Cum de a controla comportamentul câinelui dvs. De a deveni lider de pachete

Câinii sunt creaturi sociale care sunt folosite pentru a trăi în grupuri de familie când sunt în sălbăticie. Dacă observați că câinele dvs. se comportă prost, poate fi pentru că are nevoie de îndrumarea unui lider care este ca un părinte superior pentru el. Prin stabilirea ca lider, puteți controla comportamentul său și puteți crea un mediu stabil și confortabil pentru câinele dvs. Acest lucru poate ușura stresul și anxietatea. Evitați pedepsirea sau teoriile mai vechi care implică dominația, deoarece acestea sunt susceptibile de a vă face ca câinele să fie fricos sau competitiv. În calitate de lider, învățați câinele dvs. pentru a lua decizii bune și va primi respect și loialitate în schimb.

Pași

Partea 1 din 2:
Crearea unei mentalități de lider
  1. Imagine intitulată Controlați câinele
1. Determinați dacă câinele dvs. este prost comportat. Dacă ați observat câinele dvs. care prezintă probleme comportamentale comune, cum ar fi trageți pe lesa în timpul plimbări, având maniere rele în jurul altor câini și oameni, sau lătrat și plâns, câinele dvs. ar putea să nu înțeleagă regulile cum ar trebui să se comporte. Fără un lider stabilit, câinele dvs. va fi greșit, ceea ce poate provoca problemele comportamentale.
  • Dacă luați rolul de lider, puteți reduce anxietatea și nervozitatea câinelui. Câinele dvs. va fi, de asemenea, mai puțin probabil să acționeze, potențial vă dăunează dvs. sau altora. Din fericire, puteți face schimbări în structura socială a gospodăriei dvs., indiferent cât de vechi sau tânăr este câinele dvs.
  • Imagine intitulată Controlați câinele
    2. Gândiți-vă ca un câine. Pentru a comunica mai bine, realizați că câinele dvs. tinde să trăiască în prezent mult mai mult decât dumneavoastră. Aceasta înseamnă că câinele dvs. este mult mai confortabil cu învățarea unor lucruri noi sau a unor noi situații, indiferent de orice problemă pe care ar fi putut avea-o cu ei în trecut. Dacă începeți să gândiți și în prezent, veți înțelege mai bine câinele.
  • Deoarece câinii nu comunică la fel ca oamenii, învățați Citiți limba corpului câinelui tău Deci, puteți înțelege starea de spirit a câinelui.
  • Imagine intitulată Controlați câinele
    3. Creați limite. Câinele dvs. ar trebui să vă privească pentru îndrumare în anumite situații. Dacă câinele dvs. decide de obicei când să utilizați aceste zone, limitele nu sunt clare în cadrul familiei dvs. De asemenea, ar trebui să stabiliți limitele prin răspunsul numai la comportamentul calm. De exemplu, învață câinele că își va lua numai mâncarea dacă se relaxează, nu sărind pe tine cerșind să fii hrănit.
  • Fii ferm cu limitele pe care le-ai setat. De exemplu, dacă nu permiteți niciodată câinelui dvs. să se joace într-o anumită cameră, să-i oferiți spații alternative pentru a juca și asigurați-vă că nu se joacă niciodată într-o zonă de limitare. Îndoirea regulilor vă va confunda numai câinele.
  • Imagine intitulată Controlați câinele
    4. Distrează-te și te joci cu câinele tău. Nu uitați că play-ul este important pentru stabilitatea mentală a câinelui dvs. și relația dvs. cu câinele dvs. O parte din slujba ta ca lider vă îndrumă câinele prin viață, fiind un lider încrezător, iubitor, dur și corect.
  • Imagine intitulată Controlați câinele
    5. Rămân calm. În sălbăticie, liderii aplică reguli și granițe cu o energie calmă și asertorie. Liderii nu agită sau folosesc violența pentru a-și arăta autoritatea și nici nu ar trebui să vă. În timp ce este ușor să devii frustrat cu câinele tău dacă sparge în permanență regulile, nu-ți pierzi răbdarea.
  • Amintiți-vă că câinele dvs. poate simți schimbările în atitudinea și energia dvs. mai bună decât ceilalți oameni pot. Acest lucru îl face deosebit de important să rămâi calm în timpul situațiilor emoționale.
  • Partea 2 din 2:
    Acționând ca un lider
    1. Imagine intitulată Controlați câinele
    1. Arătați câinele că sunteți în control. O modalitate de a vă dovedi că este lider este să mergeți mereu prin ușă sau porți înaintea câinelui dvs. atunci când intrați sau lăsându-vă casa. Acest lucru vă arată câinele dvs. câine că sunteți responsabil și el poate fi încrezător în tine ca lider. Acest lucru va învăța, de asemenea, câinele dvs. bune maniere.
    • Această încredere și încredere în tine ajută la reducerea probabilității ca să existe o anxietate de separare în situațiile în care vă părăsiți casa fără câinele dvs.
  • Imagine intitulată Controlați câinele
    2. Setați regulile pentru a vă plimba câinele. Setați regulile pentru o plimbare plăcută cu câinele pe lesa. Nu permiteți câinelui să meargă în fața dvs. sau trageți și trageți pe lesa. În schimb, câinele dvs. mergeți lângă sau în spatele dvs. Pentru a face acest lucru, ar trebui să vă plimbați pe câinele dvs. cu o lecție standard, de 6 metri, non-retractabilă. Țineți leșia, astfel încât să existe doar o cameră suficientă pentru ca câinele dvs. să rămână lângă dvs. fără a fi capabili să vă deplasați în fața dvs.
  • Ar trebui să fii întotdeauna frontal în orice plimbare. Acest lucru va semnala câinelui dvs. că sunteți în control.
  • Imagine intitulată Controlați câinele
    3
    Antrenează-ți câinele în comenzile de bază. Ești responsabilă pentru ridicarea unui cetățean bun canin. Învățați-vă comenzile de bază pentru câini, inclusiv, "sta," "stau," "Veniți," și "intinde-te." Câinele dvs. ar trebui să învețe în cele din urmă să răspundă rapid și corect la comenzile dvs. Pentru a vă încuraja câinele, utilizați tehnici pozitive de armare, prin recompensarea câinelui cu tratate, afecțiune și cuvinte pozitive, cum ar fi "caine bun." Comenzile arată câinele că sunteți responsabil, vă ajută să păstrați comportamentul câinelui în linie și să vă învățați câinele cum să fie un membru bine rotunjit al familiei dvs.
  • Puteți începe puii de antrenament la vârsta de 1 până la 2 luni și chiar câinii bătrâni pot învăța noi trucuri.
  • Dacă tehnicile de formare pozitivă nu funcționează, încercați o altă metodă de formare care nu implică o disciplină puternică în timpul instruirii.
  • Imagine intitulată Controlați câinele
    4. Păstrați-vă câinele activ. Este treaba dvs. ca lider pentru a vă asigura că câinele dvs. rămâne activ și sănătos, permițându-i să prospere. Luați câinele dvs. unul sau două intrări de 20 până la 30 de minute pe zi. Acest lucru vă poate menține câinele mental și fizic sănătos.
  • Dacă câinele dvs. este inactiv, el poate deveni neliniștit și plictisit. Acest lucru poate duce la un comportament nedorit, cum ar fi mestecarea sau lătratul.
  • Imagine intitulată Controlați câinele
    5. Fii consistent. Ca lider, trebuie să fii consecvent și clar cu regulile tale. Ocazional regulile de îndoire vă confundă numai câinele și trimite mesajul că nu sunteți un lider de încredere. Scopul tău este să rămâi mereu puternic și corect în ochii câinelui tău și să-i arăți că ești cea mai bună alegere pentru un lider de încredere. Repetarea și consistența sunt cele mai bune modalități pe care câinele dvs. îl va învăța.
  • De exemplu, dacă vă mustrați câinele pentru că ați cerut astăzi la masa de cină și apoi să-l hrănească de la aceeași masă de masă mâine, nu sunteți clar și în concordanță cu regulile dvs. Acest lucru poate planta o sămânță de îndoială în mintea câinelui dvs. că nu este un lider foarte puternic.
  • Imagine intitulată Controlați câinele
    6. Răspundeți la misbehavior. Calm și într-o voce fermă, dați câinii dvs. o comandă de bază. Scopul tău este de a vă reafirma autoritatea și să-l îndepărtați de comportamentul rău.
  • De exemplu, dacă câinele dvs. sare pe alți oameni, spune calm și ferm "sta." Dacă el încă se rătăcește, scoate-l din zonă, retrage-ți atenția.
  • sfaturi

    Dacă vă stabiliți ca lider nu vă îmbunătățește comportamentul câinelui dvs., încercați să îl tratați ca un membru egal al familiei. Câinele dvs. poate răspunde mai bine acestei abordări.
  • Niciodată nu țipi, să nu strigi sau să-ți rănești câinele. Câinii nu vor învăța prin pedeapsă. Se va confunda doar și va daune relației dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar