Cum de a combate disforia în timp ce se îmbăia

Disforia: disconfortul trans se simt uneori despre trupurile lor sau alte părți ale vieții lor, fără a se potrivi cu genul pe care îl sunt de fapt. În timp ce niciodată un lucru bun de a avea, poate fi deosebit de dificil de a face față în timp ce încerca să păstreze curat.

Pași

  1. Imagine denumită disfhoria în timp ce se îmbăia etapa 1
1. Baie în întuneric. Deși ar putea părea dificil și periculos, probabil știți propriul duș suficient de bine încât ați putea găsi săpunul cu luminile oprite. Încercați să le dezactivați înainte de a se dezbraca.
  • Primele câteva ori încercați acest lucru, puteți avea o lanternă (de preferință impermeabilă) în apropiere. Dacă aveți nevoie de ea, îl puteți folosi pentru câteva secunde pentru a găsi lucruri.
  • Puneți lucrurile pe care aveți nevoie într-un colț diferit al dușului înainte de a vă opri luminile pentru ao găsi.
  • Imagine intitulată Displia de luptă în timp ce se îmbăia etapa 2
    2. Acoperiți oglinda. Dacă vă simțiți disconfort la vederea corpului, acoperind oglinda poate fi un mare ajutor. Utilizați un prosop, o foaie, cămașă sau (dacă este posibil) rotiți oglinda. Dacă partea de sus a oglinzii dvs. este curată, ați putea folosi oricare dintre prosoapele de baie din cameră.
  • Imagine intitulată Disforie de luptă în timp ce se îmbăia etapa 3
    3. Utilizați un prosop. Hashcloths oferă o barieră între mâna și corpul dvs., împiedicându-vă să simțiți ceea ce atingeți cât de mult.
  • Imagine intitulată Disforia de luptă în timp ce se îmbăia etapa 4
    4. Baie cu părți ale hainei tale. Lăsați lenjeria de corp, sau un sutien. Obținerea parțial curată este mult mai bună decât nu deloc curat.
  • Imagine intitulată de luptă disforia în timp ce scăldat pasul 5
    5. Baie în haine de exerciții. Ele sunt subțiri și vă puteți spăla prin ele. Ei pot chiar să acționeze un pic ca un prosop, ajutând săpunul la spather, deși poate fi mai greu de clătit.
  • 6. Reda muzică. Redați melodiile preferate - cu voce tare - pentru a vă distrage atenția de corpul și disforia voastră. Împreună cu alte metode, poate fi un salvator de viață real.
  • Imagine intitulată Displia de luptă în timp ce se îmbăia etapa 7
    7. Obțineți transpirație. Du-te pe o durată lungă sau lucrează destul de greu ca, până când ai terminat, ești epuizat mental și fizic. Un duș rapid poate fi mai ușor de suportat atunci când vă gândiți mai mult despre mușchii răniți și cât de mirositor sunteți decât orice altceva.
  • Imagine intitulată Displia de luptă în timp ce se îmbăia etapa 6
    8. Răsfățați-vă! Obțineți niște produse de baie frumoase, cum ar fi baia de bule, bombe de baie sau săpun frumos mirositoare și șampon, și face baie pentru a te face fericit. Găsiți produse pe care le doriți și utilizați-le. Dacă vă puteți aștepta la timp de baie pentru un alt motiv, disforia va fi mai ușor de rezolvat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar