Cum să faceți față pierderii și durerii

Cand tu pierde cineva sau ceva foarte prețios pentru tine, durerea poate fi intensă. Durere, amintiri triste, și întrebările fără răspuns vă pot bântui. S-ar putea chiar să simțiți că nu veți fi niciodată la fel - că nu veți mai fi niciodată a rade sau să fie din nou întregi. Luați inima - deși nu există nici o modalitate de a se întrista fără durere, există sănătos modalități de a se întrista care vă permit să mergeți constructiv înainte. Nu vă mulțumiți pentru o viață drenată de bucurie - lucrați prin pierderea dvs. și, încet, dar sigur, voi voi Fă-te bine.

Pași

Partea 1 din 2:
Durere de durere
  1. Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 1
1. Faceți pierderea. După o pierdere gravă, uneori vrem să facem ceva - orice - să plictisesc durerea. Trimiterea la un obicei dăunător, cum ar fi consumul de droguri, abuzul de alcool, suprasolicitarea, utilizarea excesivă a internetului sau promiscuitatea Wryon amenință bunăstarea voastră și vă lasă vulnerabilă la dependență și la dureri suplimentare. Nu veți vindeca cu adevărat până când nu vă confruntați cu pierderea. Ignorarea durerii cauzate de pierderea sau sedarea ta cu distragerile va lucra doar pentru atat de mult - indiferent de cat de repede alergi de la ea, in cele din urma, durerea ta va investit. Confruntați-vă pierderea. Permiteți-vă să plângeți sau să vă întristați într-un alt mod care se simte natural. Doar prin recunoașterea primei talente, puteți începe să îl învingeți.
  • Când o pierdere este proaspătă în memoria dvs., durerea dvs. merită atenția dvs. Cu toate acestea, ar trebui să trageți o linie cu privire la suferințele prelungite. Dă-ți o perioadă de timp - poate că câteva zile până la o săptămână - pentru a fi profund trist. Valoarea prelungită, în cele din urmă, vă împiedică să vă lipiți în sentimentul de pierdere, paralizat de auto-milă și în imposibilitatea de a avansa.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 2
    2. Lasa-ti durere Out. Lasă lacrimi curgere. Niciodată nu vă fie frică strigăt, Chiar dacă nu este ceva ce faci de obicei. Realizați că nu există nici un mod potrivit sau greșit de a simți durerea sau de ao exprima. Ceea ce este important este că recunoașteți durerea și încercați să lucrați prin ea. Cum faceți acest lucru este în întregime până la tine și va varia de la o persoană la persoană.
  • Găsiți o priză pentru durerea voastră. Dacă sunteți obligați să faceți o anumită activitate pe măsură ce vă întristați, Fă-o (cu condiția să nu presupună rănirea dvs. sau a altora.) Plângând, pummeling perna, mergând pe o lungă perioadă de timp, aruncând lucrurile, țipând în partea de sus a plămânilor într-o pădure sau alt loc solitar, și schițarea amintirilor sunt doar câteva dintre modalitățile pe care oamenii le găsesc diferite ieșiri pentru durerea lor. Toate sunt la fel de valide.
  • Evitați să faceți ceva care ar putea duce la rău pentru tine sau pentru alții. Pierderea nu este vorba despre provocarea de rău sau a face lucrurile mai rău. Pierderea este un moment pentru a învăța cum să vă atragem pe rezervele emoționale interioare și să învățați cum să faceți față durerii.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 3
    3. Imparte sentimente cu alții. Este sănătos să cauți oameni care vor avea grijă de tine când suferiți. Dacă nu puteți găsi a Prieten, înclinați pe un străin plin de compasiune sau un preot, consilier sau terapeut. Chiar dacă simțiți că sunteți încurcat, confuz și nesigur, vorbind cu cineva în care aveți încredere este o formă de a vă permite să începeți să eliminați unele durerea pe care o experimentați. A se vedea vorbi ca o formă de "triere" Emoțiile dvs. - gândurile dvs. nu trebuie să fie coerente sau motivate. Trebuie doar să fie expresivi.
  • Dacă sunteți îngrijorat pe alții ascultare pentru a fi confuz sau supărat de ceea ce spui, un simplu avertisment în față poate atenua această preocupare. Lăsați-i să știe că te simți trist, supărat, confuz, etc., și că, deși unele dintre cuvintele pe care le spui nu vor avea sens, apreciați că ați ascultat pe cineva. Un prieten sau un susținător de îngrijire nu va deranja.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 4
    4. Distanța de la oameni care nu sunt compasiune. Din păcate, nu toată lumea cu care vorbești în timp ce ești nebun vă va fi de ajutor pentru dvs. Ignorați oamenii care spun lucruri cum ar fi "treci peste", "Nu mai fi atât de sensibil", "I a trecut peste ea repede când mi sa întâmplat", etc. Ei nu știu cum vă simțiți, așa că nu dați comentariile lor de respingere. Spune-le "Nu trebuie să fii în jurul meu în timp ce mă duc la asta dacă e prea mult pentru tine. Dar trebuie să trec prin ea, indiferent de modul în care vă simțiți, așa că vă rog să-mi dați un spațiu."
  • Unii dintre oamenii care sunt respingători ai durerii dvs. pot fi chiar prieteni cu intenții bune (dar greșite). Reconectați-vă cu acești oameni atunci când vă simțiți mai puternici. Până atunci, distanțează de nerăbdarea lor - nu puteți grăbi o recuperare emoțională.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 5
    5. Port nu regretă. După ce ați pierdut pe cineva, vă puteți simți vinovat. Poate fi preocupat de gânduri cum ar fi, "Aș vrea să-mi spun la revedere o dată ultima oară," sau "Aș vrea să fi tratat mai bine această persoană." Nu vă permiteți să vă consumați de sentimentul vostru de vinovăție. Tu nu poti schimbați trecutul prin mișcarea peste ea din nou și din nou. Nu este vina ta că ai pierdut pe cineva pe care l-ai iubit. Mai degrabă decât să locuiască pe ceea ce tu ar putea au făcut sau ar trebui să au făcut, concentrați-vă asupra a ceea ce tu poate sa faceți - procesați-vă emoțiile și treceți mai departe.
  • Dacă vă simțiți vinovați după o pierdere, discutați cu alți oameni care cunoșteau persoana sau animalul de companie. Ei vă vor putea aproape întotdeauna să vă ajute să vă convingeți că pierderea nu este vina voastră.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 6
    6. Salvați lucrurile care vă amintesc de cel iubit. Doar pentru că o persoană sau un animal de companie este plecată, nu înseamnă că nu ar trebui să le amintiți întotdeauna. Poate fi mângâind că, chiar dacă persoana sau animalul de companie nu mai este aici, prietenia, dragostea și legăturile personale pe care le aveți cu ei încă mai există. Nimeni nu va fi vreodată capabil să ia asta departe de tine, iar relația pe care o ai cu ei va fi întotdeauna o parte din tine. Unele memento vor merita mereu să vă reamintesc propriul curaj, tenacitate și abilitate de a imagina un viitor mai bun.
  • Păstrați memensul care vă reamintesc persoana sau animalul într-o cutie undeva din cale. Aduceți-le când aveți nevoie de o amintire tangibilă a amintirilor dvs. De obicei, nu este o idee bună să părăsiți memento-ul în jurul valorii de deschidere. O memento constantă că cineva a dispărut poate face greu să se deplaseze.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 7
    7. Obține ajutor. În societatea noastră, avem o stigmă extrem de dăunătoare împotriva oamenilor care caută ajutor cu probleme emoționale. Văzând un terapeut sau un consilier nu te face slab sau patetic. Mai degrabă, este un semn de putere. Căutând ajutorul de care aveți nevoie, vă arătați o dorință admirabilă de a vă deplasa înainte și de a vă depăși durerea. Nu ezitați să programați o întâlnire cu un profesionist - în 2004, mai mult de un sfert dintre adulții americani au văzut un terapeut în ultimii doi ani.
  • Partea 2 din 2:
    Lucrul spre fericire
    1. Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 8
    1. Schimbați focalizarea departe de tristețe. Încercați să vă amintiți vremurile bune și cele mai bune amintiri pe care le-ați împărtășit cu persoana sau animalul pe care l-ați pierdut. Concentrarea pe gândurile sau regretele negative nu vor schimba ceea ce sa întâmplat. Te va face să te simți mai rău. Fi siguri că nimeni care v-a adus fericirea nu va vrea vreodată să se înrăutățească în tristețe. Încearcă să-ți amintești de lucrurile ca și cum a vorbit această persoană, manierele mici ciudate, vremurile pe care le-ați petrecut împreună și lucrurile pe care această persoană le-a învățat despre viață și despre tine.
    • Dacă ați pierdut un animal de companie, amintiți-vă că vremurile frumoase pe care le-ați petrecut împreună, viața fericită pe care ați dat-o animalul dvs. și trăsăturile speciale pe care le-a avut animalul dvs. de companie.
    • De fiecare dată când te simți tentat să devii chiar mai trist, furios sau de auto-milă, apucați un jurnal și scrieți lucrurile bune pe care le puteți aminti despre persoana sau animalul care a fost pierdut. În momentele de tristețe, puteți consulta acest jurnal pentru o amintire a fericirii pe care ați avut-o.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 9
    2
    Distrage-te. Păstrați ocupat și ocupându-vă în sarcini care necesită un accent dedicat, vă dați o pauză de la ruminarea constantă asupra pierderii. Acest lucru vă oferă, de asemenea, spațiul pentru a vă da seama că există încă lucruri bune despre lumea voastră.
  • În timp ce munca sau studiile pot oferi o anumită ușurare a gândurilor constante despre pierdere, nu vă bazați pur și simplu pe rutina dvs. pentru a vă distrage atenția sau a riscului că există doar o muncă și o durere și nimic între ele. Ajutați-vă să vă relaxați cu o urmărire mai fericită făcând ceva care vă oferă pace. Există tot felul de posibilități, cum ar fi gradinarit, gătit, pescuit, ascultând muzica preferată, mers pe jos, desen, Pictură, scris, etc. Alegeți tot ce vă calmează și vă oferă un sentiment de o realizare plină de bucurie (nu ceva de zi cu zi sau studiile nu pot întotdeauna promite).
  • Luați în considerare implicarea în activitatea socială. Schimbați-vă concentrarea de la propriile probleme la cele ale altora. Considera voluntariat ca o posibilitate. Dacă vă plac copiii, ajutând la copiii mici care afișează o mulțime de spontaneitate și râsete vă pot ușura mintea.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 10
    3. Găsiți încântare în zilele frumoase. Un simptom comun al durerii este de a rămâne acasă, neglijând viața exterioară. Când v-ați mutat în trecut tristețea inițială, profitați de ocazia de a îmbrățișa zilele însorite. Petreceți ceva timp, contemplând și pur și simplu observați frumusețea naturală din jurul vostru. Nu încercați să urmăriți sentimentele specifice - doar lăsați căldura soarelui să se spele peste tine și sunetele lumii curg prin tine. Marvel la frumusețea copacilor și arhitecturii pe care o vedeți. Lăsați agitația vieții să vă reamintească că lumea este frumoasă. Viața continuă - meritați să fiți parte din ea și să vă reintroduceți în cele din urmă rutina zilnică.
  • Există unele dovezi științifice care sugerează că lumina soarelui are proprietăți naturale de antidepresive. Ieșirea din casă vă poate ajuta să ieșiți dintr-un funk emoțional.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 11
    4. Recupera-l idee din ceea ce ai pierdut. Când pierzi pe cineva, este un fapt nefericit că nu vei mai bucura niciodată de prezența sa fizică. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că persoana sau animalul pe care l-ați pierdut nu există încă în lume ca o idee sau un simbol. Știți că persoana sau animalul pe care l-ați pierdut viața în gândurile, cuvintele și acțiunile voastre. Când spunem, fătăm sau gândim ceva care este influențat de memoria cuiva care a dispărut, el / el trăiește.
  • Multe religii învață că sufletul sau esența unei persoane rămân după ce corpul său fizic moare. Alte religii învață că esența unei persoane este transformată într-o altă formă sau redistribuită în Pământ. Dacă sunteți religios, luați consolați în faptul că persoana pe care ați pierdut-o încă mai există într-un sens spiritual.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 12
    5. Petreceți timp cu oameni buni. Poate fi dificil să te motivezi să ieși și să-ți petreci timpul cu prietenii după o pierdere. Cu toate acestea, acest lucru poate provoca o îmbunătățire remarcabilă în starea dvs. de spirit. Este bine să căutați compania prietenilor care vor înțelege starea dvs. emoțională, chiar dacă nu ați recuperat 100%. Găsiți prieteni sau cunoștințe care sunt distractive, dar sensibile și sensibile. Ei vă vor ajuta să vă ușurați în rolul dvs. social normal, care la rândul său vă va ajuta să rămâneți ocupați în timp ce treceți de la durerea voastră.
  • Prima sesiune de hangout după o pierdere majoră poate fi puțin supusă sau ciudată, doar pentru că prietenii dvs. sunt îngrijorați de modul de abordare a subiectului. Nu lăsa asta să te ducă la tine a avut Pentru a vă face re-intrarea în viața socială normală la un moment dat. Fi persistent - deși poate dura săptămâni sau luni pentru ca lucrurile să pară complet "normal," Timpul de petrecere cu prietenii noștri este aproape întotdeauna o idee bună.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 13
    6. Nu falsificați fericirea. Pe măsură ce reintroduceți rutina obișnuită, puteți simți că anumite situații de carieră și sociale necesită să fiți mai fericiți decât de fapt sunteți. În timp ce ar trebui să încercați să evitați să vă înfruntați în durere, ar trebui să încercați și să evitați "forțând" fericirea ta. "Forţat" Fericirea se simte groaznică - este o povară absolută pentru a purta un zâmbet când nu vrei. Nu faceți fericirea o corvoadă! Este bine să apară și să acționeze serios în viața voastră socială și în munca voastră, cu condiția să nu faceți nimic pentru a împiedica fericirea altora. Salvați zâmbetul când fericirea dvs. este autentică - va fi atât de dulce.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 14
    7
    Permiteți timp să se vindece. Timpul vindecă toate rănile. Recuperarea emoțională poate dura luni sau ani - acest lucru este OK. În timp util, puteți începe să onorați persoana pe care ați pierdut-o printr-o hotărâre reînnoită de a vă bucura de viața dvs. la maxim.
  • Nu vă faceți griji - nu veți uita vreodată pe cei pe care l-ați iubit. Nici nu veți depune în eroare puterea internă care te-a condus pentru a căuta obiective pierdute sau realizări. Ceea ce se poate schimba este modul în care vă apropiați de viața dvs. din acest punct - poate exista un accent ascuns, un nou simț al valorii sau o perspectivă complet schimbată asupra anumitor aspecte ale vieții voastre. Acest progres nu va fi posibil, dacă nu vă dați timp să vă vindecați.
  • În timp ce ar trebui să vă oferiți timp suficient pentru a vindeca, în același timp, este important să vă amintiți că viața dvs. este prețioasă și că sunteți responsabil pentru a vă face din plin de timp aici. Scopul vieții tale este să fii fericit, nu trist. Nu vă grăbiți de durere, dar nu fiți mulțumiți de o recuperare parțială. Faceți călătoria dvs. la recuperarea uneia de îmbunătățire treptată. Îți datorezi singur - Continuă să avansezi, Indiferent cât durează.
  • Imagine intitulată face față pierderii și durerii Pasul 15
    8. Nu vă ghiciți în al doilea rând. Nu vă simțiți rău că vă simțiți bine! Nu există o perioadă de timp stabilită pentru recuperarea de la o pierdere. Dacă vă recâștigeți fericirea mai repede decât mai târziu, nu vă simțiți vinovați "nu destul de îndure." Dacă simți că te-ai recuperat dintr-o pierdere, tu probabil că au. Nu stabilesc termenele limită pentru a suferi, dar nu vă amânați nici fericirea. Niciodată nu vă forțați să fiți mai triste decât trebuie să fiți.
  • sfaturi

    Nu vă învinuiți. Nu vă ajută să explicați nimic și nu vă va face să vă simțiți mai bine.
  • Dacă trebuie să plângi. Lăsați emoțiile. Nu este bine să-i păstrați în interiorul vostru.
  • Dacă vă aflați blocați cu regrete și ce-, dacă după pierderea unui iubit, luați în considerare scrierea lor o scrisoare. Includeți toate sentimentele față de moartea lor - furie, tristețe, durere, regret. Doar scriind sentimentele tale pot fi terapeutice.
  • Nu lăsați "doar daca" sentimentele preiau."Dacă aș fi fost mai frumoasă.""Dacă aș fi făcut doar timp să vizitez mai des."
  • Sunteți liber să vă gândiți la alte lucruri. Nu există nimic care să vă spună avea pentru a continua să locuiască pe pierdere pentru a-ți dovedi tristețea sau pentru a arăta pe alții cât de mult înseamnă pierderea pentru tine. Oamenii știu deja că sunteți devastat - nu trebuie să dovediți sau să explicați nimic.
  • Muzica poate fi o modalitate foarte liniștitoare de a face față când simțiți pierderea și durerea. Încercați să vă deplasați de la trist la mai multe melodii optime, sau vă puteți face să vă simțiți trist doar ascultând muzică tristă pentru o lungă perioadă de timp.
  • Dacă cineva îți spune "treci peste," Nu discutați cu ei. Acest lucru vă va face să vă simțiți și mai rău, pentru că vă va face să vă simțiți ca și cum ați purta o toleranță mai slabă pentru emoții decât altcineva. Cu alte cuvinte, veți începe să credeți că există o problemă cu modul în care aveți de-a face cu durerea, când nu există cu adevărat. Acesta este exact cum vă simțiți. Doar nu le ascultați, pentru că nu știu ce fel de relație ai avut cu cel iubit. Veți vindeca în felul tău în timpul tău.
  • Amintiți-vă că fiecare persoană se simte diferit. Nu vă îngrijorați dacă găsiți că aveți o vindecare mai dificilă decât o altă reducere, chiar și peste aceeași pierdere. Acest lucru arată de obicei cât de aproape de tine și pe cel iubit a fost într-adevăr. Unii oameni nu vor plânge, în timp ce ar putea lua alții luni să se oprească.
  • Încercați să jucați cu animalele de companie, pot spune când sunteți trist, și jucați cu ei ar putea ajuta.
  • Răbdarea este cheia. Nu vă presezi când poate veni în mod natural.
  • Durerea funcționează în propriile sale cicluri unice și variază de la o persoană la persoană. Nu toată lumea se va vindeca imediat, iar apoi din nou, nu toată lumea va fi morbid supărată, fie.
  • Nu vă fie frică să regretați câteva lucruri, deoarece regretul va veni și nu puteți opri. Nu lăsați-o să se pronunțe asupra voastră. Știu că nu este aceeași spun "te iubesc," sau "Îmi pare rău," la cineva care a trecut, dar spune-l până când crezi că au auzit-o. Vina va fi întotdeauna acolo. Încercați să țipați ceea ce vrei să spui în partea de sus a plămânilor într-un loc solitar.
  • Nu regretați nimic. Nu te pune jos pentru că nu ai avut șansa să spui că îți pare rău sau "te iubesc" sau "La revedere". Încă o poți spune.
  • Viaţă este frumos - are multe surprize minunate în magazin pentru tine. Așa că mergeți și zâmbet, Vizitați noi locuri și întâlniți oameni noi.
  • Iubeste-te. Dacă cădeți (și veți cădea), râdeți-vă de tine, loviți-vă în fund și continuați.
  • Avertizări

    Dacă aveți în vedere sinuciderea, primiți imediat ajutor. Verificați cum să Face față gândurilor suicidale și Convingeți-vă să nu vă sinucideți.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Mementos (fotografii, jurnale, filme etc.)
    • Jurnal sau jurnal pentru tine, pentru a urmări sentimentele, poemele etc.
    • Memento-uri pentru a continua să mănânce bine, să exerseze și să ajungă acolo pentru a vă bucura de lume.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar