Cum se face față disforia de gen

Este dificil pentru transgender sau variante de gen care să se ocupe de disforia lor. Unii pot începe tranziția (fie din punct de vedere social sau medical), în timp ce alții nu pot avea acces la aceste procese.Nu există nici un simplu fix - Cu toate acestea, un lucru va fi întotdeauna adevărat, și asta nu ar trebui să luați niciodată acțiuni din disperare sau în afara gândirii că există o soluție mare care va face ca toate problemele dvs. să dispară instantaneu.Rămâneți calm și relaxați-vă.În ceea ce privește o imagine de sine, fie că are legătură cu pieptul, vocea sau chiar hainele și părul, este nevoie de o mulțime de putere pentru a gestiona aceste sentimente atunci când vă simțiți atât de incomod cu voi înșivă. Iată căi de relaxare a disforiei dvs. de gen.

Pași

Partea 1 din 2:
Care se ocupă de emoții
  1. Imaginea intitulată Evitați distragerile în timp ce studiați pasul 1
1. Avea speranţă. Au credință în tine. S-ar putea să vă simțiți ca și cum viața voastră nu va avea mai bine, dar știți că trăiți într-un timp în care puteți fi ajutat de fapt. Aveți șansa de a deveni cine ar trebui să fiți. Amintiți-vă că există o mulțime de oameni care au trecut prin experiențe similare cu ceea ce treceți. Nu sunteți singuri și cu siguranță nu sunteți ciudat. Există o mulțime de oameni transgender acolo care trăiesc vieți fericite și sănătoase.
  • Când aveți un timp greu, încercați să vă reamintiți că acest lucru nu va fi realitatea voastră pentru totdeauna. Doar atârnă acolo. În cele din urmă, lucrurile se vor schimba pentru mai bine să fie totul meritat. Amintiți-vă, de asemenea, să vă uitați la voi înșivă. Dacă simțiți că aveți nevoie de ajutor extern cu emoții, indiferent dacă este vorba de mediu sau clinic, cereți ajutor.
  • Nu vă fie frică să cereți ajutor . Există mulți oameni în această lume care sunt susținători și îngrijiri. Consultați un consilier sau un adult de încredere despre sentimentele dvs. legate de disforie. Vorbind cu cineva vă va ajuta să faceți față emoțiilor - amintiți-vă că emoțiile dvs. sunt valabile.
  • Inspirați prin citirea povestirilor de oameni care au supraviețuit unor situații foarte dificile în viață, fie că este o boală, rănire, război, sărăcie, abuz, fundal criminal, dependență sau dezastre naturale. Există oameni care au pierdut tot ce au avut vreodată și au devenit refugiați sau și-au pierdut casa într-un incendiu sau inundații care au supraviețuit închisoare și tortură și circumstanțe oribile - și oameni care s-au născut săraci, dar au reușit să-și mai bine circumstanțele. Și oamenii ale căror vieți au fost transformate de o boală sau o vătămare gravă, dar care încă înflorește și au reușit în viață. Mulți oameni de succes spun că trebuie să atingeți fundul Rock sau să aveți dificultăți serioase în viață pentru a vă schimba viața în ceva mai bun. Nu este nevoie să comparați suferința altora - dar puteți să vă inspirați prin a vă vedea cum oamenii sunt capabili să depășească toate tipurile de viață aruncă la ei. Văzând alții au supraviețuit tot ceea ce vă poate oferi o privire de speranță că puteți supraviețui tot ceea ce treceți în acest moment.
  • Imagine intitulată face față pubertății ca o fată Pasul 19
    2. Exprimați ceea ce simțiți. Exprimându-vă în orice fel doriți, vă poate ajuta să faceți față situației. Ar putea fi desen, scriere, pictura sau chiar rularea. Plângând, țipând sau exerciții viguroase. Chiar și curățarea casei. Găsiți orice moduri care vă pot ajuta să vă ocupați de disforia voastră. Este important să lăsați toate sentimentele dvs. interne, astfel încât să puteți lăsa aceste emoții negative.
  • Canalizați-vă energia negativă în ceva productiv. Doar luați un stilou și hârtie și începeți să atrageți ceea ce vă vine în minte (oricât de întuneric), vă poate atenua cu adevărat stresul. Pentru unii, cea mai bună priză este una creativă, cum ar fi desenul, pictura sau scrierea. Puteți scrie toate lucrurile agresive care vin în mintea ta, de exemplu. Doar lăsați-vă mintea să vă întrebă până când începeți să vă simțiți mai bine.
  • Pentru alții, abordarea fizică funcționează cel mai bine. Făcând ceva fizic, cum ar fi exercitarea viguroasă, alergând cât de repede poți, făcând în greutate sau orice hobby, cum ar fi înot sau călărie sau trambulină face trucul. Canalizarea furiei în mișcare vă va face să vă simțiți mai bine. S-ar putea să observați că veți avea cu adevărat nevoie să vă obosiți la epuizare până când vă calați în cele din urmă.
  • Aceste emoții negative vă pot răni într-un mod mental și fizic. Unii oameni încearcă să-și reprime emoțiile și sunt susceptibile de a deveni pasiv-agresiv sau foarte nefericit. S-ar putea să simți că ești spart sau ca și cum ar fi ceva în neregulă cu tine. Aceste emoții negative vă pot face rău fizic și puteți dezvolta boli din cauza stresului sau depresiei.
  • De asemenea, puteți vorbi cu dvs. (literal). Nu te face nebun. Mulți oameni vorbesc cu ei înșiși, pentru că este o modalitate de a elibera emoția în care vă îmbutenați înăuntru. Unii oameni au comparat vorbind cu tine să plângă. Acestea sunt metode de eliberare a tristețelor sau a stresului. Doar nu o faceți cu voce tare în public!
  • Imagine intitulată Evitați distragerile online Pasul 12
    3
    Respiră adânc. Relaxa. Respirați și ieșiți când vă simțiți ca și cum doriți să vă copleșească griji. Fiind echilibrat vă poate ajuta să vă ocupați de emoțiile dvs. Meditația și yoga sunt modalități de a dezvolta această abilitate de a vă relaxa.
  • Respirația profundă poate atenua stresul și poate reduce imediat anxietatea, deoarece stimulează sistemul nervos parasympatic responsabil pentru calmarea corpului în jos și încetinirea ritmului cardiac, făcând imediat relaxarea.Respirați încet prin stomac pentru o vreme.
  • Practicați mintea prin observarea calmoasă a împrejurimilor, sentimentele și gândurile fără judecată și prin angajarea simțurilor voastre. Ce simțiți, văzând, mirosind și auziți acum? La ce te simți acum? Unde simți asta în corpul tău? Simțiți senzaționarea în umeri sau în gât? Sau un nod în stomac? Fiți conștienți de emoțiile dvs. actuale. Care pot crea distanța față de emoțiile brute și vă pot liniști și vă ajută să câștigați controlul înapoi.
  • Imaginea intitulată Fiți diferită de alte fete Pasul 10
    4. Înțelegeți ce simțiți. Faceți cercetări privind persoanele transgender și disforia de gen. Există o mulțime de videoclipuri pe YouTube pe disforia de gen. Este comun ca oamenii transgender să aibă disforie. Doar pentru că ați fi un băiat care se simte mai confortabil, ca o fată, nu înseamnă că sunteți instantaneu că sunteți transgender. S-ar putea să fiți non-binar, având o identitate de gen care nu aderă la binarul de gen și să experimenteze disfhoria. Încă mai poate fi dificil, deoarece societatea are un timp greu să se ocupe de oricine care nu se potrivește cutiei. Înțelegeți că este în totalitate în regulă modul în care vă simțiți și că sunteți o ființă umană minunată, indiferent de ce.
  • Disforia nu este doar ceva de experiență pe care oamenii îl au înainte de a trece complet. Puteți încă mai experimentați dacă după ce ați fost complet "făcut" și chiar a avut chirurgie genitală de reassignment. Lucrurile cum ar fi vorbit despre trecutul dvs. sau înotul sau în sala de gimnastică pot să o declanșeze. Înălțimea și structura osoasă va rămâne întotdeauna la fel, astfel încât poate fi declanșator. Înțelegeți că sentimentul disforic pe care îl aveți nu poate să dispară brusc după ce ați fost pe hormoni sau să aveți intervenții chirurgicale. Este posibil să aveți sentimente dificile legate de vocea sau dimensiunea mâinii etc. Din când în când pentru restul vieții tale. Dar vă puteți pregăti cum să faceți față cu totul.
  • Ascultați-vă. Nu ascultați persoanele care încearcă să spună că disforia dvs. de gen este ca Bdd (tulburarea dismorfică a corpului) sau este "nimic". Dysforia ta este o bucată de cine ești, care se întâmplă să fii inconfortabil cu sexul tău atribuit. Este nevoie să fii confortabil în propriul tău corp și să fii fericit.
  • Imagine intitulată Evitați drama cu prietenii Pasul 7
    5. Vorbește cu un bun prieten. Poate ajuta foarte mult dacă știți pe cineva pe care îl puteți avea încredere în a vă asculta și înțelege ce simțiți și ce treceți. Poate fi o ușurare reală să vă puteți exprima și să discutați cu cineva liber. Sentimentul că sunteți ascultat și înțeles este important.
  • Puteți căuta forumuri pentru trans și conectați-vă la alții online. Ați putea folosi chat-ul video, trimiterea de e-mail sau orice tip de suport social pentru a vorbi cu oamenii ca tine. Există oameni care se află în aceeași situație în care te afli acum. S-ar putea să fiți surprins de cantitatea de oameni care caută pe alții să vorbească despre disforia lor și experiențele lor. S-ar putea să vă simțiți foarte singuri, dar mulți alți trans se simt exact la fel de singuri ca tine!
  • Verificați resursele LGBT locale. Există grupuri și întâlniri de trans sau LGBT în multe locuri. Alăturați-vă unui grup vă va face să vă simțiți mai puțin străini, pe măsură ce vedeți că alții merg prin lucruri similare ca tine. De asemenea, puteți face prieteni noi în acest fel - prieteni care respectă absolut identitatea dvs. și vă înțeleg.
  • Puteți vorbi cu membrii familiei dvs. sau cu orice prieteni buni pe care ați putea avea. Conectarea cu alți trans de persoane vă poate oferi un fel de sprijin pe egal pe egal, în timp ce se luptă cu aceleași probleme și știu exact cum vă simțiți. Dar oamenii de cisgan pot fi exact așa de susținători.
  • Luați în considerare vorbirea cu un terapeut care este specializat în experiența transgenderului. De asemenea, puteți contacta grupul dvs. religios pentru sprijin, cum ar fi un preot, dar numai dacă vă simțiți în siguranță că faceți acest lucru. Vorbind cu un outsider sau profesionist poate ajuta cu acordarea de perspectivă și puteți vorbi liber despre orice probleme pe care le-ați putea avea fără a fi nevoie să le luați în considerare sentimentele.
  • Imaginea intitulată Evitați distragerile în timp ce studiați pasul 3
    6. Aflați cum să combateți un atac extrem de disforia prin împământare.Când aveți gânduri înfricoșătoare și emoții extreme, un atac de anxietate la nivel înalt sau să vă simțiți brusc fără speranță și cu adevărat deprimat, aceste tehnici vă pot calma în acest moment și vă pot ajuta să vă reglați gândurile și starea de spirit.
  • Stimulați simțurile! Miros ceva (parfum, o floare, deodorant), gustul ceva (ceva puternic sau ceva asemănător cu adevărat), ascultați ceva (sunete naturale sau muzică), atingeți ceva (o țesătură, un ursuleț de pluș), să vă stimuleze viziunea ( Privind fotografii frumoase sau poze, ați fost fericiți sau fotografii de animale pentru copii). Păstrați ceva la îndemână tot timpul! Folosind simțurile dvs. va reduce anxietatea într-o bătălie de inimă. Continuați să o faceți până când sunteți liniștiți.
  • Programați timpul de îngrijorare. Configurați un timp pentru fiecare zi (5-10 minute) când vă veți aborda îngrijorările și anxietatea. În acel moment, vă veți concentra doar asupra îngrijorărilor dvs., nimic altceva, până când timpul este în sus. În toată ziua, nu vă veți lăsa griji - de fiecare dată când vă gândiți la un gând îngrijorător sau negativ, vă veți spune cu fermitate: "Nu am timp pentru acest lucru acum."În schimb, scrieți acel lucru pentru a fi tratat în timpul timpului de îngrijorare real. Acest exercițiu eliberează o mulțime de energie mentală, de obicei cheltuite pentru îngrijorare și vă învață să vă controlați mintea și anxietatea. Puteți decide să faceți o activitate de auto-îngrijire chiar înainte și după timpul de îngrijorare. Care vă va face să vă simțiți mai bine.
  • Încercați meditație sau exerciții profunde de respirație.
  • Veniți cu lucruri care vă vor face să vă simțiți instantaneu mai bine atunci când le faceți (cum ar fi ființa cu prietenii, ascultând muzică, dansând, plecând afară, jucând cu animalul dvs. de companie, citit, vizionarea comediei, exerciții etc.) Păstrați o listă la îndemână și când vă simțiți că consolidarea anxietății, consultați această listă și începeți să faceți aceste lucruri. În curând vei uita de anxietatea ta.
  • Sunteți în stare să Controlați mintea și gândurile voastre Dacă practici destul de mult! Învățând cum să facă față cu succes cu disforia extremă și anxietatea vă poate împiedica să vă răniți pe voi sau pe alții sau să faceți ceva erupție cutanată pe care o puteți regreta mai târziu.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți aglomerați în școala medie Pasul 8
    7. Creați o distanță între situație și reacția dvs. Nu puteți controla întotdeauna tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru și vă veți găsi în mod inevitabil în situații care vă pot face să vă simțiți disforici sau anxioși din cauza sexului dvs. Ce tu poate sa Controlul întotdeauna, este reacția dvs. la situație. Sentimentele dvs. sunt întotdeauna valabile, dar puteți decide dacă lăsați acest eveniment să vă rupă întreaga zi sau nu.
  • Nu puteți controla alte persoane și ce vă spun sau vă gândiți la dvs., dar puteți controla propriul răspuns. Nu aveți nevoie să vă loviți sau să vă lăsați să vă ruineze ziua. Nu dați puterea asupra bunăstării dvs. pentru alții așa. În cele din urmă aveți puterea asupra dvs., emoțiile, reacțiile dvs. și fericirea voastră. Vă va face să vă simțiți bine despre dvs. dacă vă puteți gestiona ziua după toate.
  • Dacă este necesar, canalizați energia dvs. negativă în exercițiul sau la sol până când vă calmezi. Întotdeauna încercați să găsiți o priză sănătoasă pentru emoțiile dvs.
  • Luați multe respirații adânci și, eventual, închideți ochii înainte de a răspunde sau la lăsarea sentimentelor dvs. să preiau. Încercați să observați situația mai obiectivă. Ești sigur că ceilalți oameni au însemnat exact asta? Perceptiti situatia mai rau decat este de fapt? Când ești conștient de corpul tău, ești predispus să reacționezi puțin. Uneori anxietatea ta poate prelua și te aștepți ca oamenii să vadă lucruri pe care nu ar trebui să le vadă sau să te uite la tine într-un mod care te face inconfortabil, dar, în realitate, ei pot fi total ignorați pentru tot ceea ce te văd Sexul pe care încercați să îl prezentați ca.
  • Imaginea intitulată Evitați băiatul care vă cunoaște ca el Pasul 3
    8. Evitați declanșatoarele. Aveți toate drepturile de a evita situațiile sau oamenii care vă fac să vă simțiți rău sau care vă puneți jos. Nu trebuie să vă ocupați de asta. Puteți afecta întotdeauna reacția dvs., dar nu aveți nevoie să vă puneți cu comportament care vă face să vă simțiți rău mental.
  • Este posibil să fie necesar să vă reduceți timpul cu membrii familiei care nu respectă identitatea, la fel de greu ca și cum ar putea fi. Propria dvs. bunăstare vine întotdeauna mai întâi.
  • Aveți, de asemenea, dreptul de a rămâne în interior dacă nu vă simțiți ca astăzi. Învață să faci o diferență între senzație de disforică anxioasă și dreaptă despre ceva. Nu lăsați anxietatea dvs. socială să facă scuze pentru a rămâne departe de a vă vedea prietenii sau să participe la un grup de sprijin. Dar dacă știți că înotul cu colegii de clasă sau exercitarea cu alte persoane vă face să vă simțiți mai rău emoțional și vă afectează sănătatea mintală, stai departe de ea.
  • Este posibil să trebuiască să suportați morții, o gresie sau să vă simțiți disforică în anumite situații pentru a funcționa în viață chiar dacă vă face să vă simțiți rău. Dar aveți toate drepturile de a evita acele tipuri de situații în care aceste lucruri sunt foarte susceptibile de a se întâmpla sau se întâmplă frecvent. A fi demodat la o bancă este diferită de mama ta, în mod constant, vă aflați în ciuda informării altfel.
  • Da oamenilor o șansă, totuși. Mulți oameni CSI nu conștient de modul în care disforia de gen vă afectează viața. Cel mai bine este să le explicați cât de diferite lucruri vă fac să vă simțiți. Puteți spune, de exemplu, "a fi numit Susan mă face să mă simt foarte deprimat și să fiu spus că sunt o fată, deși nu mă face să nu mai vreau să merg la adunările sociale. În schimb, fiind numit Jake și tratat ca un băiat mă face să mă simt extatic și confortabil în jurul oamenilor. Așa că vă cer să mă sunați la Jake după asta și să nu mai confecționați."Dacă, după ce oamenii ignoră încă solicitările dvs., cel mai bun lucru este de a reduce contactul cu un nivel pe care îl puteți face confortabil fără a avea un mare efect asupra stării dvs. de spirit.
  • Dacă prietenii și familia dvs. sunt, în general, nesuportant, în loc să vă izolați complet contactați oameni noi și participați la grupuri de sprijin unde puteți găsi noi prieteni. Poate ai noroc cu familia ta, dar sunt alții acolo care te vor sprijini cu asta! Ajungerea este deosebit de importantă dacă nu aveți suport solid și oameni pentru a vă întoarce în viața voastră. În cel mai rău caz de scenariu, nu vă poate ajuta să vă împiedicați progresul cu tranziția și în viață. Găsiți oameni care vă sprijină aspirațiile și sunt încântați să audă când vă îmbunătățiți viața. Da, oamenii de genul asta există!
  • Partea 2 din 2:
    Abordarea prezentării
    1. Imagine intitulată face față pubertății ca o fată Pasul 5
    1. Găsiți articole care ajută la prezentarea pentru Trans Oameni. Sunt lianți, Packers și STPS (dispozitive stand-to-pE) și, de asemenea, proteze pentru a folosi pentru sex pentru baieti. Femeile pot obține forme de sân, grinzi de chiloți, lenjerie de corp și Tuck de asemenea.
    • În timp ce nu puteți purta aceste articole 24/7, vă poate ajuta cu disforia în situații publice sau în alte situații pe termen scurt.
    • Acestea pot fi scumpe, dar o investiție bună, deoarece acestea pot afecta dramatic aspectul dvs. (și astfel stima de sine). De asemenea, puteți cumpăra aceste second-hand, iar oamenii chiar donează lucruri pe care nu mai au nevoie gratuit.
  • Imaginea intitulată Fiți diferită de alte fete Pasul 13
    2. Face haine Lucrați în favoarea voastră. Învață să știi ce arată bine pe tine Tipul corpului. Cămășile lungi vă pot ascunde șoldurile și cele scurte accentuează-le. Puteți găsi o mulțime de sfaturi bune online. Amintiți-vă că hainele la magazine sunt făcute pentru cis organisme. Talia, șoldurile și înălțimea pot fi zone problematice, precum și piept și umeri. Corpurile genetice de sex masculin și feminin au diferențe în proporții, astfel încât să aveți nevoie să urcați în dimensiuni pentru a se potrivi în pantalonii bărbaților pe secțiunea șoldului, lăsându-vă cu picioarele panglice (sau prea lungi).
  • Luați în considerare hainele personalizate personalizate. Ele sunt făcute în funcție de măsurătorile dvs. exacte, astfel încât acestea voi arata bine pe tine! Dacă nu vă puteți permite acest lucru, puteți întotdeauna să faceți sau să vă ajustați singuri sau să vă adresați ajutor de la membrii familiei și prietenilor care au cunoștință cu mașina de cusut.
  • Există trucuri pe care le puteți utiliza, cum ar fi ascensoarele pentru băieți sau forme de sân și lenjerie de corp căptușită pentru femei.
  • Gândiți-vă la ce părți ale corpului vostru doriți să accentuați și ce să vă ascundeți mai mult. Materiale diferite (cum ar fi TS VS. Cămășile bărbaților), diferite modele și diferite tăieturi și forme pot face o mare diferență. Haine ca jachete care accentuează umerii pot face să apară mai largi - în bine și rău.
  • Nu trebuie să vă schimbați stilul, dar acordarea atenției la tăieturile și lungimile de haine pot face o diferență reală în aspectul dvs. Încercați să găsiți haine pe care le doriți și să vă simțiți confortabil, dar, de asemenea, să vă potriviți bine și să vă complimentați cele mai bune caracteristici.
  • Pe măsură ce sunteți transgender, sfaturile normale despre alegerea hainei ar putea să nu funcționeze pentru dvs. Este posibil să trebuiască să cumperi haine care arată rău pe oamenii cis, în general, dar bine pe tine!
  • Imaginea intitulată Evitați să obțineți fisuri în vocea dvs. când cântați pasul 11
    3. Antrenează-ți vocea pentru a sune mai mult masculin sau feminin. De multe ori oamenii găsesc o adevărată neplăcere pe care ei o trec destul de bine până la punctul în care își deschid gura. Instruirea vocii dvs. nu este ușoară, dar cu siguranță se poate face cu practica, chiar și pre-hormoni! Există o mulțime de videoclipuri online, care vă pot ajuta cu acest lucru și aplicațiile care măsoară pasul vocal. Punctul real nu este cel mai important lucru, de asemenea, vocea model aveți vă puteți afecta în mod pozitiv. Schimbarea modului în care vorbiți poate părea greu, dar odată ce îl stăpâniți, poate avea un efect imens asupra stimei dvs. de sine - și asupra trecerii.
  • Puteți începe prin practicarea pe cont propriu, în casa dvs. Citirea cu voce tare și cântând poate ajuta. Încercați să sune mai mult masculin sau feminin în timp ce citiți și acționați scenele.
  • Utilizați o aplicație de analiză vocală pentru a vă verifica modelul de pitch și vorbind.
  • Poate dura ceva timp până când stăpânești această abilitate. Testosteronul vă va reduce în mod natural vocea într-o gamă de sex masculin. Din păcate, estrogenul pentru Trans Femei nu va face același lucru, astfel încât această practică este de fapt utilă chiar dacă sunteți pre-HRT!
  • Imagine intitulată Deal cu comentarii medii pe internetul Pasul 4
    4. Obțineți feedback de la alții. Luați o mulțime de autores pentru a urmări progresul dvs. și modificările dvs. pe HRT. Împărtășiți-le cu ceilalți și jucați cu aplicații pentru schimbarea sexului față. Amintiți-vă că sunteți, de obicei, cel mai rău critic al dvs. Puteți vedea defectele și caracteristicile "evidente" pe fața dvs. și în corpul vostru că alții nu sunt conștienți deloc. Puteți să întrebați familia și prietenii pentru sfaturi cinstite despre aspectul, aspectul și alegerile de îmbrăcăminte.
  • Adresați-vă feedback de la oameni care sunt cinstiți cu dvs., dar care nu vă pun jos.
  • Dacă sunteți complimentat, încercați să luați toate acestea! Bucurați-vă de sentimentul că alții vă pot vedea așa. Încercați să fiți mai puțin greu pentru tine, de asemenea.
  • Luând de sine că arăți foarte masculin sau feminin, poate să-ți sporească cu adevărat stima de sine! Ignorați pozele pe care nu le place și prețuiți cele pe care le arătați fabuloase. Uitați-vă la acestea ori de câte ori vă simțiți jos. Vor fi cu siguranță să vă înveselească.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 9
    5. Recunoașteți ceea ce puteți și nu puteți schimba realist. HRT poate avea un efect imens asupra feței dvs. și, de asemenea, pe corpul vostru. Hormonii vor afecta, de asemenea, oamenii în mod diferit - unii au schimbări dramatice instantanee, altele vor avea aceleași schimbări mult mai târziu. Toată lumea este individuală în această privință. Dar schimbările vor veni, da, chiar și pentru tine. Trebuie doar să cultivați răbdarea. Pubertatea poate dura până la 5 ani.
  • Înălțimea, dimensiunea osoasă, dimensiunea mâinii și picioarelor și unele structuri osoase din față (mai ales dacă începeți HRT după ce ați trecut prin prima pubertate biologică) sunt lucruri pe care nu le controlați. FFS (chirurgia feminizării feminizării) este o posibilitate - dar altele decât că tu doar nevoie la Acceptați corpul modul în care este. Nu este nevoie să petreceți energia mentală pe fretting peste lucrurile pe care tocmai le puteți schimba. Cel mai bine este să ignorați că cât mai bine puteți și să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le faceți poate sa Schimbare.
  • Există femei extrem de înalte ale cisganilor și bărbați foarte scurți de cisgan - există femei mari și bărbați cu mici. Nu vă îngrijorați de încercarea de a se potrivi cu "media". Amintiți-vă că ați fi putut fi înalți sau scurt, chiar dacă v-ați născut cis. Forma corpului este un lucru nici unul are controlul, cis sau trans.
  • O modalitate de a se uita la el este: Fiind trans nu este mai rău decât având altă afecțiune medicală. Oamenii își pot pierde picioarele într-un accident sau pot fi născuți fără ei. Aproape toată lumea are un anumit tip de problemă medicală în timpul vieții lor, fie că este mare sau mică. Fiind Trans afectează multe zone ale vieții tale, dar nu este sfârșitul lumii. Și, la urma urmei, există tratament pentru el. Și chiar dacă nu puteți avea acel tratament, aveți totuși dreptul de a trăi autentic ca sine adevărat, ca oricine altcineva.
  • Toată lumea vine în multe forme și dimensiuni diferite. Toată lumea are propriile modalități de a-și exprima cine sunt (plimbare, rochie, pitch vocal. etc.). Îmbrățișați-vă unicitatea. Nu lăsați societatea să definească cine sunteți, depinde de dvs. să definiți cine sunteți.
  • sfaturi

    Iubiți-vă pentru cine sunteți și încercați să nu lăsați presiunile societății să vă aducă jos. La sfârșitul zilei, este corpul vostru și puteți asocia orice expresie de gen dorită.
  • Plânge dacă trebuie. Este bine să plângi, pentru că este foarte important să renunțați. Este nesănătoasă să vă păstrați toate emoțiile îmbuteliate în interior.
  • Emoțiile noastre pot fi la fel ca vremea. Nimeni nu e "100%" fericit sau calm. Există momente în care ne simțim trist, supărat sau chiar supărat. Dar amintiți-vă că sentimentul supărat nu va continua pentru totdeauna. Simțiți-vă trist sau supărat poate ajunge brusc și poate fi imposibil să o opriți, dar să o vedeți ca ploaia, în cele din urmă se va opri și soarele va ieși și va strălucește din nou.
  • Dacă doriți, uitați-vă să obțineți forme de sân, un liant, un ambalator sau alte elemente care ar putea ajuta la ușurarea disforiei despre aspectul dvs. Uneori lucrurile mici vă pot afecta viața mai mult decât credeți. De asemenea, aproape toată lumea are țesutul mamar (inclusiv bărbații!).
  • Dacă nu puteți fi "afară", încercați câteva lucruri mici, cum ar fi pictura unghiilor cu poloneză clară sau purtând chap-bastonul. Hoodies și flanneluri sunt, de asemenea, bune pentru a deghiza curbele, care vă pot face să vă simțiți mai bine.
  • Avertizări

    Dacă vă aflați în considerare sinuciderea sau vă simțiți blocați, vă rugăm să ajungeți afară. Proiectul Trevor (866-488-7386) sau TRANS LIFELINE (877-565-8860) vă poate ajuta.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar