Cum să se ocupe de părinții transfobici

Dacă părinții dvs. sunt speriați sau incomod cu faptul că unii oameni sunt transgender, poate fi greu să fii în jurul lor. Indiferent dacă sunteți voi înșivă sau vă sprijiniți doar persoanele transgender, care se ocupă de transfobia părintelui dvs. poate fi dificilă și frustrantă. Am răspuns la întrebările dvs. despre manipularea de conversații dificile și comentarii dificile la domiciliu, astfel încât să vă puteți ajuta părinții să vă înțeleagă mai bine și (sperăm) să ajungeți la un compromis cu ei.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Cum îi spun părinților mei că sunt transgender?
  1. Imagine intitulată Deal cu părinții transfobici Pasul 1
1. Luați în considerare riscurile de a vă spune părinților. De exemplu, dacă sunteți sub 18 ani, ieșiți la părinții transfobici ar putea avea unele consecințe mari și poate să trăiască la domiciliu incomod. Întrebați-vă dacă vă simțiți în siguranță fizic și emoțional despre a vă spune familiei că sunteți trans înainte de a face ceva.
  • Unii oameni aleg să transforme 18 și să se mute din casă înainte de a dezvălui. Depinde de tine.
  • Luați în considerare să mergeți la un grup de asistență sau să vă alăturați unui forum online pentru sfaturi despre venirea părinților dvs. și pentru a vă pregăti mai bine. Un forum bun pentru asta se numește "Dulapuri goale," pe care le puteți vizita la https: // forum.golflosets.COM / index.php.
  • 2. Cereți acceptarea de la părinții dvs. În timp ce este posibil să nu fiți gata să ieșiți ca transgender și spuneți părinților dvs. în acest moment, vorbiți cu ei și cel puțin să le lăsați în modul în care vă simțiți. Încercați să le educați despre problemele transgenderului și despre ceea ce treceți. Înțelegerea a ceea ce treceți prin care vă puteți ajuta să vă acceptați.
  • De exemplu, spuneți: "Știu că sunt puțin diferit de frații mei, dar vreau să vorbesc cu tine. E greu pentru mine să mă simt ca în stare."
  • Dacă ați ieșit și părinții dvs. nu acceptă, spuneți: "Știu că nu acceptați că sunt transgender, dar vreau să mă accepți ca copil și ca parte a acestei familii."
  • Dacă, în orice moment, vă simțiți amenințat sau pus în pericol de către părinți sau de familie, obțineți ajutor de la un prieten sau de un centru LGBT din apropierea dvs.
  • Întrebarea 2 din 5:
    Cum pot spune părinților mei că susțin oamenii transgender?
    1. Imagine intitulată Deal cu părinții transfobici Pasul 3
    1. Distribuiți-vă valorile cu părinții dvs. Dacă părinții dvs. nu cunosc opiniile dvs., împărtășiți-le. Indiferent dacă sunteți trans sau nu, puteți să vă așteptați pentru opiniile dvs. și pentru transportul în general. Spune-i părinților dvs. de ce sunteți un aliat la Trans și de ce este important să vă lipiți pentru ei.
    • De exemplu, spuneți: "Cred că este important să vă ridicați pentru Trans Oameni. Multe transformuri se simt deja marginalizate, deci este important pentru mine să fiu acolo și să-i sprijinim."
    • De asemenea, puteți spune: "Nu știu ce se simte să se simtă nesigur, dar ei o fac. Vreau să-i ajut pe oamenii să se simtă în siguranță."
    Întrebarea 3 din 5:
    Cum mă ocup de părinții mei făcând observații negative?
    1. Imagine intitulată Deal cu părinții transfobici Pasul 4
    1. Confruntați-vă părinții dacă vă simțiți în siguranță că faceți acest lucru. S-ar putea să fi ignorat unele comentarii transfobice părinții dvs. la început, dar poate doriți să începeți să spuneți ceva. O confruntare politicoasă (nu furioasă) poate ajuta la schimbarea atitudinilor și comportamentelor lor. Vedeți-l ca o modalitate de a vă împărtăși opiniile și bunătatea cu ei dacă puteți.
    • De exemplu, spuneți: "A fost un comentariu neclintit. Te rog, nu spune asta."
    • De asemenea, puteți spune: "Vă rog să nu spuneți aceste lucruri, mai ales în jurul meu. Cred că toți oamenii ar trebui să fie tratați cu respect, indiferent dacă diferă de mine sau de nu."
  • 2. Setați limitele cu părinții dvs. Chiar dacă vă opuneți cu fermitate unii pe alții, atât dvs., cât și părinții dvs. meritați să fiți tratați cu respect. Nu permiteți nimănui să folosească nume-numelire, observații derogatorii sau cuvinte blestem. Adresați-vă părinților să nu spună lucruri despre transportul în jurul dvs. sau în public.
  • Dacă nu puteți vorbi despre problemele transferate fără să vă supărați sau să vă suflați unul la celălalt, ați putea dori să o lăsați. Nu vă puteți schimba mintea și este posibil să fiți de acord să nu fiți de acord.
  • Scopul dvs. ar trebui să fie acela de a permite atât dvs. cât și părinților dvs. să vă faceți auzit, să nu vă schimbați reciproc opiniile.
  • Întrebarea 4 din 5:
    Cum pot face părinții mei să înțeleagă problemele transgenderului?
    1. Imagine intitulată Deal cu părinții transfobici Pasul 6
    1. Fiți răbdători cu părinții dvs. Dacă sunt de la o generație mai în vârstă, ei pot avea unele probleme în care îi înfășoară mintea în jurul acestor probleme. Ar putea dura luni (sau chiar ani) ca părinții tăi să înțeleagă și să accepte ceea ce le spui, așa că încercați să le dați spațiu.
    • Acest lucru este valabil mai ales dacă ați ieșit ca transgender. În timp ce s-ar putea să vă simțiți răniți de părinții voștri lipsa de acceptare, dacă le dați timp, ei ar putea veni în jur.
  • 2. Acceptați părinții dvs. pentru unde sunt la. S-ar putea să trebuiască să acceptați că părinții dvs. nu înțeleg, indiferent cât de greu încercați. Este supărător când vă simțiți ca părinții dvs. să nu vă înțeleagă sau să vă sprijine sau lucrurile pe care le interesează, dar poate dura ceva timp pentru a vedea lucrurile în mod diferit. Recunoașteți sentimentele lor și unde sunt la.
  • Dacă sunteți trans și vă simțiți neacceptați, nu pierdeți complet speranța pentru părinții dvs. Spune-le că le iubești și că trebuie să accepte cine ești cu adevărat.
  • Se așteaptă să ia puțin timp. Asigurați-vă că obțineți ceea ce aveți nevoie fără sprijinul lor în același timp.
  • Întrebarea 5 din 5:
    Cum pot ajunge la sprijin de la alții?
    1. Imagine intitulată Deal cu părinții transfobici Pasul 8
    1. Înclinați pe cei dragi. Vă puteți simți trist și dezamăgit dacă părinții dvs. sunt transfobici. Având în vedere o relație dificilă cu părinții dvs. poate fi dificilă, așa că asigurați-vă că aveți oameni de susținere în jurul vostru. Fii în jurul oamenilor care te înțeleg, te iubesc și vrei cel mai bun pentru tine.
    • Vă ajută să vă simțiți susținuți de oameni care îngrijesc. Chiar dacă nu înțeleg identitatea dvs. de gen, faptul că le pasă și sunt acolo pentru tine poate ajuta.
  • 2. Alăturați-vă unei comunități de asistență. Există o mulțime de modalități de a vă implica și întâlniți alți oameni care sunt LGBT. În funcție de locul în care locuiți, ar putea fi o comunitate LGBT în orașul dvs. care poate oferi resurse, consiliere și sprijin. Dacă nu găsiți un centru lângă dvs., vă alăturați unei comunități online. Puteți întâlni pe alții vârsta dvs. cu preocupări și probleme similare cu privire la familie.
  • 3. Discutați cu un profesionist de sănătate mintală. Un terapeut sau un consilier vă poate ajuta să lucrați prin emoțiile dvs. și să vă dați seama de pașii următori. Alegeți un terapeut care se specializează în lucrul cu clienții transgender și LGBT. Ele vă pot ajuta să navigați cum să gestionați conflictele, să aduceți în continuare tranziția și să vă simțiți mai bine cu faptul că sunteți voi înșivă.
  • Găsiți un terapeut prin furnizorul de asigurări (sau familia dvs.) sau o clinică locală de sănătate mintală. De asemenea, puteți pune prietenii sau centrul local de resurse LGBT pentru o trimitere.
  • sfaturi

    Dacă sunteți minori și vă simțiți nesigure în casa dvs., luați în considerare Făcând emancipat.

    Avertizări

    Dacă vă simțiți suicidați, sunați la ajutor imediat. În SUA, apelați proiectul Trevor la 866-488-7386 sau TRANS LIFELINE la 877-565-8860.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar