Cum să fii pozitiv

Când ne gândim la cuvântul "pozitiv", majoritatea dintre noi cred că "fericit." In orice caz, fericire nu este singurul tip de pozitivitate. Există multe modalități de a fi mai pozitive în viața voastră, chiar și atunci când vă confruntați cu tristețe, furie sau provocări. Cercetările sugerează că avem capabilități puternice alege emoții pozitive și modalități de gândire. De fapt, emoțiile noastre schimbă literalmente corpurile noastre pe un nivel celular. Multe dintre experiențele noastre din viață sunt rezultatul modului în care interpretăm și răspundem împrejurimile noastre. Din fericire, mai degrabă decât reprimarea sau încercarea de a "scapa" de sentimente negative, putem alege să interpretăm și să le răspundem diferit. Veți găsi că cu unele practici, răbdare și perseverență, puteți deveni mai pozitiv.

Pași

Partea 1 din 3:
Începând cu tine însuți
  1. Imaginea denumită Pasul 1
1
Acceptați unde vă aflați. Nu puteți schimba modul în care vă gândiți dacă nu puteți (sau nu veți) să identificați problema. Acceptarea faptului că aveți gânduri și sentimente negative și că nu vă bucurați de modul în care vă răspundeți în prezent, vă poate ajuta să începeți procesul de schimbare.
  • Încercați să nu vă judecați pentru gândurile sau sentimentele voastre. Amintiți-vă: gândurile care apar sau sentimentele pe care le experimentați nu sunt în mod inerent "bune" sau "rele", sunt doar gânduri și sentimente. Ce tu poate sa controlul este modul în care interpretați și răspundeți la ele.
  • Acceptați lucrurile despre tine că nu vă puteți schimba. De exemplu, dacă sunteți o persoană introvertită care are nevoie numai de timp liniștită pentru a "reîncărca", încercând să fie un extrovertit tot timpul vă va face probabil să vă simțiți să vă simțiți drenați și nefericiți. Acceptați-vă pentru cine sunteți acum, așa cum sunteți. Puteți apoi să vă simțiți liberi să vă dezvoltați acel sine în cel mai pozitiv pe care îl puteți fi!
  • Imaginea denumită Pasul 2
    2
    Face goluri. Obiectivele ne oferă o perspectivă mai pozitivă asupra vieții. Cercetările au arătat că stabilirea unui obiectiv realist vă poate face să vă simțiți mai încrezător și să vă stimulați auto-eficacitatea, chiar dacă nu atingeți imediat obiectivul. Stabilirea obiectivelor care vă sunt personale semnificative și aliniați cu valorile dvs. vă vor ajuta să le atingeți și să vă deplasați în viața voastră.
  • Începeți mici cu obiectivele dvs. Nu trage pentru luna imediat. Încet și sigur se câștigă cursa. Faceți-vă obiectivele specifice. Scopul "Fii mai pozitiv" este minunat, dar este atât de mare, probabil că nu veți avea nicio idee cum să începeți. În schimb, setați obiective specifice mai mici, cum ar fi "meditați de două ori pe săptămână" sau "zâmbiți la un străin o dată pe zi."
  • Cuvântați-vă obiectivele pozitiv. Cercetările arată că sunteți mai probabil să vă atingeți obiectivele dacă le spuneți pozitiv. Cu alte cuvinte, faceți obiectivele dvs. ceva ce lucrați spre, nu încercând evita. De exemplu: "Opriți alimentarea cu junk" este un scop nefolositor. Poate provoca sentimente de rușine sau de vinovăție. "Mănâncă 3 porții de fructe și legume în fiecare zi" este specifică și pozitivă.
  • Păstrați obiectivele pe baza propriilor acțiuni. Amintiți-vă că nu puteți controla pe nimeni altcineva. Dacă ați stabilit obiective care necesită un anumit răspuns de la alții, puteți ajunge să vă simțiți în jos dacă lucrurile nu merg așa cum ați sperat. În schimb, stabiliți obiective care depind de ce tu poate controla - propria dvs. performanță.
  • Imaginea intitulată Fii pozitiv Pasul 3
    3. Practicelizare-bunătate Meditație. De asemenea cunoscut ca si Metta Bhavana sau "meditație de compasiune", acest tip de meditație are rădăcini în tradițiile budiste. Vă învață să extindeți sentimentele iubirii pe care le simțiți deja pentru cei mai apropiați membri ai familiei și să o extindeți la alții din lume. De asemenea, sa demonstrat că vă îmbunătățește rezistența dvs. - capacitatea dvs. de a reveni de la experiențele negative - și relațiile dvs. cu ceilalți în doar câteva săptămâni. Puteți vedea efecte pozitive în doar cinci minute pe zi.
  • Multe locuri oferă cursuri în meditație de compasiune. De asemenea, puteți verifica câteva meditații mp3 ghidate online. Centrul pentru mintea contemplativă în societate și Centrul de Cercetare de Conștientizare UCLA au ambele meditații de bunătate iubitoare și de bunătate.
  • Se pare că meditația iubitoare de bunătate este bună pentru sănătatea dvs. mintală. Studiile au arătat că meditația de compasiune scade simptomele depresiei, sugerând că compasiunea de învățare pentru alții vă poate ajuta să vă extindeți compasiunea.
  • Imaginea intitulată Fii pozitiv Pasul 4
    4. Tine un jurnal. Cercetările recente sugerează că există de fapt o formulă matematică pentru pozitivitate: trei emoții pozitive pentru fiecare emoție negativă pare să vă păstreze într-un echilibru sănătos. Păstrarea unui jurnal vă poate ajuta să vedeți toate experiențele emoționale în ziua dvs. și să determinați unde propriul raport are nevoie de ajustare. De asemenea, vă poate ajuta să vă concentrați asupra experiențelor dvs. pozitive, astfel încât să fiți mai probabil să le amintiți mai târziu.
  • Păstrarea unui jurnal ar trebui să fie mai mult decât o listă de lucruri pe care nu le-ați plăcut. Cercetările sugerează că concentrarea numai asupra emoțiilor și experiențelor negative din jurnalul dvs. le va consolida, conducând să vă simțiți mai negativi.
  • În schimb, scrieți ceea ce ați simțit, fără ao judeca ca fiind bun sau rău. De exemplu, o experiență negativă ar putea arăta astfel: "M-am simțit rănită astăzi când colegul meu a făcut o glumă despre greutatea mea."
  • Apoi, gândiți-vă la răspunsul dvs. Cum ați răspuns în acest moment? Cum ați alege să răspundeți acum, cu o mică distanță? De exemplu: "În prezent, m-am simțit oribil de mine, ca și cum aș fi lipsit de valoare. Acum gândindu-mă înapoi, îmi dau seama că colegul meu spune lucruri insensibile pentru toată lumea. Altcineva nu mă poate defini sau valoarea mea. Doar eu pot face asta."
  • Încercați să vă gândiți cum puteți utiliza aceste experiențe ca experiențe de învățare. Cum puteți folosi acest lucru pentru o creștere personală? Ce veți face data viitoare? De exemplu: "Data viitoare cineva spune ceva rău, îmi voi aminti că judecățile lor nu mă definesc. Voi spune, de asemenea, colegului meu că comentariile sale sunt insensibile și rănesc sentimentele mele, ca să-mi amintesc că sentimentele mele sunt importante."
  • Nu uitați să includeți și lucrurile pozitive din jurnalul dvs! Luând chiar și câteva momente pentru a observa o bunătate de la un străin, un apus de soare frumos sau un chat plăcut cu un prieten vă va ajuta să "păstrați" aceste amintiri, astfel încât să le puteți aminti mai târziu. Cu excepția cazului în care vă concentrați asupra lor, probabil că vor trece direct de anunțul dvs.
  • Imaginea denumită Pasul 5
    5. Practicați recunoștința activă. Recunoștința este mai mult decât o sentiment, e o face. Zeci de studii au arătat că recunoștința este bună pentru dvs. Vă schimbă perspectiva aproape imediat, iar recompensele continuă să crească cu cât practici mai mult.Recunoștința vă ajută să vă simțiți mai pozitivi, vă îmbunătățește relațiile cu ceilalți, încurajează compasiunea și crește sentimentele de fericire.
  • Unii oameni sunt în mod natural mai mari în "Tractul recunoștinței", starea naturală de a simți recunoscătoare. Cu toate acestea, puteți favoriza o "atitudine de recunoștință" indiferent de nivelul "Tractului recunoștință" pe care îl aveți în mod firesc!
  • În relații și situații, evitați să vă apropiați de faptul că voi "meritați" ceva de la ei. Acest nu înseamnă că credeți că nu meritați nimic și nu înseamnă că vă puneți cu maltratare sau lipsă de respect. Înseamnă doar că ar trebui să încercați să vă apropiați de lucrurile fără să vă simțiți ca și cum ați "intitulat" la un anumit rezultat, acțiuni sau beneficii.
  • Împărtășește-ți recunoștința cu ceilalți. Împărtășirea sentimentelor de recunoștință cu alții vă ajută să "stabiliți" acele sentimente în memoria dvs. De asemenea, poate inspira sentimente pozitive în oamenii cu care vă împărtășiți. Vedeți dacă aveți un prieten care va fi "partenerul dvs. de recunoștință" și împărtășiți trei lucruri pentru care sunteți recunoscători între ei în fiecare zi.
  • Faceți un efort de a recunoaște toate lucrurile pozitive care se întâmplă pe tot parcursul zilei. Scrieți-i în jos într-un jurnal, fotografii pentru instagram, scrie despre ei pe Twitter - orice vă ajută să recunoașteți și să vă amintiți aceste lucruri mici pentru care sunteți recunoscător. De exemplu, dacă clătitele dvs. de afine s-au dovedit drept, sau traficul de lucru nu a fost rău, sau prietenul tău ți-a dat un compliment pe tinuta ta, nota aceste lucruri! Se adaugă rapid.
  • Savurați aceste lucruri bune. Oamenii au o tendință proastă de a se concentra asupra lucrurilor negative și de a lăsa lucrurile pozitive să alunece chiar lângă noi. Când observați lucrurile pozitive din viața voastră, luați o clipă pentru a le recunoaște cu atenție. Încercați să le "păstrați" în memoria dvs. De exemplu, dacă vedeți o grădină frumoasă de flori pe plimbarea zilnică, opriți-vă pentru o clipă și spuneți-vă: "Acesta este un moment frumos și vreau să vă amintesc cât de recunoscător mă simt pentru asta."Încercați să luați un" instantaneu "mental al momentului. Acest lucru vă poate ajuta să vă amintiți aceste lucruri mai târziu, când aveți un timp greu sau o experiență negativă.
  • Imaginea intitulată Fii pozitiv Pasul 6
    6. Utilizați auto-afirmații. Afirmațiile de sine pot părea puțin brânză, dar cercetările sugerează că lucrează la un nivel fundamental - pot forma de fapt noii "gândire pozitivă". Amintiți-vă: creierul vă place să folosească tăieturi scurte și va fi scurtată pentru a utiliza căile care sunt utilizate cel mai frecvent. Dacă o faci un obicei obișnuit de a spune lucruri pline de compasiune, creierul tău va veni să vadă că "norma."Auto-vorbirea pozitivă și auto-afirmațiile pot reduce, de asemenea, stresul și depresia, intensificați sistemul imunitar și creșteți abilitățile de coping.
  • Alegeți afirmații care vă sunt personale semnificative pentru dvs. S-ar putea să alegeți să utilizați afirmații care arată compasiune corpului dvs., gândurilor dvs. despre dvs. sau pentru a vă reaminti de tradițiile voastre spirituale. Orice te face să te simți pozitiv și liniștit despre tine, fă-o!
  • De exemplu, ați putea spune ceva de genul "corpul meu este sănătos și mintea mea este frumoasă" sau "Astăzi voi face tot ce pot pentru a fi natură" sau "Astăzi, divinitatea mea / figura spirituală este cu mine când trec prin ziua."
  • Dacă vă luptați cu o anumită zonă, încercați să vă concentrați activ pe găsirea afirmațiilor pozitive în acea zonă. De exemplu, dacă aveți probleme de imagine corporală, încercați să spuneți ceva de genul: "Eu sunt frumos și puternic" sau "pot învăța să mă iubesc așa cum iubesc pe alții" sau "sunt vrednic de dragoste și de respect."
  • Imaginea denumită Pasul 7
    7
    Cultivați optimismul. Cercetătorii din anii 1970 au descoperit că printre oamenii care au câștigat loteria - un eveniment pe care majoritatea dintre noi, probabil ne gândim la fel de incredibil de pozitiv - nu au fost mai fericiți după un an decât oamenii care nu au avut. Acest lucru se datorează faptului că Adaptarea hedonică: Oamenii au o "linie de bază" de fericire la care ne întoarcem după evenimente externe (bune sau rele). Cu toate acestea, chiar dacă linia de bază naturală este destul de scăzută, puteți cultiva în mod activ optimismul. Optimismul vă îmbunătățește stima de sine, simțul general al bunăstării și relațiile cu ceilalți.
  • Optimismul este o modalitate de interpretare a lumii. Datorită flexibilității creierului uman, puteți învăța diferite modalități de interpretare! Persoanele pesimiste văd lumea în termeni neschimbați, internalizați: "Totul este nedrept," "Nu voi putea niciodată să schimb acest lucru", viața mea e de rahat și este vina mea."O perspectivă optimistă a lumii în termeni flexibili și limitați.
  • De exemplu, o perspectivă pesimistă s-ar putea uita la recitalul Big Cello pe care îl ai săptămâna viitoare și să spui: "Eu deja suge la violoncel. O să-ți dau seama, oricum. S-ar putea să joc doar nintendo."Această afirmație face o presupunere că abilitățile dvs. de violoncel sunt înnăscute și permanente, mai degrabă decât ceva ce puteți influența cu munca grea. De asemenea, face o declarație globală privind vina despre dvs. - "Eu suge la violoncel" - ceea ce face ca ele să fie ca abilitățile dvs. de violoncestie. Această perspectivă pesimistă ar putea însemna că nu practicați violonul pentru că vă simțiți că este inutil sau vă simțiți vinovat pentru că sunteți "rău" la ceva. Nici nu este utilă.
  • O perspectivă optimistă ar aborda această situație ceva de genul acesta: "Cea mai mare recital Cello este săptămâna viitoare și nu sunt mulțumit de unde sunt acum. Voi practica o oră suplimentară în fiecare zi până la recital, și apoi să fac tot ce pot. Asta-i tot ce pot face, dar cel puțin o să știu că am lucrat atât de tare încât am putut să reușesc."Optimismul nu spune că provocările și experiențele negative nu există. Alege să le interpreteze diferit.
  • Există o mare diferență între optimismul adevărat și optimismul "orb". Optimismul orb s-ar putea aștepta să ridicați celula pentru prima dată și să vă admiși la Școala Juilliard. Acest lucru nu este realist, iar astfel de așteptări te-ar putea lăsa dezamăgit. Adevăratul optimism recunoaște realitatea situației dvs. și vă permite să vă pregătiți să vă confruntați cu ei. O perspectivă cu adevărat optimistă ar putea să se aștepte ca va trebui să muncești din greu timp de câțiva ani și chiar tu ar putea să nu fiți admiși la școala dvs. de vis, dar veți fi făcut tot ce puteți pentru a vă atinge scopul.
  • Imaginea intitulată Fii pozitiv Pasul 8
    8. Învață să refaceți experiențele negative. Unul dintre greșelile pe care oamenii le fac încearcă să evite sau să ignore experiențele negative. Acest lucru are sens, la un nivel, pentru că sunt dureroase. Cu toate acestea, încercarea de a reprima sau ignora aceste experiențe, de fapt, dăunează abilității tale de a face față lor. În schimb, luați în considerare modul în care puteți refuza aceste experiențe. Puteți învăța de la ei? Îi poți vedea diferit?
  • De exemplu, ia în considerare inventatorul Myshkin Ingawale. Într-un TED TED 2012, Ingawale a spus povestea despre modul în care a inventat tehnologia pentru a salva viața femeilor însărcinate în India rurală. Primele 32 de ori a încercat să-și inventeze dispozitivul, nu a funcționat. Din nou și din nou, sa confruntat cu ocazia de a-și interpreta experiența ca eșec și de a renunța. Cu toate acestea, el a ales să folosească aceste experiențe pentru a învăța din provocările anterioare, iar acum invenția sa a ajutat la reducerea deceselor femeilor însărcinate în India rurală cu 50%.
  • Ca un alt exemplu, ia în considerare dr. Viktor Frankl, care a fost întemnițat într-o tabără de concentrare nazistă în timpul Holocaustului. În ciuda faptului că se confruntă cu cel mai rău omenity, dr. Frankl a ales să-și interpreteze situația în termenii lui, scriind că "totul poate fi luat de la un om, dar un lucru: ultima dintre libertățile umane - să aleagă atitudinea cuiva în orice set de circumstanțe, să aleagă propriul drum."
  • În loc să vă lăsați imediat să răspundeți la o provocare sau o experiență negativă cu negativitate, faceți un pas înapoi și examinați situația. Ce a mers cu adevărat greșit? Ceea ce este într-adevăr în joc? Ce puteți învăța de la acest lucru pentru a face diferit data viitoare? Această experiență te-a învățat să fii mai bun, mai generos, mai înțelept, mai puternic? Luând o clipă pentru a reflecta asupra experienței, mai degrabă decât să o vadă automat ca fiind negativă, vă va ajuta să o re-interpretați.
  • Imaginea denumită Pasul 9
    9. Utilizați corpul. Corpul tău și mintea ta sunt strâns legați. Dacă te lupți să te simți pozitiv, ar putea fi pentru că corpul tău lucrează împotriva ta. Psihologul social Amy Cuddy a arătat că poziția dvs. poate afecta chiar și nivelurile de hormoni de stres din corpul vostru. Încercați să vă așezați drept. Țineți umerii înapoi și pieptul înainte. Țineți privirea în fața dvs. Ocupa spatiu. Aceasta se numește "Power Pose" și vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezători și optimiști.
  • Zâmbet. Cercetările sugerează că atunci când zâmbiți - indiferent dacă vă "simțiți" fericiți sau nu - creierul vă ridică starea de spirit. Acest lucru este valabil mai ales dacă utilizați a Duchenne Smile, care activează mușchii din jurul ochilor dvs., precum și gura voastră. Oamenii care au zâmbit în timpul procedurilor medicale dureroase chiar au raportat mai puține dureri decât oamenii care nu au făcut-o.
  • Rochie într-un mod care vă exprimă. Ceea ce purtați afectează modul în care vă simțiți. Un studiu a arătat că persoanele care purtau haine de laborator în timp ce efectuează o sarcină științifică simplă efectuate mult mai bine decât oamenii care nu au purtat haine de laborator - chiar dacă haina era singura diferență! Găsiți haine care vă fac să vă simțiți bine despre dvs. și să le purtați, indiferent de ce societatea încearcă să spună despre asta. Și nu vă împiedicați să vă investiți dimensiunea cu orice înțeles: dimensiunile de îmbrăcăminte sunt complet Arbitrar, iar dimensiunea unui magazin 4 este dimensiunea unui alt magazin 12. Amintiți-vă, niciun număr aleator nu determină valoarea dvs!
  • Imaginea intitulată Fii pozitiv Pasul 10
    10. Fă niște exerciții. Când vă exercitați, corpul dvs. eliberează endorfine puternice, substanțele chimice naturale "simt-bune" ale corpului. Exercitarea poate ajuta la combaterea sentimentelor de anxietate si depresie. Studiile au arătat, de asemenea, că exercițiile obișnuite și moderate mărește sentimentele de calm și bunăstare.
  • Scopul timp de cel puțin 30 de minute de activitate fizică moderată în fiecare zi.
  • Nu trebuie să fii un culturist pentru a obține nici efectele exercițiilor fizice. Chiar și exercițiile moderate, cum ar fi jogging, înot sau grădinărit vă pot ajuta să vă simțiți mai pozitiv.
  • Exerciții care includ meditația, cum ar fi Yoga și Tai Chi, vă poate ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai pozitivi și să vă măriți sănătatea generală.
  • Imaginea denumită Pasul 11
    11. Creați viața din interior. Dacă doriți mai mult succes, concentrați-vă pe toate căile pe care le aveți de succes. Dacă doriți mai multă dragoste, concentrați-vă asupra tuturor oamenilor care deja îi pasă de dvs. și de abundența iubirii pe care trebuie să o dați altora. Dacă doriți să creați o sănătate mai mare, concentrați-vă asupra tuturor modalităților în care sunteți sănătoși și așa mai departe și așa mai departe.
  • Imaginea denumită Pasul 12
    12
    Nu transpiră lucrurile mici. Toată lumea din viață se confruntă cu lucruri care par mai importante în acel moment, dar nu sunt într-adevăr o problemă dacă ne întoarcem și avem Perspectivă adecvată. Cercetările au arătat că acele lucruri materiale care vă pot fi în jos nu vă vor face de fapt fericiți. De fapt, concentrarea asupra lucrurilor este adesea o modalitate de a compensa alte nevoi care nu sunt îndeplinite. Cercetările sugerează că avem nevoie de cinci lucruri de bază pentru a înflori în viață:
  • Emoții pozitive
  • Angajament (implicarea într-adevăr implicat sau măturat în ceva)
  • Relații cu alții
  • Sens
  • Realizare
  • Amintiți-vă că puteți defini ce înseamnă aceste lucruri pentru dvs! Nu vă împiedicați ceea ce alții au definit drept "înseamnă" sau "realizare."Dacă nu găsiți semnificație personală în ceea ce faceți și cum acționați, nu vă veți simți bine despre asta. Obiecte materiale, faime și bani într-adevăr nu Te face fericit.
  • Partea 2 din 3:
    Înconjurat de influențe pozitive
    1. Image denumită Pasul 13
    1
    Utilizați legea atracției. Activitatea și gândurile noastre sunt pozitive sau negative ca magneții. Pe măsură ce evităm să abordăm o problemă, atunci continuă așa cum este - sau se înrăutățește. Negativitatea noastră se reglementează ziua. Dar, cu atât mai mult credem pozitiv, cu atât mai proactiv vom acționa și vom ajunge la obiective și modalități de a depăși și de a accepta opțiuni pozitive - și acestea vor aduce recompensele lor. De fapt, gândurile pozitive pot chiar să-ți sporească sistemul imunitar!
  • Imaginea denumită Pasul 14
    2. Faceți lucrurile pe care le iubiți. Sună simplu, dar este greu să executați uneori. Viața ta poate fi foarte ocupată, astfel încât să sculpă unele sarcini în ziua ta care te fac în mod constant fericit. Când faci ceva pe care-l iubești, ești distras de a fi trist sau negativ. Unele activități pozitive pe care le puteți face sunt:
  • Ascultând muzică. Ascultați genul pe care îl place.
  • Citind. Citirea este bună pentru tine. Te poate învăța chiar empatia. Și, dacă citiți non-ficțiune, vă poate ajuta să învățați noi informații și perspective asupra lumii.
  • Expresie creativă, e.G. Pictură, scris, origami, etc.
  • Sport, hobby-uri etc.
  • Fiind cu prietenii și familia.
  • Awe-inspirat. Studiile arată că sentimentul de uimire sau minune pe care îl experimentați când vă plimbați în natură, vizionarea unei picturi uimitoare sau ascultați simfonia preferată este minunată pentru sănătatea dvs., fizic și mental. Găsiți modalități de a încorpora puțin minune în viața voastră ori de câte ori puteți.
  • Imaginea intitulată Fii pozitiv Pasul 15
    3. Înconjurați-vă cu prietenii. Apreciați oamenii din viața voastră care au stat lângă tine prin gros și subțire.Să-și ajute sprijinul pentru a vă ajuta să deveniți mai pozitiv și în procesul pe care îl veți ajuta probabil și. Prietenii ajută reciproc prin atât vremurile bune, cât și cele rele.
  • Studiile au arătat că oamenii care se înconjoară cu prietenii care au valori și perspective similare sunt mult mai probabil să se simtă fericite și pozitive în ceea ce privește viața lor decât oamenii care nu o fac.
  • Interacționarea cu persoanele pe care le iubiți provoacă creierul dvs. pentru a elibera neurotransmițătorii care vă fac să vă simțiți fericiți (dopamină) și relaxați (serotonina). Petrecerea timpului cu prietenii și cei dragi vă vor face să vă simțiți mai pozitiv pe un nivel chimic!
  • De asemenea, vă puteți încuraja prietenii și cei dragi pentru a deveni partenerii dvs. de recunoștință. Dacă încurajați o rețea de partajare a lucrurilor pe care le-ați recunoscător, imaginați-vă pozitivitatea pe care o puteți ajuta reciproc!
  • Image denumită Pasul 16
    4. Arată compasiune altora. Compasiunea face ceva bun pentru altcineva, mai ales dacă acea persoană este mai puțin privilegiată decât tine. Poate chiar să-ți sporească pozitivitatea. De exemplu, cercetările au arătat că atunci când oamenii dau carității, ei se simt atât de fericiți ca atunci când primesc banii înșiși! Gândiți-vă la modalități pe care le puteți sluji altora, indiferent dacă este vorba de un nivel individual sau în comunitatea dvs. și să practicem compasiune. Nu numai că este bine pentru alții, este chiar bine pentru sănătatea ta!
  • Ca și cum ar fi. Dacă facem ceva frumos pentru altcineva, mai ales dacă este neașteptat, există o șansă mai mare ca persoana să plătească favoarea înapoi, poate nu direct la noi, ci la altcineva. În cele din urmă, într-un mod direct sau indirect, se va întoarce la noi. Unii oameni numesc asta Karma. Orice ar fi chemat, studiile științifice au arătat că principiul "plătiți înainte" este un lucru real.
  • Încercați îndrumarea, voluntariatul sau cereți-vă bisericii cum vă puteți implica.
  • Faceți un microloan pentru cineva care are nevoie. Un microloan de la câțiva dolari către o persoană într-o țară în curs de dezvoltare îl poate ajuta să-și dezvolte afacerea sau să devină independentă din punct de vedere economic. Și majoritatea microloși au și rate de rambursare a 95+.
  • Încercați să oferiți mici daruri oamenilor din jurul vostru, chiar și străini. Cumpărați o persoană aleatorie în linie o ceașcă de cafea. Trimite un prieten pe care l-ai făcut cu el în minte. Oferirea de cadouri stimulează producția de dopamină în creierul dvs. - de fapt, puteți obține chiar și o "grabă fericire" mai mare de la ea decât persoana care primește darul!
  • Imaginea intitulată Fii pozitiv Pasul 17
    5
    Găsiți o cotație optimistă sau spunând și păstrați-o în portofel sau în buzunar. Când sunteți puțin nesigur sau vă simțiți ca un pick-me-up, verificați-l pentru o referință rapidă. Iată câteva citate celebre pe care le-ați putea începe cu:
  • Cât de minunat este că nimeni nu trebuie să aștepte un singur moment înainte de a începe să îmbunătățească lumea. - Anne Frank
  • Optimistul proclamă că trăim în cele mai bune din toate lumile posibile, iar pesimistul se teme că acest lucru este adevărat. - Cablfel James Branch
  • Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor este că o persoană își poate schimba viitorul prin schimbarea doar atitudinii sale. - Oprah Winfrey
  • Dacă auziți o voce înăuntru, spuneți că "nu puteți picta", apoi prin toate mijloacele și acea voce va fi tăcută. - Vincent van Gogh
  • Image denumită Pasul 18
    6. Vedeți un terapeut. O percepție greșită este că oamenii "au nevoie" doar pentru a vedea un consilier sau terapeut atunci când există ceva "greșit."Dar ia în considerare: te duci la dentist pentru curățare, chiar și atunci când nu ai cavități. Te duci la medic pentru verificări anuale, chiar dacă nu ești bolnav. Văzând un terapeut poate fi, de asemenea, o tehnică utilă "preventivă". Și dacă doriți să învățați cum să vă gândiți și să vă comportați mai pozitiv, un terapeut sau un consilier vă poate ajuta să identificați modele nefolositoare în gândirea dvs. și să dezvoltați noi strategii pozitive.
  • Puteți să vă întrebați medicul pentru o sesizare sau verificați directoarele online. Dacă aveți asigurări de sănătate, furnizorul dvs. vă poate spune despre consilieri din rețeaua dvs.
  • Opțiunile low-cost există adesea. Verificați online pentru clinici de sănătate mintală, centre comunitare de sănătate, chiar și centre de consiliere cu servicii publice conduse de colegii și universități.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând influențele negative
    1. Imaginea numită Fii pozitiv Pasul 19
    1
    Evitați influențele negative. Oamenii sunt foarte susceptibili la "contagiune emoțională", ceea ce înseamnă că sentimentele celor din jurul nostru influențează propria noastră. Direcționați un comportament rău și negativitate, astfel încât să nu se frece asupra dvs.
    • Alege-ți prietenii cu înțelepciune. Prietenii ne înconjoară cu impactul copleșitor asupra perspectivelor noastre - atât bine cât și rele. Dacă prietenii dvs. sunt întotdeauna negativi, luați în considerare împărtășirea procesului propriu de pozitivitate cu ei. Să le încurajeze să învețe și modalități de a fi pozitivi. Dacă sunt încă îndoite să rămână negative, este posibil să fie nevoie să detașați de la ei pentru propriul dvs. drag.
    • Faceți numai ceea ce vă simțiți confortabil. Dacă nu vă simțiți confortabil să faceți ceva, probabil că vă simțiți rău, vinovați sau preocupați de ao face. Care nu face pentru o experiență pozitivă. Învățând să spun "Nu" la lucrurile pe care nu doriți să le faceți, vă poate ajuta să vă simțiți mai puternici și mai mult cu voi înșivă. Acest lucru este adevărat cu prietenii și cei dragi și în situații de lucru.
  • Imaginea intitulată Fii pozitiv Pasul 20
    2
    Provocați gândurile negative. Este ușor să vă măriți într-un model de gândire "automată" sau o gândire negativă obișnuită, mai ales despre noi înșine. Putem deveni proprii critici. De fiecare dată când întâmpinați un gând negativ, luați timp să îl provocați. Încercați să o transformați într-un gând pozitiv sau să găsiți defectele logice în gândirea negativă. Dacă faceți acest lucru destul de mult, va deveni obișnuit și va face o diferență extraordinară în îmbunătățirea abilităților dvs. de gândire pozitivă. Spune "Eu pot!" mai mult decât "Nu pot!" Amintiți-vă, totul poate fi încadrat pozitiv - faceți un efort neîncetat pentru a face acest lucru.
  • De exemplu, dacă te înfurie și snap la un prieten, instinctul tău ar putea fi să te gândești: "Sunt o persoană oribilă."Aceasta este o distorsiune cognitivă: face o declarație generală despre un anumit incident. Creează sentimente de vinovăție, dar nu nimic pe care îl puteți folosi pentru a învăța de la.
  • În schimb, acceptați responsabilitatea pentru acțiunea dvs. și luați în considerare ceea ce ar trebui să faceți ca răspuns. De exemplu: "M-am rupt la prietenul meu, care probabil îi rănește sentimentele. M-am înșelat. Îmi voi cere scuze și data viitoare, voi cere să iau puțină pauză când discutăm ceva intens."Acest mod de gândire nu vă generalizează ca" oribil ", ci ca o persoană care a făcut o greșeală și poate învăța și a crește de la ea.
  • Dacă aflați că aveți frecvent gânduri negative despre dvs. (sau alții), faceți-mi un obicei să găsiți trei lucruri pozitive pentru a vă spune despre fiecare dintre cele negative. De exemplu, dacă gândul apare că sunteți "prost", provocați-vă că gândirea cu trei pozitive: "Am gândul că sunt prost. Dar doar săptămâna trecută am terminat acest proiect mare pentru a rave recenzii. Am rezolvat probleme dificile în trecut. Sunt o persoană capabilă și am doar un timp greu chiar acum."
  • Chiar și atunci când nu obținem ceea ce vrem, câștigăm experiență valoroasă. Experiențele sunt adesea mult mai valoroase decât lucrurile materiale. Lucrurile materiale pierdute încet - experiențele rămân cu noi, în creștere, întreaga noastră viață.
  • Există atât aspecte pozitive, cât și negative în majoritatea situațiilor. Noi să alegeți la care ne vom concentra. Putem încerca să ne prindem când suntem negativi și încercăm să gândim opusul.
  • Nu există niciun sens să vă îngrijorați de negative dacă nu pot fi schimbate. Unele părți ale vieții sunt "nepotrivit." Asta pentru că viața doar "este." Dacă vom pierde energia și fericirea asupra lucrurilor pe care nu le putem schimba, vom face doar noi înșine mai frustrați.
  • Imaginea intitulată este pozitivă Pasul 21
    3. Să se ocupe de traumele trecute. Dacă vă simțiți că vă simțiți în mod constant nefericiți, supărați sau negativi, este posibil să aveți unele probleme de bază care trebuie abordate. Căutați ajutor profesional în tratarea traumelor, cum ar fi abuzul trecut, expunerea la stres, dezastre naturale, durerea și pierderea.
  • Căutați un profesionist de sănătate mintală licențiat, în special unul care se specializează în tratarea traumei dacă puteți găsi unul. Lucrul prin traumele dvs. cu un consilier sau terapeut poate fi dificil, chiar dureros, dar veți ieși mai puternici și mai pozitivi la sfârșit.
  • Imaginea denumită Pasul 22
    4. Nu vă fie frică de eșec. Pentru a parafraza Franklin D. Roosevelt, singurul lucru pe care trebuie să ne temem este să se tem de frica. Vom cădea și vom face greșeli. Este vorba de modul în care ne întoarcem din nou că contează. Dacă ne așteptăm să reușim, dar nu ne temem de eșec, avem cea mai bună șansă de a rămâne pozitiv pe tot parcursul tuturor.
  • sfaturi

    În fiecare dimineață, uitați-vă în oglindă și gândiți-vă la cinci calități bune pe care le aveți.
  • Nu renunta. Obiceiurile bune pot înlocui cele rele prin perseverență continuă.
  • Amintiți-vă că ne controlam gândurile. Dacă ne gândim negativ, îl putem schimba oricând gândindu-mă la ceva pozitiv.
  • Efectuarea progresului este un succes. Dacă sunteți implicați în mod pozitiv evenimente în interiorul dvs. - în gândurile dvs. - atunci nu există nici un scop în care nu puteți face progrese. Obiectivele noastre angajate sunt puternice.
  • Păstrați un fișier "Sunshine" plin de carduri și scrisori pe care le-ați primit de la familie și prieteni.Trageți fișierul când vă simțiți scăzut - amintiți-vă că contează pentru oameni. Acești oameni iubesc și îi pasă de tine. E greu să fii jos când știi că aduci bucurie atât de mulți oameni.
  • Când simți că vrei să spargi, respiră adânc, conta la 10, au o băutură de apă și zâmbet. Chiar dacă zâmbetul este forțat, este încă un zâmbet și vă va face să vă simțiți mai bine.
  • Încurajați pe alții. Este greu să fii pesimist când încerci să ridici spiritele altcuiva.
  • Când nu sunteți în stare să vă gândiți la nimic, dar doriți un confort de sentimente negative, încercați să vă uitați la unele imagini sau imagini pozitive pentru fericire pe Internet.
  • Nu vă pedepsiți pentru tot! Uită-te la ceea ce a lucrat și ce nu a funcționat și îți amintești data viitoare.
  • Gândiți-vă la ceea ce ați făcut care a făcut o persoană fericită sau ce ați făcut pentru a ajuta o persoană. Gândiți-vă când ați ajutat pe cineva într-o situație simplă sau dificilă. Să se simtă ca o persoană bună, puteți face ceva frumos unei persoane, care nu numai că persoana se simte fericită, dar vă va face să vă simțiți bine despre dvs.
  • Chiar dacă coborâșurile vieții, puteți să regretați cu adevărat, încercați să nu vă gândiți prea mult la ei și să vă concentrați mai mult pe aici și acum. Gândindu-se pozitiv despre tine, de obicei, schimbă cum alții gândesc și despre tine.
  • Când sunteți trist, luați telefonul și discutați cu persoana care este cea mai apropiată de dvs. Respirați adânc și încercați să aveți un pui de somn scurt.
  • Dacă vedeți o pagină de ură pentru o persoană sau un grup de persoane pe Instagram sau alte site-uri sociale, raportați-o!
  • Avertizări

    Feriți-vă de cei care nu doresc să fie pozitivi. Căutați îndrumări de la oameni pozitivi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar