Cum se adaptează la a fi un băiat când chiar vrei să fii o fată

Nu este nimic în neregulă cu a fi atribuit bărbatului la naștere, totuși se simt mult mai confortabil ca o fată. Din păcate, este posibil să nu puteți începe să trăiți ca o fată din diferite motive, cum ar fi un minor. Amintiți-vă că IFTRensioning este opțiunea cea mai confortabilă pentru dvs., asta ar trebui să faceți. Aici sunt câțiva pași pentru a vă ajuta de-a lungul drumului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înțelegerea dvs
  1. Imagine intitulată Relaxat Guy Citire.jpg
1. Uită-te la ce înseamnă să fii transgender. Datorită creșterii cantității de informații despre persoanele transgender, ați auzit deja câteva informații despre ceea ce este transgender. Oamenii transgender au un gen diferit de sex pe care l-au fost alocați la naștere. De exemplu, o fată ar fi putut fi crezut că este un băiat.
  • Sexul este determinat în mintea și inima voastră, nu prin anatomia voastră. Dacă simțiți că o fată, ești o fată. Doar că nu toată lumea o știe.
  • Unii oameni transgender le compară să se nască în corpul greșit. Alții se simt confortabil cu trupurile lor. De exemplu, un băiat în Trans ar putea spune că pentru că este un băiat, care face corpul său un trup al unui băiat.
  • Imagine intitulată Persoana atractivă a genderqueer.jpg
    2. Uită-te la ce înseamnă să fii neclar. Dacă eticheta de "băiat" nu pare corect, dar "fată" Nu se potrivește complet, puteți fi nonbinar. Dacă cineva este non binar, uneori numită informală "Enby", sexul lor nu se potrivește complet etichetelor lui "masculin" sau "Femeie". În timp ce există multe genuri non-negare, iată câteva dintre cele mai frecvente:
  • Genderfluid Oamenii pot schimba genurile din când în când. De exemplu, poate că înseamnă a fi băiat ieri, o fată de astăzi și mâine de vârstă.
  • Demiboys / DemiGirls se potrivesc doar parțial etichetei "fată" sau "băiat."
  • Agendă oamenii nu au genul.
  • Bigender oamenii au simultan două genuri. De exemplu, cineva ar putea fi atât un băiat, cât și o fată sau o fată și de agendi.
  • Imagine intitulată Teen Girls Kissing.jpg
    3. Înțelegeți diferența dintre a fi transgender sau nonbinar și a fi gay sau bisexual. Unii oameni nu înțeleg în totalitate ce înseamnă să fii transgender sau nonbinar și să vină cu o mulțime de idei prostești despre ei. De multe ori, oamenii transgender sau nonbinară se spune că sunt de gay - totuși, acestea nu sunt aceleași. Fiind gay înseamnă că obțineți zdrobește oamenii de genul tău și de a fi transgender înseamnă că sexul dvs. nu se potrivește cu sexul dvs. atribuit. Dacă simți că ești o fată, probabil că ești transgender, nu homosexual.
  • Desigur, oamenii transgender și nonbinară pot fi gay sau bisexuali, de asemenea. Puteți fi o fată care îi place fetele sau o persoană necinară care îi place fetele. Nu este nimic în neregulă cu asta, nici.
  • Imagine intitulată Asexual Persoană gândire.jpg
    4. Ia ceva timp pentru a reflecta asupra dvs. Imaginați-vă în 10 ani: Fiind un bărbat și fiți numit "-l", Fiind o femeie și fi numită "a ei", și fiind nonbinară cu un pronume diferit, cum ar fi "ei" sau "Sie." Care sună cel mai confortabil, distractiv sau interesant? Încercați să căutați într-o oglindă și să spuneți, "Sunt un [băiat / fată / sex nonbinar]". Care se simte cel mai bine pentru tine și se simte bine?
  • Este bine să fii un tip care îi place lucrurile feminine, dacă asta e ceea ce faci să fii. Fie că ești un băiat care îi place roz sau un băiat care îi place să se încrucească, e bine. Nu trebuie să potriviți rolurile înguste de gen.
  • Nu trebuie să fiți 100% tradițional feminin, pentru a fi o fată reală. Câteva fete cum ar fi baseball, super-eroi și purtând pantaloni. Dacă credeți că sunteți o fată trans, acest lucru nu vă invalidează sexul.
  • Luați cât mai mult timp, pentru a vă imagina lucrurile. Nu există niciodată nici o grămadă de a ști cine sunteți.
  • Imagine intitulată Artsy Teen spune Nr
    5. Nu lăsați alții să vă spun cine sunteți. De asemenea, înțeles ca și ceilalți oameni, tu ești singurul care poate să-și dea seama cine ești. Nu lăsați altcineva să vă spună dacă sunteți sau nu o fată, nonbinară sau un băiat - numai că puteți ști ce este sexul tău. Chiar și oamenii care știu cel mai bine pot fi greșite cu privire la modul în care vă simțiți înăuntru.
  • Metoda 2 din 3:
    Trecerea la o fată
    1. Imagine intitulată fată drăguță în autism neurodiversitate tricou 2.jpg
    1. Fii tu însuți. Este nefolositor să pierdeți energia pe încercarea de a pretinde că este cineva pe care nu-l faceți, fie că acesta falsifică masculinitatea sau acționând hiper-feminin, chiar dacă nu sunteți. Găsiți propriul dvs. stil personal. Există toate tipurile de fete din lume și veți alege stilul care vă potrivește.
    • Este bine să fii o fată care are în mod tradițional interese masculine, cum ar fi sport sau tehnologie. Nu trebuie să te înăbușești pe tine sau pe interesele tale doar să fii o fată.
  • Imagine intitulată Teen androgynos pierdut în gândire în aer liber.jpg
    2. Începeți mici, dacă este necesar. Plecând de la prezentarea ca bărbat la prezentarea ca fiind incredibil de feminină poate fi jarning, și este bine să simți așa. Nu trebuie să vă grăbiți să puneți o perucă, bijuterii, machiaj greu, et cetera, dacă nu vă simțiți gata pentru asta. Du-te la ritmul care vă convine cel mai bine.
  • Unele fete transformate do se simt cel mai confortabil cu un makeover imediat, și asta e în regulă, de asemenea. Nu este "dreapta" calea spre tranziție.
  • Imagine intitulată zâmbind Girl Girl.jpg
    3. Începeți să vă măriți părul. S-ar putea să începeți cu o tăietură Pixie atractivă și apoi să o creați la lungimea umărului sau mai mult. Asigurați-vă că o spălați zilnic și luați o grijă deosebită de ea. Puneți-l și stilului pe care îl doriți. Este părul tău, la urma urmei.
  • Dacă nu știți cum să aveți grijă de părul dvs., căutați-vă online sau în reviste. Verificat Articolele de îngrijire a părului WikiHow poate fi un loc minunat pentru a începe.
  • Unii părinți ar putea fi ezitanți să-și lase copiii să-și crească părul. Dacă părinții dvs. sunt acești părinți și nu vă vor dori să vă dezvoltați părul, pot exista modalități de a le convinge. De exemplu, le-ați putea spune că simțiți că creșterea părului vă va ajuta să fiți văzuți ca mai mult de un individ.
  • Imaginea intitulată Guy face baie.jpg
    4. Îngrijire pentru corpul tău. Fetele în cărți și filme întotdeauna le place să aibă grijă de ei înșiși și să facă acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți mai feminin. Aveți grijă de piele și cuie și duș în fiecare zi. Având în grijă de tine vă va ajuta să vă simțiți mai bine despre corpul vostru, ceea ce vă poate ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai încrezători în voi înșivă.
  • Îngrijirea pentru tine poate face, de asemenea, tranziția fizică mai ușoară asupra dvs., dacă alegeți să treceți mai târziu în viață.
  • Imagine intitulată Cute Transgender Girl.jpg
    5. Alegeți accesorii care vă ajută să vă simțiți feminin, dacă doriți. Accesorii de păr, coliere și / sau brățări vă pot ajuta să vă simțiți fetița, iar multe fete poartă unghii de unghii pentru a le oferi unghiilor un aspect de crescătorie. Deși nu toate fetele se bucură de lucruri feminine, alții consideră că este distractiv și afirmând feminitatea lor. Răsfoiți culoarul de magazine și vedeți ce puteți găsi.
  • De asemenea, puteți alege să vă străpungeți urechile. Multe fete au străpuns urechile și acest lucru oferă o mare oportunitate de a căuta cercei drăguțe. Cu toate acestea, dacă nu doriți ca urechile dvs. să fie străpunse sau părinții dvs. nu vă vor lăsa, este bine - există o mulțime de fete cu urechi ne-străpunse, de asemenea.
  • În timp ce este distractiv să mergem la cumpărături și să verificați ce puteți găsi, nu cumpărați accesorii pe care nu vă simțiți confortabil sau nu vă simțiți în potrivirea personalității dvs. Nu este nevoie să cumpărați coroana de flori dacă simțiți că nu vă potrivește.
  • Imagine intitulată fetiță pe swing.jpg
    6. Rochie în haine confortabile și atractive. Nu vă fie frică să verificați secțiunea fete a magazinelor și mall-urilor locale. Rătăciți între secțiuni și găsiți haine care se potrivesc cu gusturile dvs. personale. Dacă vă place fuste de frică, ar trebui să le purtați. Dacă preferați blugi slabi și camo-uri camo, purtați-le.
  • Dacă doriți să vă simțiți foarte atractiv, dați seama ce culorile vă pot potrivi și cum să vă îmbrăcați pentru a accentua tipul corpului.
  • Este bine să purtați "Băieți haine" Dacă nu puteți găsi ceva ce vă place în secțiunea fetei. De exemplu, dacă pantalonii fetei nu sunt confortabili pentru dvs., este bine să purtați pantalonii băiatului. Confortul dvs. este important, de asemenea.
  • Imagine intitulată om îmbrățișează teen fată.jpg
    7. Găsiți pe cineva să vorbească. Fie că este un cel mai bun prieten, frate, grup de asistență sau chiar un medic sau psihiatru, este important să vă exprimați sentimentele și să obțineți oa doua opinie. Dacă aveți nevoie de ajutor cu ieșirea, există literalmente sute de resurse online care oferă sfaturi, sfaturi sau chiar ajutor personal.
  • Imagine intitulată adolescenți chat la Sleepover.jpg
    8. Rețea cu alți trans. Faceți o schimbare mare în viața voastră și că va veni cu o mulțime de emoții și provocări. Cine știe cum este? Alte trans. Acestea vă pot ajuta prin tranziția dvs., oferind sfaturi și asistență. Găsirea altor oameni transgender de a vorbi și a discuta problemele cu poate fi un mare ajutor - și cine știe, poate chiar să faci niște prieteni noi!
  • Fiți atenți la privirea unor site-uri sociale - există unii oameni online care îi place să le spună oamenilor dacă sunt sau nu de cei care sunt transgender sau nu spun că genul lor nu există. Fugirea în acești oameni vă poate face să vă îndoiți sau să vă simțiți rău pentru voi, așa că încercați să vă îndepărtați de ei ori de câte ori este posibil.
  • Imagine intitulată Femeie Fata.jpg
    9. Căutați un terapeut care este specializat în problemele transgenderului. Anii adolescenți sunt dificili, în special pentru Trans Adolescenți, care se pot confrunta cu provocările tranziției și posibilele discriminări. Alegerea unui terapeut poate fi o treabă dificilă, dar merită să-l vedeți un terapeut cu care vă simțiți confortabil, poate fi un mare sprijin, mai ales în zilele dur.
  • Nu este nevoie să căutați un terapeut de gen în mod specific. Un terapeut care înțelege problemele transgenderului poate fi și o priză mare. Terapeuții de gen sunt o sursă bună pentru dacă doriți să treceți fizic, totuși.
  • Un terapeut nu ar trebui să încerce să vă forțeze într-un rol de gen cu care nu vă simțiți confortabil, să vă spuneți ce gen "sunteți", sau să vă facă să faceți ceva referitor la sexul dvs. cu care nu vă simțiți confortabil. Dacă terapeutul tău face asta, nu sunt un terapeut bun și ar trebui să găsești una nouă.
  • Imagine intitulată Kid de dans în Blue Tutu.jpg
    10. Dress up ori de câte ori poți. Nu, nu intrați în dormitorul surorii tale și nu-i ransack garderoba ei. Îmbrăcarea pentru Halloween este una dintre cele mai bune modalități de a se distra ca o fată fără a fi judecat. De asemenea, oferă o mulțime de oportunități de a aduce subiectul de a fi o fată - permanent.
  • Imagine intitulată Girl Braids Parul prietenului cu sindromul Down.jpg
    11. Stai cu alte fete ca prieteni. Având prieteni este importantă, mai ales dacă vă fac să vă simțiți mai bine despre voi înșivă. Dacă puteți găsi fete care doresc să fie prieteni cu tine, stai cu ei! Chiar dacă nu sunt tipurile de fete care s-ar schimba sfaturi de modă cu dvs., având doar prieteni care vă simțiți confortabil pot fi un ajutor imens în ceea ce privește acceptarea de sine și a încrederii.
  • Desigur, este bine să fii prieten cu băieții. Doar luați în considerare încercarea de a face cercul dvs. de prieteni constă din cea mai mare parte fete. În școală, majoritatea oamenilor stau cu cei care sunt de același sex. Suspendarea cu fetele vă poate ajuta să vă simțiți mai mult ca o fată.
  • Unii oameni vă pot bate pentru a fi o fată și agățați-vă cu fetele. Acești oameni nu înțeleg că există oameni ca tine în lume. Spuneți-le ferm să nu mai fie să vă gândiți și să o duceți la un adult de încredere dacă nu se oprește. Amintiți-vă fraza, "Sunt bine, ești rău" Dacă oamenii te tratează prost.
  • Metoda 3 din 3:
    Coping fără tranziție

    Dacă nu este sigur ieși și începe să tranziți, este important să veniți cu mecanisme de coping pentru a vă proteja sănătatea mintală.

    1. Imagine intitulată persoană tristă cu ochi închise.jpg
    1. Luați în considerare când veți fi în siguranță ieșiți. De exemplu, dacă sunteți îngrijorat de faptul că părinții dvs. vă vor lovi cu piciorul și vă vor scoate fondurile colegiale, ar trebui să așteptați până când vă faceți cu colegiu și aveți propriul loc. Stai jos și planificați exact când ați putea ieși. Acest lucru vă va ajuta să vă uitați spre un viitor mai luminos.
    • Nu sunteți obligat să împărtășiți informații personale despre sexul dvs. cu părinții dvs., mai ales dacă vă vor judeca pentru el. Nu este necinstit pentru a evita să spuneți pentru a vă menține și educația în siguranță.
  • Imagine intitulată Omul vesel cu masă de fructe.jpg
    2. Să ai grijă de tine. Dacă nu puteți tranziția când doriți, poate fi extrem de stresantă și poate să vă rănească sănătatea fizică și psihică. În timp ce vă puteți simți blocat sau în imposibilitatea de a scăpa cum vă simțiți, îngrijirea dvs. vă poate ajuta să vă împiedicați dintr-o rutină severă.
  • Mâncați cât mai sănătoși cum puteți și rămâneți la o rutină bună de exerciții. Încercați să petreceți ceva timp în aer liber, dacă este posibil, și - va ajuta.
  • La o scară mai mică, asigurați-vă că faceți lucruri cum ar fi dușul, mâncând mese regulate, și mutați-vă puțin mai degrabă decât să stați în pat toată ziua pentru nici un motiv real.
  • Angajați în activități pe care le bucurați, cum ar fi hobby-urile distractive, vizionarea TV sau filme, învățând ceva nou sau orice altceva care vă place să faceți.
  • Păstrați ochii asupra sănătății dvs. mintale. Din păcate, Trans Oamenii (în special Trans Tineretul) prezintă un risc mai mare de auto-vătămare sau sinucidere. Este important să evitați auto-vătămarea și face față gândurilor suicidale. Dacă vă luptați cu adevărat, puteți contacta linii de criză specifice LGBT, cum ar fi proiectul Trevor sau TRANS LIFELINE.
  • Imagine intitulată Tânăra femeie evreiască consideră opțiuni.jpg
    3. Luați în considerare modalitățile care vă puteți exprima în siguranță. De exemplu, poate că siguranța dvs. ar fi în pericol dacă ați purtat o rochie, dar părinții dvs. nu ar fi grija dacă ați avut părul lung într-o coadă de coadă mică sau purtau blugi slabi. În timp ce peste tot este diferit, și poate fi greu de găsit "compromisuri" cu părinții tăi, sunt acolo. Ar trebui să faci niște săpat pentru a le găsi.
  • Dacă îmbrăcămintea este problema, încercați să căutați îmbrăcămintea care este luată în considerare "Boy`s" Îmbrăcăminte, astfel încât părinții tăi să nu se opună. Puteți găsi multe dintre aceleași stiluri de îmbrăcăminte în secțiunea băiatului (E.G. blugi skinny).
  • Puteți încerca, de asemenea, lucruri cum ar fi să vă lustruiți unghiile cu un lac de unghii limpezi, purtând un machiaj foarte subtil (dacă este sigur să faceți acest lucru) sau să practicați mai multe rutine de auto-îngrijire feminină, cum ar fi rasul sau hidratarea pielii. Acestea merg de obicei neobservate dacă cineva se uită atent.
  • Imagine intitulată Teen Comfort Sad Child.jpg
    4. Ajungeți la alții care vă susțin. Nu ești singur - nu toată lumea poate sau vrea să tranziție și există oameni acolo care vor asculta și vor înțelege cum simțiți. Pentru a vă menține sănătos mental, căutați prietenii și comunitățile care vă susțin și vă vor asculta. Trans Comunitățile sunt, în special, o mare resursă, deoarece mulți trans au trecut (sau trec prin) același lucru.
  • Chiar și prietenii care au trecut deja, sau prieteni care nu sunt trans, pot fi în continuare mari suporturi. Uneori tot ce aveți nevoie este cineva care vă va asculta, validați modul în care vă simțiți și apoi vă alăturați în ceva care vă va ajuta să vă luați mintea de pe lucrurile când sunteți gata.
  • Pentru cei care nu pot găsi suporturi în persoană, există multe grupuri pentru persoanele transgender online. Doar luați prudență pentru a vă asigura că aceste grupuri sunt ascunse de cei pe care nu doriți să știți despre adevăratul dvs. gen.
  • Imagine intitulată Asexual Teen și Tall Talk.jpg
    5. Căutați sprijin profesional. Poate fi foarte stresant să vă ascundeți sexul real, să nu mai vorbim doar simplu din greu. Vedeți dacă ați putea găsi un consilier trans-prietenos, terapeut sau un medic care vă poate ajuta să rămâneți în stare bună de sănătate mintală. Starea ta de spirit este incredibil de importantă, deci este important să discutați cu cineva despre cum vă simțiți pe cineva care vă poate sprijini și vă poate ajuta.
  • Obțineți ecranat pentru anxietate și depresie. Fără sprijin adecvat, Trans Oamenii pot avea un risc ridicat pentru aceste boli. Tratamentul vă poate îmbunătăți calitatea vieții.
  • Explicați motivele pentru care nu vă simțiți în siguranță în tranziția profesională. Ei vă pot ajuta să vă ajute.
  • Imagine intitulată Neurodivargent Teen Amputee cu Rainbow.jpg
    6. Găsiți un loc unde puteți să vă exprimați în siguranță adevăratul sex. Poate fi greu de a trebui să trăiești ca un băiat când știi că nu ești unul, deci este important să găsești un loc unde poți fi cu adevărat. Poate dacă nu vă puteți arăta în siguranță feminitatea voastră la domiciliu, ați putea face acest lucru la casa unui prieten de încredere care vă cunoaște adevăratul sex.
  • Dacă școala dvs. are un club GSA sau LGBT de un fel, s-ar putea să vă puteți alătura și să vă exprimați. Asigurați-vă că rămâneți în afara fotografiilor clubului sau părinții dvs. vă pot da seama când sunt imprimate anuarele.
  • sfaturi

    Dacă alegeți să tranziți, este recomandat să tranziți cât mai devreme în viață, după cum puteți evita să cheltuiți mii de dolari inversând efectele pubertății și masculinizării, dar considerați școala și lucrul în acest proces. Uneori este pur și simplu mai benefică pentru tranziție înainte de a absolvi liceul.
  • Dacă sunteți extrem de masculin, fără nici o șansă să treceți vreodată ca o fată, căutați puncte de vânzare pentru sentimentele voastre.
  • Discutați cu prietenii / familia despre pronumele pe care le preferați să le utilizeze. Amintiți-vă că sentimentul sau dorința de a fi un alt gen nu este greșit. Dacă nu vă acceptă, este vina lor și nu a ta.
  • Amintiți-vă, trecerea nu este totul. Dacă nu crezi că o vei face "trece" Ca femeie, e în regulă. Este vorba despre cum vă simțiți, nu cum vă văd alții.
  • Avertizări

    Din păcate, aceasta este o lume plină de oameni înguste și violenți. Utilizați prudență în jurul acestor oameni pentru a fi în siguranță.
  • Nu luați diferitele trăsături pe care o ființă umană nu poate fi acordată pentru un rol de gen sau altul. Forța nu este opusul feminității.
  • Nu face lăsați-vă frica și disconfortul vostru să vă împiedice să obțineți ajutor atunci când aveți nevoie de ea. Oamenii rezonabili nu vă vor judeca sau refuză să vă ajute.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar