Cum să fii extrovert

Ați vrut vreodată să fiți fluturele sociale la o petrecere și să vă simțiți confortabil întâlniți o mulțime de oameni noi? Chiar dacă vă păstrați în mod normal și acționați introvertit, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a dezvolta o mentalitate extrovertită și socializați și mai mult. Vom începe cu câteva sfaturi despre deschiderea în timpul conversațiilor și vom trece la modalități în care puteți fi mai ieșite!

Pași

Metoda 1 din 10:
Puneți-vă telefonul.
  1. Imaginea denumită este o etapă de extrovert 1
1. Concentrați-vă pe socializare, în loc să privim un ecran. Verificarea telefonului în timp ce sunteți în jurul altor persoane vă poate face să vă simțiți închise și dezinteresați-vă. În schimb, setați telefonul pe tăcere și păstrați-l în buzunar sau în geantă, astfel încât să nu vă distrați de ea. Rămâi complet angajat cu oamenii cu care vă aflați sau faceți-vă și vă prezentați pe cineva nou dacă sunteți undeva numai.
  • Dacă sunteți încă tentat să vă verificați telefonul, lăsați-l în vehicul sau să întrebați un prieten să o țină pentru dvs.
  • S-ar putea să vă simțiți puțin inconfortabil la început de când suntem atât de obișnuiți să ne uităm la telefoanele noastre, dar încercați cel mai greu și în cele din urmă se va simți mai ușor.
Metoda 2 din 10:
Stați în mijlocul camerei.
  1. Imaginea intitulată este o etapă extrovert 2
1. Puneți-vă acolo pentru a vă implica în conversații. Stând în apropierea zidurilor sau marginile unei camere, pot face ca acesta să fie închis de la conversații. În schimb, treceți mai aproape de centrul camerei în care se adună alte persoane. Încercați să rămâneți lângă grupuri de oameni care sunteți interesați să discutați, așa că sunteți în stare să vă implicați în conversațiile lor.
  • Mișcați frecvent în cameră în jurul camerei, astfel încât să puteți interacționa cu cei mai mulți oameni.
Metoda 3 din 10:
Rămâi entuziast și energic.
  1. Imaginea intitulată este o etapă de extrovert 3
1. Arătați-vă entuziasmul pentru a vă ajuta să fiți mai plăcute. Când interacționați cu cineva, fiți prietenos și arătați un interes real pentru ei să se întâlnească ca fiind mai energic. Modificați tonul vocii dvs. atunci când vorbiți să păstrați conversația angajată. Să mențină o atitudine pozitivă, iar cealaltă persoană va răspunde de obicei în același mod.
  • Încercați să ascultați unele muzică de pompare rapidă înainte de a vă pune în situații sociale pentru a vă stimula nivelurile de energie.
  • Oamenii au diferite energii sociale, deci asigurați-vă că vă adaptați la ei. De exemplu, dacă cineva nu pare atât de energic, rămâneți pozitiv, dar acționați puțin mai relaxat în jurul lor.
Metoda 4 din 10:
Vorbeste.
  1. Imaginea intitulată este o etapă de extrovertit 4
1. Afirmați-vă pentru a vă putea alătura conversației. Mai degrabă decât să vă mențineți lucrurile sau să întrebați ce vreți să spuneți, introduceți-vă în conversație. Ridicați-vă ușor vocea, astfel încât alți oameni să audă ce spui. Încercați să evitați utilizarea cuvintelor de umplere, cum ar fi "UM", "uh" sau "Cred", deoarece ar putea să vă facă să parcă o energie scăzută și mai puțin încântată să faceți parte din conversație.
  • Dacă aveți un timp greu să vorbiți, încercați să vorbiți cu voce tare ori de câte ori aveți șansa, ca atunci când sunteți acasă de unul singur sau de conducere. În felul acesta, va fi mai ușor să-ți asculți vocea când ești cu un grup de oameni.
Metoda 5 din 10:
Împărtășiți interese personale.
  1. Imaginea intitulată este o etapă de extrovert 5
1. Vorbește despre lucrurile pe care le place, așa că oamenii te cunosc mai bine. Nu lăsați cealaltă persoană să transporte conversația și să vorbească peste tine. În schimb, încercați să echilibrați conversația prin împărtășirea unor interese proprii. După ce le-ați adus, cereți o altă persoană care sunt interesați. Încercați să găsiți ceva pe care îl aveți în comun cu cealaltă persoană, astfel încât să puteți purta o conversație mai profundă și să le cunoașteți mai bine.
  • De exemplu, dacă cineva vă întreabă cum a fost weekend-ul dvs., evitați să spuneți lucruri precum "a fost bun", sau "bine."În schimb, spuneți ceva cum ar fi:" A fost minunat! Am terminat vizionarea jocului de tronuri și chiar am iubit-o. Ai văzut-o?"
  • Dacă persoana nu este interesată de lucrurile pe care le aduceți, du-te înapoi la discuții mici înainte de a aduce altceva s-ar putea să se refere la.
Metoda 6 din 10:
Exprimați-vă opiniile.
  1. Imaginea intitulată este o etapă de extrovert 6
1. Vă veți simți mai mulțumiți dacă vă simțiți că vocea voastră este auzită. Ca introvertit, poate fi foarte ușor să rămâi liniștit, chiar dacă nu sunteți de acord cu ceva. În schimb, menționați modul în care vă simțiți personal cu o voce fermă fără a închide opiniile altor persoane. Întrebați persoana întrebând de ce simt modul în care își fac și ascultă și opiniile lor.
Metoda 7 din 10:
Ascultați activ altora.
  1. Imaginea intitulată este o etapă de extrovert 7
1. Dă-i pe alții atenția deplină, astfel încât să vă implice în mai multe conversații. După cum vorbesc ceilalți oameni, se aplecă mai aproape de ei și reacționează la ceea ce spun, cum ar fi Dogding când sunteți de acord cu ceva. Mențineți contactul vizual cu difuzorul și gândiți-vă la ceea ce spun. Evitați visul de vis sau încercarea de a gândi la următorul lucru pe care doriți să-l spuneți, deoarece vă distrage atenția de la punctele pe care o altă persoană încearcă să o facă.
  • Când termină să vorbească, îi întrebați câteva întrebări deschise pentru a-și clarifica punctele și pentru a afla mai multe despre ceea ce spun. De exemplu, ați putea întreba: "Cum te-a făcut să te simți?"
Metoda 8 din 10:
Spune da la mai multe invitații.
  1. Imaginea denumită este o etapă de extrovert 8
1. Forțați-vă în situații sociale noi pe care le puteți bucura de alții. Setați un interval de timp, cum ar fi 1 săptămână sau 1 lună, unde sunteți de acord să faceți majoritatea lucrurilor pe care vi le cereți să le faceți. Dacă cineva întreabă dacă vrei să te întâlnești sau să vii la petrecere, să accepți invitația, chiar dacă nu este ceva ce te-ai implicat în mod regulat. Faceți tot ce este mai bun din situația prin socializarea cu ceilalți și deschideți-vă la noua experiență. S-ar putea să faceți doar prieteni noi și să descoperiți un nou hobby pe care îl iubiți cu adevărat.
  • Evitați să spuneți da lucruri care sunt ilegale sau te-ar putea pune în pericol.
Metoda 9 din 10:
Încercați noi experiențe.
  1. Imaginea denumită este o etapă extrovert 9
1. Expuneți-vă la lucrurile pe care în mod normal nu le-ați face să o practicați să ieșiți. Este foarte ușor să faci lucruri care te fac să te simți confortabil, dar s-ar putea să lipsești pe ceva pe care-l iubești cu adevărat. Gândiți-vă la lucrurile pe care doriți să le atingeți și păstrați-vă ochii deschiși pentru noi oportunități care vă sunt puse la dispoziție. Faceți-o un punct pentru a ieși din zona dvs. de confort frecvent, astfel încât să puteți întâlni oameni noi și să descoperiți noi pasiuni.
  • Căutați locuri sau experiențe în care oamenii au interese similare ca tine. De exemplu, încercați să găsiți un club de carte dacă vă place să citiți sau să participați la o clasă de yoga dacă sunteți în stare de fitness.
Metoda 10 din 10:
Setați obiective specifice extrovertibile.
  1. Imaginea intitulată este o etapă de extrovert 10
1. Veniți cu niște pași acționabili pe care îi puteți lua, așa că aveți un plan. Dacă spui doar "Voi fi mai ieșind", s-ar putea să vă confundați cu privire la ce să faceți și să vă simțiți copleșiți. În schimb, scrieți o listă de acțiuni specifice pe care le puteți lua în viața dvs. care vă pune din zona dvs. de confort. Scopul de a face cel puțin un lucru extrovertit în fiecare zi. Unele acțiuni pe care le puteți lua includ:
  • Vorbind cu o persoană nouă în fiecare zi
  • Angajarea în conversație când cineva vorbește cu dvs
  • Mergând la prânz cu o persoană nouă o dată pe săptămână

sfaturi

Urmăriți cum acționează alți oameni extrovertiți, astfel încât să puteți modela comportamentul dvs.
  • Nu este nimic în neregulă cu a fi introvertit. Nu simțiți nevoia de a vă împinge mai mult decât vă simțiți confortabil, așa că nu vă subliniați.
  • Avertizări

    Dați-vă o perioadă de nefuncționare între vederea altor oameni, astfel încât să aveți o șansă de a vă reîncărca și nu dezvoltați oboseala socială.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar