Cum să devii puternic

Oamenii puternici sunt pusă în poziții de putere de către alte persoane, dar asta nu înseamnă că acestea rămân inactive în timpul întregului proces. Pentru a deveni puternic, va trebui să demonstrați caracteristicile și acțiunile comune persoanelor care posedă autoritate și influență. Este posibil să aveți nevoie câștiga peste prieteni pentru a influența oamenii.

Pași

Partea 1 din 2:
Construirea unei persoane puternice
  1. Imaginea intitulată devine pas cu pas 1
1. Găsiți rolul potrivit. A deveni puternic va veni mai natural dacă vă puneți într-o poziție care se simte naturală. Găsiți ceva ce vă simțiți confortabil, apoi introduceți-vă în mijlocul câmpului și lucrați la putere de acolo.
  • În special, ar trebui să încercați să vă puneți în roluri de leadership pe care le simțiți confortabil, chiar dacă aceste roluri nu sunt direct legate de câmpul pe care doriți să îl deveniți puternic. De exemplu, ați putea conduce un mic grup la biserica dvs., chiar dacă doriți să deveniți puternic la birou.
  • Prin punerea în funcții de autoritate, puteți dezvolta o personalitate mai puternică. Această personalitate poate duce apoi în alte zone din viața ta.
  • Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 2
    2. Meditează asupra surselor anterioare de putere. Probabil ați experimentat momente de putere în trecutul dvs., chiar dacă ele par minore în comparație cu felul de putere pe care o căutați acum. Când vă simțiți că hotărârea dvs. începe să vă agitați, amintiți-vă aceste momente trecute și petreceți ceva timp meditatând asupra senzației de putere pe care le-au evocat odată.
  • Momentele pe care le-ați amintit pot face față practic oricărui aspect al vieții. De exemplu, ați putea alege o realizare academică notabilă, cum ar fi absolvirea onorurilor sau chiar una personală, cum ar fi renunțarea cu succes a fumatului. Indiferent de ceea ce alegeți, punctul este să vă concentrați asupra senzației de a fi puternic mai degrabă decât pe evenimentul real.
  • Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 3
    3. Adoptați o poziție puternică. În timp ce nu este întotdeauna adevărat, oamenii puternici tind să folosească limbajul corpului expansiv care ocupă mai mult spațiu. Acest tip de limbaj corporal poate transmite încrederea altor persoane, ceea ce le poate face să vă vadă ca o persoană mai puternică.
  • Limbajul organismului expansiv poate include trecerea brațelor, traversându-vă picioarele astfel încât genunchiul să se fixeze, întinzându-vă picioarele astfel încât să se extindă dincolo de marginea scaunului sau să vă țin mâinile la șolduri.
  • În schimb, demonstrați postura constrictată atunci când faceți lucruri cum ar fi pliați picioarele sub scaunul dvs., lăsându-vă umerii sau ținându-vă mâinile în părțile dvs.
  • Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 4
    4. Acționează puternic înainte de a deveni puternic. Acest lucru vă va cere să demonstrați neînfricarea și o cantitate considerabilă de încredere în sine. Dacă așteptați până când aveți puterea de a vă sprijini pretențiile, probabil că veți aștepta pe termen nelimitat.
  • Nu vă fie frică să faceți schimbări sau să luați riscuri, și chiar dacă vă este frică, ar trebui să acționați ca și cum nu sunteți. Power funcționează într-un ciclu. Când alții vă văd ca fiind puternici, ei vă vor trata în mod natural ca și cum sunteți o persoană puternică, chiar și în măsura în care ați acordat puterea pe care nu ați avut-o înainte.
  • Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 5
    5. Stați adevărat la propria viziune. Știți ce doriți și mergeți după el, indiferent dacă alții sunt de acord sau nu. La același scop, nu urmați niciodată un curs de acțiune pur și simplu pentru că este lucrul popular de făcut.
  • Când vă urmăriți propria cale, nu difuzați în mod constant. Acest lucru face ca să apară ca și cum căutați aprobare, ceea ce vă pune într-o poziție mai puțin puternică decât ceilalți pe care îi căutați.
  • Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 6
    6. Sparge câteva reguli. Nu vă fie frică să vă gândiți în afara casetei și să întrerupeți câteva reguli minore sau convenții sociale. Inovația necesită adesea un salt de credință. Mai mult, încălcarea tactică a unei convenții minore poate sugera altora că sunteți o persoană suficientă pentru a scăpa de a face acest lucru.
  • Cheia este înțelegerea care regulile trebuie păstrate și care pot fi rupte. Nu există nici o singură modalitate de a defini care este ceea ce fiecare set de circumstanțe poate varia drastic, dar ca regulă generală, rupe o regulă care trebuie spart. Căutați zone care ar putea fi îmbunătățite în cazul în care regulile actuale au fost întinse un pic și a vedea ce puteți face pentru a elibera restricții inutile.
  • Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 7
    7. Responsabilitatea umărului. Când lucrurile merg prost, nu îndreptați degetele sau petreceți timp să locuiți pe greșelile făcute în trecut. În schimb, acceptați responsabilitatea pentru corectarea greșeștii în prezent și pentru a profita la maximum de o situație proastă.
  • Eșecul este o parte din povestea vieții tuturor, iar oamenii puternici nu se tem să recunoască acest lucru. Cheia acceptă și lucrează proactiv pentru ao corecta. În loc să discutăm cine are cea mai mare vină într-o situație, puteți demonstra mai multă putere răspunzând cu un simplu, "Voi avea grijă de asta."
  • Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 8
    8. Acordați atenție propriei dvs. bunăstare. Aceasta include atât bunăstarea fizică cât și cea psihică. Dacă nu sunteți cel mai bine, nu veți renunța la o prezență foarte puternică.
  • Având grijă de sănătatea dvs. fizică este o problemă simplă. Mănâncă bine, exerciți suficient pentru a rămâne în formă și pentru a obține somnul corpul tău trebuie să funcționeze.
  • Având în vedere sănătatea mentală și emoțională poate fi mai dificilă, dar în general, ar trebui să vă faceți timp să vă relaxați și să vă reconectați cu oamenii și lucrurile care sunt importante pentru dvs. Nu te prinde atât de prins în urmărirea puterii că l-ai lăsat pe căutarea să te consilieze.
  • Partea 2 din 2:
    Folosind abilități sociale puternice
    1. Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 9
    1. Setați așteptările. În loc să aștepte ca alții să ia decizii, să ia acele decizii. Aruncați deoparte ezitare și să fiți direct despre cerințele și dorințele voastre, stabilind astfel ritmul fiecărei interacțiuni.
    • În loc să solicitați permisiunea de a face ceva, spuneți planurile dvs. fără a cere confirmarea. Chiar dacă lucrurile ar ajunge la fel, indiferent dacă ați făcut prima mișcare, indicând mai întâi așteptările dvs. vă va permite să revendicați poziția mai puternică în interacțiune.
  • Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 10
    2. Tratați oamenii cu o curtoazie profesională. Pentru a cere respect, trebuie să fiți dispuși să o dați. Timpul celeilalte părți este la fel de valoros ca și dvs. și trebuie să vă demonstrați înțelegerea acestui fapt cheie.
  • Stick la regula de aur: tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați. Nu ți-ar plăcea dacă cineva mergea târziu la o întâlnire și nu te-a avertizat în prealabil, nici nu ți-ar plăcea dacă ai făcut pe cineva o favoare și el sau ea nu a oferit atât de mult ca un singur "Mulțumesc."Dacă cineva care demonstrează acest tip de comportament vă va pierde încrederea, probabil veți pierde încrederea altcuiva dacă acționați așa.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pasul 11
    3. Păstrați oamenii informați. O bună comunicare este absolut esențială dacă doriți să deveniți puternic. Nu puneți oamenii în poziția de a presupune să ghiciți sau să vă faceți griji cu privire la ceea ce se va întâmpla. În schimb, să le oferiți toate detaliile pe care doriți să le cunoașteți dacă pozițiile dvs. au fost inversate.
  • De exemplu, dacă cercetați ceva pentru cineva și i-ați spus că vă așteptați să aveți un răspuns până marți după-amiază, trebuie să contactați persoana respectivă sau înainte de marți după-amiază. Chiar dacă nu aveți răspunsul, trebuie să renunțați la acea persoană o linie și să știe că nu ați uitat și încă intenționați să urmați.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pasul 12
    4. Fii clar. Comunicarea bună părăsește puțin spațiu pentru eroare sau neînțelegere. Când explicați ceva, faceți acest lucru în cel mai puțin confuzie posibil. Asigurați-vă că toate detaliile importante sunt călcate înainte de a renunța la chestiune.
  • Comunicarea detaliată este importantă dacă doriți să evitați mai târziu misiunile și topitudoanele. Toată lumea trebuie să fie pe aceeași pagină. Chiar dacă lucrurile merg prost, menținând anterior comunicarea clară, va reduce cantitatea de indicare a degetelor care rezultă din nenorocire, deoarece nimeni nu poate pretinde că pur și simplu "nu știau."
  • În afaceri, în special, ar trebui, de asemenea, să comunicați în scris cât mai des posibil, astfel încât detaliile să poată fi reformate și revizuite mai târziu.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pasul 13
    5. Anticipați nevoile și cererile. Încercați să nu așteptați ca cineva să ceară înainte de a finaliza sarcinile sau favorurile. Dacă puteți anticipa o nevoie viitoare înainte de a deveni urgentă, veți demonstra un grad ridicat de capacitate.
  • Desigur, există momente când va trebui să așteptați instrucțiuni înainte de a acționa. Dacă aveți un nou loc de muncă, de exemplu, va dura ceva înainte de a ști totul suficient de bine pentru a acționa pe cont propriu.
  • Principalul lucru pe care trebuie să-l evitați este forțând oamenii să vă ceară ceva repetitiv. Indiferent cât de bine finalizați sarcina, persoana care primește rezultatele va fi probabil frustrată dacă el sau ea trebuia să vă reamintească de mai multe ori.
  • Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 14
    6. Angajați-vă. Privind ocupat și distras nu vă va face să arătați la fel de puternic cum ați putea crede, așa că nu vă distrați când vorbiți cu cineva. Asigurați-vă că fiecare persoană cu care vorbiți are atenția dvs. completă și nedivizată.
  • În special, ar trebui să opriți obsesing pe texte, apeluri și e-mailuri în detrimentul oamenilor din fața dvs. Tehnologia vă poate ține în contact constant cu ceilalți și acesta este un lucru bun, dar nu vă puteți baza pe el.
  • Trebuie să reacționați la întreaga ființă mintală și emoțională - atunci când se ocupă de ceilalți și care necesită atenție și autenticitate.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pasul 15
    7. Lucrați bine cu alții. Dacă oamenii se tem de gândul de a lucra cu voi, probabil vor respinge noțiunea de lucru pentru tu. Aflați cum să acceptați idei de la alte persoane și să vă lăsați să înveți de la ei. Când apare conflictul, se ocupă de ea în loc de a-și da într-un mod mic.
  • În loc să fixați defectele altora, ajutați-i să lucreze prin ea. În mod similar, când cineva vă subliniază defectele proprii, acceptați critica grațios și învățați să vă îmbunătățiți.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pas 16
    8. Rețeaua eficient. Chiar dacă ar trebui să aveți o reputație pozitivă cu toți cei care traversează calea dvs., ar trebui să acordați o atenție deosebită relațiilor pe care le aveți cu oamenii deja în poziții de putere.
  • De fapt, ar trebui să cauți în mod activ oameni în poziții de putere. Efectuarea conexiunilor cu oamenii potriviți va face mai ușor să vă puneți pe calea cea bună.
  • Imaginea intitulată deveni puternică Pasul 17
    9. Arătați furia când este cazul. Conflictul este inevitabil, deci nu există un punct real să fugi de ea. Gestiona lucrurile cât mai rațional și calm posibil, dar nu vă fie frică de a-ți exprima furia. În ceea ce privește puterea, furia este cel puțin mai bună decât regretul sau tristețea.
  • Există întotdeauna un loc pentru iertare și înțelegere. Acestea fiind spuse, oamenii, în general, nu vor căuta iertare dacă sunteți prea ocupați să-i cerem scuze și să regretați pentru ei. Permițându-vă să-ți exprimi furia, nu înseamnă că trebuie să fii nemilos, dar înseamnă că trebuie să demonstrezi că nu poți fi împins în jur.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pas 18
    10. Nu vă fie frică să faceți dușmani. Chiar ar trebui să încercați să vă întâlniți cu majoritatea oamenilor, dar în același timp, nu vă puteți mulțumi pe toată lumea. Nu vă fie frică să mergeți împotriva cerealelor și de a ajunge pe partea rea ​​a cuiva. Dacă vă adaptați întotdeauna să potriviți așteptările altcuiva, nu veți câștiga niciodată nici o putere sau în picioare pentru dvs.
  • În general, fiind simplu, fără a trage nici o lovitură va freca unii oameni în mod greșit, dar nu puteți lăsa această cunoaștere să vă opriți să acționați cum trebuie să acționați. Să fie tact, deschis și dispus să compromită după cum este necesar. Când împingerea vine, totuși, nu vă fie frică să urcați pe niște degete de la picioare pentru a face lucrurile corecte.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar