Cum să fii o persoană populară transgender în liceu

Mulți oameni spun că sunt populare dacă sunteți transgender este imposibil. Într-adevăr, nu este. Este total posibil să faceți o cantitate mare de prieteni și să creați prietenii pozitive. Cu câteva sfaturi, sperăm că veți putea să vă prosperați și să vă supraviețuiți timpului în liceu.

Pași

Metoda 1 din 4:
Bucurați-vă de timpul petrecut la școalăObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană transgender populară în etapa de liceu 1
1
Îndreptați-vă spatele și zâmbiți pentru a arăta că sunteți mândri de cine sunteți. Stai înalt, astfel încât toată lumea vede că ești fericit să fii tu. Imaginați-vă că vă arătați perfect și vă purtați în acest fel. Ori de câte ori vă aflați înapoi în limbajul corpului neconfident în săli, reamintiți-vă cât de atractiv sunteți și vă întoarceți la plimbarea minunată.
  • E în regulă dacă nu te simți foarte atractiv. Continuați să vă spuneți că sunteți și continuați să vă prefaceți că sunteți. În cele din urmă, veți crede asta. Poți să strălucească.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană transgender populară în etapa de liceu 2
    2
    Cultivați încrederea pentru a atrage oameni la tine. Există o șansă bună pe care ați învățat-o să fiți surprinși și rapizi pentru a vă proteja de insultele pe care le-ați auzit. Utilizați acea gândire rapidă și agilă pentru a pune un aspect calm, încrezător. Utilizați umorul pentru a ajuta la dezamorsa situațiilor tensionate și veți atrage oameni în.
  • Alții sunt atrași de persoanele cu încredere, amuzante. De exemplu, ați putea observa că cei mai atractivi oameni tind să aleagă parteneri care sunt amuzanți și mai degrabă decât să vă îngrijorați de priviri.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană populară transgender în etapa de liceu 3
    3. Căutați prieteni noi. Fii prietenos și Milos la alții și să practice acte aleatorii de bunătate. Vizualizați fiecare persoană ca un nou prieten nou și reacționați la ei în cel mai pozitiv. De obicei, când tratați bine oamenii, ei vă vor trata bine.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană transgender populară în etapa 4
    4. Recunoaște că nu toată lumea va fi prietenul tău și asta e în regulă. Personalitatea dvs. nu va fi "clic" cu toata lumea. Aceasta este naturală și nu o reflecție rea asupra voastră. Nu presupuneți că este pentru că sunteți transgender.
  • Dacă nu terminați cu tradiționalul "in multime," e bine. Că clique este greu de sparnit pentru majoritatea oamenilor din anii de liceu. Nu este nevoie să o împingeți. Căutați alți oameni interesați și distractivi și fiți populari în felul vostru.
  • Unii oameni sunt legitimi. Când întâmpinați oameni meniți sau inconsiderați, încercați să vă amintiți că comportamentul lor este despre ei, nu pe tine. Nu merită timpul tău, deci concentrați-vă asupra oamenilor care au grijă de tine.
  • Imaginea intitulată este o persoană populară transgender în etapa 5
    5. Întrebați întrebările oamenilor să vă arate că sunteți interesat să le cunoașteți. Oamenii iubesc să vorbească despre ei înșiși, deci puneți-le întrebări pentru a menține conversația care curge despre ceea ce le place. Ascultați-le, așa că știu că sunteți interesat de ceea ce au de spus. Adăugați-vă propria intrare la conversație și întrebați întrebări de urmărire pentru a păstra lucrurile.
  • După ce a părăsit o conversație, încercați să o însumați mental. Ai putea spune, "Wow! Se pare că noul dvs. catelus este o mulțime de muncă. Cât timp trebuie să-l antrenezi?"În acest fel, este mai probabil să vă amintiți detaliile mai târziu, iar persoana va fi încântată de îngrijire.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană transgender populară în etapa de liceu 6
    6. Bucurați-vă de lucrurile bune din viața voastră. Concentrați-vă asupra majorării, cum ar fi Fata dulce pe care ați vorbit astăzi, succesul dvs. în clasa spaniolă sau bunătatea tatălui tău. Reflectând asupra pozitivelor vă poate ajuta să rămâneți liniștit în timpul negativelor. Încercați să enumerați câteva lucruri pe care sunteți recunoscători pentru fiecare zi, astfel încât să puteți aminti lucrurile bune.
  • Imaginea denumită este o persoană transgender populară în etapa 7
    7. Implicați-vă în școala dvs. pentru a vă ajuta să întâlniți oameni și să vă distrați.Găsiți-vă interesele și căutați un grup centrat în jurul acestor interese. Alăturați-vă cluburilor, jucați sport, voluntar și participați la evenimente școlare. Acest lucru vă va ajuta să întâlniți oameni care vă împărtășesc talentele și pasiunile și puteți face prieteni mari noi. Păstrați-vă accentul pe distracție și bucurați-vă de cine sunteți.
  • Alăturați-vă grupului LGBTQ + al școlii. Dacă școala dvs. nu are unul, cereți unui profesor să vă ajute să începeți unul.
  • Metoda 2 din 4:
    Fiind închisăObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată Fii o persoană populară transgender în liceul Pasul 8
    1. Nu vă supărați de voi înșivă pentru a rămâne în dulap. Siguranță, acceptare și alte preocupări Aveți motive perfect valide pentru a nu ieși. În plus, sunteți nu obligat să educăm pe oricine despre ceea ce este să fii LGBTQ+. Sănătatea ta vine mai întâi și, dacă asta nu înseamnă să nu menționezi că ești transgender, e bine.

    Știați? Fiind urmărit poate însemna să trăiască ca fiind adevăratul dvs. sex fără a menționa că sunteți trans, sau ar putea însemna că este blocat încrucișat ca sexul pe care l-ați atribuit la naștere, chiar dacă este greu. Faceți cele mai bune alegeri pentru dvs. și știți că este bine să faceți ceea ce este mai bine pentru dvs.

  • Imaginea intitulată este o persoană transgender populară în etapa 9
    2. Să recunoască că alții se concentrează pe ei înșiși, nu pe tine. S-ar putea să vă simțiți ca toți cei de la școală să vă alăture, dar este mai probabil ca tu să fii singura persoană care te analizează îndeaproape. Cei mai mari școli sunt absorbiți în viața lor și îngrijorați de ei înșiși, ceea ce înseamnă că nu se gândesc atât de mult la tine. Încercați să nu vă faceți griji cu privire la ceea ce ar putea gândi alți oameni.
  • Chiar dacă nu vă potriviți destul de mult la ceea ce credeți că așteptările dvs. de gen ar putea fi, este probabil ca nimeni să nu observe sau să aibă grijă.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană transgender populară în etapa de liceu 10
    3. Se așteaptă ca oamenii să-și păstreze gândurile în cele mai multe cazuri. Chiar dacă cineva observă ceva "diferit" despre tine, probabil că nu vor spune nimic. De exemplu, ați putea fi o fată cu o voce ușor profundă sau un tip mai scurt, dar este puțin probabil ca cineva să-l îndrepte sau să vă întrebe despre asta. Faceți tot ce este mai bun pentru a nu vă asculta grijile cu privire la ceea ce ar putea spune oamenii.
  • Unii băieți se taază reciproc despre slăbiciunea percepută, a.K.A. feminitate, și puteți fi la sfârșitul primului dacă sunteți un tip trans. Poți să-l umeziți ca teasing bun dacă te simți confortabil cu asta.
  • Dacă comentariile cuiva vă deranjează, luați teaser-ul în particular, explicați-vă că vă deranjează și cereți-i să se oprească. S-ar putea să spui: "Hei, știu că glumești doar, dar sunt conștient de mărimea mea. Îmi doare sentimentele când te distrezi de mine și aș aprecia dacă te-ai oprit."S-ar putea, de asemenea, să discutați cu un adult dacă vă simțiți nervos cu care se confruntă teacherul sau liniștea continuă.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană transgender populară în etapa de liceu 11
    4. Practică îngrijirea de sine pentru a vă ajuta să vă simțiți cea mai bună. S-ar putea să vă simțiți înghițit de îngrijorări că nu treceți sau înșurubați cu disforia cu care trebuie să vă prefaceți că sunteți cineva pe care nu îl nu. Acest lucru este dificil, și va fi stresant uneori. Pentru a vă ajuta să treceți prin momentele dificile, să vă îngrijiți foarte bine fizic și emoțional.
  • Mănâncă o dietă sănătoasă, un exercițiu și să dormiți bine.
  • Includeți ameliorator de stres în ziua dvs. pentru a vă ajuta să rămâneți calm. De exemplu, ați putea să vă jurnal, să exersați sau să discutați cu un prieten apropiat.
  • Metoda 3 din 4:
    Fiind afarăObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea numită Fii o persoană transgender populară în etapa de liceu 12
    1. Înconjurați-vă cu acceptarea oamenilor și deschideți-le. Luați-vă timpul în a decide când să luați oamenii în încrederea dvs. și dacă vă face mai confortabil, alegeți doar o singură persoană pentru a divulga secretele dvs. la început. Această persoană poate ajuta la deschiderea modului de a fi cinstit cu întregul dvs. grup și poate ajuta la a fi un pod la înțelegere între dvs. și ei.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană transgender populară în etapa de liceu 13
    2. Fi pregătit pentru întrebări, dar nu vă simțiți presați să le răspundeți. Cei mai mari școli nu cunosc diferența dintre sex și sex, pur și simplu pentru că nimeni nu le-a învățat. Ei pot fi puțin ciudați la început, dar asta este că acest lucru este nou pentru ei, nu pentru că orice este greșit sau rău despre tine. Așteptați-vă prietenilor și cei dragi să pună multe întrebări. Dați-le cele mai bune răspunsuri pe care le puteți, dar nu simțiți că trebuie să împărtășiți tot ce doriți păstrat privat.
  • Educarea oamenilor poate fi obositoare. Ajută la venirea cu a "Script" pe care le puteți bloca oricând și să aveți o adresă URL a site-ului sau două pe care le puteți încuraja oamenii să verifice pentru a afla mai multe.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană transgender populară în etapa de liceu 14
    3. Căutați cea de-a doua reacție a oamenilor, nu primele lor. Având ideile lor de gen răsturnate pot fi puțin șocante și ar putea reacționa mai puțin pozitiv decât ați sperat. Respirați adânc și dați-le puțin timp. Odată ce au avut puțin timp să proceseze, ei își vor arăta culorile adevărate.
  • Dacă își dau seama că au surprins și cer scuze, atunci înseamnă că probabil vă vor sprijini și merită încrederea voastră.
  • Dacă a fost o săptămână și încă nu vă acceptă, atunci probabil că nu se va întâmpla. Ei nu au puterea de a vă accepta, care este mai mult despre ei decât tine.
  • Rețineți că unii dintre prietenii dvs. ar putea avea nevoie de a dezlănțui lucruri pe care le-au fost învățate de părinții sau alte cifre autoritate. Acest lucru le poate lua ceva timp, dar este posibil.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană transgender populară în etapa de liceu 15
    4. Nu o luați personal dacă cineva este inconsiderat, nepoliticos sau crud. Din păcate, există oameni care nu iau în considerare sentimentele altora și oameni maltratați care sunt diferiți de ei. În timp ce acest lucru poate fi dureros, încercați să vă amintiți că acțiunile lor sunt o reflectare a lor, nu tu. Dacă nu apreciază cât de minunat sunteți, este pierderea lor.
  • Din păcate, unii oameni nu vă vor plăcea pentru că sunteți transgender. Amintiți-vă că uneori oamenii se sperie sau furios atunci când văd pe cineva care este mai curajos decât ei.
  • Alegeți să vă simțiți rău pentru oamenii care sunt nepoliticoși sau cruzi. Ei pot trece prin ceva ce se întâmplă și sunt gelos că sunteți atât de încrezător în a fi tu.
  • Metoda 4 din 4:
    Îngrijirea pentru tineObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată este o persoană transgender populară în etapa de liceu 16
    1. Ia mult timp pentru a vă relaxa. Problemele dvs. de sănătate emoțională, așa că petreceți o mulțime de timp agățat cu oameni care vă fac fericiți. În plus, se angajează în hobby-uri care vă ajută să vă simțiți în pace.

    Bacsis: Viața poate fi dificilă uneori când sunteți transgender. Este important să aveți grijă de mintea și corpul vostru, astfel încât să vă puteți simți cel mai bine.

  • Imaginea numită Fii o persoană transgender populară în etapa 17
    2. Nu vă simțiți presați să fiți un purtător de cuvânt al comunității transgenderului. Nu este corect să vă așteptați să fiți un ambasador al oamenilor transgender, mai ales atunci când sunteți atât de tineri. Nimeni nu are dreptul la nimic de la dvs. Orice eforturi educaționale sau anti-discriminare din partea dvs. sunt alegerea ta, și nu sunteți obligat.
  • Verificați-vă pentru a vă asigura că nu vă țineți de standardele imposibile. Nu trebuie să vă așteptați să fiți în mod constant o enciclopedie zâmbitoare, vorbind Trans 101. Nu toate interacțiunile trebuie să fie un moment educațional perfect.
  • Dacă educarea celorlalți vă epuizează, dă-ți o pauză.
  • Image denumită o persoană transgender populară în etapa de liceu 18
    3. Scufundați-vă în mass-media transgender pozitiv. Citiți webcomicii cum ar fi Printesa și Ploaie, ceas Orange este noul negru (Dacă sunteți bine cu R evaluări), uitați-vă la activitatea artiștilor transgender și vă scufundați în povestirile transgenderului, după cum le-ați spus de către persoanele transgender. Reprezentarea problemelor și poate ajuta cu adevărat să vadă oameni fictiv care sunt la fel ca tine.
  • Nu căutați doar artiști profesioniști! O mulțime de amatori, de asemenea, post muncă utilă.
  • Image denumită o persoană transgender populară în liceul Pasul 19
    4. Face prieteni lgbtq +. Căutați prieteni transgender, dar și alți LGBTQ + Oameni. Este posibil să existe un club la școală, un grup de sprijin local sau un site web (e.G. Tumblr) unde vă puteți întâlni pe alții ca tine. Ei vă pot înțelege într-un mod în care heterosexualii cisgender nu poate. Susțineți reciproc și știți că nu sunteți singuri.
  • sfaturi

    Căutați sprijinul online când vă simțiți jos. De asemenea, puteți utiliza o linie de asistență LGBTQ +, cum ar fi linia telefonică Trevor la 1-866-488-7386. Indiferent unde locuiți sau cât de rău devine, se îmbunătățește.
  • Totul necesită timp. Așa cum doriți să fiți acceptați pentru cine sunteți înăuntru, trebuie să vă acceptați colegii pentru cine sunt. Poate că nu au experiență anterioară în a fi prieteni cu cineva care este transgender, așa că le poate lua timp să învețe despre ce înseamnă să fii LGBTQ + și cum să fii aliat.
  • Luați întotdeauna drumul înalt când cineva este nepoliticos sau inadecvat. Nimeni să nu spună că ești nepoliticos, ostil, închis, defensiv sau un ticălos pentru ei. Nu vrei să dai haters mai multă muniție decât ei cred că au deja.
  • Avertizări

    Amintiți-vă că sănătatea dvs. mintală are prioritate. Nu vă forțați într-o situație pe care o cunoașteți că nu veți putea să vă ocupați - la fel de importantă ca și educația, tu mereu veniți mai întâi. Asigurați-vă că aveți un sistem de asistență undeva. Internetul vă poate ajuta să găsiți alte persoane și / sau profesioniști transgender pentru a vă ajuta.
  • Nu vă fie rușine de cine sunteți.
  • Progresul nu se realizează peste noapte, deci acordați atenție modului în care oamenii reacționează la identitatea dvs. Vorbiți dacă vă simțiți amenințați și nu provocați pe cineva care refuză să vă accepte. Stați departe de acești oameni, alertați un adult și încercați să călătoriți într-un pachet. Stai in siguranta.
  • Din păcate, puteți fi ținta glumelor și tachiniei, deși este posibil să nu fiți. Încercați să nu faceți lucruri răcoroase personal. În schimb, concentrați-vă asupra oamenilor care vă iubesc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar