Cum de a vindeca durerea antebrațului

Durerea de antebraț poate fi cu adevărat frustrant pentru a face față din cauza cât de des trebuie să folosiți brațele. De obicei, tendonita este vinovatul. Din fericire, majoritatea lucrurilor care pot provoca dureri de antebraț se pot vindeca pe cont propriu, dar există cu siguranță lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă ușurați durerea. Pentru a vă ajuta, am răspuns la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre a face față durerii de antebraț.

Pași

Întrebarea 1 din 11:
Ce înseamnă atunci când aveți durere în antebrațul dvs?
  1. Imagine intitulată de tratament durere antebraț Pasul 1
1. Cauza cea mai probabilă a durerii dvs. de antebraț este tendonita. Tendoanele sunt cabluri de țesut care vă conectează mușchii la oasele voastre și dacă vor fi inflamate, poate fi foarte dureros. Dacă antebrațul tău te rănește, ar putea fi pentru că tendoanele tale sunt inflamate. Locația durerii vă poate ajuta să determinați ce formă de tendonită aveți.
  • Epicondilita laterală, a.K.A. Cotul de tenis, cauzează durerea în partea din spate a cotului și antebrațului. Este de obicei cauzată de deteriorarea tendoanelor care îndoiau încheietura mâinii și departe de palma voastră.
  • Epicondilita mediană, numită adesea cotul de golfer sau de baseball, provoacă dureri de la cotul tău la încheietura mâinii pe partea de palmă a antebrațului tău. Durerea este cauzată de deteriorarea tendoanelor care vă îndoaie încheietura mâinii spre palma voastră.
  • De asemenea, puteți avea tendonită în tendoanele care se conectează la bicep și triceps, motiv pentru care s-ar putea simți durere atunci când exercițiu sau ridicați greutățile.
  • 2. Durerea dvs. ar putea fi cauzată de tenosinovită. Aceasta este o condiție cauzată de inflamația căptușelii din jurul tendoanelor. De obicei, dacă aveți tenosinovită, aveți și o tendonită în același timp. Cea mai bună modalitate de a spune dacă durerea dvs. este sau nu de tenosinovită este identificând locația durerii tale.
  • De exemplu, tenosinovita lui Dequervain provoacă umflarea la căptușeală a tendoanelor degetului mare.
  • Declanșarea degetului, cunoscută și sub numele de Trigger Thumb, este un tip de tenosinovită care face dificilă extinderea sau flexul unui deget sau degetul mare.
  • Întrebarea 2 din 11:
    De ce atât antebrațele mele, durează?
    1. Imagine intitulată cu precedentă durere antebraț Pasul 3
    1. Ai putea avea tendonită în ambele brațe. Deoarece tendonita este adesea cauzată de mișcări repetitive, dacă utilizați ambele brațe pentru a efectua o mișcare specifică, cum ar fi buclele de bicep sau candidarea, ar putea duce la inflamație în tendoanele ambelor brațe. Cu toate acestea, experiența durerii în ambele antebrațe este destul de neobișnuită, deci vedeți-vă medicul pentru a vă asigura că nu există ceva mai grav.
    • De exemplu, nervii comprimați sau deteriorați sau o rănire a încheieturii mâinii poate provoca uneori durere în antebrațele dvs.
    • În plus, durerea din ambele antebrațele dvs. ar putea fi cauzată de un prejudiciu traumatic. Vedeți medicul dumneavoastră dacă ați suferit recent o rănire și ambele antebrațe vă deranjează.
    Întrebarea 3 din 11:
    De ce a rănit partea inferioară a antebratului meu?
    1. Imagine intitulată cu precedentă durere antebraț Pasul 4
    1. Ați putea avea epicondilită mediană, cunoscută și sub numele de cotul lui Golfer. Epicondilita mediană este o formă de tendonită care provoacă dureri pe partea inferioară a antebrațului, unde tendoanele antebratului se conectează la Bumpul Bony din interiorul cotului tău. Simptomele clasice ale cotului de golfer sunt durerea și sensibilitatea pe partea interioară a cotului și brațul interior, rigidității și amorțeală sau furnicături.
    • Dacă inflamația este suficient de severă, durerea poate chiar să se extindă în antebrațul și încheietura mâinii.
    • Capul de tenis este o altă formă de tendonită care apare pe partea din afara cotului tău.
    Întrebarea 4 din 11:
    Care sunt simptomele sindromului de tunel radial?
    1. Imagine intitulată cu vindecare durere antebraț Pasul 5
    1. Poți avea dureri în partea de sus a antebrațului și în afara cotului tău. Oamenii cu sindrom radial de tunel descriu uneori durerea plictisitoare, dureroasă, cauzează "tăierea, piercingul sau înjunghierea."Condiția vă poate face, de asemenea, să simțiți durerea și pe partea din spate a mâinii. De obicei, durerea apare ori de câte ori vă îndreptați încheietura mâinii sau degetelor.
    • Sindromul radial al tunelului este cauzat de nervul radial care rulează lungimea brațului tăiat undeva.Tunelul de la cot este unul dintre cele mai frecvente locuri pentru ca nervul să fie ciupit.
  • 2. De asemenea, puteți avea slăbiciune în mușchii și încheietura mâinii antebrate. Sindromul de tunel radial nu vă afectează nervii, astfel încât nu veți simți nici o furnicătură sau amorțeală. Cu toate acestea, mușchii antebratului dvs. se pot simți cu adevărat obosiți. Încheietura mâinii se poate simți, de asemenea, neobișnuit de slabă și obosită.
  • Întrebarea 5 din 11:
    Cum scap de durere în antebrațul meu?
    1. Odihniți antebrațul și evitați activitățile care provoacă durere. Gândiți-vă la orezul acronimului, care reprezintă odihnă, gheață, comprimare și altitudine. Evitați activitățile care pretinde antebrațele și aplicați gheață sau un pachet rece timp de 20 de minute la un moment dat de 3-4 ori pe zi pentru a amorga zona și pentru a vă ameliora durerea. De asemenea, puteți înfășura antebrațul cu un bandaj de compresie pentru umflături și păstrați antebrațul deasupra nivelului inimii când vă culcați pentru a reduce umflarea.
  • Imagine intitulată de tratament durere antebraț Pasul 7
    2. Iau ameliorator de durere pentru a ușura disconfortul și pentru a ajuta la inflamație. Medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS) cum ar fi ibuprofenul (Advil, Motrin), Naproxen (Aleve) și Aspirina vă pot ajuta temporar să vă ușureze durerea. De asemenea, contribuie la reducerea inflamației. De asemenea, puteți aplica creme topice care conțin medicamente antiinflamatoare la antebrațele pentru a vă ajuta să vă ușurați durerea.
  • Dacă durerea ta este foarte rău, discutați cu medicul dumneavoastră. Ei pot prescrie medicamente mai puternice pentru tine.
  • 3. Obțineți o lovitură de corticosteroizi pentru inflamație severă. Dacă tendoanele dvs. sunt inflamate până la punctul în care nu vă puteți folosi brațele și durerea dvs. este severă, vedeți-vă medicul. Vă vor examina că nu există o problemă mai gravă și pot decide să injecteze un steril împușcat direct în tendonul dvs. pentru a reduce inflamația dvs.
  • Întrebarea 6 din 11:
    Care sunt unele exerciții pentru durerea antebrațului?
    1. Utilizați flexia și extensia mâinii pentru a vă întinde și exerciți antebrațele. Țineți-vă brațul în fața dvs. și îndreptați degetele în jos pentru a efectua o flexie a încheieturii mâinii. Țineți-vă brațul extins și ridicați mâna, astfel încât degetele să se îndrepte spre o extensie a încheieturii mâinii. Utilizați aceste mișcări pentru a vă exercita ușor antebrațele, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea mobilității și reducerea nivelului de durere.
    • Trageți ușor pe partea de sus a mâinii în timpul unei flexiuni de încheietura mâinii sau pe palmă în timpul unei extensii încheieturii pentru a adăuga mai mult o întindere.
  • 2. TwILL un baston pentru a vă îmbunătăți gama dinamică de mișcare. Apuca un 3-5 ft (0.91-1.52 m) baston lung sau tije, cum ar fi o tija de perdea de duș sau o broomstick. Țineți-l în centru cu o mână și faceți ușor o mișcare Figura-8 pe măsură ce răsuci stick-ul pentru a-ți exercita antebrațul și pentru a vă îmbunătăți gama de mișcare, care poate ajuta cu orice durere de antebraț cu care aveți de-a face cu.
  • Dacă simțiți orice durere sau disconfort, opriți imediat exercițiul. Lucrați ușor la el, dacă este prea dureros.
  • Întrebarea 7 din 11:
    Cum eliberați antebrațele strânse?
    1. Imagine intitulată de vindecare durere antebraț Pasul 10
    1. Încercați să vă întindeți antebrațele pe parcursul zilei. Ridicați 1 brațele și țineți-l în fața dvs. cu palma orientată în jos. Îndoiți-vă mâna în jos și trageți-o ușor spre corpul dvs. cu cealaltă mână până când vă simțiți tensiune. Țineți întinderea timp de 15-30 de secunde și repetați-o pe celălalt braț. Apoi, încercați aceeași întindere cu palma îndreptată în sus și repetați întinderea pe ambele brațe.
    • Îmbunătățiți fluxul de sânge în mâinile dvs. făcând pumnii și extinderea ambelor brațe în fața dvs. Rotiți încheieturile spre exterior, apoi spre interior într-o mișcare circulară pentru o întindere blândă.
    • Țineți întotdeauna întinderile ușoare. Dacă simțiți durere, vă întindeți prea departe.
  • 2. A se vedea un terapeut fizic pentru cazuri severe. Un terapeut fizic va fi capabil să ajute la gestionarea durerii și să vă ajute să vă întăriți antebrațele și să vă îmbunătățiți gama de mișcare. Dacă durerea și etanșeitatea antebrațului persistă și nu se îmbunătățesc după câteva săptămâni, faceți o întâlnire pentru a vedea un terapeut fizic. Ei vă pot ajuta să vă ajute.
  • Puteți să vă uitați online pentru terapeuții fizici din zona dvs. sau puteți cere medicului dumneavoastră să vă facă trimitere la unul.
  • Întrebarea 8 din 11:
    Când ar trebui să văd un medic pentru durerea de antebraț?
    1. Imagine intitulată durerea antebrațului Pasul 11
    1. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți dureri și umflături grave. Dacă tendoanele dvs. sunt atât de inflamate și dureroase încât face ca activitățile de zi cu zi să fie dificile și insuportabile, să vă vezi medicul. Te vor examina pentru a identifica problema și vă pot prescrie medicamente care vă pot ajuta. Ei vă pot oferi, de asemenea, o lovitură de steroizi care poate reduce inflamația.
  • 2. Solicitați asistență medicală dacă nu vă puteți întoarce brațul sau nu-l mișcați în mod normal. Dacă nu sunteți în măsură să vă rotiți mâna sau brațul dvs. nu este capabil să se miște în anumite direcții, ar putea exista o problemă mai gravă de bază, cum ar fi o fractură. Mergeți la o cameră de urgență pentru o atenție imediată și tratament.
  • Cu cât rezolvi mai devreme problema, cu atât mai bine!
  • 3. Ajungeți la un medic pentru o vătămare bruscă și gravă a antebrațului dvs. Dacă ați suferit o vătămare traumatică sau ați auzit un sunet "Snapping" sau "Popping" în antebrațul dvs., căutați tratament medical de urgență. Acestea vor fi capabile să vă diagnosticheze și să efectueze orice procedură necesare, astfel încât să puteți evita problemele pe termen lung.
  • Întrebarea 9 din 11:
    Cât durează tendinita antebrațului pentru a vindeca?
    1. Imagine intitulată cu precedentă durere antebraț Pasul 14
    1. Poate dura câteva săptămâni sau luni pentru ca un tendon să se vindece. Timpul poate varia în funcție de cât de grav inflamați tendoanele dvs. și cât de bine tratați inflamația. Dacă vă odihniți antebrațul, evitați activitățile care le afectează și iau medicamente pentru durere, se poate vindeca în 6 săptămâni. Lucrul important de reținut este că nu trebuie să vă întoarceți la activitățile dvs. normale până când nu mai simțiți nici o durere. În caz contrar, ați putea re-agrava rănirea.
    Întrebarea 10 din 11:
    Cât durează epicondilita mediană pentru a se vindeca?
    1. Imagine intitulată de vindecare durere antebraț Pasul 15
    1. De obicei durează aproximativ 6 săptămâni pentru a se vindeca. Epicondilita mediană, altfel cunoscută sub numele de cotul lui Golfer, este o formă de tendonită care este de obicei cauzată de mișcări repetitive (cum ar fi swinging un club de golf). Vestea bună este că de cele mai multe ori se va vindeca pe cont propriu. Vestea proastă este că trebuie să vă dați de fapt tendoanele în timp ce trebuie să se vindece. Nu vă întoarceți la activitățile dvs. normale până când nu sunteți complet fără durere.
    • S-ar putea să fiți mâncărime pentru a vă întoarce acolo pe link-uri, dar dacă nu sunteți pe deplin vindecați, puteți face problema și mai rău.
    Întrebarea 11 din 11:
    De unde știu dacă mi-am rupt un tendon în antebrațul meu?
    1. Imagine intitulată cu precedentă durere antebraț Pasul 16
    1. Durere bruscă, severă sau un "pop" sunt semne ale unui tendon rupt. Dacă simțiți o senzație de spargere sau popping în antebrațul tău, ar putea fi o lacrimă în tendonul tău. Uneori, nu vă veți da seama că ați rupt tendonul până când începeți dintr-o dată să vă simțiți o durere foarte intensă. În ambele evenimente, solicitați o atenție medicală imediată pentru un diagnostic și tratament.

    sfaturi

    Dacă vă aflați cu nerăbdare așteptând să vă întoarceți la activitățile dvs. normale, în timp ce tendinita dvs. se vindecă, rețineți că ați putea fi mai mult timp dacă provoca vătămări suplimentare, ieșind acolo prea curând.

    Avertizări

    Ajungeți într-o cameră de urgență dacă auziți sau simțiți o senzație de spargere sau popping în antebrațul dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar