Cum să vă dezvoltați rezistența

Resiliența este abilitatea de a sări din situații dificile și de a evita să devină victimă a neajutorării. Fiind rezistent vă poate ajuta să gestionați stresul, să vă reduceți șansele de depresie și chiar a fost dovedit a face ca oamenii să trăiască mai mult. S-ar putea să vă simțiți că ați avut atât de mult noroc că este imposibil să ieșiți puternic la celălalt capăt, dar asta se oprește aici. Odată ce învățați să vă profitați de viața dvs. și să vă pregătiți pentru neașteptate, veți fi pe calea dvs. de a fi o persoană mai rezistentă - și să trăiți o viață mai fericită și mai completă. Creșterea rezistenței dvs. poate fi atinsă prin coping cu emoții și situații dificile, angajându-vă în acțiuni rezistente, gândirea rezistentă și menținându-vă rezistența pe termen lung.

Pași

Metoda 1 din 4:
Coping cu situații dificile
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați rezistența dvs. pasul 1
1. Gestionați-vă stresul. Deși poate fi dificil să rămâi calm în timpul timpului de greutăți și de îngrijorare, stresul împiedică capacitatea de a rămâne rezistentă. Gestionarea stresului vă va permite să abordați dificultățile cu o mai mare seninătate și gândire concentrată în loc să vă îngropați mai adânc și să încercați să vă ascundeți. Faceți o prioritate a managementului stresului, indiferent cât de ocupați sunteți.
  • Dacă sunteți suprasolicitat și sub dormit, vedeți dacă există angajamente pe care le puteți reduce.
  • Răsfățați-vă în activități care vă permit să vă relaxați complet. Dați-vă acel spațiu și pace să vă relaxați în mod regulat, oferind astfel rezistența dvs. o șansă de a crește.
  • Să se angajeze în activități pozitive pentru a reduce stresul și pentru a vă mări starea de spirit pozitivă.
  • Gândiți-vă la stres ca o provocare sau o oportunitate. Dacă sunteți stresat, aceasta înseamnă că vă interesează profund despre ceva ce faceți. Ești îngrijorat de asta. Utilizați stresul dvs. ca o modalitate de a vă informa despre prioritățile și obligațiile dvs. Schimbați-vă gândirea de la gândurile legate de stres, cum ar fi, "Nu am timp suficient," la, "Știu că pot face asta. Trebuie doar să-mi organizez responsabilitățile."
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența Pasul 2
    2. Medita. Meditarea vă poate ajuta să vă clarificați mintea, stresul mai mic și vă simțiți mai pregătiți să vă confruntați cu ziua și orice provocări înaintea voastră. Studiile arată, de asemenea, că doar 10 minute de meditație vă poate face să vă simțiți ca fiind odihnit ca o altă oră de somn, precum și să vă simțiți mai relaxați și să vă confruntați cu problemele dvs. Dacă vă simțiți copleșiți sau arși, meditația vă poate ajuta să încetinească și să vă simțiți în controlul situației dvs.
  • Găsiți un scaun confortabil și închideți-vă ochii, concentrându-vă pe respirația în creștere și din corpul vostru. Lucrați la relaxarea corpului dvs. o parte la un moment dat. Blocați orice zgomot sau distragere a atenției.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența pasul 3
    3. Face yoga. Un studiu de la Școala Medicală Harvard a arătat că oamenii care fac yoga, spre deosebire de alte forme de fitness fizic, au fost mai puțin predispuse la izbucniri furioase și mai capabile să se ocupe de provocări. Când faci yoga, vei găsi o provocare poses și vei învăța să construiești forța și rezistența în menținerea pozițiilor chiar și atunci când corpul tău se certă să oprești - acest lucru vă dezvoltă abilitatea de a "ramane cu" Situații provocatoare și găsirea resurselor pentru a rămâne calm și determinat.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența dvs. Pasul 4
    4. Cultivați-vă simțul umorului. Vremurile grele pentru a privi partea mai ușoară. Umorul vă ajută să câștigați perspectivă în timpul greu. De asemenea, vă îmbunătățește sentimentul de bunăstare printr-o creștere a nivelului dopaminei în creierul dvs. și poate crește în cele din urmă sănătatea dvs. generală.
  • Vizionați o comedie, citiți o carte amuzantă și petreceți timp în jurul oamenilor care sunt cu adevărat amuzant. Când treceți prin greutăți, asigurați-vă că vă echilibrați filmele, cărțile și gândurile tale, cu cele amuzante și pline de umor, pentru a vă împiedica să loviți fundul groapă de disperare.
  • Învață să râzi de tine. Abilitatea de a nu te lua atât de serios va face mult mai ușor să se confrunte cu provocări cu un zâmbet pe față.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă rezistența dvs. Pasul 5
    5. Ajungeți la sprijin. Lipsa sprijinului social poate duce la scăderea rezistenței. În timp ce este ușor să renunți la relații importante în viața noastră frenetică, este important să facem loc pentru ei. Relațiile bune sunt un pilon de rock pentru rezistență și sunt o sursă de sprijin când vremurile devin grele. Mențineți relațiile familiei și prietenilor dvs. și veți avea o rețea de sprijin instantanee, de încredere și de încredere în jurul dvs. în orice moment.
  • Un studiu de 3.000 de asistente medicale cu cancer de sân a arătat că asistentele medicale cu 10 sau mai mulți prieteni apropiați au fost de patru ori mai multe șanse să supraviețuiască decât cei fără.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența pasul 6
    6. Găsiți un mentor. Din moment ce lipsa de sprijin social poate duce la o mai mică rezistență, găsirea unui mentor vă poate ajuta să vă ocupați de viață atunci când devine greu. S-ar putea să simți că viața ta este fără speranță și că viața se sperie în jurul tău și având o persoană mai în vârstă și mai înțeleaptă care a fost acolo vă poate ajuta să simțiți că nu sunteți singuri și ca și cum ați fi echipat pentru a face față provocărilor vieții.
  • Aceasta poate fi o persoană care reușește în domeniul dvs., un bunic, un prieten mai vechi sau într-adevăr oricine vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă confruntați cu un cap de nivel.
  • Dacă sunteți în vârstă de școală (elementară prin colegiu), un consilier școlar sau un antrenor poate servi drept mentor util și sprijin pentru dvs.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența pasul 7
    7. Concentrați-vă asupra sănătății. Ar putea fi important să vorbim prin problemele cu care vă confruntați cu cineva care este în măsură să vă ajute să luați decizii solide cu privire la căutarea terapiei, folosind opțiunile medicinale și găsirea oricăror surse de sprijin pe care le-ați putea avea nevoie. În timp ce vă puteți confrunta cu dificultăți, este important să discutați cu un medic pentru a vă asigura că faceți acest lucru este cel mai bun mod posibil.
  • Văzând un medic este nu un semn de slăbiciune - admiterea că aveți nevoie de ajutor, de fapt, ia o mulțime de putere.
  • Metoda 2 din 4:
    Luând măsuri pentru promovarea rezistenței
    1. Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența Pasul 8
    1. Fi o persoană de acțiune. Fiind inactiv, poate duce la o mai mică rezistență, dar fiind activă și abordarea problemelor dvs. Head-on poate să vă promoveze capacitatea de a face față situațiilor dificile. Încercați să evitați ruminarea asupra gândurilor sau ideilor negative. În schimb, faceți ceva despre situație.
    • De exemplu, dacă nimeni nu vrea să publice romanul pe care l-ai scris, asta nu înseamnă că trebuie să-ți lași meritul să stea în ceea ce alte oameni gândesc la munca ta. Fii mândru de tine pentru un loc de muncă bine făcut, continuă să încerci să fii publicat sau să încerci ceva nou.
    • Dacă ați fost concediat, ridicați-vă și căutați un alt loc de muncă - sau chiar luați în considerare găsirea unui loc de muncă care vă oferă mai multă valoare și vă face mai fericiți, chiar dacă vă luați cariera pe o cale nouă. Deși s-ar putea să nu se simtă așa, a fi concediat poate fi cel mai bun lucru care ți sa întâmplat vreodată. Încercați să vă gândiți la pozitiv și să vă deplasați spre o soluție.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența dvs. Pasul 9
    2. Găsiți scopul dvs. în viață. Având obiective și vise crește rezistența. Lipsa scopului și a obiectivelor reduce rezistența și vă poate lăsa deschisă să profitați de, manipularea și alegerile de viață slabă - vă reduce sentimentul de control asupra vieții dvs., ceea ce poate duce cu ușurință la depresie și anxietate.
  • Luați în considerare obiectivele pe care le aveți, fie puțin sau mari. Aceste obiective dau un sentiment de scop pentru viața voastră și vă împiedică să vă concentrați. Notați o listă de lucruri pe care doriți să le realizați în viață. Păstrați această listă într-un loc sigur și evaluați-vă în mod regulat progresul.
  • Învață să recunoști ceea ce vă oferă un sentiment de scop în viață și ce se diminuează de la asta. Trăiți-vă viața în conformitate cu valorile și condamnările dvs.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența Pasul 10
    3. Lucrați spre obiectivele dvs. Dacă doriți să fiți o persoană mai rezistentă, atunci trebuie să nu stabiliți doar obiective, dar trebuie să lucrați pentru a le atinge. Efectuarea unui plan de realizare a obiectivelor dvs. - indiferent dacă obțineți o diplomă avansată, obțineți mai mult fizic, sau încercați să treceți peste o pauză - vă poate ajuta să vă simțiți îndreptată, concentrată și condusă.
  • Faceți o listă de obiective a tot ceea ce doriți să realizați în luna următoare, 6 luni și an. Asigurați-vă că fiecare obiectiv este realist și realizabil. Un exemplu de scop realizabil ar fi să pierzi 10 lbs în 3 luni. Un obiectiv nerealist (și nesănătoase) ar fi să piardă 20 lbs în 1 lună.
  • Face o săptămână săptămânală sau un plan de lună pentru a obține ceea ce doriți. Deși viața este imprevizibilă și nu puteți planifica totul, stabilind un fel de plan vă poate ajuta să vă simțiți mai mult în controlul situației și, mai multe șanse să reușești.
  • Spuneți altor persoane despre obiectivele pe care doriți să le obțineți. Doar vorbind despre obiectivele dvs. și discutați despre ceea ce vă veți face vă poate ajuta să vă simțiți mai obligați să le atingeți.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența Pasul 11
    4. Căutați cunoștințe. Oamenii care sunt rezistenți tind să fie mai curioși, mai încântați de viață și vor să știe mai multe. Ei îmbrățișează necunoscutul și doresc să se simtă mai bine informați despre lume. Ele sunt încântați de alte culturi și vor să învețe despre ele și sunt bine informați și încrezători în opiniile lor, în timp ce pot să recunoască când vor să afle mai multe despre ceva. Este această sete pentru cunoașterea care vă va ține emoționați de viață și vă poate face să doriți să trăiți în ciuda adversității. Cu cât știți mai mult, cu atât mai bine echipat vă simțiți să vă ocupați de un rezistent sau o provocare majoră.
  • Învățați o limbă străină, citiți cărți și lucrări și urmăriți filme interesante.
  • Oamenii rezistenți primesc întotdeauna întrebări atunci când se confruntă cu o nouă situație. Puneți întrebări până când vă simțiți că aveți o înțelegere fermă a unei situații în loc să vă simțiți imobil și să nu puteți face față lui.
  • Metoda 3 din 4:
    Schimbarea gândurilor spre rezistență
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați-vă rezistența dvs. Pasul 12
    1. Dezvoltați o atitudine pozitivă. Având gânduri pozitive duce la emoții pozitive, care vă pot crește rezistența generală. Sigur, nu este ușor să ai o atitudine pozitivă când ți-ai rupt brațul într-un accident de mașină care nu a fost vina ta, sau când ai fost respins de ultimele cinci fete pe care le-ai dat datate. Este o situație dificilă ... dar asta nu înseamnă că este imposibil. Abilitatea dvs. de a fi optimist și de a vă vedea că incidentele izolate în loc de indicatorii viitorului dvs. succes este tocmai ceea ce vă va face să reușiți în viitor. Spuneți-vă că doar atitudinea dvs. pozitivă are doar capacitatea de a vă ajuta să profitați de mai multe oportunități, să fiți creativi despre modalitățile de îmbunătățire a vieții dvs. și să vă simțiți mai bine îndeplinite.
    • Găsiți o modalitate de a vă tăia gândurile negative în mugur. Oricând observați că credeți sau simțiți ceva negativ, încercați să vă gândiți la trei gânduri pozitive pentru a lupta împotriva celor negativi.
    • Știi ce va merge mult în a vă ajuta să fii mai pozitiv? Suspendarea cu oameni pozitivi. Atitudini pozitive, la fel ca atitudinile negative, sunt infecțioase, deci petreceți mai mult timp cu oameni care văd ocazia la fiecare întoarcere în loc de whiners și plângeri, și destul de curând, veți observa schimbarea în tine.
    • Evitați catastrofizarea. Deși s-ar fi putut întâmpla ceva cu adevărat îngrozitor, șansele nu sunt sfârșitul lumii. Încercați să vă gândiți la un rezultat alternativ sau mai pozitiv.
    • Concentrați-vă pe succesele dvs. trecute. Ce ai făcut bine? Ce ați realizat? Faceți o listă a tuturor lucrurilor pozitive pe care le-ați făcut în viața voastră. Este posibil să începeți să vedeți cât de rezistentă și realizați deja sunteți deja.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența Pasul 13
    2. Adoptă schimbarea. Un aspect major de a fi mai rezistent este învață să se ocupe și să accepte schimbarea. Studiile arată că, dacă vedeți modificările din viața dvs. ca provocări în loc de amenințări, veți fi mult mai echipate pentru a le ocupa de ei. Învățând să se adapteze la situații noi, fie că se mută într-un loc nou sau devenind un nou părinte, este o abilitate de supraviețuire care vă va ajuta să găsiți soluții creative la noi probleme și să vă confruntați cu adversitate cu calm și ușurință relativ.
  • Lucrează la a fi deschis. Evitați judecarea oamenilor pentru modul în care arată, ceea ce fac ei sau ce cred ei. Nu numai că acest lucru vă va ajuta să învățați ceva nou, dar fiind conștient de o varietate de perspective vă poate ajuta să vedeți lumea într-un mod nou dacă sunteți forțat într-o situație necunoscută.
  • O modalitate de a se face mai bine la îmbrățișarea schimbă este aceea de a încerca întotdeauna lucruri noi, indiferent dacă faci noi prieteni, luând o nouă clasă de pictură sau citirea unui nou gen de cărți. Păstrarea lucrurilor proaspete vă poate face mai puțin rezistente la schimbare.
  • Vizualizați schimbarea ca o oportunitate de a crește, adapta și transforma. Schimbarea este necesară și bună. Spune-ti, "Accept această schimbare. Mă poate ajuta să cresc și să devin mai puternică, mai rezistentă, persoană."
  • Dacă sunteți spiritual sau religios, rugăciunea sau alte practici tradiționale vă pot ajuta să acceptați schimbarea. Au credință că lucrurile vor lucra așa cum ar trebui, chiar dacă nu sunt exact cum le-ați imaginat. Adresați-vă puterii superioare pentru a ajuta la acceptarea schimbării.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența dvs. Pasul 14
    3. Problema rezolvata. O parte din motivul pentru care unii oameni se luptă cu a fi rezistent este că nu știu cum să se confrunte cu problemele lor. Dacă dezvoltați o metodă funcțională de a face față provocărilor, veți fi mai probabil să vă simțiți capabili să le rezolvați și să nu vă simțiți fără speranță. Iată o abordare utilă pentru a face față unei probleme în fața dvs.:
  • Înțelegeți mai întâi problema. S-ar putea să simți că sunteți nemulțumit de slujba ta pentru că nu sunteți destul de plătit, dar dacă vă sapa adânc, puteți vedea că este într-adevăr pentru că simțiți că nu vă urmați pasiunea - acest lucru reprezintă un set complet nou de probleme decât cea pe care ați crezut că ați fost confruntați cu inițial.
  • Găsiți mai multe soluții. Să fie creativ și să identifice mai multe soluții - dacă credeți că există o singură soluție la problemă (i.E. renunțând la locul de muncă și încercați să jucați într-o bandă cu normă întreagă), atunci veți intra în probleme, deoarece abordarea dvs. nu poate fi practică, posibilă sau poate să nu vă poată face fericit pe termen lung. Faceți o listă cu toate soluțiile și alegeți primii 2-3 candidați.
  • Pune în acțiune. Evaluați soluția dvs. și vedeți cât de mult a fost capabil să vă ajute să reușiți. Nu vă fie frică să obțineți un feedback. Dacă nu a funcționat, nu te uita la ea ca un eșec, ci ca o experiență de învățare.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența pasul 15
    4. Invata din propriile greseli. Concentrați-vă pe ceea ce puteți controla - singur. O altă calitate a oamenilor rezistenți este abilitatea lor de a învăța din greșelile lor și de a nu le vedea nu ca fiind obstacole, ci ca oportunități de a crește. Oamenii care sunt rezistenți au timp să se gândească la ceea ce nu a funcționat pentru a evita să intre în același fel de probleme în viitor.
  • Dacă vă simțiți că vă simțiți deprimați sau anxioși după respingere sau eșec gândiți-vă cum vă poate ajuta să creșteți mai puternic. Poți să gândești ceva de genul: "Ceea ce nu mă ucide mă face mai puternică."
  • Cum se spune, "Un om inteligent învață din greșelile lui. Un om înțelept știe cum să-i eviți." Deși nu puteți evita întotdeauna primele greșeli, puteți obține înțelepciunea care vă va ajuta să nu faceți același lucru în viitor. Concentrați-vă pe soluții sau modalități de evitat aceeași situație în viitor.
  • Căutați modele de comportament. Poate ultimele trei relații nu au eșuat doar din cauza ghinionului, ci pentru că nu ați reușit să investiți timpul necesar în ele, sau pentru că continuați să încercați să prezentați același tip de persoană, care poate să nu fie compatibilă cu dvs. în cele din urmă. Identificați modelele care pot apărea astfel încât să puteți începe să le împiedicați să se reapară.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența Pasul 16
    5. Concentrați-vă pe ceea ce puteți controla. Persoanele care simt în controlul rezultatului vieții lor sunt mai rezistente în fața provocărilor. O persoană care nu este rezistentă se confruntă cu un eșec și tinde să creadă că sa întâmplat pentru că este într-un fel nedemn, că lumea este nedreaptă și că lucrurile vor fi întotdeauna așa.
  • În loc să vă gândiți că nu aveți control, uitați-vă la obstacole și gândiți-vă că s-au întâmplat din cauza unei situații nefericite, nu pentru că a fost 100% vina dvs. sau pentru că lumea este un loc teribil. Concentrați-vă pe opțiunea pe care nu o va face mereu Panoul în acest fel.
  • Lăsați lucrurile pe care nu le puteți controla și încercați să vă adaptați.
  • Metoda 4 din 4:
    Menținerea rezistenței dvs
    1. Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența dvs. Pasul 17
    1. Aveți grijă de dvs. zilnic. S-ar putea să fiți atât de ocupați să se ocupe de o despărțire serioasă, o pierdere de locuri de muncă sau un alt eveniment semnificativ în viața voastră că nu aveți timp să faceți duș sau să obțineți mai mult de câteva ore de somn pe noapte. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți puternici din punct de vedere mental, atunci trebuie să fiți și fizic capabili. Dacă corpul dvs. este într-un funk sau vă simțiți doar neînțelegeți, atunci veți fi chiar mai puțin echipați pentru a face față provocărilor. Nu contează cât de groaznic vă simțiți, trebuie să faceți un efort pentru a vă duș, spălați dinții, dormiți și intrați într-o rutină normală, astfel încât să puteți începe să vă simțiți ca "normal" după cum puteți.
    • Asigurați-vă că faceți timp pentru pauzele mentale atunci când vă îngrijiți și voi. Studiile arată că luarea de pauze mentale, indiferent dacă sunteți doar o zi de zi sau închideți ochii și ascultați o melodie pe care o iubiți, vă poate ajuta să evitați aceste substanțe chimice de stres și vă va împiedica să vă simțiți copleșiți.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența dvs. Pasul 18
    2. Susține-ți stima de sine. Stima de sine depinde, printre altele, cum te apreciezi. Este important să formați o perspectivă pozitivă asupra dvs. și despre viața în general pentru a asigura rezistența. În dobândirea competențelor și a responsabilităților, vă hrăniți stima de sine, deci este important să vă implicați în viață și să nu vă retrageți și să vă simțiți amenințați. Dacă simțiți că sunteți fără valoare, atunci vă veți simți incapabili de a face față provocărilor.
  • Utilizați auto-îmbunătățirea, acordând o atenție deosebită calităților dvs. pozitive, minimizând în același timp cele negative. Puteți începe prin a face o listă cu tot ce vă place despre dvs.
  • Căutați valoare prin utilizarea talentelor și abilităților la maximul lor, fie că este într-un profesionist, voluntar, afaceri, acasă sau altă capacitate.
  • Aflați noi abilități și abilități cât de des puteți. Acest lucru vă va întări stima de sine și poate, de asemenea, să îndepărteze temerile. De exemplu, dacă vă temeți că copiii dvs. ar putea fi răniți într-o zi, luați un curs de bază de prim ajutor pentru a vă reduce sentimentul de frică și pentru a vă crește încrederea în a putea face față ar trebui să se facă ceva.
  • Ateliere, seminarii, cursuri etc., sunt toate modalitățile bune de a vă îmbunătăți cunoștințele și de a vă extinde rețeaua de cunoștințe despre care puteți atrage sprijinul dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă rezistența Pasul 19
    3. Hrăniți-vă creativitatea. Creativitatea este o expresie a dvs. și a modului în care locuiți. Creativitatea vă permite să dezlănțuiți ce cuvinte sau conversații nu pot exprima sau chiar înțelege. Hrănirea creativității vă poate ajuta, de asemenea, să fiți mai creativi atunci când găsiți mai multe soluții la probleme și vă va arăta că vă puteți uita la lume în mai multe moduri.
  • Luați o clasă de fotografie, scrieți o poezie, luați pictura pe acuarelă, redecorați camera într-un mod original sau luați în considerare coaserea hainelor proprii.
  • Imagine intitulată Dezvoltați-vă reziliența Pasul 20
    4. Rămâi fizic potrivit. Deși nu este nevoie să aveți șase pachete ABS pentru a face față unei crize majore, fiind puternic din punct de vedere fizic, vă ajută cu siguranță. Datorită conexiunii corpului minții, dacă corpul dvs. este mai puternic, atunci ați construit puterea și rezistența pentru a avea o minte mai puternică și vă va ajuta într-adevăr în momente de criză. Fiind fizic, vă poate îmbunătăți stima de sine, gândirea pozitivă și capacitatea de a se simți împuternicită, toate care vă vor ajuta să fiți mai rezistenți.
  • Încercați să începeți cu ceva simplu ca să faceți o plimbare în soare pentru douăzeci de minute pe zi - această activitate a fost dovedită pentru a ajuta oamenii să fie mai deschisi și gata să facă față provocărilor.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă rezistența pasul 21
    5. Face pace cu trecutul tău. Este important să dezvăluie motivațiile din trecut care să se hrănească în abordările actuale ale vieții. Până când faceți pace cu greutățile trecutului, ele pot continua să influențeze și chiar să vă îndrepte răspunsurile curente. A se vedea eșecurile și problemele trecute ca o șansă de a învăța.Nu vă așteptați ca acest lucru să se întâmple peste noapte, dar abordează-l - rezultatul final va fi un sine mult mai rezistent. Jurnaling despre ceea ce sa întâmplat și ce ați învățat de la ea vă poate ajuta să veniți în termeni cu trecutul. Vedeți un terapeut, un consilier sau medicul dumneavoastră dacă nu puteți lucra singuri prin problemele trecute.
  • Gândiți-vă la eșecurile din trecut care v-au făcut să vă simțiți ca viața voastră sa terminat. Vedeți cum ați reușit să lucrați prin ele - și să ieșiți mai puternici pe cealaltă parte.
  • Dacă vă simțiți că ați pierdut închiderea unui eveniment din trecutul dvs., încercați să vă dați seama ce va dura pentru a continua, cum ar fi confruntarea cu cineva sau vizitarea unui loc în care ați trăit. Nu este întotdeauna posibil să vă închideți, dar poate exista o modalitate de a vă schimba gândirea în trecut, astfel încât să vă simțiți mai puternici atunci când abordați provocările viitoare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Întotdeauna vorbiți cu un profesionist de sănătate dacă nu puteți face față emoțiilor negative și crippling. Bolile și tulburările mintale pot necesita asistență profesională.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar