Cum să vă ocupați de moartea lui crush

Care se ocupă de moarte este un proces dificil, și de a face regretul de a nu-ți împărtăși sentimentele înainte de a-ți pierde cea pe care o iubești poate părea insuportabilă.Nu există nici un răspuns corect, și nu există cuvinte care vă vor oferi un confort imediat, dar există lucruri pe care le puteți concentra pentru a vă ajuta să abordați durerea și regretul.

Pași

  1. Imagine intitulată Deal cu zdrobirea ta
1. Acceptați faptul că zdrobirea ta a dispărut. Aceasta poate fi cea mai dificilă parte, mai ales dacă ați avut sentimente profunde pentru acea persoană și nu ați avut niciodată ocazia de a împărtăși acele sentimente.
  • Imagine intitulată Deal cu zdrobirea ta
    2. Du-te și du-te, ți-ai vărsat lacrimile și lasă durerea să se spele și prin tine. Acest lucru este dificil, dar este o parte inevitabilă a procesului.Adâncimea răni reflectă profunzimea umanității tale și dragostea ta pentru cel care a murit.
  • Imagine intitulată Deal cu zdrobirea ta
    3. Puneți-vă gândurile într-un jurnal sau jurnal.Listează fiecare crezut că aveți despre persoana și după ce ați scris-o jos, gândiți-vă la asta, chiar vă scufundați în ea.Până când faceți acest lucru, nu veți putea să treceți peste el spre acceptare și pace.
  • Imagine intitulată Deal cu zdrobirea ta
    4. Aflați dacă există o pagină online dedicată persoanei care a murit.Adesea, vor fi pagini memoriale, cu bloguri sau link-uri, astfel încât să vă puteți scrie sentimentele pentru a împărtăși anonim.Dacă nu există, puteți începe unul.
  • Imagine intitulată Deal cu zdrobirea ta
    5. Scrieți o scrisoare către persoana, spuneți-le tot ce ați simțit vreodată despre ei și cum se simte să le pierdeți.Sigilați-l într-un plic simplu fără nume sau adresă și puneți-o într-un loc sigur. Acest lucru vă va verbaliza sentimentele și le veți face o parte permanentă a istoriei și amintirilor voastre.
  • Imagine intitulată Deal cu zdrobirea ta
    6. Discutați cu prietenii dvs. despre ceea ce simțiți.Dacă sentimentele tale sunt prea personale sau credeți că ar fi jenant, puteți vorbi în termeni generali despre el, dar trebuie să împărtășiți ceea ce simțiți și să primiți sprijin de la oameni care se ocupă de dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu zdrobirea ta
    7. Du-te și plătiți-vă ultimele respect, fie la înmormântare, fie dacă nu puteți face față acelui nivel de emoție, într-un loc pe care îl asociați cu persoana.Puneți niște flori acolo sau ceva ce credeți că ar dori, stați și lăsați un alt inunda de lacrimi să curgă peste dvs. dacă aveți nevoie, apoi plecați cu cunoștințele că sunteți dincolo de locul unde le puteți da mai mult.
  • Imagine intitulată Deal cu zdrobirea ta
    8. Spune-i părinților, un prieten foarte apropiat sau un lider religios (dacă ești religios) despre rănirea ta.Nu lăsați depresia să devină o închisoare pentru tine.Este normal să se simtă deprimat pentru un timp, iar sentimentele de durere și regret vor continua să vină de mult timp, chiar și restul vieții voastre, dar din nou, aceasta este doar o reamintire a propriei umanități și grija voastră pentru o altă persoană.
  • Imagine intitulată Deal cu zdrobirea ta
    9. Reveniți în viață.Reveniți la școală și alte activități pe care vi se așteaptă să le implicați.Poate părea greu de făcut la început, dar fiind angajat în ceva provocator, productiv și familiar vă va permite să vă concentrați asupra lucrurilor la îndemână și nu pe regretele dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu zdrobirea ta
    10. Spuneți părinților dvs. dacă vă simțiți cel puțin ca și cum nu vă puteți ocupa de acest lucru pe cont propriu.Există consilieri și alți profesioniști care pot oferi ajutor în vindecarea din pierderea dvs. dacă este prea mult pentru dvs.
  • sfaturi

    Nu încercați să vă ocupați de durerea sau de depresia copleșitoare.Dacă nu vă puteți împărtăși sentimentele cu prietenii sau membrii familiei, găsiți pe altcineva să împărtășiți.
  • Dă timp de vindecare.Din păcate, veți avea întotdeauna simțul pierderii și regretului, dar va deveni mult mai puțin intens cu trecerea timpului și propriul tău maturizare și schimbări.Se pare ca sfârșitul lumii, dar nu este.
  • Avertizări

    Nu vă îngropați durerea.Vorbește despre asta - Nu încercați să păstrați în adâncul în tine, căci va fi să vă înflorească și să vă putrezească.
  • Depresia poate duce la probleme fizice, la pierderea energiei și la lipsa de capacitate de a funcționa.Dacă nu vă puteți ocupa, obțineți-vă familia să vă găsească ajutor profesional.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un jurnal sau un jurnal și instrumente de scris
    • Timp
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar