Cum să datezi o persoană bisexuală

Datând un bisexual poate fi un lucru într-adevăr intimidant. Verifică constant toata lumea? Vor părăsi în cele din urmă când îți dai seama ce vrea de fapt? Ei bine, pentru început, nu și nu. Dating un bisexual poate fi la fel ca întâlnirea unui catolic, un șofer de mașină sau o brunetă. Adică, nu contează cu adevărat. Citiți mai departe pentru a vă îndepărta preocupările și pentru a vă relaxa în relația dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Înțelegerea partenerului tău
  1. Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 1
1. Recunoaște că bisexualii au o atracție mixtă față de bărbați și femei. La intrarea într-o relație serioasă cu o persoană bisexuală, fiți pregătiți să acceptați atracția lor față de o persoană de un alt sex - în același mod ca oamenii drepți sau homosexuali sunt atrași de membrii unui singur sex. Amintiți-vă că dacă această persoană vă întâlnește în primul rând, este că sunt atrași de dvs. ca individ.
  • Chiar dacă oamenii bisexuali sunt atrași de două sexe, acest lucru nu înseamnă că sunt atrași de toată lumea. Ele au limite și standarde, la fel ca oricine altcineva. De același jeton, nu vă întrebați partenerul dacă acestea "Preferă sexul cu bărbați sau femei." Dacă vă aflați într-o relație cu ei, trebuie să presupuiți întotdeauna că preferă tu.
  • Unele bisexuali sunt la fel de atrase atât de bărbați, cât și de femei, dar altele au atracții mixte, e.G., ei se pot simți mai agresați de un gen, dar mai atrași fizic la celălalt.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 2
    2. Respectați bisexualitatea persoanei pe care o întâlniți ca parte a identității lor. Majoritatea oamenilor bisexuali se consideră că sunt întotdeauna bisexuali, indiferent de cine se întâlnesc la acel moment. Nu sugerează că sunt heterosexuali dacă se află într-o relație cu o persoană de sex opus sau că sunt gay dacă se află într-o relație de același sex.
  • Ca atare, nu cereți partenerului dvs. dacă el sau ea este atras de fiecare persoană pe care o întâlnesc. În schimb, acceptați-le așa cum sunt dacă doriți să vă păstrați relația cu ei.
  • Unii oameni se diferențiază între orientarea lor și comportamentul lor. Orientarea lor este bisexuală, dar comportamentul lor (cel puțin în prezent) este drept sau homosexual. Acest lucru este normal și toată o parte a spectrului.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 3
    3. Știți că bisexualii nu sunt "in tranzitie." Nu cu mult timp în urmă, fiind homosexualul a fost plat inacceptabil. Ca rezultat, mulți oameni homosexuali au redus procesul de ieșire prin proclamarea ca fiind bisexuală și un fel de a-și atinge picioarele umede. Ea a distrus totul pentru cei care erau de fapt bisexuali, transformând bitown într-o oprire groapă la Gayville. Dar asta nu este cum este. Sigur, unii oameni pot tranziția în acest fel, realizând încet (sau lăsându-se să-și dea seama) sunt gay - dar alții sunt conștienți de ei înșiși și știu că sunt bisexuali fără îndoială.
  • Este perfect normal să vă faceți griji că partenerul dvs. va fi în cele din urmă "turn" gay sau "turn" Drept. În timp ce este fezabil, nu credeți că este probabil. Oricum, acum sunt în tine, și asta e tot ce contează.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 4
    4. Realizați că bisexualii nu sunt promiscuu. Ele sunt la fel ca oricine altcineva. Comunitatea homosexuală (și bisexualii care se găsesc în acest sens) primește un rap rău pentru că este deosebit de depășit. Multe lucruri sunt adevărate - există o mulțime de oameni homosexuali și bisexuali care au tone de sex casual. Cu toate acestea, există o mulțime de oameni drepți care au sex obișnuit, de asemenea. Are mai puțin de-a face cu orientarea persoanei și mult mai mult de-a face cu caracterul lor. Bisexualii nu sunt mai puțin sau mai puțin probabil să fie monogami decât oricine altcineva.
  • De mult timp, mulți oameni homosexuali și bisexuali nu puteau să acționeze pe sentimentele lor sau societatea le va respinge. Acum că societatea devine tot mai tolerantă, unii oameni pot încerca să se alinieze pentru toate acestea "timp pierdut" Odată ce au ieșit din dulap. La urma urmei, o întreagă lume a fost deschisă la ei. Nu ați profita și de ea? Deci, în timp ce promiscuitatea nu are nimic de-a face cu orientarea, poate avea ceva de-a face cu a fi reținut atât de mult timp.
  • Dacă el sau ea este un trișor, sunt un trișor, indiferent de sexualitatea lor. O persoană de la un personaj redus, nu va trișa dacă sunt bisexuali, homosexuali sau heterosexuali.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 5
    5. Înțelegeți că bisexualii nu sunt indecisivi, neîncreziți sau confuzi. Mulți cred că bisexualii au doar tortul lor și mănâncă și ei, nu sunt într-adevăr conștienți de sine sau sunt imaturi și egoiste și, prin urmare, nu pot fi de încredere. Nici unul dintre acestea nu este adevărat. Bisexualii au făcut aceeași alegere pe care heterosexualii le-au făcut. Adică, ei nu au făcut unul. Se întâmplă să fie atrase de ambele sexe.
  • Ideea că orientarea sexuală a cuiva determină caracterul lor este arhaic. În timp ce mulți homosexuali au tendința de a-și folosi orientarea sexuală pentru a se identifica și a-și dezvolta caracterul, este mai degrabă o reflectare slabă a societății decât o declarație privind natura sexualității. În timp ce plăceau bărbații sau femeile sau ambele este o parte din partea dvs., este doar o parte mare ca având păr brun sau două brațe. Mare lucru, dreapta? Este doar o chestiune de preferință, unii preferă dulce, unii preferă sărat, unii ca el fierbinte, unii preferă rece, unii ca bărbații, unii ca femeile, unele ca ambele. Nu este nimic de acum. Concentrați-vă pe ceea ce vă place despre partenerul dvs. și despre ce se bucură de compania dvs.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 6
    6. Știți că sunt la fel de susceptibile de a fi monogamice. Persoanele care sunt considerate bisexuale sunt atrase de două sexe, dar acest lucru nu înseamnă că ei simt nevoia de a fi cu un bărbat și o femeie în același timp. La fel ca oamenii drepți sau homosexuali, marea majoritate a bisexuală bărbați și femei va dori A relație monogamă. Când vine vorba de căsătorie, o persoană bisexuală poate ajunge la un partener al fiecărui sex.
  • Dacă o femeie se căsătorește cu un bărbat, nu înseamnă că este dreaptă și, de același jeton, căsătoria cu o femeie nu o va face gay. Persoana pe care o căsătorește va fi cea în care sunt îndrăgostiți de o persoană și poate sau nu poate avea nimic de-a face cu genul.
  • Acestea fiind spuse, studiile sugerează că bisexualii sunt, de asemenea, mai multe șanse de a pune la îndoială normele de relație, cum ar fi monogamia. Aproximativ 65% dintre femei și 20-30% dintre bărbații din comunitățile poliamoroase se identifică ca bisexual, ceea ce reprezintă un procent mai mare decât cei care aparțin altor orientări.
  • Metoda 2 din 2:
    Solidizarea relației
    1. Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 7
    1. Intrați într-o relație serioasă cu ceilalți dvs. semnificativi, așa cum doriți cu orice altă persoană, indiferent de sex sau orientare. Să înțeleagă că, dacă sunt atrase de un membru al unui alt sex sau de același sex ca al tău, că nu sunt te inseala. Acest lucru este același ca și oamenii drepți sau homosexuali fiind atrași de alți membri ai unui singur sex. Amintiți-vă că partenerul dvs. este atras de dvs. ca individ, și prin înțelegerea faptului că doresc să rămână cu dvs., va face relația dvs. mai puternică.
    • Într-o relație serioasă, partenerul dvs. nu ar trebui să fie doar iubitul dvs., ar trebui să fie, de asemenea, cel mai bun și cel mai de încredere prieten. Dacă simțiți că nu puteți accepta acest lucru, atunci nu intrați în relație. Amintiți-vă: nu este diferit de modul în care o persoană heterosexuală va fi atrasă întotdeauna de sexul opus, dar ei au ales să fie într-o relație cu dvs., în loc de toate celelalte persoane care sunt atrase de.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 8
    2. Nu lăsați gelozia să devină o problemă. Sigur, întreaga lume este deschisă atunci când vine vorba de opțiuni sexuale. Un fel de. Doar nu chiar. Ei încă mai au standarde. Dacă este ceva, fiți bisexuali o va face Mai mult selectiv atunci când vine vorba de bărbați și femei sunt atrase de - și tu ești unul dintre ei!
  • Și categoric Nu vă lăsați să vă deranjeze percepția asupra dvs. Nu trebuie să încercați să fiți mai mult macho sau mai feminin. Le-ai născut în primul rând, deci ești bun ca tine. Doar pentru că sunt atrași de ambele sexe nu înseamnă că doresc atât în ​​același timp.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 9
    3. Nu lăsați paranoia să distrugă potențialul relației. Dacă sunteți direct și vă întâlniți pe cineva care este bisexual, nu vă îngrijorați că sunt doar pe drumul lor de a descoperi că sunt gay. Și dacă sunteți homosexuali și întâlniți pe cineva care este bisexual, nu vă îngrijorați că sunt "trecând printr-o fază." Această persoană vrea să vă întâlnească și nu vor deveni brusc gay sau drepți. Nu există niciun motiv să fii paranoic.
  • Uneori, dacă vrei să cauți probleme, o vei găsi. Dacă nu aveți încredere în persoana pe care o întâlniți, ei vor putea spune. O relație de altă parte perfectă ar putea fi ruinată doar prin a fi în capul tău. Relaxa! Orice paranoia din partea dvs. este imaginată.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 10
    4
    Mențineți o relație sănătoasă cu altele semnificative, așa cum ați fi cu orice altă persoană cu care vă place să fiți sau chiar dragoste. Fii sincer cu ei, fii deschis cu ei și împărtășiți gânduri și sentimente. Iartă unii pe alții și spuneți adevărul neplăcut atunci când vine vorba de dezacorduri, învață să-ți apreciezi partenerul, mai degrabă decât să arate critici nesănătoase. Ajutați reciproc atunci când este necesar și comunicați deschis despre cel mai multe lucruri cum ați fi, cu o persoană de același sexual.
  • Dacă partenerul dvs. nu vă ușurează tendințele geloase, atunci nu este pentru că sunt bisexuali - este pentru că ei sunt inconsiderați de sentimentele voastre. Dacă vă găsiți în mod constant întrebându-vă și vă îngrijorați, este o problemă care trebuie discutată cu partenerul dvs. Dacă nu vă simțiți liniștiți și în siguranță, poate fi o relație care trebuie să se încheie.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 11
    5. Întreabă întrebări. Este perfect normal să aveți nevoie de îngrijorările sau preocupările dvs. Aveți nevoie de orientarea lor explicată și șansele sunt foarte fericite să facă acest lucru. La urma urmei, este cu siguranță afacerea dvs! Du-te în nivel înalt și încrezător. Sunt cu tine.
  • "Vrei o relație sexuală cu un bărbat / femeie?" este o întrebare foarte diferită de, "Sunteți atrași sexual de bărbați / femei?" Unii bisexuali vor recunoaște de bunăvoie că sunt în două sexe, dar având o relație cu unul nu este în viitorul previzibil sau este o fantezie fierbinte. În conversațiile dvs., asigurați-vă că clarificați semnificațiile și vorbiți clar. Știind vă va ajuta să vă relaxați și vă va asigura în emoțiile dvs. și în relația voastră.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 12
    6. Fi deschis. Unii oameni cred că bisexualitatea este un lucru rău și cu siguranță are provocările sale unice.Cu toate acestea, fiind bisexualul este doar o altă manifestare a diversității sexuale umane. Nu ați discrimina pe cineva dintr-o altă rasă sau o denominație, deci cum este diferit acest lucru?
  • Alți oameni pot simți că este în dreptul lor de a vă pune întrebări despre întâlnirea unui bisexual. Ei își pot exprima în mod deschis necredința la legitimitatea relației dvs. sau să prezinte nivele inadecvate de surpriză sau pesimism. Acești oameni au concepții vechi de relații și nu merită oa doua aspect. Dacă ești fericit, ești fericit. Asta e tot ce conteaza.
  • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 13
    7. Arunca o privire spre interior. Dacă sunteți în continuare preocupat de întâlnirea unui bisexual, ar putea fi mai mult o reflectare a dvs. decât a acestora. Există probleme mai profunde de încredere la joc aici? Poate că te-ai temut că nu te vor lăsa pentru că sunt bisexuali, dar din cauza problemelor tale cu valoare de sine. Tocmai devine tot confuz în mintea ta. Fii siguri, sunt cu tine.
  • Gândiți-vă în acest fel: v-au ales pe fiecare altă persoană de pe planetă. Cât de minunat se simte asta? Sigur că trebuie să fii ceva!
  • sfaturi

    Oamenii bisexuali au nevoie de partenerul lor pentru a-și recunoaște sexualitatea. Nu ignorați-o sau amenințați de ea. Acest lucru merge atât pentru relațiile homosexuale cât și pentru heterosexuale.
  • Încercați să nu fiți foarte precauți în jurul lor. Acest lucru îi va face să se simtă nesigur sau supărat. Doar tratați-le ca pe tine, ar fi orice altă persoană și nu evitați un anumit subiect doar pentru că sunt bisexuali.
  • Amintiți-vă că, la o persoană bisexuală, sexul unei persoane devine mai mult ca culoarea părului în legătură cu atracția și dorința. La o persoană bisexuală, fiind atrasă de bărbați și femei nu este diferită de plăcere atât păr blond, cât și păr brun.
  • Nu presupunem că, pentru că sunt bisexuali că vor merge în mod necesar pentru o opțiune mai ușoară sau că nu înțeleg dificultatea de a fi homosexual / lesbiene într-o societate heterosexuală. Ei nu pot fi, de asemenea, pregătiți să formeze o relație durabilă de sex opus. Oamenii bisexuali nu pot alege să fie drepți, nici neagă doar că sunt gay - au la fel de multă alegere atunci când vine vorba de cine sunt atrași sau se îndrăgostesc de altcineva.
  • Dacă motivațiile dvs. pentru întâlnirea unui bisexual sunt doar pentru o fantezie sexuală, apoi să fiți în față cu partenerul dvs. potențial înainte ca relația să se dezvolte.
  • O persoană bisexuală poate fi puțin confuză la dvs Incapacitatea pentru a fi atras de ambele sexe. Acest lucru nu înseamnă că renunți la homosexual sau heterosexual "vibrații."
  • O persoană bisexuală poate dori altceva drăguț de relație cu un gen și o relație diferită cu alta.(De exemplu: o relație pe termen lung a copilului cu un gen și o relație fizică pe termen scurt cu cealaltă.) Acest lucru poate fi complet independent de atracțiile lor fizice.
  • Fii sincer cu tine.
  • Bisexualul mai presrist un gen de pe celălalt, dar dacă sunteți într-o relație cu ei, nu presupuneți niciodată că vă vor iubi mai puțin sau mai mult dacă ați fost genul opus.
  • Bisexualitatea trebuie atrasă de două sau mai multe sexe. Acest lucru ar putea însemna doar fiind atras de aspecte specifice pe care le asociază cu un anumit sex sau atragerea oamenilor în general, indiferent de gen, et cetera. Unii oameni care sunt atrasi de toate genurile identifică ca pansexual.
  • Avertizări

    Nu-i tachinezi vreodată despre a fi bisexual. Ei pot să-l râdă, dar înăuntrul tău ar putea să-i rănești sau să-i facă să se simtă nesigur. Deci, cu excepția cazului în care de fapt spune Ești în regulă, nu-i tachinezi.
  • Nu le spune că este bisexualul este doar un lucru tranzitoriu și că ei vor găsi în cele din urmă orientarea lor sexuală. Ei cunosc propria lor orientare sexuală mult mai bună decât tine, și singurul dvs. loc de muncă aici este să le accepți așa cum se identifică.
  • Nu presupuneți, sau sugerați că oamenii bisexuali sunt mai interesați de threesomes sau voyeurism decât orice altă persoană. Bisexualitatea nu este echivalentă să fie un omnivore sexual (fiind atras de niste bărbați, și niste femei). De asemenea, nu presupuneți că sunt mai promiscuu decât alți oameni doar pentru că sunt bisexuali.
  • În mod similar, nu sugerează că o persoană bisexuală ar fi neapărat mai mult sau mai puțin atrasă de cineva care este transgender. Oamenii transgender se văd adesea ca fiind în întregime sexul țintă și nu este "cele mai bune din ambele lumi". Ceea ce înseamnă că partenerul dvs. ar putea fi mai interesat de un individ transgender te face să te simți nesigur și poate fi rănit pentru toți cei implicați.
  • Unii oameni bisexuali apreciază numai anumite trăsături unu sex.De exemplu, o persoană bisexuală a curbelor mele la femei și mușchi la bărbați.Nu încercați să vă conformați cu ceea ce găsesc atractivă în alte Sexul fără a vă întreba partenerul. Adică, nu încercați să apariți curbe ca un bărbat sau musculos ca o femeie.Fiecare persoană bisexuală este diferită și poate doriți să rămâneți așa cum sunteți. Cu toate acestea, dacă doriți să vă schimbați aspectul pentru propriul dvs. beneficiu, este în regulă - fiecare relație ar trebui să fie egală și nu faceți asta avea să se schimbe sau să stați la fel, pur și simplu pentru partenerul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar