Cum să vă acceptați ca un musulman lgbt

Fiind lesbiene, homosexuali, bisexuali, transgender sau orice altă orientare sexuală sau identitate de gen este suficient de dificilă, dar fiind musulmană, de asemenea, poate provoca o luptă cu reconcilierea identității lor cu Islamul și Allah. Cu toate acestea, nu sunteți singuri - din ce în ce mai mulți oameni din lume ies ca LGBT + și se luptă să-și reconcilieze credința în Allah cu identitatea lor. În timp ce călătoria spre acceptarea de sine poate fi una lungă, este posibil și merită efortul de a deveni mulțumit de cine sunteți.

Vă rugăm să rețineți că acest articol vizează în primul rând o audiență care locuiește în țările în care Identitatea LGBT + nu este în afara legii. Dacă locuiți într-o țară în care LGBT + este ilegală, nu toate acestea ar putea fi de ajutor pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea acceptării în islam
  1. Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas musulman LGBT 1
1. Înțelegeți că Coranul nu condamnă neapărat homosexualitatea. Homofobia există în orice religie și, uneori, oamenii vor înțelege la paie doar pentru a dovedi că sunt "dreapta". Cu toate acestea, fiind homosexual sau bisexual, nu este de fapt condamnat în mod explicit în Coran, spre deosebire de ceea ce cred multe școli islamice de gândire. Există multe interpretări ale Coranului, dar nu există niciun capitol sau verset care spune direct homosexualitatea este o infracțiune.
  • Versetul a citat adesea să condamne homosexualul în Islam, povestea lui Prophet Lut, este frecvent interpretată greșit. Este puternic implicită în textul că actele sexuale condamnate au fost violate mai degrabă decât doar relații de gen și că textul în general a fost condamnat lăcomia și inostalitatea.
  • Cuvintele "homosexual" și "homosexualitate" nu sunt niciodată utilizate în mod explicit în Coran, iar femeile lesbiene sau bisexuale nu sunt menționate. În plus, Coranul chiar menționează "bărbați care nu au nevoie de femei" (care pot fi interpretate ca bărbații care sunt gay sau asexuali) în versetul 24: 31-24: 33, iar acești oameni nu sunt condamnați nicăieri.
  • Coranul sărbătorește diversitatea umană în multe versete și nu spune niciodată în mod specific că bărbații trebuie să se căsătorească cu femei sau viceversa.
  • Diferite surse confirmă faptul că LGBT + persoane au existat în diferite momente în istoria islamică.
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas cu musulman LGBT 2
    2. Știți că identitatea de gen nu este abordată în Coran. Unele aspecte ale sexului atribuit sunt abordate în Coran - un exemplu este versetul 42: 49-42: 50 ("[... Allah] creează ceea ce el voințe. El dă cine dorește femeile [copii] și dă naștere bărbaților - sau îi face [atât bărbați, cât și femele, iar el face ca el să fie stearnic."), care poate fi interpretat ca referindu-se la persoanele intersex sau transgender. Cu toate acestea, chiar și acest lucru nu este sigur și este frecvent dezbătut! Coranul nu se adresează în mod explicit oamenilor pe sexe - mai degrabă, le abordează de sex. Veți găsi că identitatea de gen se adresează mai frecvent în Hadiths (dintre care unele nu pot fi autentice) decât în ​​Coran.
  • Diversitatea de gen este normală în unele țări în care Islamul este o religie comună, cum ar fi Indonezia, unde sunt recunoscute cinci genuri.
  • Transgender și nonbinară nu sunt "Schimbare" sexul lor - sexul lor nu se potrivește cu sexul lor. Nu este o alegere.
  • Cei mai mulți cercetători islamici cred că intervențiile chirurgicale cosmetice sunt acceptabile atunci când este de a corecta un defect în organism. Acest lucru oferă oamenilor transgender și nonbinară o modalitate de a primi intervenții chirurgicale care confirmă genul pe care le-ar dori să le aibă, deoarece corectează defectele în corpul lor.
  • Imagine intitulată Acceptați-vă ca un pas de musulman LGBT 3
    3. Căutați autenticitatea unui hadith înainte de ao convinge. Unii vor folosi Hadiths pentru a condamna oamenii LGBT +, dar Hadiths sunt considerați secundari Coranului și sunt, de asemenea, puternic interpretate - uneori fiind false false. Nu există o modalitate ușoară de a determina autenticitatea lui Hadith de către dvs., dar dacă Hadith nu se află într-o colecție existentă, de încredere, apoi direcționați-o. (Chiar și colecțiile de încredere Hadith pot fi contradictorii, deci fiți precauți cu ceea ce credeți - dacă alegeți să-l credeți deloc).
  • Rețineți că Hadiths au fost înregistrați de secole după ce profetul Muhammed a trecut, deci este greu de spus dacă oricare dintre ele au fost autentice pentru a începe cu. De asemenea, nu există nici o dovadă că profetul a pedepsit pe cei care erau în relațiile de gen, indiferent de ceea ce spun hadithii despre modul în care sa simțit despre ei.
  • Nici un Hadith autentic nu va pretinde că oamenii LGBT + (sau persoanele care se angajează în relații sexuale gay) ar trebui să fie puse la moarte.
  • Mai mulți hadits Mukhannath - Variantele de gen care ar fi cel mai probabil considerate femei transgender astăzi. Nici un hadith autentic nu a condamnat Mukhannath pentru a fi varianta de gen, și a fost clar că oamenii care au pretins că sunt Mukhannath pentru motive imorale (e.G. să se strecoare în trimestrele femeilor) sunt singurele cu o problemă.
  • Sahih Al-Bukhari 4324 explică faptul că un mukhannath numit lovit, un prieten al soției profetului Muhammed Aisha, a fost permis în trimestrele femeilor, fără ca femeile care au nevoie să se învețe în jurul loviturilor. Era necesar doar ca femeile să vină în jur când a fost descoperit că lovitura a încălcat intimitatea femeilor descriind corpurile lor altora.
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas de musulman LGBT 4
    4
    Rugați-vă pentru iertarea lui Allah, Dacă considerați necesar. În timp ce nu ați comis niciun păcate prin faptul că sunteți LGBT +, unii musulmani pot fi dificil să accepte acest lucru sau ar putea dori să-și ceară scuze lui Allah pentru a leaga adevăratele lor sine. Ne cerem scuze lui Allah și cereți-i să vă dea puterea de a vă accepta, dacă aveți nevoie. Nu toată lumea va simți că trebuie să-și ceară scuze lui Allah, care este în regulă, dar dacă vă va ajuta să vă deplasați înainte de acceptarea dvs. de sine, atunci faceți acest lucru.
  • Allah nu te poate face drept sau cisgender - nu-i dorești acest lucru și nu încercați să deveniți ceva ce nu sunteți, mai ales prin numele lui Allah. Allah ți-a creat modul în care ești, iar identitatea ta nu este o greșeală.
  • Aveți grijă să nu cadeți într-o capcană de a se purta doar pentru identitatea voastră, ca sentiment vinovat sau rușinos, va face mult mai greu de acceptat și acest lucru vă poate reduce stima de sine și poate provoca depresie.
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas de musulman LGBT 5
    5. Căutați un loc sigur pentru a vă exprima credința. Nu mai puteți să vă simțiți în siguranță în moschea locală sau vă puteți simți deconectat de la ceilalți musulmani acolo. Găsiți un loc în care vă puteți exprima în siguranță identitatea LGBT + și credința dvs. în același timp - chiar dacă aceasta înseamnă că aveți nevoie să schimbați moschei, să practicăm doar Islamul la domiciliu sau să găsiți grupuri comunitare islamice LGBT + pe care le puteți avea.
  • Din păcate, moschele prietenoase cu LGBT pot fi greu de găsit. În timp ce organizațiile, cum ar fi Inițiativa de Moschee Inclusive, încearcă să construiască moschei care permit ca Musulmanii LGBT + să participe, fără a fi excluși, ele nu sunt încă larg răspândite, iar spațiile de rugăciune prietenoase LGBT sunt adesea descoperite prin intermediul cuvântului de gură.
  • Unele imamuri au ieșit din punct de vedere public ca homosexual, cum ar fi Imam Muhsin Hendricks, Imam Daayiee Abdullah și Imam Ludovic-Mohamed Zahed (care a deschis prima moschee de homosexualitate a Parisului).
  • Imagine intitulată Acceptați-vă ca un pas cu musulman LGBT 6
    6. Recunoaște că religia evoluează pentru a se potrivi perioadei de timp. Foarte puțini oameni urmăresc orice text religios exact la scrisoare, în special văzând ca Islamul este de mii de ani. Pe măsură ce societatea se schimbă și evoluează, religia evoluează cu ea, inclusiv Islamul - și multe aspecte ale Coranului nu sunt la fel de strict respectate astăzi când s-au întors când Islamul a fost format. Este bine să fii musulman care nu se conformează unei viziuni homofobe sau transfoze asupra islamului, în același mod în care alte aspecte ale islamului au evoluat și s-au schimbat în timp.
  • De exemplu, femeile care poartă hijab și acoperite pe deplin în public sunt necesare în Coran, dar unii oameni aleg să nu poarte Hijab, alegeți să-și arate antebrațele sau gleznele sau altfel îmbrăcămintea în afara uzurii islamice tradiționale într-o zi la o zi - bază, atâta timp cât se acoperă atunci când este necesar (e.G. În timpul lui Salah sau la moschee).
  • Unele moschei permit femeilor să conducă rugăciunile sau să se desegregate. În mod similar, nu toată lumea crede că femeile musulmane trebuie să se comporte în mod oficial față de bărbați că nu sunt legate de.
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas de musulman LGBT 7
    7. Amintiți-vă că numai Allah poate judeca cu adevărat ceea ce este corect sau greșit. În timp ce fiecare musulman are propria interpretare a islamului și ceea ce cred că Coranul și versurile sale înseamnă că nu există nimeni decât pe Allah, care poate judeca cum urmați credința. Dacă alți musulmani încearcă să vă spună că sunteți în neregulă pentru că sunteți LGBT + sau că nu urmăriți corect Islamul din cauza acestuia, amintiți-vă că nu sunt cei care vă pot judeca și că toată lumea are dreptul la interpretarea lor Credință - chiar dacă alții nu sunt de acord.
  • Coranul afirmă în mod specific să judece sau să ridiculizeze pe alții, spunând, "O voi care ați crezut, lăsați-i un popor să ridiculizeze [unii] oameni - poate că ar putea fi mai buni decât ei - nici femeile ridiculizează [alte] femei - poate că ar putea fi mai bune decât ei. Și nu vă insultați unul pe altul și nu vă sunați unul pe celălalt prin porecle [ofensive]. Mizerabil este numele de neascultare după [credința cuiva]. Și oricine nu se pocăiește - atunci sunt cei care sunt greșeli" (Coran 49:11).
  • Imam Daayiee Abdullah numește homofobia și învățăturile homofobiei, "adevăratul păcat".
  • Imagine intitulată Acceptați-vă ca un pas de musulman LGBT 8
    8. Evitați să vă retrageți credința doar pentru că sunteți LGBT+. Allah vă iubește așa cum sunteți, și refuzați-l doar din cauza identității dvs. este cea mai rea alegere pe care o puteți face. Chiar dacă simțiți că sunteți LGBT + este un păcat, Allah este iertător și milostiv pentru cei care îl urmăresc. Nu aveți nevoie de - și nu ar trebui să-l respingeți doar pentru că sunteți LGBT+.
  • Oamenii renunță la religii sau caută pe alții mai mulți decât Allah din mai multe motive. În timp ce numai tu poți decide cu adevărat dacă vei fi sau nu un urmaș al Islamului și al lui Allah, Fiind LGBT + nu înseamnă că nu poți fi musulman și nu înseamnă că trebuie să renunți la credința voastră.
  • Partea 2 din 3:
    Căutarea acceptării în tine
    1. Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas de musulman LGBT 9
    1. Căutați acceptarea de la dvs. mai întâi, mai degrabă decât alții. În timp ce având acceptarea celor din jurul dvs. vă puteți ajuta, veți avea, în cele din urmă, trebuie să vă acceptați identitatea LGBT + în tine. Nu sunteți singuri în ceea ce simțiți și nu sunteți rupt, dezgustător sau nefiresc - cu toate acestea, este normal să trebuie să luați ceva timp pentru a ajunge la identitatea dvs. Doar amintiți-vă că nu este nimic în neregulă cu dvs., chiar dacă alți oameni spun că există.
    • Amintiți-vă că este LGBT + nu vă schimbă. Nu aveți nevoie să acționați flamboyant sau să renunțați la credința, cariera, hobby-urile, favoritele și așa mai departe. Tu ești aceeași persoană pe care ai fost - ai doar o diferite sexualitate sau identitate de gen decât credeai.
    • Puteți fi lgbt + și încă fi fericit.
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas de musulman LGBT 10
    2. Recunoașteți cum vă simțiți. Făcându-vă clar modul în care vă simțiți vă poate ajuta să recunoașteți ceea ce vă faceți atât de mult despre identitatea dvs. și să vă apropiați de ea. Unii oameni o consideră suficient pentru a opri reprimarea gândurilor lor, în timp ce alții ar putea avea nevoie să-l spună să ia gândurile din capul lor. Toată lumea este diferită - folosiți doar strategii sănătoase pentru a vă exprima.
  • Încercați să scrieți cum vă simțiți sau vorbiți cu dvs. într-o oglindă când nimeni altcineva nu este în jur. Expresia artistică poate fi de asemenea utilă - de exemplu, pictura. Doar fiți atenți să vă ascundeți lucrările dacă scrieți cum vă simțiți, dacă nu locuiți într-o gospodărie unde veți fi acceptat.
  • Recunoașterea dvs. nu trebuie să fie imensă. Poate fi doar ceva de genul, "Am sentimente romantice pentru cineva din genul meu și nu-mi place să mă simt așa" sau "Nu sunt oamenii de gen crezut că sunt și sunt în regulă cu asta, dar sunt îngrijorat de modul în care alții vor reacționa".
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas cu musulman LGBT 11
    3. Cercetați-vă identitatea. Privind în sus identitatea vă poate ajuta să vă înțelegeți mai bine, precum și să identificați concepțiile greșite despre sexualitatea sau identitatea de gen. Căutați surse prietenoase LGBT, cum ar fi glada (sau chiar și alte bloguri LGBT + Populare!), care vă poate ajuta să vă înțelegeți puțin mai bine și să vă prindeți miturile pe care le-ați auzit (și că este posibil să fiți să vă respingeți, singuri).
  • Evitați site-urile web și alte surse care sunt transfobice și homofobe. Nu numai că au greșit și răspândesc frecvent dezinformarea, probabil că vă vor face să vă simțiți rău despre voi înșivă.
  • Căutați mai întâi surse prietenoase LGBT, fără a le asocia cu surse islamice. Deoarece mulți oameni religioși (dacă religia lor este sau nu Islamul) au sentimente foarte puternice despre LGBT + persoane care nu sunt neapărat pozitive, este adesea mai ușor să găsești surse de acceptare care nu sunt legate de religie, la început.
  • Imagine intitulată Acceptați-vă ca un pas musulman LGBT 12
    4. Să ai grijă de tine. Practicarea îngrijirii de sine poate face ca tranziția să vă accepeți mult mai ușor și vă va face să vă simțiți mai bine fizic, de asemenea. Deși poate părea evident pentru unii, alții pot avea o mulțime de probleme cu realizarea identității lor LGBT + și îngrijirea pentru tine poate face mai ușor să te accepți sau cel puțin să faci pe calea spre el.
  • Mănâncă sănătoși și bea multa apa. Stați departe de alcool - în afară de a fi Haraam, alcoolul vă va face să vă simțiți mai rău.
  • Păstra curat. Scăldați în mod regulat, efectuați Wudu Înainte de rugăciuni, păstrați-vă spațiul de locuit ordonat și păstrați-vă hainele și foile curate. Acest act simplu vă poate ajuta să vă simțiți mai refress.
  • Lipiți de rutinele zilnice. Indiferent dacă aceasta se referă la rugăciunile dvs. zilnice, la locul de muncă sau la școală sau chiar la vremurile vă mâncați mesele, păstrați-vă la rutinele dvs. pentru a evita alunecarea din ele și pentru a vă simți mai rău.
  • Încercați să lipiți mementouri în jurul casei - cum ar fi note post-it sau alarme pe telefonul dvs. - dacă vă aflați uitați să faceți aceste lucruri.
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas musulman LGBT 13
    5. Faceți ceva care vă face să vă simțiți bine despre voi înșivă. A venit la termenii cu sexul sau sexualitatea dvs. poate fi suferind pentru unii oameni, care este de înțeles. Dacă vă simțiți supărați de acest lucru, faceți o pauză de a vă gândi la starea dvs. LGBT + și faceți ceva ce vă place. Poate fi un memento excelent că sunteți mai mult decât atracțiile dvs. (sau lipsa acestuia) sau identitatea de gen. Luați cât mai mult timp când trebuie să deveniți mai puțin distrași de idee.
  • Voluntar.
  • Angajați un hobby pe care îl bucurați deja sau învățați unul nou.
  • Aflați ceva nou, indiferent dacă este un subiect pe care ai vrut să-l privești pentru o vreme sau ceva despre care te-ai gândit la un capriciu.
  • Petreceți timp cu oamenii care vă fac să vă simțiți bine despre voi (dar să vă îndepărtați de medii ostile, cum ar fi zonele anti-LGBT + sau anti-musulmane sau persoanele).
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas musulman LGBT 14
    6. Nu vă certați pentru cine veți găsi atractiv sau neatractiv. Nu ați ales cine să fie atras, și înșelați-vă că vă va face drept sau vă va ajuta să vă acceptați. În loc să se gândească negativ despre atracțiile dvs. față de ceilalți, încadrați-o pozitiv - cum ar fi, "Am o pasiune pe o persoană dreaptă, dar asta nu înseamnă că nu mă pot bucura de sentimentul unei zdrobi". Nu este nimic în neregulă cu a avea interese romantice sau sexuale în cineva de același sex.
  • Căsătoria este considerată Sunnah în Islam, ceea ce înseamnă că în timp ce este încurajată, nu este necesar. (Prin urmare, dacă nu puteți sau nu doriți să vă căsătoriți, nu sunteți un musulman rău.)
  • Terapiile de conversie pentru persoanele LGBT + s-au dovedit a fi ineficiente și adesea cicatrizări psihologice. Nimeni nu se poate forța să aibă atracții romantice sau sexuale pentru oricine.
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas de musulman LGBT 15
    7. Prezentați-vă sexul într-un mod care vă face să vă simțiți cel mai confortabil. În timp ce nu există "dreapta" Calea de tranziție, prezentând sexul dvs. într-un mod care vă face să vă simțiți confortabil este important pentru acceptarea dvs. de sine ca un musulman transgender. Atâta timp cât este sigur pentru dvs. să faceți acest lucru, exprimați-vă credința în modul în care vă îmbrăcați în orice fel vă face să vă simțiți cel mai confortabil.
  • Bărbații transgender și persoanele necinare pot purta în continuare Hijab și pot fi acoperite dacă le face să se simtă cel mai confortabil. Cu toate acestea, există riscul de a fi privit ca o femeie de către cei care nu vă cunosc sau de a fi abordați în mod necorespunzător în timp ce Hijab este activat.
  • Pe partea flip, dacă doriți să treceți la purtarea (sau să nu purtați) un hijab, atunci puteți face acest lucru. Puteți alege dacă doriți sau nu să acoperiți sau dacă doriți să acoperiți doar câteva părți ale dvs. (cum ar fi picioarele și brațele, dar nu capul dvs.).
  • Dacă doriți să vă acoperiți capul fără a purta o hijab, încercați să purtați eșarfe, fasole, pălării sau orice altceva care vă acoperă fără Hijab.
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas cu musulman LGBT 16
    8. Amintiți-vă că alții nu vă pot spune cum să trăiți. Indiferent dacă aceasta înseamnă modul în care interpretați islamul și Coranul, faptul că sunteți LGBT + sau chiar aspecte ale vieții dvs. de zi cu zi, rețineți că singurul care vă poate trăi viața este. Dacă cineva te simte sau îți spune că tu "a ales" Pentru a fi LGBT +, este important să vă amintiți că opiniile lor sunt doar asta - al lor Vizualizări - și că nu trebuie să trăiți de ei. Nimeni altul decât Allah are dreptul să determine cum ți-ai trăit viața.
  • Identitatea dvs. LGBT + este între tine și Allah. Nici un alt musulman nu are dreptul să vă judece pentru asta.
  • Imaginea intitulată acceptă ca un pas musulman LGBT 17
    9. Obțineți ajutor dacă doriți să vă faceți rău. Acceptarea de sine este dificilă pentru o mulțime de oameni, în special cei care nu sunt acceptați de alții în jurul lor sau simt că Allah nu le va accepta ca LGBT+. Cu toate acestea, dorind să vă rănească sau să se sinucidă nu este normal și este un semn de probleme mai mari. Ajungeți la sistemul de asistență (cum ar fi prietenii sau familia) și contactați serviciile de urgență în țara dvs., dacă vă simțiți că sunteți la risc imediat de a comite sinucidere. Citiți prin Thearticule pe cum să Evitați săvârșirea sinuciderii și cum să Convingeți-vă să nu vă sinucideți. Unele resurse sunt disponibile, de asemenea, cum ar fi:
  • Tratament psihiatric, cum ar fi terapie. Cu toate acestea, acest lucru nu este fezabil pentru toată lumea (cum ar fi persoanele care nu își pot permite tratament sau nu sunt sub vârsta majorității în țara lor).
  • Linii telefonice de sinucidere pe bază de telefon. Ele pot fi mari resurse în momente de criză, dar sunt specifice regiunii. Liniile telefonice enumerate mai jos nu sunt LGBT- sau specifice musulmane.
  • În SUA, sunați la 1-800-273-VALOARE (1-800-273-8255), prevenirea sinuciderii naționale.
  • În Canada, accesați site-ul Asociației Canadiene pentru prevenirea suicidului la http: // suiciprevenvention.ca / nevoie-ajutor /, și găsiți o linie telefonică în provincia dvs.
  • În Regatul Unit, sunați la 116-123, linia telefonică Samaritenans.
  • Dacă vă aflați într-o altă țară, Asociația Internațională pentru Prevenirea Suicide are o listă de linii de asistență la criză, la fel și Befriends Worldwide, la http: // befpenders.Org / director.
  • LGBT + Tineretul poate contacta Proiectul Trevor prin telefon (1-866-488-7386) sau un sistem bazat pe text sau de chat pe site-ul lor.
  • Trans Lifeline este o linie telefonică din SUA și Canada pentru persoanele transgender și nonbinare. Rezidenții americani îi pot numi la 877-565-8860, în timp ce locuitorii canadieni le pot numi la 877-330-6366.
  • Partea 3 din 3:
    Căutarea acceptării în altele
    1. Imagine intitulată Acceptați-vă ca un pas musulman LGBT 18
    1. Recunoașteți că acceptarea LGBT devine din ce în ce mai răspândită. În timp ce unele locuri din lume nu sunt locuri de siguranță pentru ca Musulmanii LGBT + să fie, multe grupuri și țări se intensifică și provoacă atitudinile anti-LGBT + în societățile lor. Nu toată lumea vă va accepta ca LGBT +, care este normal aproape de oriunde, dar atitudinile culturale față de identitatea LGBT + se schimbă și nu oriunde, nici toată lumea vă va urî pentru a fi tu însuți.
    • Statele Unite au legalizat căsătoria între sexe în 2015, Israelul este considerat destul de prietenos LGBT, iar Franța nu mai cere sterilizare pentru a schimba sexul legal.
  • Imagine intitulată Acceptați-vă ca un pas de musulman LGBT 19
    2
    Ieși Dacă știi că este în siguranță. Admitând cine sunteți pentru alții poate fi o imensă relief din diferite motive, deci dacă este sigur să faceți acest lucru și știți că alții din jurul dvs. vă vor accepta pentru a face acest lucru, luați în considerare faptul că sunteți LGBT+. Puneți deoparte un moment în care persoana nu va fi stresată sau distrasă și știți că veți avea timp să vorbiți și să le spuneți - calm - că sunteți LGBT+. Permiteți pe cineva în care aveți încredere în care sunteți într-adevăr vă puteți face să se simtă mai puțin o povară și vă poate duce la o acceptare suplimentară de sine, câștigând suporturi și aflați cine vă va accepta.
  • WikiHow are articole care vă pot ajuta să ieșiți, cum ar fi (dar nu se limitează la) cum să Ieși, Cum să Ieșiți ca homosexual sau lesbian, Cum să Ieșiți ca transgender, Cum să Ieșiți la prietenii tăi, și cum să Ieșiți la părinții voștri. Mai multe articole pot fi găsite prin căutarea în bara de căutare de mai sus.
  • Ieșirea nu trebuie să fie plină de evenimente sau dramatice - poate fi ceva la fel de simplu ca "Vreau să știi că sunt bisexual" sau "Sunt de fapt nonbinar, nu un el - ai putea să mă referi la mine ca "ei" de acum?".
  • Dacă nu știți cum se simt prietenii sau familia dvs. despre persoanele LGBT +, încercați să întrebați opinia lor despre lucrurile importante pentru comunitatea LGBT + - de exemplu, faimosul LGBT + persoane din mass-media sau legile privind drepturile LGBT +. Reacția lor vă poate spune cum se simt.
  • Din păcate, nu toată lumea - indiferent dacă sunt musulmane sau altfel - acceptă persoanele LGBT. Acest lucru poate duce la faptul că sunteți ostracizați de la familia și prietenii dvs. În cazuri mai severe, este posibil să fiți răniți de ceilalți sau chiar arestat sau având în vedere pedeapsa cu moartea, în funcție de locul în care locuiți. Exercită prudență - Dacă ieșiți, aproape că vă va pune cu siguranță în calea răului, Nu o faceți.
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas cu musulman LGBT 20
    3. Căutați un grup de asistență, dacă aveți nevoie de una. Fiind LGBT + este dificil chiar și pentru cei care trăiesc în mediile de acceptare și, din păcate, nu toată lumea este suficient de norocoasă pentru a avea sprijin de la cei din jurul lor. Grupurile de asistență și rețelele există pentru LGBT + persoane și musulmani pentru diverse probleme și există în multe forme. Ele există, de asemenea, pentru alte probleme pe care le puteți avea în identitatea dvs. LGBT + într-un fel, cum ar fi problemele de sănătate mintală și dependența.
  • Imaginea intitulată Acceptați-vă ca un pas de musulman LGBT 21
    4. Găsiți prieteni care vă acceptă pentru cine sunteți. În timp ce acceptarea de sine este importantă, având oameni din jurul vostru care vă acceptă este important, și poate fi minunat să aveți prieteni cu care vă puteți referi la înălțimile și minimele vieții. Căutați prietenii care vă fac să vă simțiți acceptați necondiționat și că nu aveți nevoie să vă ascundeți.
  • Unii oameni sunt capabili să-și păstreze vechile prietenii după ce au ieșit - adesea dependentă dacă prietenii lor acceptă LGBT + persoane.
  • Dacă vă simțiți frică, dejectați, puneți jos, sau ați răsturnat în jurul prietenilor dvs., nu sunt prieteni adevărați.
  • În zonele nesigure, este posibil să trebuiască să rămâi urmărit, dar este încă important să căutați oameni care nu cred că sunt LGBT + este greșit pentru propria sănătate mintală.
  • Nu vă limitați. Dacă căutați doar prietenii LGBT + musulmani, ați putea lupta pentru a găsi oameni, mai ales în zonele din apropiere (și mulți oameni nu sunt, de asemenea, deschisi despre starea lor LGBT +). În schimb, concentrați-vă pe găsirea de prieteni care vă acceptă și aveți grijă de tine ca întreg, indiferent de al lor credințe sau identitate.
  • Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
    5. Căutați grupuri destinate lui LGBT + musulmani. În timp ce nu trebuie să aveți numai LGBT + Prietenii musulmani (mai ales că pot fi greu de găsit), se poate simți singuri să nu aibă alți prieteni care sunt LGBT + și musulman. Căutând grupuri sociale pentru LGBT + Musulmanii vă pot aminti că nu sunteți singuri în luptele cu care vă confruntați și vă puteți deschide pentru a găsi noi prieteni.
  • Retragetul Muslim LGBT este un eveniment anual din SUA pentru Musulmanii LGBT + pentru a participa.
  • Site-urile sociale au adesea grupuri pentru musulmani să se alăture și pot avea unele dintre cele prietenoase LGBT.
  • Inclusiv Mosques LGBT prietenos (și grupuri de tineret, pentru LGBT + adolescenți) pot oferi oportunități, dar pot fi greu de găsit. Cu toate acestea, unele moschei sunt incluzive și chiar oferă oamenilor abilitatea de a se alătura sesiunilor prin Skype sau Zoom dacă nu pot participa la persoană (cum ar fi Juma Circle și Masjid Al-Rabia).
  • Imagine intitulată Acceptați-vă ca un pas musulman LGBT 23
    6. Căutați relații romantice sănătoase, dacă le doriți. Nu toată lumea dorește relații romantice - unii oameni decid să ia pauze de relații romantice, iar oamenii aromanți se încadrează sub umbrela LGBT +. Cu toate acestea, nu sunteți împiedicat să aveți un partener sau să se căsătorească cu cineva de același sex ca și dvs., vă permite să căutați un partener romantic. Atâta timp cât sunteți într-o relație romantică cu cineva care vă respectă și vă tratează ca o egală și vă susține religia și eforturile voastre în viață, genul partenerului dvs. nu contează.
  • "Și a semnelor sale este că el a creat pentru tine de la tinerii că puteți găsi liniștea în ei - și a plasat între voi afecțiunea și mila. Într-adevăr, în acestea sunt semne pentru un popor care dau gândire." (Coranul 30:21)
  • Meriți o relație sănătoasă la fel de mult ca orice persoană non-LGBT +. daca tu Recunoașteți semnele de abuz de la partenerul dvs, tu faci nu trebuie să se pună la dispoziție și sunt permise de Coran să se despartă de partenerul dvs.
  • Unele LGBT + musulmani sunt deja în căsătorii heterosexuale. În timp ce divorțul este extrem Se încruntă, Allah permite-o atunci când este nevoie - dacă este în interesul tău mai bun de a divorța de dragul fericirii amândoi, atunci ar trebui să luați în considerare divorțarea. Este nu o idee bună de a avea o afacere cu o altă persoană LGBT + - nu numai că sunt considerate greșeli de către majoritatea oamenilor, indiferent de religie, este, de asemenea, extrem de emoțional dăunător tuturor celor implicați.
  • Imagine intitulată Acceptați-vă ca un pas cu musulman LGBT 24
    7. Să fie pregătit să se confrunte cu bigoty sau neînțelegere. În ciuda aplicării LGBT + a acceptării, nu toată lumea acceptă fie LGBT + oameni, fie musulmani, iar chiar și zonele cele mai acceptare vor avea unii oameni care nu vă vor înțelege. Aceasta poate fi adesea supărătoare și, în mod justificabil, amintiți-vă că homofobia și transfobia provine adesea dintr-o lipsă de cunoștințe despre subiect. Nu-i bateți la ei - Coranul încurajează cuvintele de pace, mai degrabă decât Cuvinte de furie, și lansarea va face ca reacțiile negative ale persoanei să fie justificate.
  • Este posibil să trebuiască să explicați oamenilor că musulmanii pot fi LGBT+. De exemplu, puteți spune, "Da, sunt transgender și musulman. Sexul meu și vederile mele religioase nu se afectează reciproc".
  • Dacă alți musulmani vă spun că nu sunteți un adevărat următor al islamului, deoarece sunteți LGBT +, vă recomandăm să scrigeți un răspuns cum ar fi, "De fapt, profetul Lut a condamnat cruzimile care au apărut în Sodomă și a condamnat rapița, mai degrabă decât homosexualitatea. Nu ar avea sens ca soția lui Lut să fie pedepsită dacă era supărat pe bărbații din Sodoma fiind gay".
  • Unii oameni pot escalada la violență și te pot ataca fizic - fie pentru identitatea ta sau pentru religia ta. În timp ce justificarea autoapărăției este controversată în Islam, multe țări au legi care protejează pe cei care au atacat alta în auto-apărare dacă vă puteți dovedi că acționați în auto-apărare, mai degrabă decât în ​​mod preemptiv.
  • Imagine intitulată Acceptați-vă ca un pas cu musulman LGBT 25
    8. Amintiți-vă că vor fi alții care vă vor accepta. Uneori, se poate simți ca toată lumea este împotriva ta și că nimeni nu te va accepta pentru cine ești. Cu toate acestea, nu sunteți singuri în ceea ce treceți și veți găsi oameni care vă vor accepta - LGBT +, musulman și toate - și vă vor sprijini prin câmpurile de viață. Nu sunteți singuri, și puteți fi iubiți pentru cine sunteți, romantic sau altfel. Poți trece prin asta - și Allah va fi alături de tine tot drumul!
  • sfaturi

    Stați departe de oameni și site-uri care susțin că este LGBT + este un păcat și vă înconjoară cu oameni care vă acceptă și vă fac să vă simțiți bine despre voi înșivă.
  • Site-urile media sociale pot fi o modalitate excelentă de conectare cu alți LGBT + musulmani.
  • Credințele variază chiar și printre Musulmanii LGBT +. Unii musulmani cred că Allah le-a făcut LGBT+. Alții cred că este LGBT + face parte din planul lui Allah pentru viața cuiva și că Allah știe cel mai bine, chiar dacă calea pe care a stabilit-o este confuză. Există mii de modalități de a fi LGBT + și mii de moduri de a fi musulmani. Nici unul dintre ele nu este în mod inerent greșit.
  • Avertizări

    Mai multe țări bazate pe islamare au fost în afara timpului de a fi LGBT+. Dacă vă aflați într-una din aceste țări, puteți fi arestat sau condamnat la moarte pentru a fi LGBT+. Luați în considerare alegerile dvs. cu înțelepciune.
  • Evitați să comunicați agresiv cu cei care vă spun că este LGBT + este "gresit"- Fii liniștit. A fi agresiv nu se încruntă numai de Allah, dar este extrem de probabil să-i facă pe alții să vă vadă negativ și să întăriți stereotipurile negative despre LGBT + persoane și musulmani.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar