Cum să se ocupe de durerea de ceară

Îți place aspectul și simți pielea ta netedă după ceara, dreapta? Este doar durerea pe care ați putea face-o fără. Totuși, dacă ceară în mod regulat, probabil ați decis că bate rasul în fiecare zi. În timp ce nu putem elimina complet senzația care vine de la părul rupt din piele cu ceară fierbinte, vă putem oferi câteva sfaturi care vor face experiența cât mai dureroasă posibil.

Pași

Metoda 1 din 9:
Du-te la un profesionist în loc să te bați.
  1. Imagine intitulată Deal cu durerea de ceară Pasul 1
1. Esteticienii profesioniști sunt instruiți să ceară cu dureri minime. Dacă încercați să vă ceară, aveți mai multe șanse să faceți greșeli care ar putea duce la o experiență mai dureroasă. Nervozitate și ezitare, de asemenea, determină ca întregul proces să fie mult mai dureros decât trebuie să fie.
  • Imagine intitulată Deal cu durerea de ceară Pasul 2
    2. Alegeți un estetician care folosește ceară tare. Când rezervați întâlnirea dvs., întrebați esteticianul ce fel de ceară folosesc. Ceara tare este mai puțin dureroasă și mai eficientă decât ceara moale, care trebuie îndepărtată cu benzi de hârtie.
  • Ceara moale este tipul pe care îl veți obține de obicei pentru kiturile de la domiciliu, care este un alt motiv de ceară va fi mai puțin dureroasă dacă mergeți la un pro.
  • Metoda 2 din 9:
    Timp numirea dvs. atunci când pragul dvs. de durere este cel mai mare.
    1. Imagine intitulată Deal cu durerea de ceară Pasul 3
    1. Să fie ceară mai târziu în după-amiaza. Pragul tău de durere este la cel mai mare între 3 și 5 p.M. și la cel mai mic lucru cel mai mic dimineața. Asta înseamnă că aceeași procedură va răni mai puțin dacă o faci în după-amiaza.
  • Imagine intitulată Deal cu durerea de ceară Pasul 4
    2. Programați întâlnirea în mijlocul ciclului dvs. menstrual. Pragul tău de durere este mai mic în timpul perioadei și adesea pentru o zi sau două înainte și după. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți ceară de-a lungul "Linia Bikini." Pentru a vă menține ceara ca fiind fără durere posibil, evitați acel moment al lunii.
  • Metoda 3 din 9:
    Lăsați părul să crească cel puțin /8 în (0.32 cm).
    1. Imagine intitulată Deal cu durerea de ceară Pasul 5
    1. Dacă părul este prea scurt (sau prea lung), ceara nu o va prinde în mod corespunzător. Nu încercați să ceară până când părul dvs. este cel puțin /8 în (0.32 cm) pentru a da un păr suficient de ceară pentru a prinde și trage curat. Dar nu așteptați prea mult timp! Dacă părul dvs. este mai mult decât /4 în (0.64 cm) mult timp, va merge mai mult și nu veți obține un finisaj neted.
    • Cei mai mulți profesioniști vă recomandăm să primiți ceară la fiecare 4-6 săptămâni. Părul crește la rate diferite, dar odată ce ați avut câteva întâlniri, veți avea o senzație bună pentru cât de des aveți nevoie să le programați.
    Metoda 4 din 9:
    Exfoliați și hidratați pielea.
    1. Imagine intitulată Deal cu durerea de ceară Pasul 6
    1. Utilizați un scrub de corp hidratant cel puțin o dată pe săptămână și cu 2 zile înainte de ceară. Scruburile de corp îndepărtează celulele moarte ale pielii care au construit pe suprafața pielii. Acest lucru ajută ceara să strângă părul mai curat pentru o experiență mai puțin dureroasă.
    • Dacă pielea dvs. este uscată în ziua numirii dvs., masați într-un hidratant dimineața înainte de întâlnirea în după-amiaza. Lăsați-l să se usuce la câteva minute pentru a da o șansă de a vă înmuia într-adevăr în piele.
    • Exfoliația și hidratarea ajută, de asemenea, la prevenirea părului îngrozitor după ceară, ceea ce poate fi dureros în și ei înșiși.
    Metoda 5 din 9:
    Beți multă apă pentru a rămâne bine hidratată.
    1. Imagine intitulată Deal cu durerea de ceară Pasul 7
    1. Pielea hidratată este plumper, astfel încât părul este mai ușor de îndepărtat. Starea bine hidratată este esențială pentru pielea sănătoasă, în general, dar este și mai importantă în ziua numirii dvs. de ceară, dacă doriți să minimalizați durerea. Beți o mulțime de apă în ziua numirii dvs. și direcționați cu alte băuturi care au un efect dehidratare.
    • Cofeina și alte stimulente vă fac, de asemenea, pielea mai sensibilă, ceea ce poate crește durerea de la ceară - astfel săriți cafeaua în ziua numirii dvs. de ceară.
  • Imagine intitulată Deal cu durerea de ceară Pasul 8
    2. Nu beți alcool înainte de numirea dvs. de ceară. S-ar putea să credeți că o băutură sau două va ajuta la amorțit durerea, dar alcoolul are efect opus. Băutându-vă dehydrates, ceea ce face ca pielea să fie mai sensibilă.
  • Metoda 6 din 9:
    Ia o ameliorator de durere.
    1. Imagine intitulată Deal cu durerea de ceară Pasul 9
    1. Pop un antiinflamator cu aproximativ 30 de minute înainte de ceara dvs. Este inflamația care determină cea mai mare parte a durerii de la ceară, dar un antiinflamator de supra-inflamator va combate acest lucru. Doar asigurați-vă că o luați destul de devreme pentru a începe să lucreze înainte de a fi ceară.
  • 2. Aplicați o cremă anestezică cu aproximativ 30 de minute înainte de întâlnirea dvs. Cremele anestezice sunt, de asemenea, disponibile supra-the-contor la farmacia dvs. locală. Frecați crema pe piele ca și cum ați fi orice loțiune și lăsați-vă pielea să o absoarbe.
  • Aceste creme nu funcționează pentru toată lumea, astfel încât să simțiți încă o durere. Dar dacă aveți un timp foarte greu să vă ocupați de durerea de la ceară, merită o lovitură.
  • Metoda 7 din 9:
    Practicați tehnici de respirație profundă.
    1. Respirați încet prin nas și prin gură. Respirații adânci înainte și în timpul ceară vă va relaxa, ceea ce ajută la scăderea durerii. Fiți atenți la respirație, inhalarea lentă, apoi întreruperea și expirarea la aceeași rată.
    Metoda 8 din 9:
    Fă ce poți să te distrezi.
    1. Ascultați muzică sau urmăriți un videoclip în timp ce obțineți ceară. Esteticienii au adesea muzică sau televiziune disponibili pentru a vă ajuta să vă luați mintea de pe ceară. Dacă nu, întrebați dacă puteți pune ceva pe telefonul dvs. smartphone pentru a vă distrage atenția.
    • Dacă urmăriți esteticianul ceară, veți anticipa probabil durerea, ceea ce va face rău mai mult.
    Metoda 9 din 9:
    Evitați încălzirea pielii după ce ați cerut.
    1. Așteptați la 6 până la 8 ore după ce ați terminat înainte de a lucra. Sudoarea și căldura de la un antrenament vă pot inflama pielea, ceea ce poate duce la o erupție cutanată sau la o chatură imediat după o ceară. Pielea ta va fi, de asemenea, mai sensibilă, deci nu doriți să o supuneți la frecare sau căldură.
    • Steam sau un duș fierbinte sau o baie sunt, de asemenea, probabil să vă inflameze pielea după ceară, așa că așteptați o zi sau două pe acestea.

    sfaturi

    Spuneți-vă esteticianul dacă aveți un timp greu să vă ocupați de durerea de ceară - vor face tot ce pot pentru a face ca procesul cât mai confortabil posibil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar