Cum să se întâlnească cu a fi transgender ca un adolescent

Realizând că sunteți transgender poate aduce o mulțime de emoții diferite, variind de la ușurare la îngrijorare. S-ar putea să aveți probleme să vă acceptim ca transgender la început și asta e totul în regulă. Dați-vă timp să vă procesați sentimentele și să decideți cum doriți să vă exprimați. În timp, puteți învăța să sărbătoriți cine sunteți.

Pași

Metoda 1 din 4:
Prelucrarea sentimentelor tale
  1. Imaginea intitulată se află la termeni de a fi transgender ca un pas de adolescent 1
1. Recunoașteți că este bine să fii transgender. S-ar putea să fiți auzit că genul este un construct social și ce înseamnă asta este că societatea a decis că bărbații și femeile acționează un anumit mod. Cu toate acestea, nu toată lumea se potrivește în aceste descrieri înguste și, uneori, cum vă simțiți în interior este diferită de sexul dvs. biologic. Dă-ți permisiunea de a fi persoana pe care o faci pentru că e cine vrei să fii.

Știați? Mulți oameni care sunt transgender își dau seama în copilărie. Cu toate acestea, toată lumea este diferită, astfel încât să nu recunoașteți că sunteți transgender până când sunteți mai în vârstă. Nu există niciun moment potrivit sau greșit pentru a vă imagina identitatea de gen.

  • Imaginea intitulată vin în termeni de a fi transgender ca un adolescent pas 2
    2. Aflați mai multe despre sex pentru a vă afla ce înseamnă pentru dvs. Creșterea, probabil ați învățat lucruri precum "băieți cum ar fi sportul albastru și joc" sau "fetele cum ar fi păpuși și îmbrăcăminte."Cu toate acestea, uita-te la prietenii și familia ta, poți să-ți dai seama cât de prostie au sună aceste descriptori. Sexul nu este tăiat atât de clar, citiți despre ce trebuie să spună cercetătorii și experții despre asta. Apoi, decideți propriile opinii despre ceea ce este genul pentru dvs.
  • Explorarea stereotipurilor de gen și modul în care se schimbă ar putea să vă ajute să vă dați seama că este în totalitate bine să fiți transgender. Nu este nimic în neregulă cu tine!
  • Imaginea intitulată vin în termeni cu transgender ca un adolescent pas 3
    3. Puneți-vă întrebări pentru a vă ajuta să vă dați seama de identitatea dvs. de gen. Dacă vă interogați încă, treceți printr-un set de întrebări despre sex, vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil cu identitatea dvs. Fii cinstit cu tine despre cum te simți și nu-ți face griji pentru ce etichete vei folosi. Concentrați-vă doar pe ceea ce vă face să vă simțiți fericiți. S-ar putea să puneți întrebări ca acestea:
  • Mă simt confortabil cu genul pe care l-am fost alocat la naștere?
  • Cum mă simt confortabil exprimându-mă?
  • Ce sex sper că oamenii mă identifică ca?
  • Cum îmi imaginez că trăiesc în viitor?
  • Ce pronume mă fac să mă simt confortabil?
  • Imaginea intitulată se termină cu a fi transgender ca un adolescent pas 4
    4. Eliberați-vă sentimentele prin exprimarea creativă. Fiind creativ vă poate ajuta să lucrați prin sentimentele dvs. și vă poate ajuta să ajungeți la un loc de acceptare. Alegeți o metodă de exprimare a creativității dvs. și folosiți-o pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine. S-ar putea să utilizați una dintre următoarele puncte de vânzare:
  • Scrieți despre sentimentele dvs. într-un jurnal, poezie sau poveste.
  • Vopsiți sau trageți ceea ce vă simțiți.
  • Faceți un colaj din imagini vechi, tăieturi din reviste și hârtie de resturi.
  • Creați un playlist care vă exprimă sentimentele.
  • Imaginea intitulată vin în termeni de a fi transgender ca un adolescent pas 5
    5. Explorați reprezentările media ale persoanelor transgender. Reprezentarea problemelor și vederea personajelor care sunt ca și cum ați putea ajuta să vă simțiți mai confortabil cu identitatea dvs. de gen. Citiți cărți care prezintă caractere transgender și vizionați filme sau emisiuni TV cu reprezentare transgender.
  • Câțiva autori care au scris despre experiențele transgender includ Jamison Green, Kate Bornstein, Leslie Feinberg, Julia Serano, Mattilda și Louis Sullivan.
  • S-ar putea să urmăriți spectacolele Orange este noul negru, Aventurile de răcire ale Sabrinei, sau Foters, care prezintă caractere transgender.
  • Imaginea intitulată vin în termeni cu transgender ca un adolescent pas 6
    6. Verificați resursele pentru persoanele transgender pentru ajutor. S-ar putea să aveți multe întrebări sau preocupări cu privire la ceea ce înseamnă a fi transgender. Din fericire, există o mulțime de organizații minunate care sunt aici pentru a ajuta. Vizitați site-urile web pentru grupurile de advocacy LGBTQ + pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a afla mai multe.
  • De exemplu, vizitați proiectul Trevor, campania pentru drepturile omului și GlaAd.
  • Metoda 2 din 4:
    Îmbrățișându-vă ca transgender
    1. Imaginea intitulată vin în termeni cu transgender ca un adolescent pas 7
    1. Sărbătoriți ființa unei persoane transgender. Chiar dacă nu sunteți gata să ieșiți, puteți fi încă mândru de cine sunteți. Faceți o listă cu tot ceea ce vă place despre dvs., inclusiv identitatea dvs. de gen. Jucați în jur cu simțul stilului pentru a vedea ce vă simțiți bine. Luați în considerare crearea unei persoane online pentru adevărata dvs. identitate de gen. Când sunteți gata, exprimați identitatea de gen cu lumea.
    • Este bine să mergi la propriul ritm. Ieșirea poate fi super înfricoșătoare, așa că nu simțiți că trebuie să fiți "afară" pentru a vă sărbători.
  • Imaginea intitulată vin în termeni cu transgender ca un adolescent pas 8
    2. Definiți ceea ce înseamnă transgender pentru dvs. Nu există o modalitate "corectă" de a fi transgender. Cum vă îmbrăcați, acționați și prezentați-vă este total până la tine! Decideți cum vă simțiți confortabil exprimându-vă și faceți ceea ce vă face fericiți.
  • De exemplu, ați putea decide că doriți să vă îmbraciți ca adevăratul dvs. sex. Alternativ, puteți alege hainele pe care le doriți, indiferent de genul pe care le-au făcut. Nu există reguli pentru modul în care trebuie să vă îmbrăcați sau să acționați.
  • Este bine să vă adaptați cum vă îmbrăcați sau acționați pe măsură ce aflați mai multe despre dvs. De exemplu, ați putea prefera să rămâneți cu un aspect androginic pentru moment, dar este bine să încercați îmbrăcămintea de gen dacă decideți că este potrivit pentru dvs.
  • Acest lucru se aplică și tranziției. S-ar putea să doriți să începeți hormoni cât mai curând posibil și doriți să aveți o intervenție chirurgicală care afirmă între sexe. Cu toate acestea, este în regulă dacă alegeți să nu faceți acest lucru.
  • Imaginea intitulată se termină cu a fi transgender ca un adolescent pas 9
    3
    Fii tu însuți în loc să încerce să se conformeze. Nu vă simțiți rușine de a fi cine sunteți! Ești la fel de important ca oricine altcineva și merită să trăiești o viață care te face fericit. Rochie Cum vă place, bucurați-vă de interesele dvs. și nu vă faceți griji dacă alții vor aproba sau nu. Identitatea dvs. de gen este valabilă și nu există nici o rușine în urmărirea sănătății și fericirii mentale.
  • De exemplu, ați putea încerca pentru jocul școlii, echipa de dans școlar sau echipa de majorete dacă este ceva ce vă place, chiar dacă nu vă simțiți ca și cum vă potriviți "tipic".
  • Imaginea intitulată vin în termeni cu transgender ca un adolescent pas 10
    4. Discutați cu un medic dacă doriți să începeți terapia hormonală. Nu este nevoie să luați hormoni ca persoană transgender, dar sunt un ajutor mare dacă intenționați să treceți. Căutați un medic în zona dvs. care are experiență în tratarea pacienților transgender sau care sprijină comunitatea transgenderului. Discutați-vă obiectivele când vine vorba de tranziție și întrebați ce aveți nevoie pentru a începe terapia hormonală, dacă o doriți.
  • Vizitați site-urile web pentru comunitatea transgenderului pentru a vedea dacă puteți găsi o recomandare pentru un medic. S-ar putea, de asemenea, să puteți fi conectat la un medic prin intermediul grupului LGBTQ + local.
  • Dacă părinții dvs. sunt de susținere, cereți-i să vă ajute să vă screați medicii, astfel încât să vă asigurați că veți găsi pe cineva care susține și respectați nevoile dvs.
  • Metoda 3 din 4:
    Construirea unui sistem de asistență
    1. Imaginea intitulată vin în termeni cu transgender ca un adolescent pas 11
    1. Identificați aliații din viața voastră care vor fi acolo pentru dvs. Probabil aveți prieteni sau rude care sprijină comunitatea LGBTQ +. Aflați cine puteți conta pe a fi acolo pentru dvs., apoi petreceți mai mult timp cu ei. Întreabă-i dacă sunt în regulă cu tine venind la ei dacă ai o zi dură sau ai nevoie de o încurajare.
    • Fiți atenți la modul în care prietenii dvs. vorbesc despre problemele LGBTQ + pentru a vedea dacă par a fi de sprijin.
    • S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Este bine dacă vă spun când mă simt în jos? Pare cu adevărat susținerea comunității transgender și cred că ar putea ajuta să vă aud cuvintele tale bune."
  • Imaginea intitulată se termină cu a fi transgender ca un adolescent pas 12
    2. Ajungeți la alți oameni transgender în viața reală sau online. Vorbind cu cineva care a trecut prin experiențe similare poate fi foarte util. Alți oameni din comunitatea transgenderului vor avea o mai bună înțelegere a ceea ce treceți decât alți prieteni. În plus, ei vor putea oferi sfaturi utile. Încercați să vă conectați cu prietenii transgender la un grup local LGBTQ + dacă este posibil sau conectați-vă cu alții online.
  • Este posibil să nu întâlniți o mulțime de oameni transgender în comunitatea dvs., mai ales dacă locuiți într-un oraș mic. Cu toate acestea, există o mulțime de oameni transgender în lume și nu sunteți singuri.
  • Imaginea intitulată vin în termeni cu transgender ca un adolescent pas 13
    3. Alăturați-vă unei comunități de transgender online. Fiind parte a unei comunități online vă va oferi, de asemenea, un loc pentru a vă împărtăși experiențele și pentru a obține sfaturi. Există mai multe comunități online găzduite de LGBTQ + Grupuri de advocacy. Participați la aceste comunități pentru a găsi prieteni și sprijin. Puteți rămâne chiar anonim dacă preferați.
  • Vizitați site-urile web pentru organizațiile naționale care susțin și sprijină persoanele transgender, cum ar fi Centrul Național pentru Egalitatea Transgenderului, proiectul Trevor, PFLAG, campania pentru drepturile omului (HRC) și GlaAd.
  • S-ar putea să încercați Trevorspace de către proiectul Trevor, care are un forum și vă conectează cu prietenii LGBTQ +. VizitaProiectul Trevor aici.
  • Imaginea intitulată se termină cu transgender ca un pas de adolescent 14
    4. Căutați un grup de asistență LGBTQ + la școală sau în comunitate. Verificați cu școala dvs. pentru a vedea dacă există un Club LGBTQ + sau un grup pentru studenții transgender. În plus, consultați centrul comunitar local sau biblioteca. De asemenea, puteți apela terapeuții locali pentru a vedea dacă găzduiesc un grup de sprijin.
  • Dacă locuiți într-un oraș mic, ați putea găsi un grup de asistență în cel mai apropiat oraș mare.
  • S-ar putea să încercați să începeți un club pentru studenții LGBTQ + dacă școala dvs. nu are deja una.
  • Imaginea intitulată vin în termeni cu transgender ca un adolescent pas 15
    5. Vizitați un terapeut pentru sprijinul suplimentar de sănătate mintală. Deși nu există absolut nimic în neregulă cu a fi transgender, s-ar putea să aveți probleme să vă acceptați sau puteți trece prin perioade de anxietate sau depresie. Ar putea fi greu să se ocupe de aceste probleme pe cont propriu. În plus, este posibil să aveți nevoie de un terapeut pentru a vă ajuta să obțineți aprobarea pentru terapia hormonală sau de genul care afirmă o intervenție chirurgicală, dacă doriți. Lucrați cu un terapeut care vă susține și vă ajută să vă simțiți auziți.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră să vă facă trimitere la un terapeut sau căutați un terapeut online. Verificați site-ul lor pentru a vedea dacă enumeră problemele transgenderului în serviciile lor oferite.
  • Sesiunile de terapie pot fi acoperite de asigurare, deci verificați-vă beneficiile.
  • Metoda 4 din 4:
    Ieșiți când sunteți gata
    1. Imaginea intitulată se află în termeni de a fi transgender ca un adolescent pas 16
    1. Așteptați până când vă simțiți gata să ieșiți. Nu vă simțiți grăbit să veniți pentru că este bine să o faceți în termenii voștri. Unii oameni le place să iasă imediat, dar alții doresc să aștepte. Fă ceea ce vă simțiți bine pentru că fericirea și confortul dvs. sunt ceea ce contează.
    • De exemplu, ați putea prefera să ieșiți dacă simțiți că trăiți o minciună. Cu toate acestea, ați putea decide să rămâneți în dulap dacă sunteți îngrijorat de siguranța dvs.
  • Imaginea intitulată vin în termeni de a fi transgender ca un adolescent pas 17
    2. Practicați ceea ce doriți să spuneți în avans. Ieșirea poate fi înfricoșătoare, chiar dacă știți că prietenii sau membrii familiei vă iubesc. Decizia ce vrei să spui în avans poate ajuta. Scrieți ce vreți să spuneți și apoi repetați cu voce tare.
  • Ai putea spune ceva de genul: "M-am luptat cu ceva timp de ceva timp și aș vrea să vă deschid despre tine despre asta. Sunt o persoană transgenderică și nu cred că pot continua să trăiesc ca genul meu greșit. Sunt gata să fiu deschis despre identitatea mea și sper că vei fi alături de mine în sprijinul."
  • Imaginea intitulată vin în termeni cu a fi transgender ca un adolescent pas 18
    3. Cereți oamenilor să vă sune prin numele ales când sunteți gata. S-ar putea să vă decideți să vă păstrați numele dacă vă place, dar este obișnuit ca oamenii care sunt transgender să aleagă un nume care reprezintă adevăratul lor sex. Aveți dreptul de a fi chemat de numele pe care îl preferați. Când ieși, vorbește cu familia, profesorii și prietenii să-i lași să știe ce nume preferați. Puteți vorbi cu ei în persoană sau le puteți trimite prin text sau prin e-mail, oricare dintre acestea este mai confortabil pentru dvs.
  • De exemplu, ați putea vorbi cu părinții dvs. și prietenii apropiați în persoană. Spune ceva de genul: "Vreau să știi că voi trăi ca genul meu adevărat, care este de sex feminin. De acum înainte, numele meu va fi Hailey, așa că vă rog să-mi spuneți asta."
  • S-ar putea să trimiteți un e-mail profesorilor dvs. spunând ceva de genul: "Eu vin ca transgender, așa că am vrut să-ți spun tot numele meu ales. Te rog să-mi spui Dillon de acum încolo."
  • De asemenea, puteți posta despre numele dvs. pe social media.
  • Imaginea intitulată se află în termeni de a fi transgender ca un adolescent pas 19
    4. Spuneți oamenilor pronumele preferate. Meriți să utilizați pronumele care vă simt dreptul la dvs. Distribuiți pronumele cu oamenii din viața voastră. Dacă cineva vă cheamă pronumele greșite, vorbiți-le și corectați-i.
  • S-ar putea să spuneți: "Deoarece identificăm ca femeie, folosesc pronumele ei," "Identificăm ca bărbat, așa că prefer pronumele" sau "Sunt non-binar, așa că folosesc pronumele."
  • Dacă cineva folosește pronumele greșite la accident, ați putea spune pur și simplu "ea" sau "el" să le reamintească. Dacă cineva folosește pronumele greșite mai mult decât o dată, ați putea spune: "Ți-am spus că pronumele mele sunt acestea. Consultați-mă folosind pronumele mele corecte."
  • Imaginea intitulată vin în termeni de a fi transgender ca un adolescent pas 20
    5. Așteaptă o mulțime de întrebări, dar doar răspundeți dacă vă simțiți confortabil. Este posibil ca unii dintre prietenii și rudele dvs. să nu înțeleagă ce înseamnă să fii transgender. În plus, pot fi doar curioși despre experiențele dvs. Să fie pregătiți pentru întrebări, dar nu vă simțiți presați să le răspundeți. Împărtășiți numai ceea ce vă confortabil discutarea.
  • Oamenii pun adesea întrebări ca "când ți-ai dat seama că ești transgender?"" Asta înseamnă că vei întâlni acum băieții?"Sau" Ai o operație?"
  • Dacă nu doriți să răspundeți la o întrebare, ați putea spune: "Asta e ceva ce nu mă simt confortabil," sau "este foarte personal."
  • Imaginea intitulată vin în termeni cu a fi transgender ca un adolescent pas 21
    6. Discutați cu cineva în care aveți încredere mai întâi, astfel încât aveți un aliat. S-ar putea prefera să ieșiți la un prieten apropiat sau o rudă înainte de a spune tuturor celorlalți. Mai târziu, puteți cere acestei persoane să vă ajute să spuneți tuturor celorlalți. Alegeți pe cineva în care aveți încredere să vă păstrați lucrurile până când sunteți gata să ieșiți la toată lumea. Apoi, luați-le deoparte pentru o conversație privată.
  • Spune ceva de genul: "Trebuie să vorbesc cu tine despre ceva serios. Pentru o vreme acum am știut că nu sunt o fată. Sunt într-adevăr un tip și sunt gata să ieșesc ca transgender. Ești unul dintre cei mai apropiați prieteni, așa că am vrut să vorbesc mai întâi cu tine."
  • Imaginea intitulată se termină cu a fi transgender ca un adolescent pas 22
    7. Discutați cu oamenii individual sau în grupuri mici dacă sunteți nervos. Una dintre cele mai grele părți ale ieșirii este că trebuie să o faceți în mod constant. Din păcate, s-ar putea să vă simțiți nervos de fiecare dată pentru că este greu să spui cum vor reacționa oamenii. Când ieșiți mai întâi, ar putea fi mai ușor să le spuneți oamenilor unu-la-unu sau câtorva oameni la un moment dat. Încercați să se simtă mai puțin copleșitor.
  • De exemplu, ați putea spune oamenilor în grupuri de 2-4.
  • Ai putea spune: "Sunt gata să te deschid la tine despre ceva cu adevărat important pentru mine. Sunt transgender și sunt gata să încep să trăiesc ca fiind adevăratul meu gen."
  • Imaginea intitulată se termină cu a fi transgender ca un adolescent pas 23
    8. Găzduiește o petrecere care iese dacă vrei să ai o sărbătoare mare. Ar trebui să vă simțiți mândri de cine sunteți și cât de curajos sunteți să vă trăiți adevărul. Dacă vă simțiți confortabil să aveți o petrecere mare, luați în considerare găzduirea unui eveniment pentru a vă sărbători ieșirea. Invitați toți prietenii și rudele apropiate și faceți un anunț mare.
  • S-ar putea să dați un discurs pentru a spune ceva de genul: "Mulțumesc tuturor că ați ieșit în seara asta pentru a sărbători. În mod ironic, ies în seara asta ca transgender "sau" Apreciez pe toți veniți la petrecerea mea. Am vrut să-mi adun pe toți cei importanți pentru mine să împărtășesc cu voi toți că sunt gata să trăiesc în adevărul meu. Sunt transgender și în seara asta ies."
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ia atâta timp cât trebuie să accepți cine sunteți. Realizarea că sunteți transgender poate fi din punct de vedere emoțional și mental, dar va fi mai ușor.
  • Dacă doriți să luați hormoni sau tranziție, discutați cu un medic sau terapeut de îndată ce puteți, pentru că veți avea mai mult succes dacă începeți mai devreme. Cu toate acestea, nu vă faceți griji dacă nu vă puteți începe imediat trecerea, deoarece încă o puteți face chiar dacă ați trecut prin pubertate.
  • Nu ești singur! Deși experiența fiecăruia este unică, există oameni care sunt la fel ca tine și care au trecut prin multe dintre aceleași lucruri pe care le treci.
  • Aduceți LGBTQ + subiecte cu oamenii pentru a măsura cum reacționează dacă află că sunteți transgender. Ascultați răspunsul lor pentru a vedea dacă acceptă sau nu.
  • Fiind transgender poate însemna lucruri diferite pentru diferite persoane. Nu trebuie să însemne tranziționarea, luarea de hormoni etc. Nu lăsați pe altcineva să definească cine sunteți.
  • Aveți grijă de sănătatea dvs. mentală și fizică. Tranziția este dură, iar ocuparea cu oamenii transfozi este dificilă. Privind după sănătate vă va ajuta să vă simțiți puternici și centrați.
  • Este bine să vă tratați câteodată, faceți ceva care vă face să vă simțiți ca ceea ce identificați.
  • Încercați să respectați oamenii care sunt diferiți de dvs., deși nu ar trebui să vă sacrificați cine sunteți.
  • Decideți dacă hormonii sunt potriviți pentru dvs. și nu presupuneți că aveți nevoie de ele. S-ar putea să fiți fericiți doar schimbarea modului în care vă îmbrăcați și vă prezentați. Cu toate acestea, este posibil să preferați să aveți proceduri de afirmare a genului. Orice alegere pe care o faci este în totalitate bine dacă e potrivit pentru tine.
  • Discutați cu oamenii din comunitatea transgenderului cât mai curând posibil pentru a obține sprijin, sfaturi și un consiliu sonor.
  • Orientarea sexuală nu este genul. Deși sunteți transgender, puteți fi în continuare gay, drept, bisexual, pansexual sau asexual. De exemplu, este posibil să fiți lesbiene dacă sunteți o fată transgender care îi place fetele.
  • Avertizări

    Fiți foarte atenți în toaletele publice. Încercați să aduceți un prieten să vă protejeze, folosind o baie de familie sau să mergeți la baie înainte de a părăsi casa.
  • Ia ajutor imediat dacă cineva hărțuiește, tulpini, amenință sau atacă. Nu este vina ta, și merită să te simți în siguranță.
  • Vă puteți simți deprimat sau copleșit uneori. Dacă se întâmplă acest lucru, discutați cu cineva în care aveți încredere sau apelați la o linie de asistență, cum ar fi proiectul Trevor la 1-866-488-7386.
  • Folosind hormoni pe care nu ați primit-o cu prescripția medicului poate fi periculoasă. Pentru siguranța dvs., este mai bine să treceți printr-un medic pentru a face terapie hormonală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar