Cum să ieșiți ca transgender

Ieșind ca transgender poate fi un pas înfricoșător de a lua. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a ușura procesul de ieșire mai ușor pentru dvs. și pentru oamenii din jurul vostru. De-a lungul timpului, încrederea dvs. va crește în timp ce găsiți acceptarea și susținerea.

Pași

Partea 1 din 3:
Imaginați ce vreți să spuneți
  1. Imagine intitulată Persoana pașnică în Blue.jpg
1. Asigurați-vă că sunteți în siguranță în siguranță. Ieșirea este doar o idee bună dacă știți că nu veți fi răniți, pe cale de dispariție sau la penalizarea nedreaptă. Ieșiți doar la oameni dacă sunteți destul de încrezători că nu vă vor face rău.
  • Chiar dacă credeți că sunteți în siguranță, ați putea simți nervos. Este bine să vă luați timpul. Nu e nici o grabă.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă cineva ar putea accepta, încercați să aduceți probleme LGBT + în conversație, fără a vă menționa propria identitate. Ascultați opinia lor. Acest lucru vă poate oferi un sentiment dacă vă vor respecta.
  • Nu vă datorați părinților dvs. informații personale despre ei înșiși, mai ales dacă ar folosi aceste informații pentru a vă abuza. Este bine să rămâi în urmă pentru a vă proteja viața, sănătatea, siguranța sau viitorul (e.G. Fonduri de colegiu).
  • Spunând colegilor că sunteți transpareți ar putea duce la o discriminare la locul de muncă sau chiar să fiți concediați pentru alții "fără legătură" Motive. Acest lucru nu este corect sau corect, dar se întâmplă cu unii oameni.
  • Imagine intitulată Asexual Persoană gândire.jpg
    2. Cunoașteți publicul. Gândiți-vă la oamenii din viața voastră și aceia care aveți încredere.Este posibil să aveți anumiți prieteni sau rude care sunt mai înțelegătoare și iubitoare decât altele.Să evalueze atât persoanele care vă vor sprijini probabil pe tine și pe cei care nu pot.
  • Dacă sunteți minor, procesul care iese poate fi mai dificil, deoarece părinții dvs. sunt încă responsabili legal pentru dvs.Dacă sunteți preocupat de faptul că părinții dvs. nu vor accepta, luați în considerare vorbirea mai întâi cu un prieten sau membru al familiei cu care puteți avea încredere.Poate doriți să aveți pe cineva din partea dvs. înainte de a ieși la părinții voștri.
  • Concentrați-vă pe pregătirea pentru a ieși la prieteni și iubiți de prieteni și familii mai întâi.
  • Nu trebuie să ieșiți la toată lumea deodată.Să fie strategice și să le spui celor care ar putea fi mai întâi aliații tăi.
  • Imagine intitulată Hijabi Girl la Computer.jpg
    3. Informați-vă și faceți cercetarea dvs. Să aveți cunoștințe despre problemele transgenderului.Înțelegeți întrebările pe care prietenii, rudele și altele le pot avea despre identitatea de gen.Fiind mai informat, veți arăta maturitate și grijuliu în ieșirea dvs. ca transgender.
  • Găsiți literatură sau materiale de citire în comunitatea dvs. sau online. Pot exista centre comunitare LBGT sau grupuri de tineret în zona dvs. care oferă informații și broșuri utile.
  • Aflați despre modalitățile pe care prietenii și familia dvs. pot fi aliații dvs. prin GlaAd: http: // Glad.Org / Transgender / Aliații
  • Înțelegeți drepturile dvs. egale ca persoană transgender prin intermediul Centrului Național de Egalitate Transgender: http: // Transequality.Org /
  • Găsiți suport ca un tânăr LGBTQ despre preocupările dvs. de ieșire prin intermediul Centrului Național de Ajutor LGBT: 888-843-4564 sau http: // LGBTHOTLINE.Org
  • Dacă preocupările dvs. cu privire la identitatea dvs. de gen vă fac să vă simțiți suicidați, contactați proiectul Trevor: 866-488-7386 sau http: // Thetrevorproject.Org / sau Trans Lifeline: http: // translifică.Org sau 877-565-8860
  • Imagine intitulată creion și hârtie.jpg
    4. Luați în considerare scrierea unei scrisori.Ia-ți gândurile pe hârtie ca o modalitate de a-ți găsi vocea și de a te concentra pe ceea ce vrei să spui.Indiferent cine este destinat scrisorii, fii politicos și îi dau spațiu pentru a procesa informațiile.
  • O scrisoare vă poate ajuta să vă concentrați asupra a ceea ce doriți să spuneți fără întrerupere.
  • Dacă utilizați o scrisoare ca cadru pentru ieșirea, permite posibilitatea revizuirii până când vă simțiți mai confortabil cu ceea ce doriți să spuneți.De exemplu, hai să spunem că tonul tău este uneori supărat de a fi rănit în trecut și simțindu-se nemulțumit.Luați în considerare revizuirea acestuia pentru a vă concentra pe modul în care sunteți o persoană mai puternică și mai încrezătoare despre cine sunteți, și ce vă simțiți bine pentru dvs.
  • Uneori, o scrisoare poate reduce presiunea conversațiilor față în față și poate fi utilă dacă persoana pe care o ieși este departe.De exemplu, "Știu că a fost un timp de când am văzut unul pe altul.Sper că ne putem vedea mai curând și vă pot spune mai multe despre ceea ce am trecut.M-am luptat cu identitatea mea de mulți ani.Vreau să pot vorbi deschis în viitor despre ceea ce am trecut."
  • Luați în considerare faptul că această scrisoare la îndemână atunci când vine ziua pe care o întâlniți și vorbiți în persoană despre a ieși.
  • Imagine intitulată Persoana Freckled în Vorbire Purple.jpg
    5. Practicați ce vreți să spuneți cu voce tare.Uneori este bine să practicați în același mod în care puteți practica atunci când dați un discurs sau pregătiți o prezentare.Vă poate ajuta să găsiți tonul și cuvintele potrivite.Vă poate ajuta să deveniți mai confortabil cu a spune "Sunt transgender."
  • Găsiți o cameră privată sau un spațiu în care puteți practica.
  • Luați în considerare practicarea cu cineva în care aveți încredere și cine ați ieșit deja.
  • Nu încercați să vă grăbiți și să spuneți totul imediat.Pace și permite publicului să proceseze fiecare parte a ceea ce trebuie să spui.
  • Partea 2 din 3:
    Ieșind
    1. Imagine intitulată tipul evreu cu o idee.jpg
    1. Identificați cel mai bun timp și loc pentru a ieși.Gândiți-vă la "Cine, ce, unde și când" de ieșire.Fi sigur de cine vreți să spuneți și că aveți încredere în ei.Alegeți undeva care este neutru și sigur.Luați în considerare spațiile care sunt mai private, în cazul în care nu există oameni care știți cine ar putea fi ascultați.
    • Alegeți un timp care nu se va simți grabit sau scurtat de alte activități, evenimente sau obligații. Nu vrei ca oamenii să fie distrași.
    • Luați în considerare locurile care nu sunt la școală sau la locul de muncă.Evitați spațiile în care există oameni pe care îi cunoașteți și nu aveți încredere.
  • Imagine intitulată Vorbiți vesel Trans Vorbește despre rochie.jpg
    2. Fii încrezător și autentic în a ieși. Asigurați-vă că doriți să ieșiți, mai degrabă decât să vă simțiți ca și cum trebuie. Amintiți-vă că aceasta este viața voastră și modul în care ieșiți este în întregime până la dvs. Fiți încrezători în cine sunteți și împărțiți autentic despre experiențele dvs. cu transgender. Înțelegeți propria dvs. identitate la o persoană transgender.
  • E viața ta și poți decide cum, și în ce mod, să ieși.Fii unic cine sunteți și împărțiți din experiențele dvs. cu o persoană transgender. De exemplu, s-ar putea să împărtășiți despre ceea ce a fost o luptă pentru dvs., cum ar fi sentimentul în afara locului printre colegii voștri. Dacă veniți în termeni de a fi transgender a fost o ușurare pentru dvs., apoi împărtășiți acest lucru.
  • Fii atent în modul în care descrieți și înțelegeți-vă ca persoană transgender.
  • Când vorbești despre tine ca fiind transgender, vorbești ferm cu încredere. Să fie dispus să fie flexibili și să răspundă la ceea ce trebuie să spună ceilalți. Ia în considerare spunând, "Sunt încrezător că sunt transgender.Știu că aveți întrebări sau nu știți ce să spuneți. Este în regulă.Sunt deschis să ascult."
  • Imagine intitulată Persoana iubitoare cu Hearts.jpg
    3. Fiți răbdători când ieșiți. Acest proces nu se va întâmpla peste noapte și va continua să se schimbe și să se schimbe ca tine și pe cei dragi înțeleg mai multe despre a fi transgender.Știți că, pe măsură ce îmbătrâniți, mergeți la diferite școli, obțineți locuri de muncă, sau interacționați cu oameni noi pe care îl veți ieși în continuare pe tot parcursul vieții.Fi răbdător cu procesul.
  • În timp ce poate fi rafturi nervoase la început, fiind cinstit cu tine și cu alții despre cine ești tu poți fi profund plăcut și te face să te simți mai bine în timp.
  • Acceptați că alții nu pot înțelege acest proces în același mod.Fiți răbdători cu alții care ar putea dori să ajute, dar au ignoranță cu privire la ceea ce treceți.De exemplu, dacă spune cineva, "Nu pari ca cineva care este transgender," Fiți răbdători și explorați ceea ce înseamnă transgender pentru dvs., mai degrabă decât să încercați să le corectați.
  • Concentrați-vă asupra modului de a rămâne calm, centrat și relaxat.Faceți lucruri care ajută la ameliorarea stresului în moduri sănătoase înainte de a vă planifica să vorbiți despre a ieși.
  • Imagine intitulată Young Woman și MAN mai în vârstă Talk.jpg
    4. Stați și vorbiți despre a ieși.Învață să fii deschis și direct într-un mod iubitor cu prietenii și familia ta.Permiteți-le timp să răspundă și să pună întrebări.Ele pot reacționa cu șoc, sprijin sau frustrare, dar indiferent de ce, rămân calm și respectuos.Spuneți-le despre călătoria dvs. și că doriți să treceți sau să identificați ca transgender.
  • Să fie deschise pentru a răspunde la întrebările lor, indiferent cât de mici sau ciudate pot părea întrebările.Dacă nu sunteți sigur cum să răspundeți, apoi oferiți-le resurse sau materiale de citire pentru a le ajuta.
  • Dați-le timp să răspundă și să înțelegeți că primele lor reacții nu pot reprezenta modul în care se simt mai târziu.Uneori, șocul sau confuzia pot afecta modul în care o persoană răspunde.
  • Considerați că unii oameni pot reacționa din ignoranță, vor fi preocupați de siguranța dvs. sau încercați să vă schimbați mintea.Spune-le că luați procesul de a ieși serios și s-au gândit la preocupările lor.
  • Imagine intitulată Omul vorbește cu tânărul femeie.jpg
    5. Fiți pregătiți să răspundeți la întrebările și preocupările comune. Mulți oameni nu înțeleg pe deplin problemele transgender și pot avea nevoie de ajutor de ajutor. În multe cazuri, cei dragi doriți doar să fiți fericiți, așa că spuneți-i că acesta este ceea ce vă face fericiți și spuneți-i cum vă pot sprijini.
  • "De cât timp ați simțit așa?" "Am cunoscut încă de când aveam 14 ani. Mi-am dat seama că aș fi mult mai fericit dacă trebuie să fiu băiat."
  • "De ce ați ales acest lucru?" "Nu pot alege cum mă simt despre genul meu, mai mult decât puteți. Dar pot alege să mă ascund sau să fac ceea ce mă face fericit. Și acest lucru mă va face mult mai fericit decât ascunderea lui. Sper că voi avea sprijinul dvs."
  • "Asta înseamnă că ești o regină de drag / rege?" "Nu, trageți este o performanță pe care oamenii o fac pentru distracție. Dar acest lucru este foarte real pentru mine. Va afecta sănătatea și fericirea mea."
  • "Ești sigur că este corect?" "M-am gândit la asta pentru o vreme, și ideea de a încerca să fiu [genul greșit] mă face să mă simt trist / îngrozitor / bolnav / fără speranță. Simt că aș fi mult mai fericit și mai încrezător dacă aș putea trăi ca un [sex corect]."
  • "Sunt un părinte rău? Am făcut acest lucru cumva?" "Nu, sunt sigur că m-am născut în acest fel. Dacă erai un părinte rău, atunci aș fi prea speriat să-ți spun vreodată asta. Dar îți spun asta pentru că am încredere în tine și vreau să fii parte din viața mea."
  • "Va schimba acest lucru lucrurile?" "Nu o tonă, neapărat. Sunt încă aceeași persoană și încă mai iubesc la fel. Mă înțelegi mai bine acum. Și tranziția mă va ajuta probabil mai puțin grumpy / tristă / iritabilă / indiferent de tot, pentru că voi avea mult mai distractiv când voi fi eu însumi."
  • "sunt ingrijorat. Am auzit că lucrurile îngrozitoare se pot întâmpla." "stiu. Am citit cercetarea. Am văzut, de asemenea, cercetarea spunând că Trans oamenii sunt mult mai fericiți și mai sănătoși atunci când vin și sunt acceptați de comunitate. Sprijinul poate preveni multe dintre aceste lucruri îngrozitoare să se întâmple. Sper că mă poți ajuta prin asta, așa că pot trăi cea mai bună viață."
  • "Nu înțeleg asta. Vreau să ajut, dar nu știu cum." "Este în regulă. O vom face împreună. Îți spun cum mă poți ajuta prin asta. Cel mai mare lucru de care am nevoie este dragostea și sprijinul tău."
  • Imaginea intitulată Tipul evreu spune că nu 2.jpg
    6. Terminați conversația dacă nu merge bine. În unele cazuri, având o conversație despre a ieși, ar putea să nu funcționeze așa cum sperați că ar fi. Dacă vă simțiți ca oamenii pe care ieșiți, nu sunteți de susținere sau amabili, atunci ați putea dori să terminați grațios conversația pentru moment.
  • "Mulțumesc pentru atenție. Voi pleca acum."
  • "Nu cred că această conversație merge oriunde. O sa vorbesc cu tine mai târziu."
  • Imagine intitulată mână și telefon cu conversație.jpg
    7. Ia în considerare argumentele pro și contra de a ieși prin intermediul social media. Înțelepciunea acestui lucru depinde de publicul dvs. Pot exista unii oameni care nu pot accepta când ieșiți.Cu toate acestea, este posibil să fiți surprins de cât de mult vă veți primi!Mulți oameni au diferit "cercuri" Pentru diferite conturi de social media sau pot avea mai mulți adepți într-un singur cont decât celălalt.Puteți începe să ieșiți pe orice site (Facebook, Instagram, etc.) Simți că oamenii ar fi cel mai acceptabil.
  • Decideți cum doriți să ieșiți.Doriți să includeți o fotografie în postul de ieșire?Ați prefera un simplu "Sunt trans", sau un paragraf mai lung?Depinde de tine. Doar scrieți ceea ce vine din inimă.
  • După ce postați, nu uitați să vă plac și să răspundeți la toate comentariile pozitive.
  • Nu răspundeți la comentarii negative, dacă le obțineți. Ștergeți-le și blocați / raportați dacă se simte corect. Puteți pierde adepții. (Uneori, gunoiul se îndepărtează.) Persoanele care rămân sunt cele mai pozitive.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea suportului
    1. Imagine intitulată îmbrățișând cuplu de vârstă mijlocie.jpg
    1. Căutați sfaturi de la prietenii sau familia de susținere. Continuați să ajungeți la cei care au încredere și au fost alături de dvs. în trecut. Întrebați-le despre provocările pe care le-au confruntat în propria lor viață și cum le-au depășit. Arătați-le că vă pasă de ceea ce au de spus.
    • Găsirea sfaturilor și a sprijinului în persoană pot fi liniștitoare și utile pe măsură ce continuați să ieșiți și să informați pe alții despre identitatea dvs. de gen.
    • Înțelegeți că, chiar dacă prietenii sau familia dvs. nu au experimentat personal ceea ce este ca să iasă ca transgender, ei pot avea lupte personale cu propriile lor identități.De exemplu, întrebați-i, "V-ați confruntat vreodată să vă simțiți ca și cum nu ați aparținut sau nu vă potriviți?"
    • Sentimentul diferit sau greșit este ceva pe care toată lumea trece din când în când în viața lor.Utilizați acest lucru ca o modalitate de a vă conecta cu alții care simt acest lucru, mai degrabă decât distanța.
  • Imagine intitulată tânăr medic în Office.jpg
    2. Discutați cu profesioniștii de susținere cu privire la tranziția dvs. fizică.Mulți trans beneficiază de hormoni și / sau de o intervenție chirurgicală pentru a-și ajuta organismul să se potrivească cu puțin mai clar. S-ar putea să vă luptați cu ceea ce intenționați să faceți atât fizic cât și emoțional. Solicitați sfaturi de la experții care au ajutat pe alții să-și găsească calea.
  • Discutați cu medicul despre a face schimbări fizice în corpul dvs.Aceasta poate implica terapia sau chirurgia de substituție hormonală.Discutați cu medicul dumneavoastră despre o trimitere posibilă la un specialist în aceste tipuri de proceduri medicale. Cere, "Având în vedere tranziția ca bărbat (sau femeie) și vreau să știu despre tratamentele medicale disponibile în acest domeniu.Poți să mă ajuți sau să faci o trimitere?"
  • Imagine intitulată terapeut în Green.jpg
    3. Luați în considerare vederea unui consilier. Ieșind ca transgender poate fi greu, iar procesul de tranziție care urmează nu este întotdeauna ușor. Un consilier vă poate ajuta să faceți față provocărilor și să oferiți sfaturi privind manipularea timpurilor dificile. Ei pot, de asemenea, să trateze anxietatea, depresia și alte boli pe care le pot fi în pericol.
  • Unele grupuri LGBT + au centre de consiliere și pot oferi terapie individuală sau de grup.
  • Imagine intitulată zâmbind tinere femeie și man.jpg
    4. Conectează-te cu comunitatea LGBT. Indiferent dacă este online sau în persoană, există o comunitate LGBT acolo, care vă poate ajuta să navigați în procesul de ieșire și ce se simte potrivit pentru dvs. Nu trebuie să vă simțiți singuri sau izolați pe măsură ce faceți alegeri despre cum să discutați cu familia dvs. sau ce să faceți atunci când lucrurile sunt dure. Căutarea suportului va face procesul mai ușor pentru dvs.
  • Găsiți forumuri online sau grupuri de asistență. Acest lucru poate fi util dacă nu sunteți încă gata să discutați cu oamenii față în față.
  • Găsiți centre comunitare în zona dvs. Mergeți la CenterLink și găsiți un director de centre: http: // LGBTCenters.Org /
  • Găsiți suportul de la egal la egal și consilieri pentru a vorbi prin telefon sau prin chat. Du-te la Centrul Național de Ajutor LGBT: http: // LGBTHOTLINE.Org /
  • Consultanță de specialitate

    • Luați în considerare ieșirea la cineva în primul rând. Dacă vă gândiți la modul în care doriți să ieșiți, poate ajuta la testarea apelor venind prietenilor sau altcineva pe care o simți că va fi de susținere înainte de a vă spune familiei dvs. Pentru o mulțime de oameni, ieșind la părinții lor, iar frații pare adesea cel mai mare pas, sau poate chiar cel mai greu pas.
    • Ia ceva timp pentru a reflecta asupra a ceea ce înseamnă identitatea dvs. pentru dvs. Dacă intenționați să ieșiți ca având o identitate de gen diversă, aș vă încuraja să vă reflectați foarte mult. Faceți-vă cercetarea și învățați cât mai mult posibil despre asta înseamnă pentru dvs. sau cum simțiți că se potrivește pentru dvs.
    • Căutați o comunitate de susținere. Înainte de a ieși la cineva, este important să vă gândiți dacă vă simțiți în siguranță acest lucru. Căutați sprijin, indiferent dacă sunteți prieteni, un profesor, un antrenor sau un lider comunitar. Există, de asemenea, resurse online în care puteți auzi povestile altor persoane și puteți obține sfaturi de la alte persoane despre cum au ieșit.
    Din Eric A. Samuels, psyd
    Psiholog clinic, LGBTQ + specialist

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă tranziți și schimbați numele dvs., ieșiți la resursele umane, șeful, profesorii / profesorii sau biroul de administrație.Dacă ați schimbat în mod legal numele dvs., lăsați-vă imediat locul de muncă sau școala.Chiar dacă nu se schimbă în mod legal, multe locuri permit utilizarea unor nume preferate.
  • Dacă vă simțiți nesigură despre cum să vorbiți despre asta, încercați să scrieți sentimentele în jos.
  • Nu vă grăbiți și fiți încrezători în cine sunteți.Acesta este un proces continuu de auto-descoperire care poate fi în cele din urmă plină de satisfacții.
  • Planificați-vă timpul de discuție când ieșiți în consecință, deci nu veți fi întrerupt și veți avea un timp amplu pentru întrebări.
  • Nu vă grăbiți să ieșiți la toată lumea la un moment dat. Spune-i oamenilor pe care sunteți în jur de o mulțime, apoi spuneți persoanelor mai îndepărtate.
  • Da oamenilor timp să se adapteze.Poate fi o surpriză, dar cu timpul, majoritatea oamenilor vor veni în jur.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că aveți un loc sigur pentru a merge dacă lucrurile nu merg așa cum ați planificat și sunteți pus în pericol. Casa unui prieten este, de obicei, cel mai bine sau un membru al familiei care locuiește aproape (bunicii, unchii, mătușii etc.).
  • Acest lucru poate cauza o familie și prieteni să nu vrea să vorbească cu dvs. Din păcate, acesta este un produs secundar al ignoranței și rezistenței la schimbare. Concentrați-vă asupra oamenilor care vor vorbi cu dvs. și vă vor iubi indiferent de ce.
  • Nu ezitați să contactați autoritățile sau adulții de încredere dacă cineva vă hrănește sau vă amenință. Puneți-vă mai întâi siguranța.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar