Cum să facă față faptului că nu este capabil să tranziție

Există diferite motive pe care probabil că nu le puteți folosi hormoni și / sau au intervenții chirurgicale în această etapă a vieții noastre. Poate, aveți de-a face cu probleme de bani, accesibilitate slabă, locație îndepărtată, care nu au terapeuții de gen în apropiere, politicile guvernamentale stricte, fiind puțin nesiguri de identitatea dvs. de gen, preocupările medicale și alte afecțiuni medicale sau pur și simplu nu doresc să treacă fizic. Asta nu înseamnă că ești complet neajutorat și nu ai putut face nimic. Acest ghid este pentru persoanele transgender care se află în această poziție dificilă, dar nu vor să rămână închise fie.

Pași

Partea 1 din 3:
Având grijă de tine
Imaginea intitulată Fii singur pasul 1
Imaginea intitulată Fii singur pasul 1
1
Explora Cine ești cu adevărat.Răsfoiți cataloage online și imagini, faceți câteva chestionare distractive sau vizionați videoclipuri pentru a afla ce vă place foarte mult, ce este stilul dvs., ce fel de oameni sunteți atrași și ce fel de oameni vă identificați.
  • Învață să faci o distincție între oamenii pe care îi găsești atractivi sexuali și oamenii pe care îi observați pentru că doriți să arătați ca ei.
  • Acest limbo vă aflați este un moment perfect pentru a face niște căutări sufletești interesante și pentru a afla mai multe despre dvs.
  • Imaginați-vă Sinele ideal in mintea ta. Ce fel de persoană ți-ar place foarte mult să fii? Ce abilități ați avea? Cum ai arăta? Unde ați trăi în mod ideal? Ce lucruri este această persoană capabilă să realizeze? Cum vă sunt diferite în acest moment? Ce pași puteți lua chiar acum pentru a începe să mergeți în această direcție? Acest lucru ar putea include exercitarea / desfășurarea, dezvoltarea de noi competențe, schimbarea locurilor de muncă sau obținerea mai socială. Chiar dacă nu reușiți să vă abordați genul chiar acum, vă puteți îmbunătăți întotdeauna viața și viața voastră într-un fel.
  • Gândiți-vă că această călătorie ca o modalitate de a vă face mai bine la toate nivelurile ca persoană. Sexul poate afecta foarte mult lucrurile, dar Sexul nu este totul. Există lucruri pe care nu sunteți mulțumiți de tine în acest moment? Puteți lucra la depresie, anxietate socială, probleme de furie și stima de sine - extindeți zona de confort puțin câte puțin, încercați lucruri noi, să renunțați la fumat, să sortați relațiile cu oamenii și să vă dezvoltați ca persoană. Chiar dacă genul este în așteptare, puteți avansa în alte zone ale vieții voastre. Încercați să fiți o persoană mai bună decât ați fost ieri și nu vă comparați cu ceilalți.
  • Doar cerul este limita pentru ceea ce puteți realiza! Explorați-vă, lăsați-vă de trăsături rele / obiceiuri și să dezvoltați noi abilități de viață. Deveniți o persoană complet nouă, care este capabilă să facă toate acele lucruri pe care nu le-ați visa înainte!
  • Imaginea intitulată mănâncă după un antrenament Pasul 9
    2. Să ai grijă de tine. Indiferent ce faceți pentru exprimarea de gen, trebuie să aveți grijă de dvs., la fel ca oricine altcineva.Mânca și beți în mod regulat, dormi suficient și să aibă grijă de bunăstarea voastră fizică. Dacă vă simțiți disforică despre a merge la sala de gimnastică, puteți întotdeauna să vă exercitați acasă.
  • Amintiți-vă că puteți dansa, faceți unele măsuri de ridicare sau aerobic sau câteva exerciții similare DIY sau pur și simplu luați plimbări în afara.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți imaginea corpului Pasul 1
    3. Veniți cu soluții creative pentru a vă exprima genul și Bătălia Dysforia. Puteți găsi o mulțime de opțiuni online. Lega sau Lucrați sutienul, au o tunsoare drăguță de gen și purtați haine pe care le simțiți confortabile cât mai mult posibil. Dacă sunteți foarte deprimat, Amintiți-vă să vă îngrijiți de tine, și, dacă este posibil, discutați cu un terapeut despre asta. Exercitarea este un instrument excelent pentru a face față depresiei.
  • Pentru fete, acestea ar putea include cumpărarea de haine feminine, pantofi și lenjerie de corp, umplutura sutienului, Tucking, care se ocupă de a fi pe deplin gol, Încercarea de machiaj, experimentând cu peruci, bărbierit sau electroliză, lăsându-vă să fie mai feminin și să aveți mai multe maniere feminine, care lucrează la vocea dvs., cumpărați forme de sân sau jucând cu aplicații care vă pot schimba fața de la bărbat la femeie.
  • Pentru băieți, acestea pot însemna legare, ambalare, care se ocupă de perioada dvs, care se ocupă de a fi pe deplin gol, Obținerea unei tunsori manuale, care lucrează, învățând mai multe maniere masculine, cumpărând haine din secțiunea bărbaților, lucrați la vocea dvs., agățându-vă cu alți tipi mai mult și creșterea părului corpului.
  • Pentru a ajuta la trecerea, puteți acorda atenție la felul în care altele bărbați și femei în jurul tău acționează în situații diferite. Ce fac ei cu mâinile sau picioarele lor?Ședința într-o cafenea și observând alții este un vârf mare! Există câteva lucruri pe care doriți să le scăpați de la comportamentul dvs. sau de anumite caracteristici pe care doriți să le adăugați mai mult? Doar schimbarea modului în care stați puteți face o diferență pentru dvs. și a altora.
  • Pentru unii, "trecere" poate fi un termen urât. Tu nu avea Pentru a schimba orice despre tine sau comportamentul tău - doar o faci dacă te face să te simți mai bine.
  • Cel mai important lucru este să Fii tu însuți, la urma urmelor. Și nu toți trans merge vreodată pe HRT. Unii sunt încă capabili să treacă în mod regulat genul lor preferat. Trecerea se uită la un anumit grad, dar este, de asemenea, despre indicii și vibrații pe care le dați afară și modul în care vă mutați și vă purtați. Există oameni care nu trec la toate pre-totul, și apoi există oameni care trec de cele mai multe ori. Chiar dacă nu treceți, vă puteți îmbrăca și vă puteți comporta într-un mod care se simte confortabil. Asta va face ca oamenii să interacționeze cu dvs. mai mult în funcție de comportamentul dvs. decât arată.
  • Imaginea intitulată Fii vesel Pasul 2
    4. Încearcă iubește-ți corpul si tu.Aceasta este o provocare pentru unii, dar vă puteți simți disforic despre anumite părți ale corpului, fără să-ți urăști totul despre corpul tău și de tine. Chiar dacă faci câteva intervenții chirurgicale în viitor, capul, mâinile, picioarele, picioarele, înălțimea și toate celelalte părți vor rămâne la fel!
  • Ai putea încerca să te uiți la corpul tău ca fiind dreapta și a ta, cu doar câteva probleme medicale pe care doriți să le schimbați. Părțile pe care nu le place nu trebuie să le determine întreaga persoană. Este natural pentru o femeie CIS care nu are sânii să-i dorească, dar nu înseamnă că îi urăște trupul pentru asta. . Oamenii pot avea ginecomastie, ceea ce înseamnă că dezvoltă sânii, dar supraviețuiesc-o.
  • Unii oameni se nasc cu condiții sau suferă accidente care afectează aspectul lor exterior, dar nu trebuie să afecteze simțul lor interior al sinelui. Ei pot accepta în continuare faptul că arată așa și pot fi încă mândri și pline de viață. Nu vă vedeți ca fiind defectuoasă, dar unică.
  • Dacă aveți probleme cu organele genitale, amintiți-vă că există oameni intersex care au genitalia ambiguă. Ei pot fi în continuare mândri femei, bărbați sau oameni non-binari. Ați putea fi, de asemenea, născut cu un micropenis.Organele genitale ale fiecărei persoane sunt diferite, iar faptul că ați fi vrut să vă nașteți cu un set diferit nu înseamnă că ar trebui să vă urați pe a ta și să nu vă bucurați de ei. Încercați să nu vă vedeți ca a "femeie cu un penis" sau ca A "om cu vagin," ci mai degrabă ca o întreagă ființă umană care se întâmplă să fie așa.
  • De asemenea, aveți dreptul să vă bucurați de sex, chiar dacă organele genitale vă provoacă disfhoria.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți imaginea corpului Pasul 8
    5
    Stai potrivit. Cu cât simți mai bine despre tine, cu atât mai ușor este să înveți să-ți iubești corpul. A face un exercițiu plăcut vă va îmbunătăți starea de spirit, va ajuta cu depresia și sentimentele negative și vă va ajuta să vă reconectați cu corpul vostru.
  • Dacă sunteți un tip, faceți ceva ridicare de greutăți, Chiar și puțin, poate face un efect dramatic asupra stimei tale de sine. Știați că femeile sunt la fel de capabile să aibă masa musculară ca bărbați? Testosteronul nu vă va întoarce dintr-o dată de la un swig slab la un Schwarzenegger, așa că ar putea fi o ușurare pentru a auzi că puteți să vă uitați "bărbătesc" Chiar și fără ea!
  • Găsiți ceva cu adevărat, vă place foarte mult să faceți! Poate fi orice de la golf la dans la trambulină. S-ar putea să vă placă călărie sau doar să vă plimbați câinele.
  • Imaginea intitulată acceptă corpul tău Pasul 4
    6. Încercați să nu vă comparați prea mult pentru alții. Privind la imagini ale CIS-Oameni sau Trans, care au fost pe hormoni pentru o vreme, vă pot face să vă simțiți disperați și copleșiți. Evitați-l!
  • Amintește-ți că ele arată doar așa, pentru că sunt pe hormoni și ai arăta exact așa dacă ai fi și tu.
  • Comparând este o capcană: fiecare persoană CSI se va simți și în jos, dacă își petrec timpul în căutarea modelelor și celebrităților. Amintește-ți ce sunt oamenii obișnuiți în jurul tău: membrii familiei, prietenii, colegii... Sunt toate cald și musculare sau subțiri și impermeabile? Probabil ca nu. În comparație cu acestea, s-ar putea să fiți foarte bine!
  • Încercați să vă acceptați corpul. Acest lucru poate fi mai ușor de spus decât făcut, pentru oricine, să nu mai vorbim de unii care nu se simt acasă în pielea lor. Cu toate acestea, este încă un scop bun de a trage pentru. Lucrați cu un terapeut cu privire la modalitățile pe care le puteți adresa disforiei de gen.
  • Imaginea intitulată Găsiți un terapeut de susținere dacă sunteți lesbiene, gay, bisexual sau transgender pas 7
    7. Găsiți un terapeut de gen. Chiar dacă nu intenționați să tranziți medical, un terapeut informat vă poate ajuta prin acest lucru și să faceți față disforiei și depresiei. Puteți vorbi cu ei despre sentimentele și temerile dvs. și explorați identitatea de gen.
  • Găsiți un terapeut de susținere dacă sunteți lesbiene, gay, bisexual sau transgender vă poate ajuta să vă asigurați că obțineți ajutor profesional de susținere. Există, de asemenea, terapeuți care sunt dispuși să facă sesiuni online prin webcam, astfel încât aceasta ar putea fi o opțiune pentru persoanele care locuiesc în zone îndepărtate.
  • Dacă nu aveți acces la un terapeut de gen sau nu vă puteți permite, întoarceți-vă la alte asistență online.
  • Unele centre LGBT locale oferă consiliere gratuită, s-ar putea să nu fiți conștienți de ea! De asemenea, puteți contacta centrele din alte zone și puteți comunica prin e-mail, telefon sau webcam. În plus față de centrele legate de LGBT, există și locuri care oferă consiliere pe termen scurt gratuit pentru toată lumea și gestionarea crizelor. Ar trebui să vă uitați cu adevărat în opțiunile care vă sunt disponibile. S-ar putea să fi surprins. Dacă nu sunteți în stare să accesați un adevărat terapeut de gen, este posibil să fiți în măsură să contactați alte asistență medicală mentală sau să vă întâlniți cu un asistent social sau un consilier, chiar și gratuit. Nu uitați să contactați cât mai multe servicii pe care trebuie să obțineți ajutor! Nu renunțați la doar dacă prima opțiune nu funcționează.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă că tu
    8. Concentrați-vă pe altceva în întregime. Încercați să nu vă petreceți tot timpul să vă îngrijorați de acest lucru. În schimb, forțați-vă să vă concentrați asupra altor lucruri: hobby-uri vechi și noi, învățând ceva nou (ca o limbă sau un instrument), jucând cu copii sau animale, vizionând TV, ascultând muzică, cântând, dans, agățat cu prietenii, clubbing... Orice te va face distras va face!
  • Cu cât vă gândiți mai puțin la lupta dvs. de gen, cu atât mai mult vă concentrați asupra altor lucruri, cu atât mai bine. Veți simți mai puțin îngrijorați de asta când vă reamintiți că este doar o mică parte din cine sunteți o persoană.
  • Imaginea intitulată vă protejează într-o furtună de furtună 9
    9. Învață să te bazezi. Când anxietatea lovește și vă simțiți cu adevărat fără speranță și deprimați, este bine să știți cum să depășim acel sentiment. Pentru că asta este cu adevărat: un sentiment. O sa treaca. Și de multe ori nu reflectă realitatea reală. Situația dvs. rar este la fel de fără speranță pe care o percepeți că este atunci când vă simțiți în jos.
  • Stimulați simțurile! Miros ceva (parfum, o floare, deodorant), gustul ceva (ceva puternic sau ceva asemănător cu adevărat), ascultați ceva (sunete naturale sau muzică), atingeți ceva (o țesătură, un ursuleț de pluș), să vă stimuleze viziunea ( Privind fotografii frumoase sau poze, ați fost fericiți sau fotografii de animale pentru copii). Păstrați ceva la îndemână tot timpul! Folosind simțurile dvs. va reduce anxietatea într-o bătălie de inimă. Continuați să o faceți până când sunteți liniștiți.
  • Programați timpul de îngrijorare. Configurați un timp pentru fiecare zi (5-10 minute) când vă veți aborda îngrijorările și anxietatea. În acel moment, vă veți concentra doar asupra îngrijorărilor dvs., nimic altceva, până când timpul este în sus. În toată ziua, nu vă veți lăsa griji - de fiecare dată când vă gândiți la un gând îngrijorător sau negativ, vă veți spune cu fermitate: "Nu am timp pentru acest lucru acum."În schimb, scrieți acel lucru pentru a fi tratat în timpul timpului de îngrijorare real. Acest exercițiu eliberează o mulțime de energie mentală, de obicei cheltuite pentru îngrijorare și vă învață să vă controlați mintea și anxietatea. Puteți decide să faceți o activitate de auto-îngrijire chiar înainte și după timpul de îngrijorare. Care vă va face să vă simțiți mai bine.
  • Încercați meditație sau exerciții profunde de respirație.
  • Veniți cu lucruri care vă vor face să vă simțiți instantaneu mai bine atunci când le faceți (cum ar fi ființa cu prietenii, ascultând muzică, dansând, plecând afară, jucând cu animalul dvs. de companie, citit, vizionarea comediei, exerciții etc.) Păstrați o listă la îndemână și când vă simțiți că consolidarea anxietății, consultați această listă și începeți să faceți aceste lucruri. În curând vei uita de anxietatea ta.
  • Sunteți în stare să Controlați mintea și gândurile voastre Dacă practici destul de mult! Nu trebuie să suferiți de atacuri de anxietate, disfhorie extremă și gânduri negative și auto-deprecieri. Puteți depăși acest lucru.
  • Partea 2 din 3:
    Interacționând cu ceilalți
    1. Imaginea intitulată are un prieten homosexual Pasul 12
    1
    Fi în afară dacă dorești. Chiar dacă nu puteți accesa hormoni etc. Asta nu înseamnă că trebuie să fii închis. Aveți dreptul să fiți voi și să spuneți cu voce tare că sunteți transgender (sau un băiat sau o fată). Oamenii s-ar putea să nu vă vadă ca fiind adevăratul dvs. gen, dar asta nu înseamnă că ar trebui să vă ascundeți și să fiți jenați de ceea ce sunteți.
    • Amintiți-vă că nu toți transportați chiar și tranziția medicală și nu este o cerință sau o dovadă de a fi transgender. Nu începeți să credeți că situația dvs. înseamnă că nu sunteți într-adevăr trans. Nu este capabil să tranziție nu este același lucru ca nu dorește.
  • Imaginea intitulată știu dacă sunteți transsexual pas 1
    2. Nu vă conformați atât de mult încât vă pierdeți. Dacă este posibil, fiți mândru cine sunteți și umblați și discutați și rochie ca și dumneavoastră. Nu urmăriți manierele sau alegerile de aspect și încercați să fiți cât mai aminte posibil.
  • Amintiți-vă că oamenii sunt, în general, orbi față de unele lucruri ca tunsoare: este o afacere mare pentru tine, nu pentru ei. Dacă sunteți a "tip" la ei și să-ți crești părul lung, nu știu că ai făcut-o pentru că vrei să arăți ca o femeie sexy. Multe cis-femei au tunsori extrem de scurte.
  • Dacă trebuie să faceți compromisuri (cum ar fi pentru muncă), recunoașteți-vă la dvs. când le faceți. Pot fi necesare, dar probabil sunt temporare. Nu lăsați compromisul să nu mănânce personalitatea și sentimentul de sine.
  • Încercați să îndoiți liniile ori de câte ori este posibil și să vizați alegerile care vă fac să vă simțiți confortabil (sau chiar puțin rebel). Dacă aveți nevoie să purtați un costum tip de costum pentru a lucra, poate puteți obține acest lucru de la secțiunea de femei sau viceversa sau adăugați câteva accesorii care vă fac să vă simțiți mai bine despre dvs. Amintiți-vă că oamenii pot fi orbi în legătură cu acest lucru: vor vedea un bărbat într-un costum sau o femeie într-o jachetă - numai că știți că vă îmbraciți în hainele genului preferat. Ați putea purta cel puțin să afirme de lenjerie de corp sau șosete.
  • Ori de câte ori este posibil, tratați-vă cu ceva frumos ca o nouă bucată de îmbrăcăminte, accesoriu, un machiaj sau cadou. Chiar dacă sunteți strâns pe bani, nu vă pierdeți sentimentul de sine.
  • Chiar și make-up-ul poate fi linii de îndoire: mulți bărbați o folosesc astăzi și multe femei nu. Nimeni nu va cunoaște motivele din spatele ei.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten al tău este homosexualul 10
    3. A pastra Companie de susținere. Sperăm că aveți membri ai familiei sau prieteni care vă sprijină. Petreceți cât mai mult timp cu ei posibil. Evitați oamenii care vă aduc în jos sau nu vă respectați numele și pronumele. Ei pot avea un efect gnawing asupra stimei tale de sine. Prietenii bun, de susținere vă reamintesc că există oameni care vă pot vedea așa cum sunteți cu adevărat. Cu cât te înconjoară mai mult cu acest tip de companie, cu atât mai bine! .
  • Dacă nu aveți oameni de susținere în viața voastră, întoarceți-vă la prietenii online și grupurile de asistență. Ei pot umple golurile și veți realiza că există alții în aceeași poziție cu tine. Nu ezitați să contactați oamenii sau să faceți un cont. Sprijinul de la alții vă poate transforma viața. Nu te vei mai simți singur.
  • Multe locuri au centre LGBT sau adunări de grup de sprijin. Dacă în orice mod posibil, luați în considerare aderarea la un grup. Văzând pe alții ca tine, care sunt, de asemenea, pre-totul, este extrem de validat. Dacă nu primiți suport în altă parte, veți fi uimiți cum vă simțiți când sunteți cu adevărat acceptați și respectați ca voi. Vizitarea unui centru poate fi primul pas pe care îl puteți lua pentru a lupta pentru izolarea pe care o simțiți. Acolo sunteți alții ca tine, chiar și în apropiere!
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă formală de clasa a VIII-a 14
    4. Nu vă izolați. Probabil că suferiți deja izolare Deoarece este foarte comun pentru oamenii LGBT, să nu mai vorbim de Trans Persoane care nu sunt în măsură să tranziție. S-ar putea simți că ești complet singur în lume și că nimeni nu poate vedea adevăratul tău sine. Luând primul pas pentru a ajunge la ajutor, deci poate simți absolut copleșitor. Dacă v-ați confruntat cu discriminare sau transfobie în trecut, este posibil să nu puteți avea încredere în alții cu ușurință. Sa nu uiti asta:
  • Statul dvs. perceput nu reflectă realitatea. Chiar dacă nu știi asta încă, există alții ca tine, și mii de oameni au fost acolo unde ești acum. Fiecare transformare a experimentat statul pre-tot cel puțin pentru o anumită perioadă de viață. Alții doar tranziția în vârsta de 60 de ani și încă ies bine dacă nu pierd speranța.
  • Nu având pe cineva să se întoarcă este o stare mizerabilă. Dacă nu sunteți în afara nimănui, luați în considerare confidențialitatea într-un anumit individ de încredere. Există aproape 8 miliarde de oameni pe această planetă - contactați cât de multe trebuie să găsiți acest sprijin. Experiențele personale ar fi putut fi rele în trecut. Care nu înseamnă că majoritatea oamenilor nu sunt în măsură să accepte persoanele transgender.
  • Dacă vă simțiți izolați, fiind singuri în lume, puteți face luptele curente atât de dificil. Este crucial să ajungeți la ajutor dacă vă simțiți așa. Găsiți site-uri de asistență și grupuri online pe care le puteți contacta. Alți trans vă pot oferi o perspectivă și sfaturi neprețuite cu privire la modul de a face față vieții și a procesului dvs. Care nu pot fi stresați suficient.
  • Evitați capcanele mentale ca "încercarea de a face față propriilor dvs." este prea jenant să spunem nimănui "Eu nu pot contacta pe nimeni" nimeni nu va înțelege "" Sunt complet singur ". Dacă vă simțiți senzație / gândiți-vă așa, este esențial să încercați să obțineți ajutor! Nu există o situație care nu poate fi îmbunătățită. Prima dată când ajungeți afară poate fi copleșitoare. Dar când luați primul pas într-o anumită direcție, va fi mai ușoară după aceea.
  • Dacă sunteți jenat de situația dvs., găsiți o persoană sau linia telefonică pe care o puteți confrunta. Odată ce ați obținut totul pentru prima dată, puterea rușinii are peste voi diminuează dramatic. Cu cât vă deschideți mai mult și spuneți oamenilor despre situația dvs. și luptele voastre, veți descoperi că alții au trecut prin ceva similar și nu sunteți la fel de singuri cum ați crezut că sunteți. Începeți să deschideți puțin câte puțin.
  • Multe locuri oferă grupuri locale de suport trans sau LGBT. Participă la acestea dacă în orice fel poate. Dacă considerați că este extrem de greu să interacționați cu oamenii în general din cauza corpului / sexului, veți găsi că aceste grupuri sunt spații sigure în care puteți fi dvs. și, de asemenea, respectați ca atare. Izolarea, umilința și rușinea se vor diminua când observați că există oameni care vă pot lua în serios și vă apreciați ca pe sine adevărat.
  • Primul pas pentru a combate izolarea este de a face primul contact. Ar putea fi mai ușor de făcut online sau prin e-mail dacă aveți anxietate socială.
  • Fiecare pas pe care îl luați va crea și alți pași, de asemenea. Fiecare persoană nouă pe care o contactați va extinde rețeaua socială. Cu cât știți mai mulți oameni, cu atât mai puțin izolat veți simți. Nu fiți timizi să vă sprijiniți pe alții pentru susținere atunci când devine greu. Noile contacte vă vor sprijini prin vremurile grele. Este foarte ameliorată să aibă pe cineva să vorbească când aveți nevoie de ea - chiar dacă doar online.
  • Internetul este cel mai bun prieten al tău aici! Puteți contacta pe oricine oriunde în lume! Dacă locuiți într-o zonă îndepărtată sau una care este anti-LGBT, puteți găsi online comunitatea și persoanele cu minte online. De asemenea, puteți contacta Centrele de asistență în alte țări.
  • Doar nu suferi singur! Există o mulțime de oameni care sunt gata să vă ajute. Nici o situație nu este atât de dură, nu există o cale de ieșire din ea. Trebuie doar să faceți prima mișcare, ajungând la ajutor.
  • Imaginea intitulată Evitați să căutați pasul nervos 2
    5. Încercați să reflectați sinele dvs. autentic. Cel mai bun mod de a fi recunoscut ca fiind adevăratul dvs. gen, chiar în mod inconștient de oameni, este să fie cât mai real posibil. Nu vă fie rușine de cine sunteți și acționați exact așa cum ați fi acasă (dacă este sigur, desigur). Chiar dacă nu arăți cum ar fi în mod ideal să fii perceput, oamenii tind să-i trateze pe alții în funcție de comportamentul și personalitatea lor, nu arată..
  • Acționează ca un tip încrezător și rece, și veți fi percepuți ca unul indiferent de sexul vostru. Acționați feminin și petreceți cu fetele vorbind de fată, și vă puteți găsi pe dvs. invitați la partidul lor privat Pajama.
  • Cu cât sunteți mai încrezători și mai autentici în pielea voastră, cei mai puțin ciudați oameni se vor simți despre asta, indiferent de cât de neconforme puteți să vă uitați. Mergeți direct, umerii înapoi, se îndreaptă spre înălțime și folosiți un zâmbet bătător pentru a câștiga oameni peste! Oamenii sunt atrași în mod natural față de încredere "lider" tipuri - indiferent de ceea ce poartă.
  • Când oamenii ți-au văzut tot timpul ca sine adevărat, și dacă într-o bună zi de tranziție medicală, nu va fi prea șoc pentru ei.
  • Partea 3 din 3:
    Privind spre viitor
    1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pasul 19
    1
    Schimba-ti numele dacă puteți. Probabil că aveți deja un nume nou pe care îl treceți, dar dacă nu, găsiți unul. Puteți utiliza un generator de nume online pentru idei. S-ar putea să doriți să luați în considerare schimbarea legală. În acest fel, aveți un sentiment de mândrie în tine ori de câte ori trebuie să vă arătați documentele sau să interacționați cu oamenii.
    • Mulți cispeople au nume ciudate - există bărbați numiți Carmen și femeile pe nume James deja acolo. Deci nu există nici un motiv pentru care nu ați putut face același lucru. Sunteți perfect îndreptățiți să vă schimbați numele (în majoritatea țărilor), deci de ce nu mergeți la el?
    • Puteți face acest lucru chiar dacă ați fost puțin închisă în locul dvs. de muncă. Astfel, cel puțin numele tău are dreptate, chiar dacă marca dvs. de gen nu este.
  • Imaginea intitulată înțelege diferența dintre sex și sexul de gen 3
    2. Ia în considerare modificările legale de gen. Este posibil să vă puteți schimba în mod legal genul. Care depinde de locul în care locuiți, dar în unele locuri este posibil acest lucru. Ar trebui să aflați despre legile locale cu privire la acest lucru. Dacă este posibil, ar putea fi o idee tentantă să știți că vă puteți schimba numele și chiar și certificatul dvs. de naștere fără intervenție medicală. Cu alte cuvinte, ați putea să vă trăiți viața ca fiind adevăratul dvs. gen și legal.
  • Dacă sunteți non-binar și nu se potrivește nici F sau M, există unele țări în care este posibil să aibă și un al treilea marker de gen.
  • Dacă acest lucru nu este posibil pentru dvs., amintiți-vă că scrisoarea unică nu trebuie să vă conducă lumea. Dacă nu ați luat hormoni, nu este chiar atât de ciudat ca cineva care are. Păstrați-vă capul ridicat. Sperăm că nu trebuie să vă arătați codul de identificare deseori.
  • Imagine intitulată Găsiți un terapeut de susținere dacă sunteți lesbiene, gay, bisexual sau transgender Pasul 4
    3. Aflați opțiunile viitoare. Chiar dacă nu intenționați să treceți din punct de vedere medical chiar acum, puteți afla despre toate posibilitățile dvs. de utilizare ulterioară. Puteți să vă dați seama ce terapeut de gen sau chirurg pe care îl veți merge, indiferent dacă doriți sau nu să începeți tratamentul cu hormoni (HRT), dacă doriți să aveți intervenții chirurgicale (și dacă da, care), etc.
  • Imaginând că toate acestea pot dura ceva timp! Planificați acest lucru în avans vă economisește timp prețios Dacă într-o zi decideți să luați acea traseu.
  • De asemenea, vă poate ajuta mintal când știți că faceți ceva concret despre el, chiar dacă nu sunteți în stare să acționați în acest moment. Când aveți suficienți bani sau acces la tratament, știți deja toate acestea și puteți începe imediat.
  • Imaginea intitulată viața live la cea mai mare pas 4
    4. Concentrați-vă pe lucrurile pe care le aveți controlul asupra. Nu este capabil de tranziție poate afecta negativ toate aspectele vieții tale și poate face probleme de sănătate mintală mai rău. Cu toate acestea, doar obținerea lui HRT nu va scăpa brusc de toate problemele dvs. Lucruri precum depresia, anxietatea, anxietatea socială, fiind fără adăpost, fiind șomeri, având alte probleme medicale, o stima de sine scăzută, fiind izolați, nu au prieteni sau un soț nu vor rezolva singuri. Gândiți-vă la modalitățile în care vă puteți îmbunătăți viața în general, în ciuda faptului că a fost transgender. Ce pași pozitivi sunteți în stare să luați chiar acum?.
  • Planificarea pe tranziția și pașii dvs. va trebui să luați pentru că vă poate oferi un sentiment de scop în viața în sine.
  • Aveți probleme de sănătate mintală pe care ați putea lucra? Puteți accesa un terapeut sau un ajutor medical pentru a face față acestor? Luați în considerare contactarea centrelor LGBT sau a altor sisteme de asistență gratuite. De asemenea, vă puteți întoarce la ghidurile de auto-ajutorare online. Un terapeut informat poate fi un ajutor extraordinar. Dar, de asemenea, puteți lua pași în direcția cea bună pe cont propriu.
  • Dacă suferiți de stima redusă de sine sau de auto-depreciere, puteți contesta acest lucru prin învățarea gândirii pozitive și Combaterea gândurilor negative. Programarea îngrijorărilor dvs. și păstrarea unui jurnal de recunoștință poate ajuta foarte mult. Aflați să faceți lucruri pozitive în fiecare zi! Ceva merge, oricât de mic. Faceți această practică zilnică și citirea săptămânală prin ceea ce ați scris. Va spori starea ta de spirit. Aflați cum să vă tratați cu respectul și practicarea dialogului interior. Dacă există un lucru pe care îl puteți controla în viață, se va scăpa de punerea în mod constant în jos și de a vă înfrunta. Cultivați în schimb dragostea de sine. Tratați-vă ca cel mai bun prieten al tău.
  • Aveți probleme cu locuințe, finanțe, ocuparea forței de muncă sau studii? Ați putea lua în considerare solicitarea unui loc de muncă, comutarea locurilor de muncă sau învățarea unei noi profesii? Doriți să studiați ceva nou? Dacă nu sunteți în stare sau nu doriți să obțineți un loc de muncă sau să interacționați cu oamenii dintr-un mediu școlar, există întotdeauna opțiuni cum ar fi auto-angajarea, studiind pe cont propriu și cursuri online.
  • Dacă vă luptați cu anxietate socială, puteți lucra la diminuarea izolației dvs., contactați oameni noi online, făcând noi prieteni la un grup de asistență și, în general, vă extindeți zona de confort. Setați pașii mici pentru dvs., un obiectiv mic pentru a realiza, cum ar fi participarea la un grup pentru prima dată sau pentru a face un apel telefonic.
  • Toți acești pași pe care îi faceți Mai bine viața ta De asemenea, efectuează tranziția dvs. mai ușoară pe termen lung. Ei nu pot fi legați în acest moment, ci la urma urmei Toate aspectele vieții tale sunt interconectate. Dacă lucrați pentru o sănătate mintală mai bună, de exemplu, dezvoltând noi strategii sănătoase de coping și făcându-vă mintea mai puternică, câștigi abilități de viață cruciale care ajută și cu tranziția dvs.
  • Vă va face să vă simțiți mai bine atunci când știți că vă îndreptați, indiferent dacă viața dvs. se îmbunătățește în mod constant.
  • Luați controlul înapoi la dvs. Vă controlați viața și sunteți în stare să afectează cursul său! Puteți învăța întotdeauna să faceți cele mai bune din circumstanțele dvs. actuale. Există o cale de ieșire din orice situație.
  • Imaginea intitulată are speranță Pasul 14
    5. Nu pierdeți speranţă. Dacă intenționați să luați hormoni sau să aveți intervenții chirurgicale mai târziu, știți deja că ziua va veni mai devreme sau mai târziu. Dacă nu intenționezi, trebuie să înveți să nu-ți urăști singur corpul, ci să fii mândru de cine ești ca sine unic! Amintiți-vă că nu toate tranziția tranziției este în mod medical și este total în regulă.
  • Decizia dvs. este de a face, deci luați mândria acestei decizii și recunoașteți de ce faceți acest lucru. Nu există nici un mod corect sau greșit de a fi transgender sau de tranziție. De asemenea, tranziția socială (pe care începeți să o trăiți ca fiind sexul dorit în mod deschis) este tranziția.
  • Dacă vă simțiți suicid, contactați Transpl-Lelline, Trevor Proiector Suport similar. Dacă vă simțiți cu adevărat disperați, nu ezitați să contactați imediat ajutorul de urgență.
  • Viața ta contează cu siguranță. Veți face niște lucruri minunate în viitor.
  • sfaturi

    Dacă vă gândiți foarte mult, este greu, dar amintiți-vă că, de asemenea, oamenii de cisgender pot fi gresitori și ei fac. Un băiat foarte frumos cu părul lung poate fi confundat pentru o fată, iar o femeie foarte masculină poate fi gresit ca un om. Se poate întâmpla mai mult pentru tine, dar nu doar se întâmplă la trans.

    Avertizări

    Nu utilizați medicamente de stradă / hormoni de DIY. Este periculos și vă poate costa viața! Nu știi ce au în ele și cum vă afectează corpul. Hormonii sunt medicamente puternice și chiar utilizarea hormonului de prescripție trebuie monitorizată cu atenție. Dacă simțiți o necesitate convingătoare de a utiliza hormoni, încercați să găsiți o modalitate de a contacta un medic licențiat și un terapeut de gen.
  • Nu credeți că puteți schimba modul în care vă aflați în mod natural prin văzuirea pentru totdeauna și nu "acționând asupra" acest. Acest lucru duce la o mare suferință și depresie, așa cum trebuie să vă prefaceți în fiecare zi, ceva ce nu sunteți, și nu sunteți în stare să fiți adevărații voștri.
  • Nu vă întoarceți la droguri și alcool pentru a vă amorți durerea. Doar provoacă suferințe mai mari și riscați să vă pierdeți locul de muncă și să vă terminați într-o situație și mai mare. În loc să vă scufundați într-un hobby sau un exercițiu plăcut.
  • Mai devreme sau mai târziu veți ajunge la un punct în care nu mai puteți lua-o și simțiți nevoia de a face ceva despre asta. Nu vă puteți reprima personalitatea pentru totdeauna. Dacă doriți să conduceți o viață mare și să vă bucurați cu adevărat, nu vă prefaceți, ci să fiți voi înșivă. Veți găsi o modalitate de a face acest lucru într-un fel sau altul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar