Cum să vă dați seama dacă sunteți sau nu lesbiană

Lesbienele sunt femei care sunt atrase sexual și romantic de alte femei.Ei preferă femeile pentru partenerii lor de viață, date, prietene și soții.Imaginându-vă orientarea sexuală poate fi un proces dificil și confuz.S-ar putea să vă îngrijorați de ceea ce vor gândi sau chiar confuzi în legătură cu ce să facă.Cu toate acestea, vă puteți da seama dacă sunteți lesbiene prin înțelegerea orientării sexuale în ansamblu, evaluând nivelul de atracție și apoi planificați pașii următori.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea atracției dvs
  1. Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas lesbian 1
1. Gândiți-vă la oamenii care vă atrag.După ce știți mai multe despre identitățile sexuale, luați ceva timp pentru a reflecta mai mult pe cont propriu.Având în vedere următoarele întrebări vă pot ajuta să evaluați unde vă aflați pe spectru:
  • Ce gânduri ați avut asta care vă face să credeți că ați putea fi lesbiană?Ați avut vreodată gânduri sexuale pentru bărbați?Cât de des aveți amândouă?
  • Dacă ați fost în relații cu bărbații, cum a fost nivelul de atracție în acea relație? Te-ai simțit motivat să inițieze și să se angajeze în afecțiune / intimitate fizică?
  • Dacă ați avut un gând că o altă femeie este frumoasă, știți că acest lucru nu indică identitatea sexuală.Fiind capabil să recunoască frumusețea în altele în normal.
  • Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas 2 lesbiană 2
    2. Reflectați asupra sentimentelor dvs. pentru alte femei.Dincolo de gândurile tale, încep să ia în considerare sentimentele tale pentru alte femei.Poate că ați simțit chiar că aveți a fost în dragoste cu o femeie înainte de a vă simțiți despre acea persoană și despre faptul că ați imaginat pe cei doi având un viitor împreună.Știți că acest lucru nu înseamnă în mod inerent că sunteți o lesbiană, dar ar putea însemna că nu sunteți heterosexuali. Luați în considerare următoarele întrebări în evaluarea sentimentelor dvs .:
  • Ați vrut să vă sărutați, să atingeți sau să faceți ceva romantic pentru alte femei?Ați avut vreodată gânduri despre bărbați în acest fel?Ce sentimente vă aduc mai multă plăcere?
  • Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas de lesbiene 3
    3. Gândiți-vă înapoi pe acțiunile dvs.În plus față de gândurile și sentimentele dvs., gândiți-vă la ceea ce ați făcut cu alte femei.Dacă ați fost la întâlniri, ați fost în relații sau ați făcut sex cu femeile, atunci ați putea fi o lesbiană, mai ales dacă nu aveți nici un interes să faceți aceste lucruri cu bărbații.
  • Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas lesbian 4
    4. Discutați cu cei care identifică ca lesbiene.Un alt mod de a vă ajuta să vă evaluați sentimentele este să discutați cu femeile lesbiene.S-ar putea să doriți să aflați cum și-au dat seama că erau lesbiene sau dacă au știut întotdeauna, care sunt aceleași atracții sexuale ale acestora și dacă au avut vreodată sentimente pentru bărbați.Încercați să găsiți pe cineva care știți bine cine vă puteți simți confortabil, punând întrebări personale.
  • Luați în considerare scrierea întrebărilor înainte de timp, astfel încât să nu uitați dacă sunteți nervos.
  • Asigurați-vă că aveți încredere în această persoană, astfel încât să nu vă descurcă înainte de a fi gata.
  • Partea 2 din 3:
    Planificarea pașilor următori
    1. Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas lesbian 5
    1. Nu vă grăbiți.După ce ați luat ceva timp pentru a vă reflecta asupra gândurilor, sentimentelor și istoriei dvs., luați presiunea dvs.Permiteți acestor reflecții să stea împreună cu dvs. și să nu simțiți că trebuie să faceți o alegere sau să spuneți oricui până când sunteți gata. Chiar și cei care susțin că vă puteți presa inconștient să vă definiți sau să luați o decizie. Lăsați-i să știe că veți face acest apel în timp.
    • Stați în sus pentru dvs. dacă nu doriți să continuați să vorbiți despre asta.
    • Luați în considerare vizionarea unor emisiuni de televiziune sau filme care au caractere lesbiene.Dacă vă identificați cu ele mai mult decât personajele drepte, ați putea fi gay.
    • S-ar putea să doriți, de asemenea, să citiți câteva cărți cu caractere lesbiene, de asemenea.
  • Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas de lesbiană 6
    2. Luați în considerare vorbirea cu prietenii sau familia dacă vă simțiți în siguranță.Dacă simțiți că prietenii și familia dvs. vă vor susține, indiferent de identitatea dvs. sexuală, discutați cu ei despre confuzia voastră.Poate că au observat un comportament în tine ca să nu fi observat chiar în tine, cum ar fi priviți la alte femei.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul "Hei Monica, vă consider ca fiind unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.Sper că nu mă veți judeca, dar în ultima vreme m-am întrebat dacă poate că sunt lesbiană sau nu.Ați crezut vreodată că poate eu sunt?"
  • Dacă sunteți nervos despre a vă spune prietenilor, le puteți întreba ce cred despre problemele LGBTQ în general. Poți spune ceva, "Mă bucur că căsătoria homosexuală este legală acum, dar cred că există încă o mulțime de obstacole înainte ca oamenii LGBTQ să fie tratați în mod egal în țara noastră. Ce crezi?"
  • Nu vorbiți cu familia sau prietenii dvs. dacă aveți o cauză bună să vă simțiți frică de reacțiile lor. Dacă sunteți probabil să fiți abuzați sau tăiați financiar, vă protejați. Cu toate acestea, găsiți pe cineva să vorbească. Dacă nu sunteți gata să spuneți pe cineva pe care îl cunoașteți, încercați o linie telefonică, un forum online, un grup de asistență sau un consilier sau terapeut.
  • Imagine intitulată Folosește dacă sunteți sau nu un pas lesbian 7
    3. Știți că nu trebuie să vă etichetați.La sfârșitul zilei, etichetați-vă ca o lesbienă înainte de a vă asigura că nu este o idee bună.În același timp, pretinzând că este drept dacă știți că nu sunteți, de asemenea, nu este ideal.Știți că, indiferent de orientarea dvs. sexuală, cu toate acestea, nu trebuie să vă etichetați până când sunteți gata și sigur.Fii cine ești în afară de etichete.
  • Dacă nu sunteți sigur, puteți spune oamenilor că sunteți "întrebare."
  • De asemenea, puteți alege să identificați ca "ciudat," o etichetă care nu specifică dacă simțiți o diferență în orientarea dvs., sexul sau ambele.
  • Dacă simțiți că aveți nevoie de o etichetă, luați în considerare dacă dorința vine din interior sau pentru că vă simțiți presați de cineva sau de ceva. Nu lăsați pe nimeni să vă facă să vă simțiți forțați să decideți.
  • Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas lesbian 8
    4. Explorați atracțiile.Luați ceva timp pentru a vă explora atracțiile.Flirt cu femeile și vezi cum te face să te simți.Dați un tip numărul dvs. dacă vă place și doriți să discutați.Luați în considerare să mergeți la câteva date cu oamenii din ambele sexe și să evaluăm cine sunteți atrași mai mult, emoțional și fizic.Dar mai presus de toate, se distrează!
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea orientării sexuale
    1. Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas lesbian 9
    1. Luați în considerare sexualitățile dincolo de "drept" sau "gay."Deși există multe lesbiene în lume, știți că există orientări sexuale dincolo de faptul că sunt drepte sau gay.Unii oameni experimentează atracția sexuală și romantică pentru oamenii de ambele sexe și pot identifica ca bisexuali.Unii ar putea să nu fie preocupați de genul la selectarea unui partener și pot identifica ca fiind pansexual sau ciudat.Deși ar putea fi foarte bine lesbiene, recunoașteți că atracția nu este întotdeauna alb-negru.
  • Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas de lesbiene 10
    2. Evaluați diferența dintre sex și orientarea sexuală.Știți că sexul este genul pe care l-ați atribuit la naștere, bărbat sau femeie, pe baza organelor dvs. de reproducere.Orientarea sexuală este identitatea dvs. sexuală bazată pe genul pe care îl atrageți.
  • Identitatea de gen este modul în care vă identificați dincolo de ceea ce este listat pe certificatul dvs. de naștere.S-ar putea să fiți enumerați ca femeie, dar ați identificat întotdeauna cu bărbații și simțiți că sunteți un om.În acest caz, identitatea dvs. de gen ar fi un om transgender.
  • Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas lesbian 11
    3. Acceptați că orientarea sexuală poate evolua.Știți că atracțiile dvs. anterioare nu determină neapărat viitorul dvs.Astăzi, puteți chiar să vă sărutați o anumită femeie pe care o cunoașteți și mâine ați putea dori să vă sărutați un tip și să nu vă gândiți niciodată la o femeie din nou.Recunoașteți că atracțiile se pot schimba.Cu toate acestea, dacă nu ați fost niciodată atras de un bărbat și aveți doar sentimente pentru femei, puteți fi o lesbiană.
  • Amintiți-vă că negându-vă sentimentele astfel încât să puteți respecta așteptările unei etichete pe care le-ați aplicat anterior, poate provoca răni mentale și emoționale. Este bine să urmați o nouă cale dacă asta e corect pentru tine.
  • Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas lesbian 12
    4. Acceptați că nu vă puteți schimba orientarea sexuală.Imaginându-vă că sunteți un lesbian ar putea fi dificil pentru dvs.Poate că familia ta este foarte religioasă sau trăiți într-un mic oraș și vă este frică de reacția pe care ați putea să o primiți.Indiferent de circumstanțele dvs., cu toate acestea, știți că nu vă puteți schimba atracția.Sunteți cine sunteți.Lucrați pentru a vă menține în siguranță, dar nu vă pierdeți în acest proces.
  • Consiliere, grupuri de sprijin, jurnaling de afirmare și construirea unei rețele de sprijin al aliaților vă pot ajuta să rămâneți puternici atunci când vă simțiți judecați sau atacați astfel încât să puteți rămâne adevărat pentru cine sunteți.
  • Imagine intitulată Figurați dacă sunteți sau nu un pas de lesbiene 13
    5. Acceptați faptul că atracția sexuală și emoțională sunt diferite.Deși unii oameni ar putea confunda cei doi, recunosc că atracția sexuală și emoțională sunt în mod inerent diferit.De exemplu, poate că aveți un prieten care este o femeie pe care doriți întotdeauna să o sărutați sau să atingeți, dar nu doriți neapărat să ieșiți la cină cu ea.Sau este posibil să știți căii pe care i-ați dori să mergeți la o întâlnire cu.Știți că cele două atracții sunt diferite și evaluează ceea ce este mai important pentru dvs.
  • De asemenea, aveți grijă de modul în care femeile și oamenii sunt pregătite și condiționate să se gândească la cele ale sexului opus.Oamenii din toate genurile sunt condiționate de o vârstă fragedă pentru a gândi numai despre cele ale sexului opus într-un context romantic.Știți că dacă sentimentele dvs. pentru femei par pur sexuale, acesta ar putea fi un motiv pentru care.
  • Petrecând ceva timp cu atenție și intenționat, având în vedere femeile într-un context romantic vă poate ajuta să identificați dacă este cazul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar