Cum să vă bucurați de viață

Bucurați-vă de viață este adesea considerată a fi o mentalitate, rezultatul reflecției, acțiunii și recunoștință. Și, în timp ce majoritatea dintre noi nu au timp liber pentru a scăpa la un templu din Mounetop pentru a urmări fericirea noastră, cea mai bună modalitate de a găsi fericirea este de a face schimbări practice, de zi cu zi. Cuplat cu opțiuni conștiente pentru a aprecia oamenii din viața voastră și pentru a face spațiu pentru a face lucrurile pe care le-ați mai bine, mici schimbări în viața dvs. în curând adaugă până la o mai mare bucurie în viață.

Pași

Partea 1 din 3:
Cultivând bunăstarea emoțională
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață Pasul 1
1. Obțineți un animal de companie (opțional). Deținerea unui animal de companie oferă dragoste, însoțitor și ore de divertisment. Proprietatea de animale de companie are și beneficii pentru sănătate, cum ar fi reducerea tensiunii arteriale și riscul de boli de inimă, creșterea sentimentelor de bunăstare și a legăturii și învățându-vă lecții în empatie și îngrijire.
  • Pentru sentimente suplimentare calde și fuzzy, luați în considerare salvarea unui animal de companie din adăpostul local.
  • Cu toate acestea, obțineți doar un animal de companie dacă știți că puteți avea grijă de ea în cunoștință de cauză. Nu păstrați doar un animal pentru propriul dvs. beneficiu.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viața de viață 2
    2. Dezvoltați un interes în muzică. Ascultarea robinetelor muzicale în imaginația creierului și simțul identității de sine, mărește stima de sine și diminuează sentimentele de izolare. Ascultarea muzicii simte împuternicirea. Puneți pe albumul dvs. preferat - sau pe care îl întâmpinați înseamnă să vă scufundați, întoarceți volumul și tăiați toate celelalte distracții, astfel încât să puteți experimenta cu adevărat minunile muzicii.
  • În unele cazuri, muzica sa dovedit a ajuta oamenii să se confrunte cu demența, oferindu-le un sentiment mai mare de împuternicire. Terapia muzicală este, de asemenea, utilă la persoanele care suferă de anxietate și depresie.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viața 3
    3. Începeți ziua cu un zâmbet. Expresia feței dvs. este gândită în mod tradițional ca o fereastră în modul în care vă simțiți, dar este, de asemenea, crezut că expresia dvs. facială poate influență starea ta de spirit. Prin urmare, asigurați-vă că zâmbiți liber, pentru a vă asigura că starea dvs. de spirit este optimă. S-ar putea chiar să doriți să vă salut în oglindă cu un zâmbet primul lucru dimineața - că fața fericită poate fi suficientă pentru a menține starea de spirit care curge toată ziua.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață Pasul 4
    4. Ia o pauză. O pauză decentă nu înseamnă zonerea la televizor sau în josul gaura de iepure pe Internet. Înseamnă stabilirea unui timp deoparte și făcându-l special. Ca o mulțumire pentru tine, dă-ți o vacanță sau "Staycation", o schimbare de peisaj - chiar dacă înseamnă doar să ai un picnic în curtea tăbătească sau să construiești un fort cu copiii tăi în camera de zi. Luând o pauză diferită de cea obișnuită și vă permite "Stai liber" pot face minuni pentru simțul tău de distracție, scăpare și împlinire.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață Pasul 5
    5. Petreceți timp cu oameni interesanți. Este bine cunoscut faptul că oamenii cu un cerc larg de prieteni tind să trăiască mai mult.Desigur, păsările de pene se adună împreună și sa arătat, de asemenea, că comportamentul prietenilor dvs. poate avea de fapt un impact mare asupra dvs. Asigurați-vă că vă atârnați cu oameni pozitivi, interesanți pentru a vă inspira să trăiți o viață mai bogată.
  • Puneți în contact cu un vechi prieten? Face asta astăzi! Dacă nu puteți ajunge la persoana prin telefon, setați ceva timp deoparte pentru a scrie un e-mail lung sau pentru a go vechi școală și stilou o scrisoare.
  • Simți că ești târât de o prietenie nesănătoasă? Activarea comportamentului rău al prietenului dvs. nu vă face nici unul dintre dvs. Faceți niște căutări de suflet și decideți dacă să rezolvați lucrurile cu o inimă sau de a pune capăt relației.
  • Aveți probleme cu întâlnirea cu oameni noi? Ieșiți în afara zonei dvs. de confort, mergeți la noi locuri, lovind conversații cu străini, luând un nou hobby sau chiar alăturat unui grup de activități sociale pe ceva asemănător.COM.
  • Partea 2 din 3:
    Cultivarea bunăstării mentale
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață Pasul 6
    1. Reduce stresul. Nu aveți nevoie de un clinician care să vă spună că stresul nu este distractiv, dar ați știut că chiar și o tulburare ușoară de spirit indusă de stres, cum ar fi depresia subclinică, poate provoca Havoc pe sistemul dvs. imunitar? De fapt, durata unei perioade stresante are un efect mai mare asupra imunității decât severitatea sa.Pentru a lupta împotriva stresului, recunoști mai întâi și încetați să încercați să o luptați singuri. Găsiți modalități de a vă împămânța și de a renunța la aburi constructiv. Sport, exercițiu, un hobby, și petrecerea timpului cu prietenii sunt modalități bune de a contracara stresul. S-ar putea să încercați imagini ghidate, yoga sau tai-chi- dacă aveți o tulburare severă a dispoziției, căutați consiliere și / sau medicamente.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viața de viață 7
    2. Îmbunătățiți gestionarea stresului, dacă nu puteți elimina stresul. Puteți schimba cauza stresului? Apoi, faceți asta. În multe cazuri, totuși, stresul link-urile înapoi la locul de muncă, banii sau familiei. În timpul incert, schimbarea locurilor de muncă poate fi dificilă, caz în care trebuie să găsiți modalități de ao gestiona mai bine.
  • Gestionarea stresului care provine din muncă sau familie poate fi făcută de fiind mai asertiv despre nevoile dvs. și de stabilirea limitelor. Afirmarea și stabilirea limitelor includ învățarea de a spune "Nu" la sarcini care depășesc programul, obținerea regulată "pe mine" timp, și evitarea luării de apeluri de lucru atunci când vă relaxați acasă cu familia sau prietenii sau viceversa.
  • Alte modalități de gestionare a stresului legate de muncă constau în lucrul mai inteligent nu mai greu, ceea ce înseamnă a descompune sarcini mai mari în creșteri mai mici și delegând sarcini altora, dacă este necesar. De asemenea, asigurați-vă că utilizați resursele la locul de muncă, cum ar fi cursurile și evenimentele de dezvoltare profesională pentru a contracara practicile dăunătoare care pot afecta sănătatea și bunăstarea.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viața de viață 8
    3. Invata lucruri noi. Obținerea unei învățământ superior vă poate susține stima de sine și interesul în lume. Dar nu este pentru toată lumea și nu este singura soluție. Citirea, călătoria, luarea de cursuri distractive, participarea la prelegeri de oaspeți și întâlnirea cu oamenii din alte culturi vor face același lucru. Sau încercați MOOCS - Cursuri masive deschise online - Aceste cursuri oferă modalități foarte stimulative de a vă întinde cunoștințele și abilitățile, în timpul dvs. În cele din urmă, în loc să alerge de la experiențe noi, să se angajeze în ele și să caute mai mult ori de câte ori poți. La urma urmei, trăiți doar o singură dată.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viața 9
    4
    Găsiți un hobby. Indiferent dacă alegeți colectarea de ștampile sau kickboxing-ul, hobby-urile și activitățile extracurriculare sunt necesare pentru urmărirea pentru a vă bucura de viață. Rutinele dure sunt contraproductive pentru spontaneitate și surpriză - lăsați o mică flexibilitate în programul dvs., astfel încât să nu devină rutină și humdrum. Faceți hobby-ul sau activitatea dvs. pentru că vă place și pentru că vă va face "în fluxul", și nu din motive precum păstrarea cu alți oameni sau conforme cu standardele sociale nerealiste.
  • Cercetarea demonstrează că participarea la activitățile de agrement poate avea un impact pozitiv asupra sănătății fizice și mintale și a sănătății. Beneficiile hobby-urilor includ creșterea tensiunii arteriale, mai puțin cortizol, indicele de masă corporală inferioară și o mai mare percepție a abilităților fizice.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață Pasul 10
    5. Citiți o carte bună. Punerea picioarelor în sus și vizionarea spectacolului preferat la sfârșitul zilei este cu siguranță un tratament, dar din moment ce vizionarea pasivă a unei povestiri nu face prea multe pentru a vă stimula imaginația, vă poate lăsa, de asemenea, vă simțiți neliniștiți și "zombified". Pentru o schimbare de ritm, găsiți o carte pe care o puteți pierde pentru o vreme. Dacă nu vă considerați o mare parte a unui cititor, gândiți-vă în afara casetei și găsiți ceva care se referă la hobby-urile dvs .: Dacă sunteți un fan de baseball, ridicați autobiografia lui Bill Veeck - dacă sunteți un motociclist, încercați Zen și arta întreținerii motocicletelor.
  • Păstrați note de pasaje sau idei care într-adevăr rezonează cu dvs. Dacă păstrați un notebook în locul dvs. de lectură obișnuit, gata să job în jos astfel de inspirații, veți acumula în curând o colecție de idei inspirată care contează pentru dvs. și vă poate ajuta să vă îndreptați sentimentul de scop timp de ani de zile.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață Pasul 11
    6. Practică meditaţie. Meditația reduce stresul și promovează un sentiment calm. Participarea la câteva minute de meditație zilnic poate promova o perspectivă pozitivă și vă puteți simți echilibrat și relaxat. Este important să se mențină o postură bună a corpului și să efectuați meditații într-o zonă fără distracție.
    Sfat de experți
    Annie Lin, MBA

    Annie Lin, MBA

    Viața și cariera Coacehannie Lin este fondatorul de coaching de viață din New York, un serviciu de coaching de viață și de carieră cu sediul în Manhattan.Abordarea ei holistică, combinând elemente atât din tradițiile de înțelepciune din est, cât și de vest, a făcut-o un antrenor personal foarte căutat. Activitatea lui Annie a fost prezentată în Elle Magazine, NBC News, New York Magazine și BBC World News. Ea deține o diplomă de MBA de la Universitatea Oxford Brookes. Annie este, de asemenea, fondatorul Institutului de Coaching din New York, care oferă un program cuprinzător de certificare a antrenorului de viață. Aflați mai multe: https: // NewyorklifeCaching.COM
    Annie Lin, MBA
    Annie Lin, MBA
    Coach-ul de viață și carieră

    Expertul nostru este de acord: Meditația vă ajută să învățați să creați o anumită distanță între emoțiile dvs. și dvs. ca observator."Emoțiile sunt energiile care se mișcă prin corpul vostru, la fel ca norii care se mișcă de-a lungul cerului, dar puteți învăța să fiți spațiu în care se întâmplă aceste emoții, ca și cerul pentru nori.

  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea bunăstării fizice
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de viața de viață 12
    1
    Consolidați sistemul imunitar. Nimeni nu se simte fericit când sunt bolnavi! Chiar și a face ceva la fel de simplu ca luarea unui multivitamin cu vitamine C, E și A, seleniu și beta-caroten pot ajuta la creșterea imunității dvs.
    • Având un sistem imunitar puternic vă permite să răspundeți mai bine la stres sau boală fizică. Alte strategii, cum ar fi exercițiile regulate, obținerea unei odihnă adecvată și menținerea unei alimentații sănătoase, sunt, de asemenea, importante pentru stimularea imunității.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viața 13
    2
    Exercițiu. Exercitarea afectează eliberarea endorfinelor, care transmit mesaje către creier, traducând în sentimente pozitive. Exercițiul regulat nu numai combate depresia, anxietatea și sentimentele de singurătate, ci și întărește sistemul imunitar. Chiar Plimbare pentru exerciții fizice poate crește anticorpul și răspunsul celulelor t-ucigaș.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viața 14
    3
    Somn ușor. Somnul este strâns legat de sănătatea unei persoane, de nivelurile de stres, greutatea și calitatea vieții. Mai mult, în timp ce dormi, corpul produce celule care combină infecția, inflamația și stresul, ceea ce înseamnă că obținerea prea puțin de somn vă face mai predispuși să vă îmbolnăviți și crește timpul necesar pentru a vă recupera de la boală.
  • Exercitarea este una dintre cele mai bune căi absolute să dorm mai bine noaptea.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață pasul 15
    4. Juca în murdărie. Oamenii de știință găsesc că bacteriile prietenoase în sol declanșează de fapt creierul pentru a produce serotonină (la fel cum funcționează antidepresive). Dacă aveți o grădină, ieșiți acolo și săpeți. Dacă nu, luați în considerare pornirea unuia - dacă nu pentru flori, pentru legume și ierburi pe care le puteți utiliza în a face rețete sănătoase. Chiar și proiectarea unei grădini de containere poate crea un loc de soare în viața ta.
  • Evident, bacteriile nu sunt atât de prietenoase, sunt, de asemenea, în grădina dvs. Purtați mănuși pentru a vă proteja mâinile, mai ales dacă aveți pisici sau dacă pisicile vecine folosesc grădina dvs. ca toaletă. Și spălați-vă bine mâinile după ce ați jucat în murdărie!
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață Pasul 16
    5
    Mânca sănătos. Este un nu-brainer care mănâncă bine (proaspete, neprelucrate, alimente reale) are o mare varietate de beneficii pentru sănătate. În plus, luând timpul pentru a găti alimente proaspete pentru tine vă oferă un impuls emoțional: miroase bine, arată bine, are un gust bun și, atunci când deveniți competent la gătit, poate chiar să ofere o pauză de distracție, creativă de la dvs. rutină. În plus față de a fi o formă de auto-răsfăț, gătitul este, de asemenea, bun pentru portofelul dvs. Dacă sunteți nou la el, începeți cu câteva rețete rapide, neobișnuite, care nu vă vor dezactiva gătitul pentru totdeauna. Alimentele mai puțin prelucrate din dieta dvs., cu atât veți fi mai sănătoși, ceea ce, la rândul său, va asigura o afacere bună mai multă fericire pentru dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Utilizați imaginația în fiecare zi. Gândiți-vă creativ și distrați-vă.
  • Îngrijorarea este o formă inutilă de pierdere a energiei. Așa cum a spus Newt Scamandru, "Îngrijorarea înseamnă că suferiți de două ori." Luați-o pe energia îngrijorătoare și do ceva în loc de fretting. Dacă sunteți atât de răniți că gândul de a face orice vă înspăimântă, faceți o pauză sau o amânare, apoi reveniți și să vă ocupați de problema cu care vă confruntați. Veți simți mult mai bine pentru a vă aborda decât nu.
  • Aruncați o privire în jurul vostru! Dacă nu vă bucurați de viață, apoi scoateți toate lucrurile negative. Găsiți lucruri pe care le iubiți și oamenii care îngrijesc bunăstarea voastră.
  • În timp ce aceste orientări au teorii științifice care le susțin despre fericire, amintiți-vă că este capabil să se bucure de viață depinde de persoana respectivă. Nu există măsurători științifice a fericirii, iar ideea tuturor fericirii și a împlinirii este diferită. Pe scurt, puteți alege să fiți fericiți - sau nu - și singura persoană cu controlul asupra că sunteți voi.
  • Avertizări

    Unele dintre negativitate pot fi cauzate de lucruri precum depresia sau anxietatea. Dacă acest lucru este adevărat pentru dvs., vă rugăm să căutați ajutor. Terapie regulată și medicamente prescrise, precum și auto-îngrijire și iubire de sine, pot face minuni.
  • Dacă simțiți că viața suferă de punctul de a renunța la el, vă rugăm să spuneți cuiva și să căutați imediat ajutor. Meritați viața și meritați să vă simțiți fericiți, în siguranță și iubiți. Dacă pur și simplu trebuie să vă evacuați pe cineva despre aceste emoții, să apelați la prevenirea sinuciderii naționale în țara dvs. sau text Conectați-vă la 741741 dacă sunteți în Statele Unite. Este deosebit de util dacă vorbiți la telefon vă oferă neliniște. Cu toate acestea, dacă gândurile dvs. sunt active (având un plan setat, accesul la materiale), vă rugăm să sunați imediat la 911 sau numărul de servicii de urgență din țara dvs. Nimeni nu merită să se simtă ca viața lor nu merită să trăiască.
  • Nu este "marime universala" Soluție la fericire. Prin toate mijloacele, citiți ce gurus și articole de auto-ajutorare, cum ar fi acest lucru sugerează că încercați. Dar nu o luați ca Evanghelie - dacă o sugestie nu funcționează pentru dvs., atunci nu vă bateți peste el. Găsiți o alternativă care funcționează și rămâne în schimb.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar