Cum să vindeci o durere de dinți

TOOTHACHES apar atunci când porțiunea centrală extrem de sensibilă a dintelui, numită pulpa, devine inflamată. Acest lucru se poate întâmpla din o varietate de motive: cavități, o lovitură în dinte sau o infecție a gingiilor. Citiți pentru informații despre cum să vindecați singur o durere de dinți sau să determinați când este timpul să mergeți la dentist.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dureri liniștitoare rapid (metode simple)
  1. Imagine intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 1
1. Luați un analgezic deasupra. Medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) cum ar fi Aspirina și Ibuprofenul, oferă o ușurare rapidă și eficientă pentru cele mai multe dureri de dinți. Tylenol este, de asemenea, un medicament bun peste-contra. Având un dinte pulsatoriu vă poate împiedica capacitatea de a mânca, vorbi și a dormi. Este, de asemenea, mai dificil să tratați durerea de dinți atunci când sunteți în durere, astfel încât obținerea unei reliefuri de la o medicină de durere supra-the-contra poate ajuta.
  • Dacă durerea este intensă și / sau puteți simți că radiază în alte zone vecine, cum ar fi urechea, capul sau gâtul, atunci este necesară o întâlnire de urgență la medicul dentist.
  • Utilizați numai doza recomandată imprimată pe ambalaj sau doza recomandată de medicul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 2
    2. Aplicați o compresă rece. Umpleți o pungă de depozitare a alimentelor cu gheață, acoperiți-o cu o cârpă subțire sau un prosop de hârtie și aplicați-o direct în dinte sau zona obrazului chiar în fața dintelui. Temperatura reci va ajuta la ușurarea durerii. Folosind un pachet de gheață în loc de o pungă va avea același efect, dar asigurați-vă că o acoperiți cu un prosop.
  • Există cazuri de pulpiță atunci când durerea se calmează cu o temperatură caldă. Dacă durerea crește cu pachetul rece, treceți la o compresie caldă.
  • Nu aplicați gheața direct la dinte. Acest lucru va crește durerea, mai ales că dinții inflamați de dureri de dinți sunt adesea destul de sensibile la temperaturi calde sau reci.
  • Imaginea intitulată vindeca o durere de dinți 3
    3. Amorțit zona. Cumpărați un dinte de peste-counter și gumă de gumă pentru a ajuta la ușurarea pulbonului timp de câteva ore. Aceste geluri sunt aplicate direct zonei afectate și funcționează, de obicei, timp de câteva ore, dar saliva diluează efectele gelului și o răspândesc în gât sau pe limbă, astfel încât să nu înghițiți niciunul.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 4
    4. Curățați-vă bine gura. Uneori de toothanches sunt cauzate de bucăți mici de alimente care au ajuns în dinte și au exacerbat durerea cavităților sau gingivitei. Când acest lucru este cazul, curățarea temeinic a gurii poate merge mult spre a elimina durerea și a face ca problema să dispară.
  • Așezați în jurul dintelui. Asigurați-vă că atașamentul urcă până la gingiile dvs. O măturat înainte și înapoi peste dinți, astfel încât să preia orice particule care au loc acolo.
  • Periați zona. Dacă durerea dvs. este cauzată de gingivită, aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a ușura durerea. Periați dinții timp de câteva minute, concentrându-vă pe zona dureroasă. Păstrați periajul până când zona nu mai simte ca fiind sensibilă.
  • Utilizați o clătire. Finalizați curățarea utilizând apă de gură pentru a clăti particulele dislocate. Sau se toarnă câteva picături de propolis de albine într-o jumătate de pahar de apă și să folosească acest lucru pentru a clăti gura.
  • Ține-o așa. Utilizați această rutină de două ori pe zi, în fiecare zi și continuați să o utilizați după durerea.
  • Imaginea intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 5
    5. Utilizați o clătire de sare de mare. O durere de dinți cauzată de o lovitură la dinte sau o infecție ușoară ar putea să dispară singuri. Pentru ao ajuta, faceți o clătire cu apă caldă și o lingură de sare de mare. Când sarea se dizolvă, scoateți apa în gură, asigurându-vă că se stropește în jurul zonei afectate. Repetați de mai multe ori pe zi până când durerea dispare.
  • Metoda 2 din 3:
    Tratamente medicale
    1. Imaginea intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 6
    1. Știți când să vedeți medicul. Dacă durerea de dinți este cauzată de o infecție majoră sau de o decădere a dinților, nu va dispărea singură. Ar trebui să vedeți un medic sau dentist dacă întâmpinați următoarele simptome împreună cu durerea de dinți:
    • O febră și frisoane. Acesta ar putea fi un semn că infecția este gravă și simptomele se vor înrăutăți.
    • Descărcarea de gestiune. Din nou, nu doriți să riscați lăsați o infecție rea să se înrăutățească.
    • Durere care crește mai rău și nu va pleca, chiar și după ce a luat medicamente. Ai putea avea o cavitate care se înrăutățește după fiecare masă.
    • Durerea este într-un dinte de înțelepciune. Mulți oameni trebuie să-și scoată dinții de înțelepciune dacă dinții cresc într-un unghi care mulțumește gura.
    • Aveți probleme cu înghițirea sau respirația, care poate fi cauzată de un abces.
  • Imaginea intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 7
    2. Obțineți o umplere. Dacă aveți o cavitate care expune nervii dinților dvs., ducând la durere, dentistul poate decide să se umple pentru a proteja nervii din pulpa de a fi depășită.
  • Imaginea intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 8
    3. Obțineți un canal rădăcină. Dacă aveți un abces dentar, care se întâmplă atunci când pulpa dintelui se infectează, va fi efectuată un canal rădăcină. Dentistul curăță interiorul dintelui pentru a scăpa de infecție. Deoarece această procedură poate fi dureroasă, gura este amortată în prealabil cu anestezie locală, mai ales dacă medicul dentist efectuează o drenare chirurgicală a abcesului prin gumă.
  • Imaginea intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 9
    4. Obțineți o extragere a dinților. În unele cazuri, dintele este dincolo de reparații, iar cel mai bun curs este să-l scoateți. În cazul dinților pentru copii, o extracție este aproape întotdeauna efectuată, deoarece dinții vor cădea în cele din urmă oricum.
  • Adulții care primesc o extracție adesea primesc poduri sau implanturi dentare pentru a compensa dintele pierdut.
  • În cazul dinților înțelepciunii, extracția dinților este aproape întotdeauna efectuată deoarece avantajul funcțional nu este întotdeauna unul dintre cele mai bune și poziția dintelui nu permite un tratament adecvat al canalului rădăcină. În unele cazuri, atunci când pacienții sunt speriați sau dintele de înțelepciune este grav afectată, pacienții pot fi pus sub anestezie generală. Recuperarea durează o săptămână sau cam așa ceva.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind metode alternative
    1. Imaginea intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 10
    1. Aplicați uleiul de prindere. Aceasta este o remediu la domiciliu care se spune că vindecă sau cel puțin ușurarea durerii unei dureri de dinți până când se îndepărtează pe cont propriu. Frecați câteva picături pe dintele afectate de mai multe ori pe zi până când durerea pleacă. Uleiul de prindere poate fi găsit la majoritatea magazinelor de droguri.
  • Imaginea intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 11
    2. Încercați lichior tare. Acest remediu acasă purtat de timp ușurează durerea unei dureri de dinți, dar probabil că nu o va vindeca. Totuși, este un truc util atunci când durerea este cauzată de o lovitură sau de o infecție ușoară care va dispărea după câteva zile. Se toarnă niște whisky sau vodcă pe o minge de bumbac și o aplică la dintele afectat. Dacă gingiile devin roșii sau iritate, opriți utilizarea acestei metode.
  • Imagine intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 12
    3. Curățați cu peroxid de hidrogen. Această procedură va curăța zona și poate ajuta la ușurarea durerii. Asigurați-vă că clătiți gura cu apă și vă abțineți absolut de la înghițirea peroxidului.
  • Îndepărtați un tip Q în hidrogen-peroxid, asigurând saturația.
  • Aplicați peroxidul liberal în zona afectată.
  • Repeta.
  • Imaginea intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 13
    4. Încercați o tehnică de acupressură pentru a opri durerea dinților. Cu degetul mare, apăsați punctul de pe partea din spate a celeilalte mâini, unde se întâlnește baza degetului mare și a degetului arătător. Aplicați presiune timp de aproximativ două minute. Acest lucru ajută la declanșarea eliberării endorfinului, hormonii simțitori ai creierului.
  • Imaginea intitulată vindeca o durere de dinți Pasul 14
    5. Tragere de ulei. Swish 1 lingură (14.8 ml) ulei de nucă de cocos în gură timp de 15-20 de minute. Există afirmații că acest lucru reduce cantitatea de bacterii dăunătoare din gură. Când răsuciți uleiul, bacteriile se blochează în petrol. Acesta este modul în care bacteriile, precum și placa cauzate de bacterii sunt eliminate. După 15-20 de minute scuipă uleiul într-un gunoi poate. Nu-l înghiți...Veți înghiți bacteriile în ulei dacă îl înghițiți. De asemenea, nu ar trebui să puneți uleiul în scurgere, deoarece se poate întări și poate provoca înfundarea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Periați-vă dinții mai des pentru a vă menține gura și dinții sănătoși și pentru a preveni durerea dinților.
  • Du-te la doctor. Nu au fost întreprinse întrebări și chiar să rezervați o vizită de urgență dacă durerea este prea intensă.
  • Mergi la dentist. Indiferent dacă le place sau nu, este cel mai bun loc pentru a merge.
  • Nu mâncați prea multe dulciuri, deoarece sunt rele pentru sănătatea voastră și pot provoca dureri de dinți.
  • Așezați-vă dinții zilnic pentru a preveni, nu vindeca, durerea de dinți.
  • Încercați să nu mâncați alimente grele (mere, piulițe etc.) atunci când suferă de dureri dinte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar