii să vă acorde atenție și ei vor.
  • Imaginea intitulată BE THE FEMEIA Alpha Pasul 14
    4. Extindeți cercul de influență. Fiind o femeie alfa înseamnă că nu poți fi un singuratic. Doriți să vă bucurați de toată lumea pe care o întâlniți și să cultivați relațiile care să conducă într-o zi la o promoție viitoare de locuri de muncă sau la o invitație de partid interesantă. Nu uitați să introduceți oamenii unul la celălalt. Profitați de când sunteți singura persoană, toată lumea știe într-un grup și a introdus oameni.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pasul 15
    5. Au mulți prieteni și cunoștințe. Nu veți fi cei mai buni prieteni cu întreaga lume, dar puteți face efortul de a comite numele oamenilor în memorie și să învețe ceva simplu despre ei. Când le-ai amintit mai târziu, te vor plăcea pentru că le-ai făcut să se simtă importante și memorabile. Cu toate acestea, amintiți-vă să aveți, de asemenea, un grup de prieteni și familii apropiați de cine vă puteți baza pentru a fi sistemul dvs. de asistență personală.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pas cu pas 16
    6. Sprijini alte femei. Trăsăturile de sex feminin sunt puse în idealuri feministe, cum ar fi noțiunea că femeile ar trebui să fie unificate și să stea împreună în societate. Fiind de femeie alfa nu înseamnă că ați pus alte femei și le degradați pentru a vă ridica propria statut. În schimb, ar trebui să vă străduiți să creați un grup puternic de femei, fie la locul de muncă sau la viața socială.
  • Utilizați puterea și influența pentru a ajuta pe alții mai degrabă decât să vă izolați. Ia timp pentru a cunoaște femeile din jurul vostru și pentru a învăța să-și vadă valoarea.
  • Acest lucru poate duce la mentorat. Mentoring alte femei este o modalitate excelentă de a vă folosi puterea pentru totdeauna. Aveți capacitatea de a influența alți oameni și de a-și dezvolta abilitățile la locul de muncă sau social.
  • Aveți capacitatea de a cultiva atitudinea unui grup. Este mai bine să dezvolți o legătură sănătoasă cu alte femei, mai degrabă decât să vă înconjurați cu cei care ar fi mai degrabă agitat de afirmație și dramă.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pasul 17
    7. Mențineți concurența în viața voastră. Ca femeie alfa, trebuie să rămâi în partea de sus a jocului tău. Care ar putea însemna păstrarea cu cele mai recente tendințe de modă sau de a merge în plus de mile la locul de muncă pentru a face o impresie bună pe șeful dvs. Ca femeie alfa trebuie să eviți stagnarea. Împingeți-vă să crească și să aflați despre câmpul dvs. de muncă, hobby-urile sau alte interese.
  • Imaginea intitulată BE THE FEMEIA Alpha Pasul 18
    8. Să fie dependenți de sine, dar nu faceți totul pe cont propriu. Ar trebui să fiți capabil să faceți lucrurile pentru tine și să nu fiți dama în primejdie în situații. Acest lucru arată altora că sunteți competent și nu aveți nevoie de nimeni.
  • Doar pentru că puteți să vă fixați un anvelopă sau să gătiți o masă pentru o petrecere de către dvs., nu înseamnă că nu puteți recunoaște talentele și abilitățile prietenilor tăi, familiei sau colegilor și să le implicați.
  • Întrebându-i pe alții să vină alături de dvs. și să lucreze împreună, îi face să se simtă necesari și apreciați și vă vor arăta ca alfa.
  • Partea 3 din 3:
    Privind partea
    1. Imaginea denumită Fii alfa feminin pasul 19
    1. Rochie pentru a impresiona. Nu trebuie să fiți descărcat într-un blazer, o fustă de creioane și tocuri cu un birou de colț pentru a câștiga respect și atenție de la alții. Rochie la propriul stil și fiți în concordanță cu el. Purtați haine care sunt prezente, dar că vă simțiți confortabil în scopul de a vă construi propria încredere și să o comunicați altora.
    • Investiți în croitorie. Îmbrăcămintea care este prea mare sau prea strânsă va arăta subconștient oameni că nu vă cunoașteți propriul corp și cum să vă îmbrăcați în mod corespunzător.
    • Alegeți câteva accesorii care stau în evidență. Puteți face oamenii interesați de dvs. prin alegerea unor accesorii izbitoare, cum ar fi un colier de declarație sau pantofi sau portofele colorate.
  • Imaginea denumită Fii alfa feminin pasul 20
    2. Zâmbet. Acesta este un pas simplu, dar unul important. Zâmbind spune oamenilor că sunteți pozitivi, sunteți răspunzători și poate fi de încredere. Persoana pozitivă și bine îngrijită este o modalitate de a stimula loialitatea oamenilor față de dvs. ca alfa.
  • Imaginea intitulată Fii a alfa feminin pasul 21
    3. Aveți grijă de corpul vostru. Ca o femeie alfa, oamenii se vor uita la tine pentru direcția în viață, astfel încât să fie sănătoasă și potrivită este importantă. Este o modalitate de a stabili un exemplu pozitiv pentru oamenii aflați sub influența dvs., precum și pentru a vă proteja corpul de stresul vieții. Aveți grijă să nu se conformeze faptelor populare și tendințelor dietei care nu pot funcționa astfel încât să aveți grijă de dvs. și să stabiliți un bun exemplu pentru alții.
  • sfaturi

    Utilizați-vă puterea în avantajul dvs., dar nu-l abuziți.
  • Acordați atenție femeilor din viața voastră. Dacă există cineva pe care îl respectați și admirați, acordați atenție la ceea ce face și imită trăsăturile de calitate pe care le are. Sau, pe de altă parte, pot exista femei în viața voastră pe care ați profitat sau care se conformează. Aflați ce să nu faceți de la ei, dar puteți folosi și puterea dvs. pentru a ajuta la situația lor.
  • Avertizări

    Ai grijă de alte femele alfa. Nu este imposibil să coexiți în același mediu, dar va fi o provocare deoarece puterea și influența dvs. pot să se ciocnească, rezultând dezastru.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar