Cum să găsiți un terapeut prietenos lgbtqia

Găsirea unui terapeut vă place poate fi dificil, mai ales pentru oameni ciudați. Cum vă puteți simți confortabil discutarea vieții personale cu cineva dacă nu aveți încredere pe deplin? Din fericire, puteți găsi terapeuți favorabil LGBTQIA care se specializează în consilierea oamenilor ciudați. Dar este posibil să nu știți de unde să începeți, așa că am compilat o listă cu câteva întrebări comune care să vă ajute să găsiți terapeutul perfect pentru dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Unde pot găsi un terapeut prietenos?
  1. Imagine intitulată Găsiți un terapeut prietenos LGBTQIA Pasul 1
1. Căutați unul printr-un director online de terapeuți. Probabil cea mai ușoară și mai eficientă modalitate de a găsi un terapeut care este specializat în lucrul cu LGBTQIA ONS este de a căuta un online. Utilizați un director online de terapeuți și ajustați filtrul pentru terapeuți care lucrează cu oameni ciudați sau LGBTQIA. Căutați un terapeut care se potrivește cu factura lângă dvs. și să le contactați pentru a stabili o întâlnire.
  • 2. Ajungeți la un grup local LGBTQIA de sănătate mintală dacă aveți unul. Dacă aveți un centru local sau o organizație LGBTQIA, încercați să le contactați despre terapeuții licențiați pe care îi recomandă. Ei pot avea, de asemenea, terapeuți pe personalul care sunt instruiți să lucreze cu comunitatea LGBTQIA. Dacă o fac, puteți face o programare pentru a vedea una dintre ele la facilitatea.
  • 3. Check out site-ul unui terapeut pentru a vedea dacă sunt LGBTQIA prietenos. Dacă doriți să aflați dacă un terapeut pe care îl considerați sau nu este instruit sau nu este specializat în lucrul cu comunitatea LGBTQIA, vizitați site-ul lor web. Căutați informații care se referă în mod specific la terapia queer sau LGBTQIA. Utilizați site-ul lor pentru a obține un sentiment de cine sunt și vă ajută să decideți dacă doriți sau nu cu ei.
  • 4. De asemenea, puteți utiliza e-consiliere dacă nu există un terapeut în apropierea dvs. Dacă în zona dvs. nu există un terapeut prietenos LGBTQIA sau nu aveți acces la un terapeut, o platformă de consiliere electronică, cum ar fi Betterhelp sau TalksPace ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs. Ei au o tona de consilieri care se specializează în problemele LGBTQIA pe care le puteți alege. Odată ce ați făcut o programare, puteți utiliza telefonul sau computerul pentru a vorbi cu terapeutul dvs. de acasă.
  • Întrebarea 2 din 5:
    Ce este terapia queer?
    1. Imagine intitulată Găsiți un terapeut prietenos LGBTQIA Pasul 5
    1. Este o abordare care îmbrățișează o viziune pozitivă a poporului LGBTQIA. Terapia afirmativă LGBTQIA, cunoscută și sub numele de terapie queer sau terapie afirmativă LGBT, încearcă să creeze un mediu de terapie care să accepte mai mult și incluzând oameni ciudați. Nu condamnă sau nu încercați să transformați oamenii ciudați. Terapia afirmativă abordează, de asemenea, influențele negative pe care homofobia, transfobia și heterosexismul au asupra vieții oamenilor LGBTQIA.
    Întrebarea 3 din 5:
    Cum știu dacă un terapeut este prietenos LGBTQIA?
    1. Imagine intitulată Găsiți un terapeut prietenos LGBTQIA Pasul 6
    1. Le puteți pune întrebări despre formarea și experiența lor. Dacă nu sunteți sigur dacă terapeutul dvs. este prietenos ciudat, întrebați-i dacă au orice instruire, cunoaștere sau experiență în lucrul cu oamenii LGBTQIA. De asemenea, le puteți întreba ce este orientarea lor sexuală și identitatea de gen. Ați putea dori, de asemenea, să le întrebați despre gândurile lor privind terapia conversiilor sau terapiile care vizează convertirea persoanelor LGBTQIA în oameni heterosexuali. Dacă susțin acele tipuri de terapii, pot să nu fie prietenoase.
    Întrebarea 4 din 5:
    De ce ar trebui să văd un terapeut prietenos LGBTQIA?
    1. Imagine intitulată Găsiți un terapeut prietenos LGBTQIA Pasul 7
    1. Poate reduce frica și anxietatea de a merge la terapie. Găsirea unui terapeut pe care îl împărțiți un teren comun cu vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezători în căutarea terapiei. De asemenea, este posibil să nu mai trebuiască să vă petreceți cât mai mult timp de identitate sexuală dacă terapeutul dvs. este specializat în lucrul cu oameni ciudați. Dacă sunteți ciudat și vă luptați cu probleme de sănătate mintală, încercați să căutați un terapeut LGBTQIA-afirmativ cu care puteți vorbi.
    Întrebarea 5 din 5:
    Cum găsesc un terapeut de culoare?
    1. Imagine intitulată Găsiți un terapeut prietenos LGBTQIA Pasul 8
    1. Puteți utiliza un director online pentru a găsi unul. Utilizați o bază de date online pentru a căuta terapeuți în apropierea dvs. și pentru a filtra rezultatele pentru terapeuții multiculturali. De asemenea, puteți utiliza un director online care conține numai terapeuți care sunt și oameni de culoare. Odată ce găsiți unul în zona dvs., contactați-i pentru a face o întâlnire.

    sfaturi

    Încercați să întrebați medicul dumneavoastră dacă știu orice terapeuți LGBTQIA licențiat pe care vă pot trimite.

    Avertizări

    Dacă vă luptați cu adevărat și vă gândiți să vă răniți, nu așteptați să găsiți un terapeut prietenos LGBTQIA. A se vedea un medic, du-te la camera de urgență sau apelați o linie telefonică de criză. Puteți ajunge la linia telefonică gay, lesbienă, bisexuală și transgender la 888-843-4564.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar